|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stare borke :-)
6.1.2010 14:49:03   
tassika
Zdrava prehrana, midva imava danes zelenjavno rižotko, jutri bo pa ribica v pečici, pomoje da s pehtranom in limonco in pomarančo, ali pa s krompirjem, se še nisem odločila. MM sporoči kako je uspela čabata

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 226
6.1.2010 15:34:45   
drobtinica29

joooj.... kaj jaz to berem,... Zvesta držim pestke da bo vse ok! user posted image user posted image

Rižkoo,.. hvala ti, saj sem si misla da je kaj vmes prišlo, pa nisem tečnarlauser posted image , ... ja je že boljše, HVALA TI vseeeno!

Maška še malo, tudi jaz ti želim čimlažji porod!

vsem ostalim pozdravček!!!

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 227
6.1.2010 16:43:39   
poli*
Oprostite, ker se mešam v vašo temo.
Drobtinica- nisem mogla mimo tvojega podpisa. Najina Tanja se je rodila 27.10.08, točno eno leto pred Maticem user posted image  Prelepi spominiuser posted image
Lepo se imejte.

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 228
6.1.2010 20:35:23   
sonček85
mm:iiii kako lepo je brat ko naši malčki tko lepo napredujejo in ko vsak dan pokažejo nekaj novega.Jaz pa še nisem dobila slikce:(((
tassika:uuuuu super potemn bo pa res Zoja malo ritkico namakala,naš jo je tudi mnda prim in je prav užival.No usput se pa še lahko pri nas oglasite ,da vas osebno spoznamouser posted image user posted image user posted image user posted image

rižkoo:lubika ,a se vidmo jutri ?user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 229
6.1.2010 22:20:41   
Anonimen
Sam na hitrco...

Sonček85
, ne ne vidimo seuser posted image . Ati naš doma ostane... in gre z nama.. pa še stiskal pa cartal se bomo ceeeeel dan.user posted image Sm žalostna, da vaju ne bom vidla, pa da ne bom jedla palačinke...., vesela pa zlo za našga atija, ker bomo cel dan naokol hodi... Mamo neke zadevce.
Če pa ne prej pa pridem, ko gre moj dragi v London za cel teden... in bom špancirala naokol. user posted image

Joj, zvesta... me je kr zvil... močno ti pestke držim. Ma te naši otročki so borčki in verjemi v to, da bo vse ok. Jst pa močno upam..

MM, a misliš, da bo dolg trajal, da oni dobijo unga medvedka??user posted image Pride kdo od tvojih k tebi al bo pošta spet laufala...
Dinčke nej bi jutri mela nakazane...user posted image al pa pojutrišnjem..

Jutr pa vsem ostalimmmmm.... , danes pa en objemček..

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
7.1.2010 9:48:21   
sonček85
rižkoo:zdaj sem pa jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,a kar uživaj z dragim če gre potem v London mi se bomo pa že videli,če prej ne ko moj dela ponoč in pridem do CEuser posted image user posted image user posted image
Ej slikce so pa tko lepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee res je srček ta naš Liamuser posted image
Imaš ZS

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
7.1.2010 9:55:51   
MAŠKA
Zdravo babike!

Pri meni še nič novega...

Zvesta držim pestke, upam, da se zdravniki motijo in da na koncu le ne bo tako hudouser posted image user posted image user posted image

Rižkoo res bušija kmalu več ne bo, mislim, da ga ne bom hudo pogrešala, ker bom bebija v rokah držala!In Maša je že iz dneva v dan bolj nestrpna, ker dojenčka še ni. V bistvu tudi komaj čakam, da se bom malo bolj komot obula in da bom malo bolj  komot opravljala vse ostalo kar se osebne higiene tičeuser posted image . Po drugi strani pa me stisne, ker se zavedam, da naj bi bila to moja zadnja nosečnostuser posted image ... torej bušija z malim migecom potem nikoli več ne bom imela... Se bom pa še vaših bušijev veselila in držala pestke za vse, ki še boste mele dojenčkeuser posted image . In prav je Rižkoo, da si optimistična, vse možnosti imaš, da rata v prvo, le zakaj pa ne!? Enim rata nenačrtovano, če si pa želiš, je še pa toliko lepše in ni razloga, da ne bi ratalo!

Pajacek že čaka spakiran v jajčki in ko se bo dete odločilo, da prikuka na svet, bosta s Sončkom obveščene sigurno! Sicer pa še imam vedno upanje, da se bomo kaj videle preden grem rodit, ker se morava še midva z Liamom še tudi kaj dobit, še imava neporavnane račune!user posted image

Sonček85 pozdravček za tebe in za Aleksa, 12. imam CTG, če prej ne rodim, se tudi medve vidivauser posted image

Pilotina upam, da tvoj buši pridno raste in da uživaš z malo pikico pod srčkom!

Twixy, tudi za tvojo bebiko držim pestke, močno!

Drobtinica, Mravljica, Biba, Tasika, Kepica, Mariposy... in še katera, če sem slučajno pozabila... uživajte v zasneženem dnevu s svojimi sončki v naročju ali v trebuščkuuser posted image

Vsem, ki ste mi zaželele čim lažji porod, iskrena hvala, in naj se vam besede pozlatijo!

Pozdravček vsem!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 232
7.1.2010 10:12:07   
sonček85
maška:seveda se lahko ,samo pokliči prej kak dan da vem ,če mam kaj v planu 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 233
7.1.2010 12:47:22   
Mariposy
Hojla punce!

zvesta: močno držim pesti zate in tvojo štručko da bo vse ok in se izteče tako kot je treba user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim MAŠKA da še malo pa boš tudi že držala v svojem naročju user posted image Vse najlepše vam želimuser posted image

In ostale punce kako ste?Vidim da zdravo kuhate in jeste user posted image
Meni pa zadnje čase tako sladko pašeuser posted image samo se moram nazaj držat drugače bo naš user posted image čokoholik hehe

Lep pozdravček vsem iz primorskeuser posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 234
7.1.2010 14:39:56   
sonček85
mariposy-user posted image user posted image user posted image čokoholik,no pA saj tako hudo pa tudi ni.
Če sladko ješ potem bebi veselo pleše v bušiju

jaz in dragi sva se fuuuuulllllll nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tarzan je celo življenje živel v džungli in ni imel pojma o seksu.
Jane se je odločila, da mu to obrazloži zelo simbolično, kot otroku:

Tarzan, to kar tebi visi med nogami je kot cunjica. A to, kar je med
mojimi nogami, je pa kot pralni stroj. Torej moraš ti svojo cunjico oprati
v mojem pralnem stroju.

Naslednjih pet noči je Tarzan pral svojo cunjo kar brez predaha.
Ko je že precej izmučena Jane uspela priti do sape, mu reče:

Tarzan, poslušaj me. ...
Preveč pereš ti svojo cunjo. Izpral je boš.
Moraš malce redkeje, nekako na tri do štiri dni.

Tarzan jo posluša in naslednji mesec Jane ni niti povohal.
Jane, že malce iznervirana, vpraša Tarzana:

Tarzan, kaj ti je?
Zakaj že cel mesec nisi opral svoje cunjice v mojem pralnem stroju?

Tarzan ji ves vesel in srečen pove:

Tarzan naučil prati na roke!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 235
7.1.2010 20:46:31   
a.biba
Čer!

Sonček85 user posted image  si me nasmejala.

Maška joj zdaj ste pa že na trnih. Ti kar počivaj in nabiraj moči za en hiter in lahek porod, pa nikar nam ne pozabi javit.

Kako že vaši otročeki napredujejo. Vedno manj časa boste imela za čvek, čez nekaj časa se bo pa to malo umirilo in se boste spet vrnile, ne? Saj vam zavidamo cartanje, pa ostale smo še tudi na dobri poti. Tavelika mi pa že tak uide in se carta, ko je pač ona takšne volje. Zdajle pa že sladko spi. Se je le stanje malo normaliziralo, se je mal razvadila, ko ni hodila v vrtec in ga je potem zvečer mal dlje sračkala. Pa vseeno paše, če hodijo otroci malo prej spat.
Smo pa danes že prilezli do polnih 23 tednov user posted image .

Pilotina javi se kaj. Sem te šla k julijkam kukat, pa te ni bilo nič te dni. Sem hotela videti, da je vse ok in se lepo razvajaš doma, pa nisem nič našla. No, daj nam potrdi, ali se še kar s snegom ukvarjate na Primorskem. Mislim, da ste že zdaj brez, ne?

Pozdravček vsem in mirno spanje. Jaz pa pred tv in lase sušit, potem pa spat. Je bil dolg dan, poln zanimivih stvari.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 236
7.1.2010 21:46:36   
malaMravljica
Maska, ti kar sedaj napisem, ker imam ravno cas, da me slucajno ne prehitis. Cim manj bolecin in hiter porod, pa zdravega mladicka ti zelim. In seveda javi ja, da se bomo veselile s tabo. Pa nic se prevec ne zanasaj na CTG, men je 3 tedne prej vec pokazal kot na dan, ko se je pol zvecer zacelo.

Rizkoo, a sem ti povedala, oni dobijo tisto sele cez kaksen teden, pol ti pa ze posljem, ni panike. Danes sem jih klicala ves, pa je una gospa rekla, da rjavega pa ima, sem rekla ne ne ne, to pa ne user posted image user posted image  

Soncek, http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.lc.ca01.14/1512742     poglej kok je ta znizan, kaj ga ze imas?

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 237
8.1.2010 9:49:14   
MAŠKA
Mravljica, očitno ne bom nič prehitevala, sem še kar doma in nič se še ne dogaja, razen tega, da mi že tolk dol pritiska na kosti, da se včasih komaj premaknem. Ampak, ko se razhodim in malo razmigam, je potem spet vse ok.
Se enkrat hvala vsem za lepe želje. To bo očitno zelo lahek porod, ker je toliko lepih željauser posted image .
Boste pa obveščene takoj, ko mladiček pride na svet in ko bom imela moči za pošiljanje sms-jev.

Lep dan vsem skupaj!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 238
8.1.2010 15:18:05   
sonček85
biba:user posted image user posted image user posted image me veseli da sem te nasmejala.
mm:ne Aleks ga še nima ,in res je poceni.Mislim ,da pri nas v pikipoki okoli 30-40€ kar je res veliko
Ti javim ,če bi ga naročilauser posted image
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.lc.ca01.14/1674390
Zakaj je pa ta cenejši in vvelikost je enaka user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 239
8.1.2010 16:03:42   
malaMravljica
Soncek, pojma nimam. Kar jaz vidim je, da sta to dva razlicna proizvajalca in je mogoce uni drazji boljsi materjal al pa tudi ne, ne vem. Imata pa pod oceno oba isto st zvezdic.

Meni je pa ravnokar uspelo malemu nohtke postist. Mi mora spat, ker drugace ne drzi rokc pri miru in se to more spat nekje, da imam dovolj svetlobe in da pridem zraven. Pa se na nogicah sem mu, to je pa misija nemogoce. Malega tako zgacka, ce se sam priblizam prstkom, ze ce ma nogavicke gor, kaj sele brez. Pa mi je le ratalo. Sedaj bo se malo pospal, danes ze tretjo rundo user posted image  sam kaj ko nikoli ne spi vec kot 15 minut user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 240
8.1.2010 17:31:34   
sonček85
mm:ja po moje tudi ker če pogledam slikice je nea bolj rumena kot druga
u super za striženje nohtkov,naš pa bognedaj da bi mu jih ko sppi se bi prebudil,tko da mu že ves čas kar pri večernem umivanju

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 241
9.1.2010 15:52:54   
sonček85
Vse ,ki ste na facebook Aleks prosi če lahko glasujete zanj "všeč mi je" ali "i like it" mogoče se nam pa le nasmeji sreča

v rubriki naši malčki so naše največje bogastvo

http://www.facebook.com/pages/Nasi-Malcki-so-nase-najvecje-bogastvo/182136124833#/photo.php?pid=30731453&op=1&o=global&view=global&subj=182136124833&i...

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 242
9.1.2010 17:30:36   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Twixy, zaupaj nam še kakšno podrobnosttt..., da bo punčka že vem..user posted image

Babeee firbcne user posted image user posted image
Torej, ja imeli bomo puncko. Za ime se nismo cisto 100% ampak naj bi bila Lily Sue. Ampak, ko se bo rodila bova vedla katero ime ji pase in lahko pride do spremembe.
Je ze prava bejba, ima 3200g in je velika približno 49cm.
Em... zdravniki so rekli,da bo mogla imet operacije po rojstvu ampak glede tega vam ne morem nic zanesljivega povedat in sploh nocem razmisljat o tem..
Pac kar bo pa bo user posted image

Popolnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 243
9.1.2010 17:33:28   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

punce, nisem vas brala, ker sem v gužvi...

pakiram za porodnišnico....

imam hud zastoj rasti... otrok tehta šele 1400 g

glavica je v mejah normale, nogice zaostajajo za 3 tedne, trebušček pa celo za 5 tednov.... strah me je...

bom v P poskušala priti do neta, da bomo v kontaktu...

Bejba user posted image ... Mocno mocno drzim pesti za tebe in tvojega dojencka. user posted image user posted image user posted image
Prosim, javi se kaj

Popolnost.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 244
9.1.2010 17:40:24   
sonček85
ko kaj zvem od kepice za zvesto vam sporočim

Kepica cje pa še kar v bolnici in bo še nekaj časa ,saj je ne upajo domov spustit zaradi prezgodnjega poroda 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 245
9.1.2010 18:55:55   
tassika
Aja od kdaj je pa kepica v porodnišnici, nič ne vem, sem čisto vn padla al kaj.

Twixy lepo ime.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 246
9.1.2010 19:55:19   
a.biba
Twixy krasno ime! Mi je všeč kombinacija. Res sem vesela za tebe, da sta zdaj ok, mere imate super, tako da samo še vprašanje kdaj pokuka na svet. Držim pesti, da z njenim srčkom ne bo resnih težav in se bo vse izteklo kot ti vsi privoščimo.user posted image user posted image user posted image

Kepica je v bolnišnici zaradi popadkov? Tudi jaz ne vem nič o tem. Mislim, da se ni na tej temi nič o tem pisalo. Kepica upam, da je bil samo lažni preplah in se je stanje umirilo. Je pa sigurno boljše za njo in otročeka, da ostane na opazovanju, da se res prepričajo, da je vse ok. user posted image user posted image user posted image

Sporočilo od Zveste februarkam (sem si drznila tam sposoditi novice):
Zaenkrat bo en teden na opazovanju, otroka so zdaj ocenili na 1700g, rok dali 20.2. Se že boljše počuti in se vsem zahvaljuje, da mislimo na njo. user posted image
Zvesta očitno so tudi druga odstopanja boljša, da si pomirjena. Vsak dan mislim na tebe in naj bodo še naprej tako vzpodbudne novičke.user posted image user posted image user posted image

Mislim na vse vas in mi je hudo za vsako posebej. Upam, da ne bo še več slabih novičk, se mi zdi, da me zadnje čase z vseh strani obdajajo. Mi smo ok, v sredo imam pregled. Dete noro divja po mojem bušiju, počutje je pretežno ok in upam, da ostanemo v takem stanju. Pozdravček vsem čvekicam in pazite nase, svoje otročičke in bušije!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 247
9.1.2010 20:04:30   
sonček85
twixy:meni je to zelo lepo ime,kar bo pa po porodu pa bo ,sedaj uživaj v zadnjih tednihuser posted image
biba:hvala za podatke o zvestiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 248
10.1.2010 14:14:47   
Anonimen
Miške piškee.. user posted image
Spet moje javljanje. Sinek pančka, ne morem verjet... sam podojčkala sva se, sm ga položila na trebuščka, v rokice dala niniko in je šel v sanje. Tko malx se to pr nama zgodi, da sm prijetno presenečena. No, jst pa zdej mal počitka. Dragi je šel bordat.., jst pa ne morem večuser posted image ... no... čez čas spet. Sva strastna boardarja..user posted image
No in ker ne bordam, se pa bašem z rolado... pa sej to je podobno user posted image . Če ne tak šport, pa tak ustni šport.user posted image

Sm pa prej uživala..., ko sm odpirala paketek od MM. user posted image Punce, moja obsedenost s babyFehnom je presegla vse meje... no, zato mam pa zdej vseeeeee v kompletu razen še enga stolčka, ki pride marca, a ne MM?
MM, Ej, pa jst sm misnla, da so oni posala knjigico zravnnn..., neeee ti si jooooooo... a veš kok mu je zanimiva!? Ni mi kapnl dokler nism računa hotla shrant. Sploh ga nism gledala... tko kot ti svoje tekočega računa user posted image . Juuupiiii, HVALA ti, HVALA... 100X. Tamalmu je full zanimiva in jo gleda in gleda. Zdej ga moram večx kr na bok dat... in sm mu knjigico nastavla... učki pa k žoge. user posted image HVALA.user posted image
Ti si najboljša...

Drugač pa, sm kr žalostna za zvesto in kepico. Ma joj.. Iskreno upam, da bo vse ok. Zdej jo grem mal poklicat... pa upam, da še kej za zvesto zvem...zvoooni, zvonii.., ne javi se user posted image .

Twixy, jupi za deklico...ime je pa zakon. Res... tud za uporabit user posted image tko kot od MM..., njen LM... user posted image

Ej MM... nohtke ne boš verjela mu strižem vsak drug dan.... mu tko rastejo, da joj. Me skoz praska, ko papava,.. sm vsa lisasta med joškami. Pa mi ni problem, ga primem za prstke fajn.. pa ne more velik mahat. Pol se pa itaq zagleda kaj za boga počnem in se umiri.

Uglavnem, pozdravčka vsem.... jst sm dočakal svojo prvo M po porodu. Ooooo kok cool.. se spomnete prve naše teme "V pričakovanju druge M po A".... zdej sm pa že na prvi M po porodu.. Juuupi čeprav je kr neki. Boli me tko grdo, da konc. In glava in vseeee .... zanič sm. No, to je znak, da bo res kmal začet treba delat na punčkiuser posted image . Sm bla pa mal v dvomih... dojenje pa M, mi ne gre skupi ampak očitno se da. Sm se ustrašla, da mi ne bom mlekec ušel. No... še je tuki..  Jst res ne razumem žensk, ki NOČEJO dojit. Ma to je tko lepooooo...

Moj mali je na mojih modrcih odkril Hello Kitty mucko... user posted image , pa jo na polno vsakič lovi, ko je. Prv lovi, maha z rokicami.... jezička da vn.. prv koncentracija za ulov.., joško kr spusti. Skratka, jst umiram od smeha. Je že začel muce lovit..user posted image No, ko se buni, mu hitr Kitty pokažem. user posted image Lep dan.., grem mal ležat.

Aha, pa še ena posebna novička... ne boste verjele ampak verjemite, da je res. Našemu 4 mesečniku in 6 dnevčku.. user posted image je pokukal zobekkkkkkk.... zdej je meni jasno zakaj smo bli tko tečkani. Ja, res ZOBEK mamo, tak mali, beli...

Sonček85, Liam čist ponavlja za Aleksom...

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
10.1.2010 16:15:50   
tassika
Rižko a že zobek, a ni to malo hitro, no ja sej naša tudi malo prehiteva, zdaj je bila 3 dni zvečer sitkana, to je bil tak jok, da je groz, od vsega hudga mi je še bruhala in kaj sem ugotovila, ni problem, da ni mleka, pomoje je staknila krčke, je pa res, da sem zadnje 3 dni jedla samo novo hrano, ker moj hujša in je bilo veliko zelenjave in polnozrnata moka, pa kumare,... pomoje so bile kumare krive, včeraj sem ob 22 jokala z njo, potem je šel pa moj po kapljice k sosed in je takoj zaspala. In za vse sem jaz kriva, ne jem več nič, spljoh. Glede M sem pa jaz ko sem začela jemat tabletke po 3 dneh dobila neko krvavitev, ki je trajala 4 dni in mislim, da je bilo to to, zdaj je mesec naokoli in ni ne duha ne sluha, sicer pa po cerezette tabletah naj bi itak je ne imel, ker zavira delovanje jajčnikov.

MM v pon ali pa tor bom dala na pošto nekaj za LM, da se bo učil slovenskouser posted image

Drugače pa mene zoja med dojenjem vedno gleda v oči ali pa spi, je zgleda lažje jesti z zaprtimiuser posted image . Zdaj jo zanima ogledalo in pa igračke na loku od igralne podloge, kaj več pa trenutno še ne je še premajhna, se pa ful obrača, tako levo desno, ne zna še iz boka na trebuh ali hrbet, zvija se pa že ful. Danes sem jo merila ima že 60cm, res da se je rodila malo manjša ampak hitro raste, pa tudi težka je že, sem ugotovila včeraj ko sem jo cel večer nosila, ker je tako jokala, upam, da bo danes boljše, sem jedla za zajtrk polento, za kosilo pa juhico, meso in krompirčka, nič nedovoljenega. Rižko hvala za sms včeraj je malo pomagal, drugače pa danes je ful mlekca, sva včeraj jedli na dve urici in ga je spet polnouser posted image

Jah nič, grem likat dokler mala biba spačka.

Aja a bo katera šla na plavalni tečaj za dojenčke, jaz imam v mislih za konec feb ali pa začetek marca, ker konec marca gremo v čatež in bi bilo fino če bi mala bila navdušena nad vodico.

Evo pa še slikca kako držimo glavico:

user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 10.1.2010 16:19:19 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?