malaMravljica
|
Rizkoo, a pol to pomeni, da lahko rdece hlace kupim najinema dvema. Jeeeee, ej bi pa jaz kar 74 narocila, da bodo za spomladi, kaj menis? Zivo rdece, jupi. Oh ja, jok zna urtudit, vem kako je, ceprav moj zelo malo joka. En dan je ponoci slabo spal in pol cel dan precej jokal, pa se vn nismo mogli zarad mraza. Moj naceloma joka sam ko je plenica za menjat, ce je lacn, pa ce kdaj pozornost rabi, kar nekega brezveze joka pa skoraj ne pozna. Zadnjic sem prebrala, da si otroci izberejo starse, je moj mali ze vedel, da je tok priden otrocek in da mora k meni, da nam imela se dodatnega dela, ker sem tok veliko sama z njim Mi je pa sedaj eno noc tok slabo spal, do 2h spal, pol pa se je zbujal cist vsako uro, oh saj jaz bi rajsi spala ja, sam za mojega malcka mi res ni tezko cist nic naredit, ma se mi smeji in maha z nogicami in rokicami ko pridem do njega, kaj naj bom pol jezna in zalostna, no way. Ej, jaz sem tok ponosna da imam sina, saj ves mogoce bo to moj edini otrok, no edini ki zivi pri meni Kenija je le malo dalec, in pol imam sina, jupiii. Saj bi jaz tudi hcerko imela, sam verjetn bova sam pri enem ostala in pol se ze vidim cez par let, tko ponosno bom z mojim fantkom masirala po mestu. IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Za puzzle pa poglej - PENASTE PUZZLE vsaj pri nas tko piše hmmm. prepozn odgovor, so ze na poti iz SLo v Nemcijo oz se v SLo cakajo na pot, saj ne vem, so pa ze kupljene. rižkoo moj:ja možno da se kaj pred NL oglasmo ,ni pa rečeno,čene pa drugo leto ziher ja, ti jo kar obisci se pred NL a sem nesramna a, da odgovarjam namesto Rizkoo Tassika, mojega sem prej zvagala in zmerla, mislim da ima 64 cm in 5.900g. LAhko se bo katera zgrazala, da je presuh, ker kar berem so vsi full manji s tezo pa full cez, sam men je cist dovolj, ce bi bil tezji bi mi bil debel, pa pol se jim naredijo joj kako se rece, take brazde po rokicah in nogicah in tam pol se kakseno uneto kozo fase. Drugac pa mu se vedno oblacim hlace 56, ker so bile prej zgoraj in spodaj zavihane, sedaj ne vec, bodije imava pa ze 62/68, pa 62 tudi se ponosiva tiste velike. Kepica, kaj zdej si gospa Kepceva al ne????? a.biba malo z zamudo pa tolk bolj iz srca, Happy Birthday to You! slikce tortice mi pa noce in noce zalimat gor
< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 28.12.2009 12:53:50 >
|