|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stare borke :-)
27.1.2010 19:09:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83
Sonček85 ...... moja mojauser posted image . Hvala ker ste prišli. Res je bilo čudovito. Joj pa kaj sta vse prinesle. Nama je blo vse nerodno z dragim. Res hvala. Vse bo prav prišlo. user posted image
Rižko.... za tebe veljajo iste besede. 100x hvala lepa.
user posted image user posted image user posted image user posted image kaj sva prinesle ,jaz nič ne vem zato,a ti veš kaj mogoče rižkoouser posted image user posted image user posted image

Upam,da se kmalu vidmo ,pa seveda z drugimi rr-kami tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 326
28.1.2010 14:19:43   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

pilotinca, kako daleč si že! Še malo pa boš začel čutiti brcike. user posted image

ja na trenutke se mi dozdeva tu pa tam, da že čutim najinega malega bejbija...sam saj veš, prvič se srečujem s temi občutki, pa nisem ziher

IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

Pilotina krasno, samo da je vse ok. A vi že kar bušija merite. Zanimivo, meni še tega ne počne, je pa res, da mi vsakič z ultrazvokom pokuka kako je s plodovnico, požiralnik, želodček in spol. Tako, da je tudi vse ok.
Ja še malo pa bodo brcike - dobimo kaj slikico bušija? Zdaj pa že imamo verjetno kaj videti.

ja, prvič mi ga je zmerila
bom se slikala pa vam polšljem moj buši, ki se že malo pozna

ostale moje punce čau čau

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 327
30.1.2010 20:42:09   
MAŠKA
Ojla!

Ja kje ste ba zdaj borke stare? user posted image

Se vidi, da nam otročki dosti časa vzamejo...

Pozdravček vsem!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 328
30.1.2010 20:54:09   
a.biba
Čer, Maška!

Očitno smo res vse zaposlene,  mogoče tudi malo lene in nam je tema zamrla.

Sem pokukala med aprilke in videla, da je tja Kepica sporočila, da je spet v bolnišnici in ima zmeščan mv, odpirala pa se naj ne bi. Zdrži še malo in upam, da bo počitek pomagal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili včeraj na maturantskem plesu - je naša Sara tako uživala, plesala do enih ponoči in bila prava zvezda večera. Oblekli smo jo v h&m, speto frizurco, špangice, malo bleščic, v tako večerno oblekico, bolero, svetleče štrampleke in balerinke - vse, ki imate punčke - tam je res pravi brlog za šminkarijo takih malih babik.user posted image  Smo se res naplesali in ugotovili, da zdaj je pa njen maturantski naslednji user posted image .

Sneg nas je pa lepo zametal, ne? Letos je pa res prava zimska jedila, meni pa tudi paše, da se noter cartamo.

Pilotina čisto možno, da že čutiš brcike, pa saj ti bo kmalu jasno, da kaj drugega to ne more biti. Mi imamo že prave žurke, ki mi pobirajo sapo. Pazi nase!

Twixy kako si kaj? Že kaj dogaja?

In vse ostale - malo poročila prosim, da ne bodo dojenčki prehitro zrasli, mi pa nič vedeli kaj se vam dogaja user posted image  (Tassika, Rižkoo, Sonček85, Nogavica, MM, Drobtinica... in seveda vse ostale).

Zdaj pa Kekca gledama - je zelo popularen v vrtcu, pa mora malo spremljat, da ne bo zaostajala. No, zdaj z ritko spet miga ob njihovi glasbiuser posted image .

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 329
31.1.2010 15:03:14   
tassika
Punce, kje ste, vas je zamedlo, evo eno kepo da vas zbudimuser posted image
user posted image

Mi pa danes praznujemo že 3 mesece, uf kako čas beži. Zoja je dobila že prvo pikico v nogico in kot za hudiča je bila še polna luna in pomoje sem zadnje tri dni spala skoraj v stoje, saj ni jokala, se je pa premetavala pa roko cuzala, pa nekaj jambrala in ob takem hrupu se pa ne da spat, pa še probleme sva imeli s hranjenjem, je nekaj štrajkaal, no ampak danes ponoči je bilo ež bolje, malo več spanja in malo več je jedla, tako da mislim, d abomo kmalu nazaj na ustaljenih tirnicah. Ima pa gospodična tudi obdbje ko ni nihče drug dober samo mami, še pri mojmu protestira, no ja bom kar tiho, ker trenutno je pri njem v naročju in ne protestira.

Kako ste pa kaj ostale?

Pilotina, prve brcike sem jaz čutila tko kt da te nekaj požgečka notri, da se kar popraskaš, potem okoli 18t pa sem kar krepko brco dobila, moj jih je pa čutil dober teden kasneje. Še malo ti manjka pa bo, pa tudi če jih še do 20t ne boš čutila ni nič narobe, eni malo prej drugi kasneje. A ti nekaj povem, jaz mislim, d abo tudi pri vas punčka, zdaj je spet naval punč, če bo pa fantek, bo pa rezreviran za Zojo, da bom jaz potem lahko zastonj na dopust na morje hodilauser posted image

Sonček še tukaj čestitke za drugi zobek, kdaj bo pri nas nima pojma, slini s eko polž, zraven vsega se je pa naučila še pluvatuser posted image , ko pač bo, bo, meni se še nič ne mudi z zobki.

Rižko, kako je na plavanju, malo poročaj, jaz sem že kupila fredov obroč in pa neoprenske kopalke, da našo miss ne bo zeblo v ritkouser posted image  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 330
1.2.2010 20:19:59   
sonček85
tassika:hvala ,saj bo ,mi smo na prvega čakali kar 8m user posted image no zdaj pa že drugi

biba:ja Kepica je spet v bolnici,včeraj jei mela tudi ctg- je ok ,samo čaka pa še UZ,drugače je pa res kar si napisala.Ma se drži ,ji dajemo podporo preko sms in ko se čujemo.
Držite pesti da še vsaj do marca zdrži ,.perav je skoraj oblje če bi zdaj rodila kot pa v 8m.A vse bo ok in komaj čakam da spoznamo malo kepico-čkauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja mi smo ok,MAŠKA

malčki nam res zavzamejo veliko časa,no meni še posebaj ko smo začeli na veliko hodit,se vsepovsod prikradit,pa to pa uno,......zdaj se je pa začelo.
Veselo rastemo ,veliki smo 74 cm ,težki 8700,jemo že vse razen svinjine in beljaka.mAMI PA ŽE GRE DELAT 6.4,KOMAJ  čakam po eni strani ,saj sem že predolgo doma user posted image ,bvom pa malčija pogrešala in komaj čakala da pridem domov in ga objamem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 331
1.2.2010 21:19:25   
Anonimen
Kje steeeeeeeee... ? user posted image
Ja, kje sm jst. Ma jst sm zaposlena... kot bi mela 6 otrok. Se kr zaposlim..., če pa ne pa sediva s sinkom in meditirava user posted image . Računalnik je na zadnjem mestu.... Dobro da mam od nekaterih punc cifro pa se vsaj tko slišmo.

Sonček85, tebe čaka mail..user posted image
MAŠKA, obupna sm, ker ti nism odpisala..., obupna. Sm rekla bom pol in sm pozabila. Full vesela sm, da vam je prišla prav una zadevca. user posted image Tok sta lušni, res. Komaj čakam, da vas vidim. Ampak veš kaj..., ko se mal navadiš in steče vse malo lažje... Se bova z M. zmenli in priletiva pogledat to štručkico. Midve z M. itaq lutava kamor nama paše... se tud deeeeleč odpeljeva.
Na izletku pri Kepici je blo fenomenalno. Naju je tko dočakala, da sm sam gledala. Pa še za domov sva dobiile... Uglavnem, res prelepo. Taka lepotička je naša kepica,... bi jo mogle vidt. Prava nosečka.... sam nisva jo pa mogle pogruntat kaj pod srčkom nosi. user posted image Sam da bo zdravo... in da že konča s temi bolnicami. user posted image

Tassi... tvoja mala je pa res princeska. Kake oke ma!!! Sej ti pravim, se je Liamu kr pocedil iz ust, ko sm mu slikco pokazala user posted image . Plavanje.. še ni blo na sporedu.., nama ni rata pridt do Atlantisa. Je bil ati v Londonu, midva pa zabarakadirana doma zarad vremena. Naslednji teden grem .... pa ti pol povem kako in kaj. Ma pa naš že čist stabilno glavico in sm dons dobila od fizeoterapevtke dovoljenje, da ga lahko tud v kengurujčku nosim... ampak ne da gleda proti meni ampak naprej. Juuupi... sam zdej mam pa zimski pajac problem. Nimam tistega z nogicami. user posted image
Ej.. pa veš kaj... naš bo že kr prerastel košaro... zlo kmal.. se mi zdi, da že kr čez 2 dni... user posted image tko raste. Kaj misliš... športni del najinga buzza.... v takem vremenu????!!!! Sej izbire druge pa nimam.user posted image

Ostalim puncam en prelep pozdravček....... čuvite se, držite se.... pilotinka.. mislim nate.., MM tebe pa močno pogrešam.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
1.2.2010 21:33:46   
sonček85
rižkooo:hvala ,imaš nazaj
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
2.2.2010 9:32:07   
tassika
Punce naša twixy je v porodnišnici. še malo pa bomo imeli še enega dojenčkauser posted image user posted image user posted image

Držimo pesti, da hitro mine.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 334
2.2.2010 9:35:33   
tassika
Rižko meni je svakinja rekla, da poskusim s košaro do 5m, če ne bo šlo, pa par tednov pregzram z lupinico. Zdaj kakšen je tvoj buzz ker je novejši ne vem, samo mislim, da pri mojem ne bi bilo panike, ker ima strehco, pa še zimsko vrečo imam in če bi bilo res mrzlo bi dala čez še dežno prevleko. Ne vem, poskusi še malo s košaro, če pa ne gre, pa nimaš kaj. Pri novembrkah pišejo, da jih bodo že pri 3m dali v športne dele, samo meni se zdi prehitro. Zoja še vedno samo spi ko greva vn in v košari je vsaj na ravnem in lepo zadekana. Ko pa ne bo več tako lepo spala notri in bo hotla gledat, bom pa razmišljala v tej smeri. Amapk saj pravim, trenutno nama je voziček najboljša uspavanka.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 335
2.2.2010 10:06:14   
zvesta
Pa sporočilce od twixy:

Pri meni se je začelo zares! Popadki na 5 min, tako da gremo proti porodnišnici. Upam, da bo čimprej konec, ker me je rahlo strah. :)) twixy

user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 336
2.2.2010 10:34:05   
malaMravljica
Punce moje, sem prisla pogledat kaj je s Twixy. Joj stiskam pesti, da bo hitro hitro mimo, da ne bo prebolece, pa da bo vzela epiduralno in da bo z dojenckom vse v redu. TAko ji zelim zdravo puncko,.

Saj veste, zadnje case sem samo v joku, ampak danes je za spremembo jok od srece, pol pride pa se od zalosti zraven.  Pa punce moje hvala vam za vse.

Bom kar tukaj napisala, se mi ne da na mail it. Rizkoo, dobis paketek, samo vcasih sem res malo neumna in pozabljiva oz. tako na hitro sva sla ven in pol sem sla K Schleckerju po kremo in pogledla za dentistar pa oni nimajo te znamke. Pol sem sla v DM in so imeli sam roza in vijola, prodajalka je pa rekla, d pride nova zloga danes, meni prepozno. Pozabila sem doma vzet dudo, ker je nova se, pa se Mg imam se veliko in bi ti ga tudi lahko poslala, sem v nosecnosti enega zelo dragega kupila, pa ga je vec kot 3/4 ostalo. Ti dam ob priliki  na posto, ok. In Rizkoo, oprosti ker ti vedno dam za dve osebi v posto, samo tvoj nalsov imam, drugega pa ne. Spet ena malenkost in ene kremica za drugega pacienta :-) KAj komu pase bos pa takoj prepoznala, sem zihr.

Soncek, kdo je pa tisti zajcek? joj, tebi pa morem mail napisat, samo enkrat ob priliki ok. Bova vse zrihtali bos vidla.

Da povem, moj mali lepo raste in lepo napreduje. Se mi je pa prehladil in sedaj ze tretji dan kaslja, prehladil pa se je ponoci, ker jaz ga dam spat kot je treba, on pa ponoci zleze in ga pol dobim tako kot bi moral bit poustr, pa se odkrit je, v spalnici pa ima 19 st. ker baje dojencki morajo spat na hladnem. Vceraj sem mu skuhala caj, pa ni bil navdusen, Flaska mu ne potegne. Tako mi pa zleze, ker sem mu odstranila blazino za dojenje, sem zadnjic govorila s pediatrom in je rekel, da nic v posteljo.

JA, pravo zimo imamo, zagotovo vsaj 50 cm snega, in se kar ga napovedujejo. Vceraj sva bila z malim z avtom zunaj in se je spet zavleklo, ko sva prisla domov se cez 20 minut ni vec videlo ceste tako je medlo in pihalo zraven.

Zvesta, kater vozicek si nabavila in a je mozno da ti rabis adapterje za lupinico? Pa se nekaj, saj bos takoj objavila, ko dobis novico od Twixy a ne.

Tassika, tebi pa hvala za CD-je. So edina glasba, ki se slisi v nasem stanovanju. Bomo ze vrnili uslugo.

Ostalim pa lp

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 337
2.2.2010 10:35:57   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Zvesta, kater vozicek si nabavila in a je mozno da ti rabis adapterje za lupinico? Pa se nekaj, saj bos takoj objavila, ko dobis novico od Twixy a ne.

mM, sva nabavila potem rabljenega Bugaboo-ja... in ja, še kar iščem adapterje za lupinico... ena mi jih obljublja že cel teden, pa nič od tega :(

seveda objavim novičko, takoj ko jo izvem. :)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 338
2.2.2010 10:51:15   
malaMravljica
Zvesta, imas zs

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 339
2.2.2010 14:49:24   
sonček85
mm:hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,res si zlata .
Tisti zajček je kar nea slikca z neta,ker sem rekla da moj mali miško ne bo več na rr,ga imam preveč rada da bi ga pa zdaj vsi povpreko gledali.
A pa veš da sem jaz tudi sedaj zadnji t našla tko povpreko čez posteljo in sem ga kar pustila ko se je pa malo prebudil sem ga pa nazaj prestavila,ker če sem ga popravila prej mu ni pasalo in je kr nekaj jamraluser posted image user posted image user posted image Je pa zdaj spet 100x bolje ko sem ga dala nazaj v žakeljčekuser posted image user posted image spimo od 20-3h ,spijemo in spimo nazaj do 6h

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 340
2.2.2010 14:49:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Punce naša twixy je v porodnišnici. še malo pa bomo imeli še enega dojenčkauser posted image user posted image user posted image

Držimo pesti, da hitro mine.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupi držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mala miška prihaja

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 341
2.2.2010 17:04:09   
drobtinica29

čaw punce!

mi smo imeli v petek UZ kolkov vse ok! včeraj pa smo imeli P in smo zelo napredovali, težki smo 7040g in veliki 66cm! VAUU ne? user posted image

napredujemo ni kaj,... drugače že glavico skoraj samostojno drži, včasih se mu tudi uspe prekotalit iz hrbta na bok, ali pa ko pasema kravice, se mu včasih tudi posreči prekotalit nazaj na hrbet ali vsaj bok. noče več kaj dosti ležat, razen ko je v igralnem centru, ostalo vse pokonci da on opazuje svet okoli sebe.
prsteke si tlači v usta, to je sedaj aktualno in pa slinjenje. dviguje se že tud, seveda sam od sebe, od podlage za kakih 10cm.

Twixy držim pestke user posted image user posted image user posted image

no to je bilo moje kratko javljanje da neboste misle da sem vas pozabla user posted image , nisssseeemmm!!

vsem ostalim pozdravček!

lp

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 342
2.2.2010 17:12:45   
zvesta
twixy pa piše:

Nič, še vedno čakamo! Prej so popadki bli malo lazji, zdaj pa spet zelo! Odprta se vedno 3 cm, in če se do jutri nič ne premakne, me čaka CR že zaradi varnosti pikice. Upam, da se za zdaj vsaj malo umiri, ker nimam moči za porod ali pa imam samo občutek nemoči! Vsi čakajo novičke, nas pa pupa heca. :)

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 343
2.2.2010 19:35:43   
malaMravljica
z Twixy se dogaja cist isto kot z mano in se mi tako smili. Samo izguba upanja, da bo slo kaj naprej zna pomeniti, da se zacne dogajat naprej. Mogoce pa se ze carta in nima vec casa za sms.je.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 344
2.2.2010 20:11:00   
sonček85
drobtinica:uuuuuuuuuuuuuuuuuu to so pa res mere,lepo napreduje,naš ima komaj 8700 pa je 9m star ,vi pa 3m in že 7kg,res lepe mere

twixy:naj bo čim prej porod mimo ,da boš malo pikico cartala.
Čakamo lepe novičkeuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 345
2.2.2010 20:51:10   
Anonimen
Joooj... jst sm tud nervozna zarad Twixy.. ampak hvala bogu... jutri bo zihr mimo....Bo pupiko malo v rokah držala.

MM, midve sva se vse zmenle... user posted image Paketek dobrodošel, z sončico se itaq vidva... Če ne z avtom, me pa taxi k njej pelje user posted image .

Tassika, midve tud... vse zmenjeno... v kratkem pa pridem na tortico, pa pogledat to minikenko user posted image

drobtinica29, huuuudddoooo... bravo fantek mali. Moraš met pa močne rokice...user posted image Se vidva dojita? So krčeki že minili?

Sonček85, veš kaj? Jst mam tud spalno vrečo.. sam moj mali najprej na boku zaspi... une vreče velike pa ne morem na bok obračat user posted image . Sm zadnjič poskusila in sm tko rovarla, da sm ga zbudla. user posted image Kdaj kej prideš?? Ej, jst sm tud slikco skrila od mojga malčka... una ženska je za v Lj.-Polje.
Veš... sm danes naročila ta novo paparico... sej veš, jst moram vse met.., moj me bo pa iz kože dal.user posted image No, dobiš tud to za kopirat.. baje je mejčkan nadgrajena.user posted image

Kepica83, joj pridi že domov..... v tvojo lepo hišico. Res je cortkana...kot iz pravljice user posted image . Mislim nate.

Nogavica, kje si ti?? Poročaj kako in kaj z malčkom tvojim user posted image

a. biba... kdaj pa se nam ti pridružiš v druženju?? user posted image Nisi deleč ne.. si tuki nekje naokol, če se ne motim.

zvesta.... upam, da je vse ok, da rasteta oba... user posted image

Moram se vam pohvalit... da smo rezervirali, plačali naš prvi dopustek v troje.user posted image Septembra, po sinovem roj. dnevu gremo v Barcelono user posted image . Tm je noooro, sm že bla in se za znoret veselim še enkrat. Sm bla na viteških igrah..., smo jedli brez pribora, se nalivali vina.... in navijali za našega viteza. user posted image Ki je na koncu zmagal, vrgel neko rožo in je priletela meni v obraz... Jo še danes hranim user posted image .

Toliko... drugače se pa še zmer samo smejkamo.... in čebljamo.... , jutri gremo pa po Lj pohajkovat. Bo 6+ user posted image

NOČKO žabe babe

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 2.2.2010 20:56:29 >

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
2.2.2010 21:02:18   
sonček85
rižkoo:ja seveda ni da ni ,midve se dobiva pa neglede na ovire.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
paketek:mm in rižkkoo:ja zakaj bi pa za dva paketka zapravljala če pa je lahko tako.user posted image Hvala rižkoo da prevzemaš moje paketke.
vrečka spalna:A veš cda naš pa se kr sam s to vrečo obrne in mu je ok.Jaz ga uštimam za psat in kar dam v vrečo,v posteljo ,popije mlekec ,dam dudo notri ,se sam obrne na bok in zaspi.Probaj
paparica:u super,paa veš da se že pol leta pogovarjam s kolegico da mi jo bo posodla pravo paparico da si jo skopiram pa še nisem nekako se spravla ponjo-grrrrrrr
una ženska:ja itak še za kam drugam je ne sam za tja.A si vprašala D.akj o teh slikah če se jih da kako  zaščitit na uni strani ko sva se pogovarjali.

kepica:sem se pogovarjala z njo in je dobila že četrto inekcijo za pljučka,a ve katera kaj o tem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 347
2.2.2010 21:38:15   
tassika
Sonček ne vem čisto točno, ampak te inekcije dobiš, da se pljučka hitreje razvijejo, mislim da se reče zdravilu deksamatazon ali nekaj podobnega in mislim, da je 4 max doza, potem pa samo čakajo kaj bo, zraven ji pa še popadke ustavljajo. Eni v KR porodnišnici, kjer sem bila na obratu, so jih z hormonskimi obliži in tabletkami. Več pa ne vem.

Jaz imam staro paparico, pa se mi zdi, da so včasih kakšni recepti kar zapleteni, ali ap sem jaz malo lenauser posted image

Rižko, kaj če bi si omisilia FB, da bi še tam kakšno rekliuser posted image

Nič Zoja pančka od 20.00, jaz pa gledam hausa.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 348
3.2.2010 10:24:50   
a.biba
Pozdravček!

Se bila malo odkonektana z neta, nam je nekaj zablokirala, danes pa spet čudežno deluje. Me je prav presenetilo prejle, ker sploh nisem računalnika dva dni prižgala. Vidim, da ste pridno čvekale.

Twixy user posted image user posted image user posted image  resnično upam, da se ne matraš prehudo in bo mala princeska kmalu v tvojem naročju. Čakamo lepe novičke!user posted image user posted image user posted image

Kepica drži se in še rajši počakajte do aprila, čeprav verjamem, da mora biti mučno ležati v bolnišnici. Upam, da ne ostaneš noter do konca user posted image user posted image user posted image

Zvesta očitno ste že tudi v nizkem štartu in je vse ok. Drži se in želim ti en krasen porod!

Toliko na hitro od mene, ker dobim zdajle obisk. Pa pridem še potem kaj pokukat in dokončat misli.

Pazite nase!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 349
3.2.2010 11:11:15   
malaMravljica
Kaj novega o Twixy?????

Mi danes praznujemo rojstni dan, 4 mesece, jutri pa 5 mesecev poroke in Liamovih 5 mesecev.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 3.2.2010 11:12:29 >

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?