Anonimen
|
Oj punce... še mal mojga javljanja. MAŠKA, lepa punčka full... a.biba, ti si zakon. Sm prebrala in se spomnila na dohodnino, takoj sprintala, izpolnila in poslala. Ampak sm to za mojga zrihtala, on bo tamalga uveljavljal.. zdej pa vidim kaj pišete in mi ni čist jasno... Bi ti mogli na šihtu zrihtat? Jst sm kr na durs poslala. No, sam da sm. Mi smo pridni, rastemo... v sredo mava posvetovalnico in drugo cepljenje. Komaj čakam, da vidim kok je kej napredoval. Mamo pa grd problem in danes spet pregled pri pediatrinji. Danes teče 11 dan odkar nam ni kakal. Niti mal... Prdi full, kar je dobro ampak... zadnja dva dni se mi prv zvija, sploh po dojenju. Danes tud jest noče... Ja, jasno.. tud men se ne je, ko sm polna. Uglavnem... ni mi jasno. Ja, baje je to pri dojenjih otrocih dokaj normalno ampak meni ni... tko da komaj čakam, da greva spet. Zadnjič je dobil svečke…, so ga čist mal pognale, pol pa spet več nič. No, to da ne kaka naj bi pomenil, da zelo dobro izkoriti mlekec... , ker tisti ki full kakajo ga ne izkoristijo dovolj... pa naj bi bli lažji. Ne vem.. , tko sm prebrala. Konc januarja greva pa plavat v Atlantisa in komaj čakam. Mali naš v vodi užiiva.... Je pa pravi smehec... skoz se sam smejka... vse mu je smešno..., če bi mel pa mal večja usta, bi bla pa cela pest v njej. Hvala bogu, da niso. Slinko je... full. Kar se dojenja tiče... je zdej super. Se že kak mesec pa še mal se dojiva brez težav. Poskusla sva tud mal vodice dat zarad kakanja, pa jo vneto zavrača. Noče... kšno vetrovno kaplco pa še z veseljem pohama... Kr zagrabi dudo. Moram vam povedat sam nč si ne mislite... da sm zmešana ampak pač... Zadnjič sm bla pr eni prjatlci in je pršla ena teta ki gleda v karte... , je rekla, da bom aprila, maja zanosila in da bo fantekk..., takoj za njim pa ena punčka... ampak baje sta si tok blizu, da sumi dvojčka . Uglavnem... jst bi raj prvo enga, pa pol spet... dvojčkov si ne predstavljam met. Skratka, vam poročam.. od marca naprej Spančkamo pa.. od 20:30 pa do 01:00.. ali dlje.. pa pol tm do 05:00. Nč se ne pritožujem... še manj bi se, če bi šla še jst spat normalno. Tko grem pa po dvehih filmih, ki se začnejo, ko mali zaspi. Sva pa mela z dragim v soboto 3. obletnico od kar sva skupaj in me je lepo preseneti. Lep pismček z čudovitimi besedami in pa en hud parfumček. Ma moj mož je zakon!! Z veseljem mu rodim še dva . Punce, bodite pridne.. jst grem šele zdej neki pojest. Aja.. sm pa k en fantek v glavo. Sm bla pr frizerju in sm hotla bit še bolj blond..., zdej sm siva, pa pol las mi je mogla odrezat, ker me je tok zafušala. Tok sm bla besna, da ji nč ni blo jasn. Zdej si še čopka ne morem narest, pa k ena babi sm... Tolko...
|