tassika
|
kukuc a vas je zamedlo evo zoja malo spančka in imam čas, da vam kaj napišem, zadnje čase me itak vse prehiteva, komaj kaj naredim, zdaj imava še fizioterapijo za handling in pa vaje za izbolšanje koordinacije in mi vzame vse to ful časa, potem pa še zojo vse zanima in če ne spi se moram kar z njo ukavrjat, je pa tako fino, ko te gleda in posluša z odprtimi usti, pa si misli, daj mat nehaj nakladat Danes mislim, da se mi je celo nasmejala, samo še čakam, da bo tisto pravo, večkrat skupaj, mogoče sploh ni bila pri volji, ampak vem, da moram malo počakat, ker neuradno bo šele drug teden stara 1m razvoja se pa ne da prehiteti so mi rekli. Mi je pa tale handling španska vas, sploh mi ne gre tako kot bi moglo, moram do srede zvadit, da ne bom kregana, samo kaj ko mi je lažje po moje in kar pozabim kako bi mogla Rižko sem poslala sms kako sta z Liamom, pa mi je napisala, da še čakajo vizito. MM prav polepšala si mi dan z slikico, kakšna faca je LM, jaz moram pa danes kupit božičkovo kapico, da bom lahko naredila božične čestitke, sem ful zgodnja a ne A.biba, gužva je pa ni časa pisat, saj veš prednovoletni čas, pa obiski, pa kupovanje daril,... po novem letu bo pa spet bolje ko bo treba napisat kakšna vsa darila smo dobili. Aja meni je božiček prinesel sušilca, sem ful ponosna Sonček saj še ne bo tako hitro, najprej bo še malo po kolenih lezel za tabo, veš kako je fino, ko piješ kavico v kuhinji in nekaj prišiba izza ovinka po eni strani mi je super ker je še mala, po drugi pa bi kar rada, da malo zraste, pa še tako vem, da bo šlo prehitro, sem zahtevna a ne Pilotina, kako je bilo na pregledu od Fargesie, vse ok, še malo pa ga imaš že ti, jaz že zdaj držim pesti, pa itak vem, da bo vse ok in da bo prišla mala pilotinica, sem se kar odločla da bo punčka Evo upam, da nisem koga pozabila, bolj malo sledim zadnje čase. preberem že, ampak mi takoj uide z glave. Aja da vam še lušte nardim, danes bom pekla piškotke une iz modelčkov, so najbolj simpl, čez vikend pa bova smrekico postavila, samo ne vem še kam, vedno zmanjka prostora, pa še treba je gledat, da je nekej odmaknjena od pikija, ker drugače se zna zgodit da se loti kablov od lučk in bo on svetil namesto njih