malaMravljica
|
Pilotina cuti brcike, ma kako lepo. sam da je vse ok ja. Nic stresa in veliko pocivanja in razvajanja pa bo. Pilotina, se 150 dni brez otrocka, pol bo pa weeeeeee po hisi. Tassika,a kako smo mi potovali. Ma za 6 ur voznje za dol 4 postanki, vedno vn iz lupinice, dojenje in previjanje, pa igranje. Po poti pa skor ves cas spal al pa gledal skoz okno vn, nic jokal. Za nazaj pa en postanek na zadnji crpalki pred mejo, sem ga slekla, ker ceprav je v avtu ne prevroce ga v lupinici tako kuha, ne vem kaj bo poleti. Pol pa postanek gor mal pred Salzburgom in potem ze naprej iz MÜnchna, ni spal skor nic, je gledal skoz okno in nic jokal, pa ker je bil tok priden se mi ni zdelo smiselno se dodatnih postankov, ni pa bil nikoli vec kot 2,5 ure brez ga vn z lupinice dat. Ves, v nasem velikem avtu je super, placa za previjat, za ga na tavno polozit, kaj bo pa z mojim malim avtom pa ne vem. Razmisljam o enem malem enoprostorcu zame, sam se mi zdi brezveze, ker za tu je pa mali avto super, velikega bi rabla sam za v Slo, ker za cel tedn ne morem nasega vzet, se ga pac rabi tukaj. Samo a ves na dolgi razdalji ga pa v lupinici tok kuha, ce mu das sam body in ne prevroce hlace je ze prevec. Imam pa na lupinici tisto poletno prevleko, a je to krivo mogoce. Soncek, jaz pa res niem presenetla z mojim porodom no, tocno kot svicarska urca. Kepica, fajn da si nazaj. Pa se to, danes sem mojega zvagala, tocno 6,500 g. Se mi je zdelo, da je tezek postal in sem ga prav zvagala. Super gre po tezi za to starost, kolk je velik pa ne vem. Ima pa 4 preskok v rasti. Je zacel tok pit, 45 minut skupaj na polno in to vedno tako. Sem sla prav v knjigo gledat in je res preskok v rasti v tem tednu.
|