malaMravljica
|
Punce moje, sem prisla pogledat kaj je s Twixy. Joj stiskam pesti, da bo hitro hitro mimo, da ne bo prebolece, pa da bo vzela epiduralno in da bo z dojenckom vse v redu. TAko ji zelim zdravo puncko,. Saj veste, zadnje case sem samo v joku, ampak danes je za spremembo jok od srece, pol pride pa se od zalosti zraven. Pa punce moje hvala vam za vse. Bom kar tukaj napisala, se mi ne da na mail it. Rizkoo, dobis paketek, samo vcasih sem res malo neumna in pozabljiva oz. tako na hitro sva sla ven in pol sem sla K Schleckerju po kremo in pogledla za dentistar pa oni nimajo te znamke. Pol sem sla v DM in so imeli sam roza in vijola, prodajalka je pa rekla, d pride nova zloga danes, meni prepozno. Pozabila sem doma vzet dudo, ker je nova se, pa se Mg imam se veliko in bi ti ga tudi lahko poslala, sem v nosecnosti enega zelo dragega kupila, pa ga je vec kot 3/4 ostalo. Ti dam ob priliki na posto, ok. In Rizkoo, oprosti ker ti vedno dam za dve osebi v posto, samo tvoj nalsov imam, drugega pa ne. Spet ena malenkost in ene kremica za drugega pacienta :-) KAj komu pase bos pa takoj prepoznala, sem zihr. Soncek, kdo je pa tisti zajcek? joj, tebi pa morem mail napisat, samo enkrat ob priliki ok. Bova vse zrihtali bos vidla. Da povem, moj mali lepo raste in lepo napreduje. Se mi je pa prehladil in sedaj ze tretji dan kaslja, prehladil pa se je ponoci, ker jaz ga dam spat kot je treba, on pa ponoci zleze in ga pol dobim tako kot bi moral bit poustr, pa se odkrit je, v spalnici pa ima 19 st. ker baje dojencki morajo spat na hladnem. Vceraj sem mu skuhala caj, pa ni bil navdusen, Flaska mu ne potegne. Tako mi pa zleze, ker sem mu odstranila blazino za dojenje, sem zadnjic govorila s pediatrom in je rekel, da nic v posteljo. JA, pravo zimo imamo, zagotovo vsaj 50 cm snega, in se kar ga napovedujejo. Vceraj sva bila z malim z avtom zunaj in se je spet zavleklo, ko sva prisla domov se cez 20 minut ni vec videlo ceste tako je medlo in pihalo zraven. Zvesta, kater vozicek si nabavila in a je mozno da ti rabis adapterje za lupinico? Pa se nekaj, saj bos takoj objavila, ko dobis novico od Twixy a ne. Tassika, tebi pa hvala za CD-je. So edina glasba, ki se slisi v nasem stanovanju. Bomo ze vrnili uslugo. Ostalim pa lp
|