|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stare borke :-)
10.1.2010 16:29:16   
sonček85
rižkoo:vavvvvvvvvvvvvvvvv super za zobek in mislim da bo mali Liam začel prehitevat Aleksauser posted image user posted image no prvo M si pa dobila isto kot jaz po 4muser posted image vse ponavljamo en za drugimuser posted image
A pa že kaj čutiš ali je samo črtica bela pod dlesni?

No aleks vam hoče nekaj napisat :njhzfpohjćspodjglčnvck,nkgnj

tassika:prava lepotička je Zoja

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 251
10.1.2010 16:29:20   
tassika
Punce pogrešam Tinuško, a katera kaj ve kako je z njo, ma ji bom sms poslala

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 252
10.1.2010 19:38:34   
tassika
No kje pa ste vse, meni Zoja že pančka, v dnevni na kavču na trebuščku, zadnje čase ji paše vse kar pritiska na trebušček, nošenje po rokah, čez ramo in spanje na trebuhu, samo jo dam samo čez dan, ko jo vidim. Zdaj me pa zanima koliko časa bo spala, pomoje bo žez pol urce pokonci, potem pa spet do enasjtih ko čukecuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 253
11.1.2010 12:14:18   
pilotina
hejla

a.biba...oprosti, ker sem te pustila v skrbeh...ravno prejle sem tassiki pravila, da sem bila prejšnji teden na pcju kakih pet minut...odkar sem samo doma se zamotim z drugimi rečmi in se na pc ne spomnem...jaz sem dobro in najin bejbi pridno raste...trebušček se je malo zvečal, želim si pa, da začne pospešeno rasti user posted image , saj veš, tako daleč še nisem prišla in sem za vsak novi dan hvaležna in srečna

za kepico niti jaz nič ne vem...upam, da je ok

kako pa kaj zvesta, sonček85 a ti kej veš

twixy...da si le doma in čakaš na vajino princesko user posted image

MAŠKA...na tikerčku piše še dva dni...a drži user posted image

malaMravljica, Rižkoo, tassika, drobtinica29, Mariposy in vse user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 11.1.2010 12:16:45 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 254
11.1.2010 12:58:46   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

hejla

a.biba...oprosti, ker sem te pustila v skrbeh...ravno prejle sem tassiki pravila, da sem bila prejšnji teden na pcju kakih pet minut...odkar sem samo doma se zamotim z drugimi rečmi in se na pc ne spomnem...jaz sem dobro in najin bejbi pridno raste...trebušček se je malo zvečal, želim si pa, da začne pospešeno rasti user posted image , saj veš, tako daleč še nisem prišla in sem za vsak novi dan hvaležna in srečna

Ti, ti Pilotina! Enkrat na teden se pa le javi user posted image . Res sem mislila na tebe in upala, da samo uživaš tulk fejs, da se ne javiš, pa še prav sem imela. user posted image  Čestitke za jutri 15 tednov! Zdaj te bo pa začelo razganjati in glej, da bomo deležni kakšnega bušija.

Jaz sem se ravno najedla špagetov in solate, da imam takega bušija, da se komaj premikam. V sredo imam končno spet pregled, pa da malo pokukamo. Pa test sladkorne bomo delali, pa dvomim, da bi bilo možno, ker me res ne pritegnejo preveč sladkarije. Čisto drugače kot prvič, ko sem se komaj basala, samo da je bilo sladko.

Držim pesti za vse naše nosečke, vse ostale pa pazite nase in svoje bebice, da ne bo še več slabih novic. Aja, pa pridite kaj napisat user posted image .

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 255
11.1.2010 13:15:06   
sonček85
kepica je že domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,zvesta pa tudi jaz nič ne vem ,bom mal povprašala ko se javi kaj na FB in vam sporočimuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 256
11.1.2010 13:45:44   
MAŠKA
Hoj,

Pilotina, tickerček tako pravi. Pa v bistvu ne vem, če bo še 2 dni ali kaj več, mogoče pa celo manj. Neki roza izcedki so se danes začeli pojavljati in mi še ni prav jasno, kaj pomenijo. Čutim še nič posebnega ne, zato bom še počakala, če se bo začelo kaj dogajati.

Rižkoo bravo za zobeka!user posted image user posted image user posted image  Najbrž ga boš tudi kmalu na joškici začutilauser posted image , ni prav prijetno, ampak preživiš....user posted image

Tassika lepo punčko imašuser posted image

Sonček pozdravi mi Aleksa, jutri imam ctg, te kaj pokličem, če mi prej ne bo treba iti kam drugam.

Pozdravček še za vse ostale!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 257
11.1.2010 13:52:12   
sonček85
MAŠKA:mislim da boš ti pred petkom rodila user posted image user posted image user posted image user posted image po možnosti v sredo
hvala za pozdravčke,v planu sicer nimam nič ,razenb da pride očim in brat ,kdaj pa ne vem točno ti kar pokliči in ti povem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 258
11.1.2010 14:28:45   
MAŠKA
Sonček85 v sredo bom na vso moč tiščala noge skupajuser posted image ... ker mi ni všeč datum 13! Se pa zavedam, da se lahko tudi na 13. zgodi...user posted image

Se slišiva!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 259
11.1.2010 15:09:53   
malaMravljica
Maska, na cilju si a. Braaaaavo, sam se hiter porod pa bo. Sam ej, da ne bo tko k pri meni, celo nosecnost sem govorila, da nocem rodit 3.10, pa poglej kdaj sem rodila user posted image  

Punce, danes ponoci sem 9x vstala k malemu, kaj je bilo ne vem tocno, se raziskujemo, upam, da se danes ne ponovi.

Twixy, kako lepo ime sta izbrala. Pa to pase k vsakemu tipu puncke ves.

Pilotina, jooooj kok si pa ti ze dalec, ves kok hitro bos v 20 tednu, od tam naprej pa gres 2x spat in si na PDP-ju tako hitro gre.

Rizkoo, oprosti, mam kar slabo vest, nikjer se nisem cestitala za zobek. Ma seveda CESTITAM! Pa knjigica mu je vsec, jupiiiii.

Tassi, ej caki, ce se nisi dala na posto niti ne dajaj, mi kar das ko se vidmo, saj prej itak s ene bo rabil, al je kaj tacga, da mu morem jaz ponavljat.

So vse nase punce iz bolnice ze? Za Kepico niti nisem vedla. Kepica sam mirno naprej, pa bo.

Sedaj pa mali pravi uaaaaaaaaaaaaaa, uaaaaaaaa in to pomeni, mami kje si, dvigni me user posted image  pozdravcek vsem

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 260
11.1.2010 20:30:56   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Sonček85 v sredo bom na vso moč tiščala noge skupajuser posted image ... ker mi ni všeč datum 13! Se pa zavedam, da se lahko tudi na 13. zgodi...user posted image

Se slišiva!
ne govori na glas ,ko potem se ti res lahko tko naredi.
Daj mi prosim povej kdaj bi jutri ti prišla ,ker grem potem od doma

mm:ne zvesta je še v bolnici

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 261
12.1.2010 7:09:40   
sonček85
Jutro drage moje,evo jaz imam pa lepo novičko

Naša MAŠKA JE POSTALA MAMICA PRELEPI žIVI

njen sms:
Sredi noči ob 1.54 je v našo družino posijala svetla zvezdica z imenom ŽIVA,velika 52cm in težka 3230g

Imam tudi slikico a jo moram dat gor

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 262
12.1.2010 8:19:11   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Sredi noči ob 1.54 je v našo družino posijala svetla zvezdica z imenom ŽIVA,velika 52cm in težka 3230g

user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE CELI DRUŽINICI! No, vidiš kako hitro se lahko začne dogajati. Pa je bilo še dovolj fora do 13.user posted image  Veliko zdravja obema, mali princeski ogromno cartanja, mamici pa hitro okrevanje in upam, da ni bilo prehudo.

Slikico pa čakamo, Sonček85 user posted image . Hvala za obveščanje!

Vau, spet sneži. Ko sem štartala je bilo tu že kar nekaj snega po cesti, dol je bilo pa potem ok. Tole pa bo pravi januar s snegom obarvam. In meni čisto paše, ker je tak fajn doma bit.

Nekaj sem pozabila zadnjič -  LIAM čestitke za prvi zobek in čimmanj bolečin pri izraščanju vseh naslednjih.

Naša babika je bila tudi tako hitro s prvima dvema, potem pa do devetega meseca nič in spet naval z vseh strani. Je pa res, da nismo imeli resnih težav. Mogoče malo vročinice in driskice, tečnoba pa ni bila tako hudo.  Tako, da upam, da tudi pri vseh vaših bibah to ne bo delal težav, ker gledam sosedovega fantka kako se muči že od prvega zobeka in pri letu in pol še kar nima miru.

Lep dan vsem!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 263
12.1.2010 8:23:17   
tassika
Čestitke Maška za Živo, ful lepo ime, jaz bi jo tudi imela, če ne bi bila že zasedenauser posted image

Za mano je pa grozna noč. zoja je šla spat ob 22,00 in potem spala do enih in to je bilo vse od spanja, vsaj zame, potem se je pa začelo, pogovarjanje, premetavanje, gruljenje,... in pol sevede itak na 3 urce jest, s tem, da sem bila še ful žejna in sem še pit hodila in posledično sem spala skoraj d anič, sem komaj čakala da bo ura 6 ko gre moj v službo in jo dvignem za previt in prelulana odspredaj in odzadaj, še jogi je bil moker in sem šla celo preoblečt, pa še ne smem se pritoževat čez plenico, ker je sigurno imela eno kg tolk je bla prelulana. No zdaj pa od 6 že spančka, pa naj kar še malo.

Evo sem mogla mal pojambrat, zdaj grem pa kavico skuhat, ker pride kolegica, bo tassi mela novo frizurouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 264
12.1.2010 9:59:00   
Mariposy
user posted image Iskrene čestike MAŠKI za Živo-->veliko lepih trenutkov z malčicouser posted image
Bravo kepica da je že doma sedaj pa samo še malo potrpljenja do konca pa bouser posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 265
12.1.2010 11:36:59   
malaMravljica
o ne, pa spet jokam. Sam tok sem vesela za Masko, res no. Pa tok lepo ime, mala je pa zagotovo prava princeska, koooomaj cakam slikco. Maska, BRAAAAAVO MAMIIIII!

Punce, ne vem kaj se dogaja pri nas, noc se je spet ponovila. Zbuja se mi na nekje eno uro, ni lacen, mu dam dudo notri in dela aua aua aua, pa ko mu drzim dudo me z rokicama prime za roko, par minut in spi, postopek ponovimo cez kaksno urco. Kaj bi to bilo? Ni lacen, ker ce ga dam k meni sam zaspi noce pa pit. Nekaj ga boli, sumim zobke, nisem pa zihr, ker se ne vem kako to gre. Krci niso, to vem.

PA se nekaj, tiste ki jih dajate na trebuscek spat, kako pa, ker jaz bi ga tudi, sam moj tko noce bit na trebuhu, se kravice zelo malo paseva, saj zna glavco dvignt sam ko ga dam na trebuh pac ne vidi kaj dosti in gre kar v jok al pa ce ze dvigne glavico neki casa gleda pol se pa jezi. Ma itak, v tem polozaju more mal delat, na hrbtu pa ne. JAz bi pa rada mal vec ta polzaj, sam ne vem kako naj ga dam. Mu dam tik pod vrat brisacko zrolano, da je mal dvignjen, je to ok. Nasveeeeti dobrodosli.

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 266
12.1.2010 12:22:56   
tassika
MM pri meni je zdaj 1x spala na trebuščku, pa še to sem jo odložila ko je že ornk spala na mojih rokah, takrat ko ji je trebušček nagajal. Glede kravic pa tudi naša noče kaj preveč, sploh če nima blazine spodaj ko je potrebno preveč se matrat, na hrbtu pa uživa, pa saj bo ko bo čas.

Za zobke nimam pojma, se je pa tudi naša danes skos zbujala, saj sem gor napisala, pa ji ni nič manjkalo, tako da tudi tukaj ti ne znam pomagat, problem je pri zoji v tem, da zadnje čase tudi skos je lahko tudi na 1,5 urce, pa še čajčka vmes ko se kolca, jaz ne vem kam da, plenice pa konstantno pokakane, da ne povem kako polulane, jo preoblačim na 2 urci. Sploh ne vem kaj je zdaj to, pa da bi ona spala dopoldne ni šans, trenutno je tukaj pri meni v vozičku in gleda pa cuza dudo.

Jaz bi šla pa tako vn, pa ne morem ker nimamo niti enega pločnika spluženega grrr, in pol visiva cel dan notri, saj popoldne bom mojga naštimala, da gremo en krog med bloki, tam je dobro pa na enga čajčka, da se vsaj malo nadiha zraka.

Aja pa še nekaj, včeraj sem bila v btc-ju v mothercare in imajo tako lepe zadeve, pa sploh ne tako drage, joj če ne bi bilo mojga zraven bi vse pokupilauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 267
12.1.2010 14:44:11   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Iskrene čestitke za puncko Zivo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Popolnost.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 268
12.1.2010 15:12:34   
malaMravljica
sem prisla pogledat, ce katera ve kaj matra mojega bejbija, pa ne ve nobena user posted image user posted image   tassi, ma mojega nekaj marta, ker joka z razlogor, ko joka tako, da se slisi aua pol ga nekaj boli. Pa tako stisne mojo rokico. Vceraj zvecer sva se sla doit ob 20.30 in ob 21.30 je bil se cisto priseben, nic zaspan, moj je prisel mimo in sta se se nekaj smejala. Pol sem rekla nic, ga dam kar v posteljo in res. Pa sem sla cez 15 min pogledat, ce spi, joka se na baby telefoncku ni slisalo in pridem pocasi notri in pogledam v posteljo, mali odprte ocke in se mi posmeji. joj, sam hitro vn sla, ker sem hotla da spi in pol ne smem motit. Pa ko se tako nasmeji se mu morem nazaj posmejat.
Glede pasenja kravic, Tassi, zgleda da imava midve dve lenobici, rajsi uzivata na hrbtu kot se matrat na trebuscku user posted image  ja, saj bo, saj se ne sekiram, tudi ce bi kaj preskocil, pa kaj, kdo bo vedel cez par let.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 269
12.1.2010 15:37:27   
drobtinica29

čestitke MAŠKA tudi od mene! user posted image user posted image user posted image mali Živi pa vse lepo!

lp

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

Neposredna povezava do sporočila: 270
12.1.2010 16:30:41   
sonček85
mm:a si probala kar sem ti napisala.Upam,da bo danes kaj bolje.Na je bil tko rad na bušiju ,ni pa zaspal do 5m nikol na trebuščku in to je blo 1x in nikoli več.Kravce pa ni da ni smo skoz pasli in najraje je bil do sedaj ko se je na noge začel postavlat  na trebuščku
mogoče ga pa kaj res matra.A kak ti nirmalno,lahko da ga kakec kaj matra ,a ima kaj nad lulčijem trdo ,je zaprt???

tassika:joj boga,se pa prav spomnem kako je bilo zadnjič ko je bila rižkoo pri meni ,sva šle ven in kar po pločnikih ki niso bili spluženi,malo sva gurali bilo pa je superuser posted image

evo midva sva s potepa ,ta t sem rekla da ko imam avto ,moj namreč dela 12h se bom potepala .Tko da sva šla malo v trg. in mu kupla tko lepe hlače in majčko ,pa še eno malenskot za mala Živouser posted image joj kje so že tko male cotke kot sem jih zanjo zdaj kupovala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 271
12.1.2010 18:11:53   
malaMravljica
ja, mal sva znizala temperaturo, sam ni prevroce, ker non stop preverjam kako vroce ima pod odejico in ni prevroce. Prej je bilo ok, pol pa kar naenkrat ne vec. Danes spet ista noc, pa cez dan tudi mal vec dudo rabi. Ne ne matra ga kakanje, plenica se lepo polni veckrat na dan. PA tudi ni da bi izgledal bolan, ker je dobre volje drugace, nic jokcast al pa kaj. Bom videla kaj se bo izcinilo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 272
12.1.2010 20:45:24   
sonček85
mm:potem pa res ne vem kaj bi bilo,upam da bo danes kaj oblje

nočko vsem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 273
13.1.2010 8:51:23   
tassika
Jutro, evo midve sva že s fizioterapije, zoja je bila ful pridna je telovadila dobre pol urce, potem pa ni nogla več. Zdravnica je rekla, da že ful lepo drži glavico, je pa firbček pa mala trmica, že hoče uveljavljat svoje , saj potem se vda in sodeluje, je pa res, da smo zdajle zaradi praznikov imeli več presledka, zdaj bova hodili vsak teden.

MM zdaj sem se spomnila, da sem zadnjič imela podobne težave, ni bila bola, nič vročine, plenička lepo polna, zvečer pa tak jok da sem jokala zraven in sem ugotovila da ji ne ustrezajo kumare v omaki in pa polnozrnata moka, to je bilo edino kar sem novega jedla, naslednji an pa je bilo vse ok, kaj če ga mogoče res kaj matra v tvoji prehrani. Jaz sem potem klicala mami in sem rekla, a ne minejo krči do 3 meseca in me je tako lepo potolažila, da se nekaterim takrat šele začnejo, super a ne, samo zdaj moram potrkat je ok, res še včasih joka ko mora prdnit, pa ji malo pomagam z nogicami k trebuščku, drugače je pa ok, tudi kaka normalno večkrat na dan.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 274
13.1.2010 11:17:08   
Kepica83
Živjo bejbe moje!
Kepica je nazaj. Po dolgih 8 dneh bolnice sem končno prišla  v nedeljo domov. Vse se je začelo za silvestrovo. Odšla sma na fešto z kolegi ampak sva že ob 23:00 odrinla proti domu ker je moj full zbolel. Naslednji dan sem ga vozla k dežurnemu kjer je dobil zdravila. No in v soboto 2.1. sem zbolela jaz. Poivšana temp. kašljanje... Ob 18:00 me je peljal v MS bolnico. Tam so me poslali domov in rekli da se naj vrnem v primeru povišanje vročine. No greva iz bolnice in sem komaj prilezla do avta. Tako me je bolelo zadaj v križu. Do doma se mi je že mešalo. Ko sva prišla domov mi je vročina narastla na 39 in tudi bruhat sem mogla it. Nato pa so se še začele grozne bolečine v trebuhu. Odpeljali so me v MBin tam so rekli da so se začeli popadki. Takoj so mi dali infuzijo da bi ji ustavili in injekcijo za pljučka. Naslednji dan sem še dobila eno injekcijo. Potem pa so me dali na antibijotike. Popadki se več niso ponovili. Sedaj pa morem pazit. dete je težko 1200g. Kašljam še vedno ampak bo. Hvala vse ker ste mislile name.

Kako ste kaj? Kaj novega??

Lupčkaa vsem.

Sonček85 hvala ti za vseuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?