malaMravljica
|
Bejbe, mi smo se vceraj res cel dan cartali in imeli dan samo za nas 3. Nimamo veliko takih dni v letu in sem uzivala 100/h Danes ze nismo vec sami recimo sva pa z mojim prej sla na sprehod z vozickom in mali me se sedaj spi v vouku. Bi rada da mal poje, ker poslusate to. Jedel je zvecer ob 20.30 in potem prvo "nocno" dojenje ob 6h zjutraj pol pil, ga previla, se mal popil in sem ga dala spat, ob 9h je se tok trdno spal, sem sla geldat ce je vse ok, pol je pa tasca klicala gor in ga je telefon zbudu- Skratka prespal 9 ur skupaj in pol se 2,5. Priiiden a ne. Ja vceraj pa cel dan nic spal. Nasa jelka je pa taka. Spet rdeca pac. Twixy, hojla, lepo te je spet videti na rr. In to v enem kosu, braaaavo. Ko bo treba pa sporoci, da bomo pomagale dihat. Rizkoo, ti si pa nora, sam se bom ze oddolzila. Na poti so pa puzle a ne, jupiii. Ej, tukaj sem jih iskala na netu, pa ne najdem, sam puzle mi vrze vn, ne vem kako naj bi jih iskala. V mesto in po trgovinah grem pa tok poredko, ves jaz morem cist povsod malega s sabo imet, pol ponavadi se mi mudi in ga imam kar v lupinicio in vse na hitrco, res nisem imela casa nekih daril kupovat. Zvecer na netu narocit pa, ma zvecer sem tok zmatrana, se mi ni dalo. Moj je vceraj videl kako je cel dan bit z dojenckom v stanovanju, nismo nic vn sli, zvecer je rekel sam, kapo dol za zadnje tri mesece. Ma saj naceloma je priden, sam ce pa ne gremo vn je pa jok ja, saj razumem, sam ko je res tok mrzlo ga ne vozim vn, mi ne potegne, se bojim za pljucka, pa rajsi jok prenasam, je vseeno bolj zdravo se mi zdi. Vsem ostalim pa pozdravcek. Aja Tassika, tvoja mala pa v oblekici ze in ups, skor pozabila. Nasa Mariee se mi zdi je full zaposlena, in neskoncno srecna z malcico. Mi je pa dala na mail par slikc, mala je enostavno cukrcek, res, pa ime ima toooook lepo, pa mamica in ocka sta tudi lepa. Vec pa ne smem povedat, ker ne zelim izdajat informacij, ce bo sama prsla gor bo ze povedala.
|