tassika
|
Rižko ni panike, vse zastopim, bo že prišel dan ko pa ne bova mogli dol s telefona . Evo zoji pančka, sva šli že ob 10,30 na kavico k eni kolegici in njenemu sinčku, je bila megla in bljak, ampak sva mogli vn, ker je bla že čist sitkana, ker dva dni nisva šli in pol pri njej pijeva kavico in se naredi tak lep sonček, da sva šli kar vn v dm po pleničke in potem še na eno kavico in tortico, je bilo tako toplo. Prav krasen dan je. In evo zdaj sem prikolovratla domov. Jutri imava pa spet telovadbo. Glede frizurce pa se ne sekirat, bodo hitro zrasle, ampak verjamem, da ti paše, mogoče samo barvo zamenjaj. Sicer pa daš gor črne hlače in črn puli in boš zažigala No Zoja ima pa 60cm in 5250g, sem jo zadnjič pri eni vagala, čisto točno bom pa izvedela 28.1. ko imava pregled in prvo pikico, upam, da bo tako dobro prenesla kot Liam. Pa včeraj sem plačala akontacijo za čateške toplice, jupi konec marca gremo plavat in aprila bom šla na plavalni tečaj, če bo uživala v vodici. Grem pa samo zato, ker je baje dobro za hrbtenico, ker mala že od 2m hoče biti ves čas pokonci in ne vem koliko je to dobro, sam nimam pa kaj nardit, ker drugače je pa tak jok da je groza, saj jo imam čimveč na tleh, da se igra, pa malo več morava kravice past, je malo lena, če ji dam povštrčka spodaj pol že leži z dvignjeno glavico, če pa ji ne dam pa leži ko klada in cuza rokico , no ja saj tudi mami ni marala tega pri telovadbi in še zdaj ne more preveč dvigovat trupa Twixy še malo, še malo pa bo, boš videla kako se potem spremeni življenje, ampak samo na boljše, je res, da si včasih na koncu z živci in utrujen in jezen, ker se že 100 dere brezveze, pol te pa pogleda pa se ti tako lepo zasmeji, da ti pridejo solze v oči. Mah krasni so tile naši dojenčki, škoda samo ker tako hitro odrastejo. Kepica, če ti trebuh ful otrdeva spij magnezij, malo vseeno pomaga, moraš počivat, vsaj še 6t, rajši še kaj več. Pa saj vem, da bo vse ok in boš rodila lepo aprila, enega zdravega, velikega dojenčka.