|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stare borke :-)
13.1.2010 19:37:23   
enkratna
Živjo nekatere moje soborke.... samo lepo lepo vas pozdravim, objamem, s solzicami sreče pogledam slikice vaših ljubkih kepic.... poljub.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 276
14.1.2010 6:45:28   
a.biba
Jutro!

Včeraj nisem imela več energije, da se javim. Sem bila na pregledu, pila sladkano vodo  - bljek. Vsi izvidi so ok, razen malo manj železa. Tako, da sem prišla s šestimi sirupi domov. Pa saj to sem že prvič tudi morala jemati, tak da ni hujšega. Drugače vse ok, mv super, pokukal smo bebico se ji lepo godi, spol je ostal včeraj skrit in se ni dal prepričati, da se malo obrne. Očitno bo bolj po atijuuser posted image . Sem imela pa potem še par stvari za zrihtat, tako da sem prišla čisto fuč domov in komaj preživela do večera.

Zdaj je pa že babika pokonci, je šla malo risanke pokukat, jaz se še grejem v postelji in se boma zdaj počasi zrihtali, pa proti vrtcu. Prehitro tudi ne rabi biti tam, čeprav se ji pa fajn zdi, ko gre v skupno skupino. No, je le lani veliko časa tam preživela.

Kepica me veseli, da si ok in se je stanje umirilo. Upam, da se ne ponovi. Pazi nase in poskušaj ostati čimbolj mirna, si že daleč in zdrži še malo.

Od Zveste nič novičk? Držim pesti!

Pozdravček vsem ostalim in pridem še kasneje kaj pokukat!

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 277
14.1.2010 10:14:32   
tassika
Samo na hitro javim, predno letim vn, moram na zrak.

Zvesta je na FB napisala, da čaka UZ, enkrat ta teden ga bo imela, da preverijo stanje otročka.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 278
14.1.2010 15:57:27   
tassika
Poročilo od zveste:
tako, uz je za mano... Ocenjeni smo na 1900 g, kar je bolje, a se vedno premalo. Pravkar sem dobila prvo injekcijo za pljucka, jutri dobim se drugo. Potem pa predvidoma cez vikend domov, drug teden pa znova na lezanje.

Držimo pest, da bo še boljeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 279
15.1.2010 8:19:31   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Poročilo od zveste:
tako, uz je za mano... Ocenjeni smo na 1900 g, kar je bolje, a se vedno premalo. Pravkar sem dobila prvo injekcijo za pljucka, jutri dobim se drugo. Potem pa predvidoma cez vikend domov, drug teden pa znova na lezanje.

Držim pesti, da ne bo potrebnih kakšnih drastičnih posegov in bo tudi teža sama lepo napredovala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čvekice - eno opozorilo:
PRIJAVA OTROK V DOHODNINO! Če še tega niste naredile med letom, je čas do 5.2. Obrazec pa na dursovi strani.

Smo bolj tihe spet te dni. Pazite nase, upam, da ste vsi zdravi in pridite kaj počvekat.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 280
15.1.2010 21:01:28   
MAŠKA
Pozdravljene!

Hvala sem za čestitke, danes smo prispeli domovuser posted image . Obe se dobro počutiva.

Malce še lovimo ritem, ampak kljb temu upam, da se čimprej znajdemo. Takoj, ko bom uspela, vam pokažem še kakšno slikco naše Žive.

Sonček, če ti rata, jo lahko daš namesto mene tudi ti, ker vem da ti te zadeve gredo dobro od rok, jaz jih moram še iz fotoaparata potegniti.

Ko utegnem napišem še kaj več, zdaj pa se gremo cartat z našima puncma Mašo in Živo.user posted image

Pozdravček vsem!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 281
16.1.2010 8:17:34   
malaMravljica
O Maska, a ste babji klub ustanovili pri vas user posted image user posted image user posted image   kaj pravi pa ocka, je blazen med puncami a. Ej, pa se enkrat cestitke in ja, slikco bi, jaz sploh se nisem videla tvoje male lepoticke.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 282
16.1.2010 14:27:49   
pilotina
MAŠKA draga, čestitke in veliko veliko cartanja user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 283
16.1.2010 14:39:16   
pilotina
a.biba...mi pomagaš prosim nekaj...vidim, da si pisala o prijavi otrok v dohodnino...a je to pravi obrazec KLIK (v bistvu je to davčna olajašava a je tako?)

in še nekaj me zanima...če imaš morda obrazec tudi za otroški dodatek, bi te prosila za link

to rabita prijatelja, ki sta dobila dojenčka dec 2009

hvala

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 284
16.1.2010 15:35:10   
tassika
Evo za otroški dodatek:

http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=424

Za prijavo v dohodnino je pa tako, če ga bo uveljavljala ona, potem mora oddtai obrazec, ker je na porodniški in ne dobiva plače, če ga bo uveljavljal partner, mora ta obrazec dobiti v službi, ker potem služba sporoča naprej podatke.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 285
16.1.2010 21:10:45   
MAŠKA
Oj!

Spet kratko javljanje... tole pa je naša Živa:

user posted image

user posted image

Mravljica, ja očka je blažen med ženami... je rekel, saj ne morem verjet, da imam že tri babeuser posted image . Ja kar je naredil, to pa ima... iz ene, so nastale tri! Ampak se mi zdi, da ima svoje babe kar raduser posted image . Pravkar so šli s kolegi zapit Živo. Sem mu priporočala, da se ga dobro naseka, če hoče, da bo kaj spal. Ker prvo noč nismo spali NIČ. Upam, da bo nocoj kaj bolje...user posted image

Pilotina hvala za čestitke, komaj čakam, da ti jih bom lahko vrnila. Daleč si žeuser posted image

Zdaj pa moram moje punce spravit v posteljo, najprej večjo, potem pa še malo, ki mi je zaspala kar tukaj v dnevni.

Nočko...

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 286
17.1.2010 18:41:37   
pilotina
MAŠKA...mala princeska je in prava lepotička

hvala user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 287
17.1.2010 20:16:10   
a.biba
Čer!

Maška vau, prelepa je! Full lepi slikci, lepo slikano in seveda najlepši model.user posted image
Upam, da boste kmalu ujeli nek ritem za spanje, prva noč je pa le prva noč. Imej jo čimbližje sebi, pa kakšno planičko ji daj, ki ima vonj po tebi. Mirno noč vam želim!

Pilotina obrazec za durs je pravi, pa po mojih izkušnjah moraš obrazec poslati sam vsako leto, razen če že med letom uveljavljaš pri plači, v tem primeru sporoča delodajalec. Tako, da v njunem primeru se naj odločita kdo bo uveljavljav - po možnosti si naredita informativni izračun in potem izpolnita in pošljeta na pristojni durs.

Za vlogo za otroški dodatek ti je pa že tako Tassika prilepila. Pa imata tudi tri mesece časa, da jo vložita in dobita denar za nazaj.

Za nami en lep vikend, v znamenju sanjkanja. Smo končno spet usposobili vaško progo z vlečnico in je bilo prav pestro čez vikend. Je res fajn, da se vsi tam zberemo, vsi poznamo, mal počvekamo, pa čajček in kuhan vinček, danes smo imeli še klobase... to je tisto pravo druženje, ki je zdaj že pošteno zamrlo. Upam, da nam uspe obdržati takšen tempo.

Zdaj si še pa samo lase posušim in padem v posteljo, ker me je tale sneg čisto izmučil. Sicer se sanjkala nisem, sem pa malo babiko lovila, ko se mi je hotela spuščati z lopato po največji strmini... neustrašna je, kar pa ne velja za mene. user posted image

Mirno noč vsem!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 288
17.1.2010 20:28:02   
sonček85
maška:Živa je prava lepotička,slikca joj ja bi jo dala gor sem puncam obljubila smao potem nisem imela sopjega mobija in nisem imela kabla,pa še lavfala sem skoz okol k smo včeraj praznovali rd od tašče.
Mala je prava lpeotiučka,ritem bosta pa itak ujeli saj si super mami in ti bo šlo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 289
17.1.2010 20:28:06   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Evo za otroški dodatek:

http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=424

Za prijavo v dohodnino je pa tako, če ga bo uveljavljala ona, potem mora oddtai obrazec, ker je na porodniški in ne dobiva plače, če ga bo uveljavljal partner, mora ta obrazec dobiti v službi, ker potem služba sporoča naprej podatke.
jaz sem bila v porodnički in so mi v službi to vse uredili

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 290
18.1.2010 14:19:43   
tassika
Punce kje ste, midve z Zojo vas pogrešavauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 291
18.1.2010 14:53:53   
Anonimen
Oj punce... še mal mojga javljanja. MAŠKA, lepa punčka full... user posted image a.biba, ti si zakon. Sm prebrala in se spomnila na dohodnino, takoj sprintala, izpolnila in poslala. Ampak sm to za mojga zrihtala, on bo tamalga uveljavljal.. zdej pa vidim kaj pišete in mi ni čist jasno... Bi ti mogli na šihtu zrihtat? Jst sm kr na durs poslala. No, sam da sm.

Mi smo pridni, rastemo... v sredo mava posvetovalnico in drugo cepljenje. Komaj čakam, da vidim kok je kej napredoval.
Mamo pa grd problem in danes spet  pregled pri pediatrinji. Danes teče 11 dan odkar nam ni kakal. Niti mal... Prdi full, kar je dobro ampak... zadnja dva dni se mi prv zvija, sploh po dojenju. Danes tud jest noče... Ja, jasno.. tud men se ne je, ko sm polna. Uglavnem... ni mi jasno. Ja, baje je to pri dojenjih otrocih dokaj normalno ampak meni ni... tko da komaj čakam, da greva spet. Zadnjič je dobil svečke…, so ga čist mal pognale, pol pa spet več nič.
No, to da ne kaka naj bi pomenil, da zelo dobro izkoriti mlekec... , ker tisti ki full kakajo ga ne izkoristijo dovolj... pa naj bi bli lažji. Ne vem.. , tko sm prebrala.

Konc januarja greva pa plavat v Atlantisa in komaj čakam. Mali naš  v vodi užiiva....
Je pa pravi smehec... skoz se sam smejka... vse mu je smešno..., če bi mel pa mal večja usta, bi bla pa cela pest v njej. Hvala bogu, da niso. Slinko je... full.

Kar se dojenja tiče... je zdej super. Se že kak mesec pa še mal se dojiva brez težav. Poskusla sva tud mal vodice dat zarad kakanja, pa jo vneto zavrača. Noče... kšno vetrovno kaplco pa še z veseljem pohama... Kr zagrabi dudo.

Moram vam povedat sam nč si ne mislite... da sm zmešana ampak pač... Zadnjič sm bla pr eni prjatlci in je pršla ena teta ki gleda v karte... , je rekla, da bom aprila, maja zanosila in da bo fantekk..., takoj za njim pa ena punčka... ampak baje sta si tok blizu, da sumi dvojčka . Uglavnem... jst bi raj prvo enga, pa pol spet... dvojčkov si ne predstavljam met. Skratka, vam poročam.. od marca naprej

Spančkamo pa.. od 20:30 pa do 01:00.. ali dlje.. pa pol tm do 05:00. Nč se ne pritožujem... še manj bi se, če bi šla še jst spat normalno. Tko grem pa po dvehih filmih, ki se začnejo, ko mali zaspi.

Sva pa mela z dragim v soboto 3. obletnico od kar sva skupaj in me je lepo preseneti. Lep pismček z čudovitimi besedami in pa en hud parfumček. Ma moj mož je zakon!! Z veseljem mu rodim še dva .

Punce, bodite pridne.. jst grem šele zdej neki pojest.

Aja.. sm pa k en fantek v glavo. Sm bla pr frizerju in sm hotla bit še bolj blond..., zdej sm siva, pa pol las mi je mogla odrezat, ker me je tok zafušala. Tok sm bla besna, da ji nč ni blo jasn. Zdej si še čopka ne morem narest, pa k ena babi sm... Tolko...

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
18.1.2010 14:58:09   
Jakmajster
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Živjo nekatere moje soborke.... samo lepo lepo vas pozdravim, objamem, s solzicami sreče pogledam slikice vaših ljubkih kepic.... poljub.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 293
18.1.2010 15:28:15   
tassika
šŠe tukaj napišem, ker sem vas nekatere nehote zavedla glede dohodnine in vzdrževanih dr.članov. To pa zato, ker sem sedaj ugotovila, kako sem v bivši službi vsem rit odnašala in se posledično narobe naučila.

Pravilno je tako, če med letom pri plači uveljavljate posebno olajšavo za vzdrževanje dr.člane, potem obrazec na davčno posreduje delodajalec, če pa jih ne, morate izpolniti sami in oddati tako kot je napisala a.biba do 5.2.2010.

Še enkrat se opravičujem za napačne informacije.

Zdaj pa šibam, da se mi ribica ne zažge.user posted image

papa

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 294
18.1.2010 16:41:20   
a.biba
Hej, babike!

Jaz vsako leto izpolnim za mojega, da jo ima v olajšavi in dobiš vsaj nekaj v enem znesku nazaj. Tisto čez leto se kar nekako razgubi, to je pa potem kot nekakšen regres. In če ti ne odvaja od plače mesečno, si sam dolžen prijaviti. Sonček tebi so pa verjetno na roko šli in v tvojem imenu izpolnili ta obrazec in poslali.

Rižkoo tega s kakanjem se tudi jaz spomnim, da sem težila pediatrinji, da to ni normalno, da tako dolgo ne kaka. Ampak je, to je dober znak, da telo res pravilno začne predelovati mleko in se čez čas spet normalno uredi. Vsekakor pa ni prijeten občutek, sploh ko pomislimo na sebe, ampak dojenčki baje občutijo to drugače. Tako, da nič ne skrbi, razen, če vidiš, da se res muči in mine več kot 14 dni (se mi zdi), pa mogoče začneš še vodo ponujati za pot, čeprav pri dojenju to ni obvezno. Mogoče se še mora na okus navaditi. Pa čestitke za napovedano nosečnost user posted image  - če je oseba s pravim čutom, potem ni dvoma oz. če ona ne bi bila sigurna, verjetno sploh ne bi rekla.
Za lase se pa ne sekiraj, saj bodo zrasli. Tako slabo tudi ne more biti.

Jaz sem šla danes malo v BC gledat vozičke - pa vam povem, da nimam pojma kaj bomo kupili. So mi všeč velika kolesa, ampak če se ti vozički potem nič ne zložijo, nekaj preveč okornega in težkega pa tudi nočem nabaviti. Saj imamo karavana, ampak če hočeš še potem kaj drugega noter dat, ti ne ostane nič prostora, kje da ga še hočeš kam drugam spraviti. Res ne vem za kaj se bomo odločili... da dušo spusim preden se spravim kam z vozičkom pa tudi hvala lepa...

Tassika ribica uspela? user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 295
18.1.2010 16:50:29   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Spet kratko javljanje... tole pa je naša Živa:

user posted image

user posted image  

Ooooo... pikica mala, lepoticka :)) kako bi jo objela in polupckala.. user posted image

Popolnost.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 296
18.1.2010 16:58:24   
twixy
Evo bejbe, javljam se na raport.

A vam povem nekaj?user posted image  Noseca sem zeeee 38.tednov user posted image user posted image user posted image user posted image  Prav nikoli si ne bi mislila,da bom prisla v tej nosecnosti tako dalec, po vseh tezavah ki so bile. Ampak vse smo uspesno resili user posted image
Danes sem bila na pregledu, naredila mi je CTG in se se nic ne dogaja. MV je malo zmehcan ampak baje bo se vsaj 1teden vse mirno user posted image
Nasa pika pomoje sploh nima vec prostora v busiju, vsakic ko se premakne me zaboli user posted image  Sploh, ko kasno rokico ali nogico stegne, vcasih kar poskocim na stolu od bolecine.

In zjutraj me je pricakala posta.. Dobili smo vozicek bugaboo-ja user posted image user posted image  Ze celi cas ga gledam tam v kotu in me prav mika,da bi ga odpakirala in peljala po stanovanju ampak moram dragega pocakat, je rekel da bi rad bil zraven.

Sobica je ze skoraj dokoncanam edino posteljico pa previjalno mizo se morajo sestavit, to pa bo tudi v tem tednu.

Pa se to.. Sej me je kar sram povedat user posted image  Danes sem dala prat komaj PRVI stroj oblacilc za naso bejbo. Se mi zdi,da sem to samo prelagala zaradi pocivanja in tut dosti casa mi je vzelo, ko sem bila v bolnici. In zdaj cakam,da zacnem likat te cotike male. user posted image

Popolnost.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 297
18.1.2010 19:01:25   
a.biba
Twixy sem kar solzne očke dobila, tako sem vesela zate. Res te daje življenje skoz na preizkušnje, ampak saj veš kako je - baje nam naloži toliko bremena kot ga zmoremo nositi. Pazi nase, ne pretiravaj z likanjem, uživajta ob bušiju in zadnjih dnevih v dvoje. Pa atiju za vsak slučaj pokaži kako se cotike perejo in dajejo prat, da boš bolj mirna, če se vajina punčka odloči presenetiti. Zdaj ste res na konju in prišli do magičnih tednov.
Dobimo še kakšno slikico bušija? Je že zelo dolgo kar smo ga nazadnje videli.
Naj ti še zaželim en nekompliciran, hiter in kar se pač da prijeten porod in ne pozabi, da bo po vseh tistih popadkih v vajinih rokah najlepša punčka, ki je prava borka in vaju bo še bolj povezala za vse življenje. Skupaj boste nepremagljivi in naj vas spremlja še samo lepo, predvsem pa zdravje!

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 298
18.1.2010 20:13:35   
sonček85
rižkoo:Ja lahko sama ali pa preko službe.V redu si naredila.Jutri se vidiva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kaj ti meni nič ne poveš da te je frizerka tko grdo uredilauser posted image
Čestitke za obletnico,pa mali  bo užival v Atlantisuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nosečka pa boš itak in po moje okoli majauser posted image user posted image user posted image user posted image

twixy:iiiiiiiii vozička si dobila -jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,pa kako daleč si že ne morem verjet da bomo kmalu videle malo pupiko ,ki jo tko dolgo čakaš.
Naj ti ne bo nerodno ker si komaj sedaj oprala prvi strojčk cotkic,a prej res nisi mogla saj si imela druge skrbi .
Če nam prej uideš ti želim lep,kratek in nekompliciran porodek user posted image

Mi smo super,Aleks je že pravi korenjak ,veselo hodi ,nima obstanka,veliko čeblja,se smeji ,je že vse razen svinjine(čeprav je danes že jedel malo krače pećene,solato zeleno in krompirček)user posted image ter beljaka

Mami pa se gre v sredo dogovarjat kdaj začne delatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 299
19.1.2010 12:56:41   
Kepica83
Joj Rižkooo moja jaz z takim užitkom prebiram tvoje poste. Kar požiram vsako besedo. Pa režim se zraven ko koza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa če take pišeš no.user posted image  Moj fantek, sivi user posted image . Joj joj bom kar počla od smeha. Ma ziher si full srčkana in lubana v to sploh ne dvomim. Ker taki lepotički pa ja vsaka frizurca paše. Babi moja. user posted image

Twixy joj sem vesela tvojega posta. Ja babika na koncu si in prav kmalu boš cartala svojo prelepo štručko. Bogica moja, težkih 9 mesecev imaš za sabo in sedaj je končno čas da začneš uživat v sreči ki ti raste pod srčkom. Čim lepši in hiter porod ti želim. user posted image user posted image .

sonček85 včeraj si me od srca nasmejala z svinjsko kračo. Ja pa ni vrag, da nebo mali pravi ded ko pa same dobrote papa. Ma frajer je, da mu ni para no. Obožujem to malo kepo. Dobrovoljček je taki ko njegova mami. user posted image  Moj dragi pa je žalosten ker ga 28tega nebo doma in nebo videl skokeca in Liama. user posted image . 26tega pa je doma a takrat pa jaz nemrem user posted image . Bi ga prav lepo blo videt z Liamom in skokecom v naročju. On bi se tak cartal z malčkoma.
No upam da veselo čvekata z rižkoooo. Pa se slišimo kaj. Lupčka vsem.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?