Anonimen
|
Miške piškee.. Spet moje javljanje. Sinek pančka, ne morem verjet... sam podojčkala sva se, sm ga položila na trebuščka, v rokice dala niniko in je šel v sanje. Tko malx se to pr nama zgodi, da sm prijetno presenečena. No, jst pa zdej mal počitka. Dragi je šel bordat.., jst pa ne morem več ... no... čez čas spet. Sva strastna boardarja.. No in ker ne bordam, se pa bašem z rolado... pa sej to je podobno . Če ne tak šport, pa tak ustni šport. Sm pa prej uživala..., ko sm odpirala paketek od MM. Punce, moja obsedenost s babyFehnom je presegla vse meje... no, zato mam pa zdej vseeeeee v kompletu razen še enga stolčka, ki pride marca, a ne MM? MM, Ej, pa jst sm misnla, da so oni posala knjigico zravnnn..., neeee ti si jooooooo... a veš kok mu je zanimiva!? Ni mi kapnl dokler nism računa hotla shrant. Sploh ga nism gledala... tko kot ti svoje tekočega računa . Juuupiiii, HVALA ti, HVALA... 100X. Tamalmu je full zanimiva in jo gleda in gleda. Zdej ga moram večx kr na bok dat... in sm mu knjigico nastavla... učki pa k žoge. HVALA. Ti si najboljša... Drugač pa, sm kr žalostna za zvesto in kepico. Ma joj.. Iskreno upam, da bo vse ok. Zdej jo grem mal poklicat... pa upam, da še kej za zvesto zvem...zvoooni, zvonii.., ne javi se . Twixy, jupi za deklico...ime je pa zakon. Res... tud za uporabit tko kot od MM..., njen LM... Ej MM... nohtke ne boš verjela mu strižem vsak drug dan.... mu tko rastejo, da joj. Me skoz praska, ko papava,.. sm vsa lisasta med joškami. Pa mi ni problem, ga primem za prstke fajn.. pa ne more velik mahat. Pol se pa itaq zagleda kaj za boga počnem in se umiri. Uglavnem, pozdravčka vsem.... jst sm dočakal svojo prvo M po porodu. Ooooo kok cool.. se spomnete prve naše teme "V pričakovanju druge M po A".... zdej sm pa že na prvi M po porodu.. Juuupi čeprav je kr neki. Boli me tko grdo, da konc. In glava in vseeee .... zanič sm. No, to je znak, da bo res kmal začet treba delat na punčki . Sm bla pa mal v dvomih... dojenje pa M, mi ne gre skupi ampak očitno se da. Sm se ustrašla, da mi ne bom mlekec ušel. No... še je tuki.. Jst res ne razumem žensk, ki NOČEJO dojit. Ma to je tko lepooooo... Moj mali je na mojih modrcih odkril Hello Kitty mucko... , pa jo na polno vsakič lovi, ko je. Prv lovi, maha z rokicami.... jezička da vn.. prv koncentracija za ulov.., joško kr spusti. Skratka, jst umiram od smeha. Je že začel muce lovit.. No, ko se buni, mu hitr Kitty pokažem. Lep dan.., grem mal ležat. Aha, pa še ena posebna novička... ne boste verjele ampak verjemite, da je res. Našemu 4 mesečniku in 6 dnevčku.. je pokukal zobekkkkkkk.... zdej je meni jasno zakaj smo bli tko tečkani. Ja, res ZOBEK mamo, tak mali, beli... Sonček85, Liam čist ponavlja za Aleksom...
|