|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stare borke :-)
19.1.2010 21:25:27   
sonček85
miška kepica:ja rižko ni noben fantek ji prav paše ta kratka frizurca-prava sexi mačka je
HahAHAA mi se pa vidmo 26. in bo dragi lahko videl velikega skokeca ,ki bo mogel hodit z njim sem ter tja in malega lepotca Liam-auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ki se skoz tko lepo smejčka.
Hvala za tko lepe besedeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 301
19.1.2010 22:07:20   
sonček85
user posted image
        user posted image

ŽE  PONOSNE MAMICE  user posted image

MAMICA:            DOJENČEK:           RD MAMICE:     RD DOJENČKA: 

01. soncek85      Aleksander             02.04.1985       23.04.2009
02. rižko              Liam                       20.06.1982     04.09.2009
03. Maj2009        Julija                      18.06.1984       20.09.2009
04. Nea_Teja      Jaka                       12.02.1975     26.09.2009
05. MalaMravljica Luca Mateo           12.10.1978     03.10.2009
06. Nogavica       Tilen                       18.05.1977      17.10.2009
07. Drobtinica      Matic                      28.09.1979    27.10.2009
08. Tassika         Zoja                        12.08.1983    31.10.2009
09. mariee            ?                                  (26)                  ?
10. Nataša28     Danaja                            ?            14.12.2009
11.Kejti              Jure                         21.02.1973    22.12.2009
12. Nincrli         Nataniel                         (24 )          31.12.2009
13. MAŠKA          Živa                         31.05.1975   12.01.2010
14. Maxy              ?                                                  v 37t/2009
15. sašaš             ?                                    ?                   ?
user posted image

MAMICE ,KI JIH ŠE ČAKAMO NA NAŠI TEMI
user posted image

IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +

01. Kliki                    27                    Tržič           xx.xx.09
02. *Manca*          (13.05.85) 24      ok.Kranja          xx.xx.09
03. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana           xx.xx.09
04. lorelai28               22                  Ljubljana          xx.xx.09
05. Zvezdica1980       28                  Velenje             xx.xx.09
06. mića                                                                       
07. polmaja                 36                                       xx.xx.09
08. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina         xx.xx.09
09. MiniMiška
10. BeeBee
11. TeniRR                 26               Ruše               xx.12.2009
12. čebeli
13. tanjusi               34                                       xx.xx.2010
14.

user posted image

BODOČE MAMICE
user posted image

user posted image user posted image

IME:             STAROST:         KRAJ:                  PREGLED: PDP:                                    
01. twixy          10.02.81 (28)   Nemčija                   04.02.10
02. zvesta         (24.10.79)30     Lenart                   25.02.10
03.Strumf         (20.5.82) 26     ok.Brežic                 27.03.10
04.Kepica83  20.11.87(22)   Sv.Štajerska              04.04.10
05. barvar                                                               22.04.10
06. a.biba           26                  Štajerska                06.05.10
07. Divans1
08. pilotina      19.09.79 (30)      obala     21.12.09- 05.07.10
09. Oton                                                   02.12.09 -18.07.10
10. Fargesia        26              ok. Ljubljane17.12.09-09.07.10
11. Nadka30    26.09.79 (30)     ok.Celja                  xx.09.10
12. soncek_25 12.01.80  (29)     Zasavje                  xx.09.10

user posted image

NEKAJ KORISTNIH LINK-ov

user posted image  Prva pomoc za  mamice user posted image

Dojenje   user posted image

LA LECHE LEAGUE SLOVENIJA
NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA
ISKALNIK NAJPOGOSTEJŠIH VPRAŠANJ MON
DOJENJE MON FORUM

Otrok    user posted image
Brošura MOJ OTROK IMA VROČINO
Brošura DOJENČEK -  kako ga pestujem in kako se ukvarjam z njim (Handling)
PEDIATRIJA MON FORUM

Masaža dojenčkov in otrok  user posted image
http://www.masazadojencka.si/masaza.htm

Baby handling:
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

Kapljice (A)D3 (zamenjave):
- Idroplurivit (Italija)
- Oleovit D3 (na oljni bazi, naj ne bi povzrocal krcev. Dobi se v AT ali lekarna Arnika. Sk. loka)
- Plivit D3
- dodajte!

Kapljice proti krčem:
user posted image
- Mylicon (Italija)
- Sab simplex
- Colic calm
http://www.coliccalm.com/index.html
- Antiflat (AT)
- Milicon Goccie (IT)
- Colikind (homeopatske granule, IT ali lekrna Arnika)
- Vetrovne kapljice (koroske lekarne)
- Lefaxin (AT)
- GasBimbi (v lekarni receno, da naj ne bi bile najboljs)
- bioGaia (probiotiki www.biogaia.si )
- dodajte!

Cepljenja:  user posted image
- Knjizica za starse - cepljenje otrok
- rotavirus:
http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=357
               http://med.over.net/forum5/read.php?37,4244011
               http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2206492
- norice (vodene koze): http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=275#norice-vodene%20koze
- redna cepljenja: http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1766
- cepljenje otrok s konjugiranim pnevmokoknim cepivom

Od rojstva brez plenic:
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=10&MMN_position=251:14
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=8&MMN_position=237:14:224
- http://www.ringaraja.net/forum/od_rojstva_brez_pleni%C4%8Dk/m_3945712/tm.htm
- http://med.over.net/forum5/read.php?1,4473621

UVAJANJE GOSTE HRANE
Uvajanje GH
Uvajanje GH 1

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 302
19.1.2010 22:09:03   
sonček85

Punce kar nekaj naših punc je že rodilo sem pa niso javile,med njimi pa so _:
nincrli-Nataniel,
sašaš(?),
nataša28-Danaja
maxy-(?)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 303
20.1.2010 12:14:49   
Anonimen
Ženske bog obstaja...
Moj sinek 13 dni ni kakal kot že veste.., sva šla dons na posvetovalnico in... dobila napotnico za pediatrično, opazovanje 7 dni.
Sm bla že tok žalostna..... ampak, vse za sina... Sm pa vseeno na poti domov v mislih rekla " o bog, ko bi vsaj kakal"... in prideva domov, se dojčkava, neki slišim, pokukam pod pleničkooo in en kup zenfastga drekcaaaaaa.... .

Ga hitro dvignem.., pa na previjalno... ej, sm 7 plenic zamenjala, tok mu je šibal vn... gostoooo, goosto.... pa je vmes še zrakec spustil, se je razpršil po mojem beelem pulovrju ampak... pa kaaaj, sam, da se ga je pošteno pokaku... Juupi..., ne bo nam treba v bolnicooo...
Smo pa velki 63.5cm in težki 6650g, cepljeni že drugič... brez pikice joka, zdej pa v mojem naročju spi ko top. Ma sm ponosna na svojga sina.

No, mi smo mel pa včer štalo doma. Tašča, tast pametna do amena in sta mi šla na živce kar sem očitno pokazala,.. in mojmu ni blo prav. Se je zlo naglas zbunil, pred njimi... name neke kritike in ne vem kaj. Sm ga pred vsemi sterala,.... ne komunicirava več, zdej pa neke pametne smsje pošilja.... pa tašča mail poslala.... , tast bil pr men gor.... Ma jim bom vetra dala, ne morejo mi nič. Da jim j.

Skratka, brezveze.... še zmer se z mojo sivo frizuro ubadam, za crknt kaj mi je ženska nardila. Prv k njej bi šla in bi jo na sivo pobarvala in ostrigla, pa da vidi kako mi je.
Sonček85, hvala..user posted image
kepica...še čist mal, pa se vidva...user posted image
a.biba, hvaaaala.... smo kakal..
Tassi...ber gor, štala je bla...
Twixy....komi čakam, da boš mami...

Nč, grem... lep dan...

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 304
20.1.2010 12:35:56   
a.biba
Rižkoo user posted image  za kakanje in super napredovanje. Ker vama res ne privoščim bolnišnice, sam nič se ne bat, to bo zdaj nekaj časa tako, pa pol v eni rundi nakaka več planic (imej za vsak slučaj pripravljene vedno) in potem se bo uredilo. Je pa res grozen občutek, ko čakaš če bo kaj ali ne. Če ti pa že napotnico dajejo je pa še bolj grozno.
Pa ne se preveč jezit, je pa prav, da se jim ne pustiš. Vem kako je to, če si na tujem terenu, parkrat znoriš potem imaš pa mir za vse večne čase oz. do takrat, da najdejo nekaj novega. Ne se jezit, možek se pa kar naj malo potrudi z opravičevanjem - vzgoja je vzgoja user posted image .

Sonček85 vi pa že zdaj kar hodite? A to za rokce? Bogi tvoj križ in vseh ostalih. Pa vsi smo dali to skozi. user posted image

Si objavila seznam tistih, ki niso javile poroda, pa sem se spomnila na Mariee - še vedno nič glasu.

Jaz se spet s papirji ukvarjam že cel dopoldan, imam nekaj grehov pri pospravljanju že za nazaj in cel dan prelagam pa nimam kaj pokazat. Zdaj grem pa eno seminarsko pisat - v pomoč eni kolegici... čeprav mi tole nič preveč ne diši, ampak vem, da bo meni vseeno lažje kot njej, tako da naj bo.

Imamo pa lep sonček, ne? Sem včeraj peljala avto v pralnico, ker tako svinjskega pa res ne morem imeti, če je tako lepo vreme zunaj, zdaj pa ne vem kdo bi se ga še znotraj lotil. Ni nič boljši, kot je bil zunaj... pa te dni enkrat bo treba.

Zdaj pa na delo veselo, preden me čist mine!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 305
20.1.2010 13:12:36   
Kepica83
Hej bejbe!

Joj moja Rižkoooooo. Bravo za kakecauser posted image user posted image user posted image jupiiiiiii. Samo da je malčku boljše. Joj da ga je moglo to matrat. Pa super da ni treba v bolnico. Sem full vesela za vaju. Kaj se pa tasta pa tašče tiče. Ma ne daj se bejba no. Saj si ti pravi strup boš jim že dala vetra. Če ti kaj ni prav jim povej in stoj za tem. Tvojemu pa reči, da se drugič naj na tvojo stran pred njima postavi, ko bosta pa sama pa ti lahko pove čuj to pa to se mi ni zdelo vredu. Hvala bogu jaz tasta pa tašče nimam tako da so mi vsaj ti problemi prikrajšani. Tu pa jaz rečem da bog obstajauser posted image . Ma sem žleht. Kaj čemo. Jaaaa miškica komaj čakam da pridete pa da vas vse polupčkam. Pa tak sem vesela da bo moj doma da vas spozna pa da še se on malo pocarta.user posted image . Res komaj čakam. Ma daj nehaj glede frizure...user posted image kolko sem slišala si prava sexy mačka tako da... user posted image . Lupčkaa

Sonček85 pogrešam te in mislim na vasuser posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 306
20.1.2010 15:11:47   
tassika
Rižko ni panike, vse zastopim, bo že prišel dan ko pa ne bova mogli dol s telefonauser posted image . Evo zoji pančka, sva šli že ob 10,30 na kavico k eni kolegici in njenemu sinčku, je bila megla in bljak, ampak sva mogli vn, ker je bla že čist sitkana, ker dva dni nisva šli in pol pri njej pijeva kavico in se naredi tak lep sonček, da sva šli kar vn v dm po pleničke in potem še na eno kavico in tortico, je bilo tako toplo. Prav krasen dan je. In evo zdaj sem prikolovratla domov. Jutri imava pa spet telovadbo. Glede frizurce pa se ne sekirat, bodo hitro zrasle, ampak verjamem, da ti paše, mogoče samo barvo zamenjaj. Sicer pa daš gor črne hlače in črn puli in boš zažigalauser posted image

No Zoja ima pa 60cm in 5250g, sem jo zadnjič pri eni vagala, čisto točno bom pa izvedela 28.1. ko imava pregled in prvo pikico, upam, da bo tako dobro prenesla kot Liam. Pa včeraj sem plačala akontacijo za čateške toplice, jupi konec marca gremo plavat in aprila bom šla na plavalni tečaj, če bo uživala v vodici. Grem pa samo zato, ker je baje dobro za hrbtenico, ker mala že od 2m hoče biti ves čas pokonci in ne vem koliko je to dobro, sam nimam pa kaj nardit, ker drugače je pa tak jok da je groza, saj jo imam čimveč na tleh, da se igra, pa malo več morava kravice past, je malo lena, če ji dam povštrčka spodaj pol že leži z dvignjeno glavico, če pa ji ne dam pa leži ko klada in cuza rokicouser posted image , no ja saj tudi mami ni marala tega pri telovadbi in še zdaj ne more preveč dvigovat trupauser posted image

Twixy še malo, še malo pa bo, boš videla kako se potem spremeni življenje, ampak samo na boljše, je res, da si včasih na koncu z živci in utrujen in jezen, ker se že 100 dere brezveze, pol te pa pogleda pa se ti tako lepo zasmeji, da ti pridejo solze v oči. Mah krasni so tile naši dojenčki, škoda samo ker tako hitro odrastejo.

Kepica, če ti trebuh ful otrdeva spij magnezij, malo vseeno pomaga, moraš počivat, vsaj še 6t, rajši še kaj več. Pa saj vem, da bo vse ok in boš rodila lepo aprila, enega zdravega, velikega dojenčka.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 307
20.1.2010 15:55:58   
MAŠKA
Rižkoo,  za kakcauser posted image user posted image user posted image , tašče pa ne boš urihtala... žal je prestara, da bi jo bilo mogoče spremenit, imaš dva ušesa, skoz enega not, pri drugem ven...user posted image . Pa sej smo že debatirale že o tem... moja ni žleht, bi se pa res najrajši sem preselila, ker ima rada vnučke, jst pa sem miru navajena in mi je neko uspelo poštimat stvari, da se sami rihtamo.
Upam pa, da se z dragim spravita čimprej, to je bolj pomembno!

Pa ti moram povedat, da je Živa imela oblečena tvojega pajacka, ko je šla iz bolnice! Ti bom dala slikico na mail!

Upam, da boste s Sončkom še kaj prišle, jaz še najbrž nekaj časa ne bom mogla kaj dosti okrog lazit. Bom vidla, kdaj mi bo patronažna dala zeleno luč za ven.

Twixy bravo, zdaj že v bistvu lahko greš rodituser posted image . No oblekce še polikaj prej... jst sem tud še likala pol ure preden sem šla v porodnišnicouser posted image

Moram se pohvalit ... nocoj se je Živa zbujala na 3 ureuser posted image . Do zdaj namreč nisem skoraj nič spala. Do 3 zjutraj sploh ni zaspala, samo dremuckanje po 5 minut in vmes jok...Sem ga pa polomila sama, ker sem preveč mleka pila in jo je zvijalo, tako je jokala, pa nisem vedela zakaj. Včeraj sem se pa spomnila, da mogoče je pa melko vzrok.. in zgleda, da je res. Upam, da bomo tudi nocoj spaliuser posted image

Sonček85 hvala še tukajuser posted image

Pozdravček še vsem ostalim, ko bo kaj časa, se še javim!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
20.1.2010 20:09:44   
sonček85
rižkoo:jupi še tlre za kakanje glede tašče pa nimam komentarjevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dragi bi se pa lahko zate zavzel ,ne pa da te še je on nekaj kritiziral
biba:ja za rokice pa tko pride sam že čez ves kavč po dolgem.Ja bogi križ najbolj od tasta ko ga že tko matra.ma točno tko kot si rekla vsi damo to skozuser posted image
Kako si mi ti????????

kepica moja :tudi jaz te pogrešam in komaj čakam torek ,da te objamem za naprej in nazaj pa pobožam bušija,mogoče mi pa bebi pove kaj je ali je user posted image aliuser posted image user posted image
MAŠKA:ni zakaj in jupi za pančkanje ,sem ti rekla da bo ujela ritem,spi pa tko kot naš na začetkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 309
21.1.2010 13:27:59   
zvesta
punce, evo mene.... sem od včeraj doma...

hvala vsem za dobre misli, vzpodbudne besede.... ZLATE STE!

objemček za vse,,,,ž

pa seveda čestitke MAŠKI in njeni Živi.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 310
21.1.2010 23:44:01   
Nogavica
Ojla, punce, čisto sem vas zanemarila. user posted image
Sem prebrala samo 2starni nazaj, tako da nisem čisto na tekočem - MAŠKA, čestitke za Živo! user posted image  Pravi cukrček je.
Twixy, tako sem vesela zate. Zdaj pa moram bolj redno preverjat tu novice, ker bo prav kmalu.
Enkratna, veš, kolikokrat se spomnim nate! Upam, da si v redu, javi se še kaj.
Vse ostale, upam, da ste dobro.

Mi smo imeli v torek posvetovalnico in prvo cepljenje. Pa proti rotavirusu je dobil prvo dozo. Velik je 64,5cm in težek 7.120g. Ja, spet imamo težkokategornika. Je bila že Živa med tavečjimi in težjimi dojenčki takrat, Tilen bo pa zgleda še bolj. Sicer se pa še samo dojiva, tako da se nič ne sekiram.

Upam, da se bom kmalu spet kaj javila, obljubljala pa raje ne bom.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 311
22.1.2010 14:17:22   
pilotina
Zvesta...sem vesela, da si doma user posted image

jaz sem iz pregleda...vse je dobro...poslušali sva srčka in merili tebuščka...naslednji pregled imam 19.02.2010 in se bova takrat dogovorili za morfologijo

objemčka vsem

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 312
22.1.2010 17:44:11   
Nogavica
pilotinca, kako daleč si že! Še malo pa boš začel čutiti brcike. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 313
22.1.2010 20:46:04   
a.biba
Čer!

Zvesta user posted image user posted image user posted image  a potem je zdaj vse ok? Lepo napredujete. Vsaj predvidevam, ker drugače te ne bi domov spustili. Pazi nase in uživaj ob bušiju.

Twixy še malo pa boste na cilju - bomo zdaj vsak dan čakali novice. Upam, da ne pozabiš na nas, itak pa si najprej vzamite čas zase in spoznavanje.

Pilotina krasno, samo da je vse ok. A vi že kar bušija merite. Zanimivo, meni še tega ne počne, je pa res, da mi vsakič z ultrazvokom pokuka kako je s plodovnico, požiralnik, želodček in spol. Tako, da je tudi vse ok.
Ja še malo pa bodo brcike - dobimo kaj slikico bušija? Zdaj pa že imamo verjetno kaj videti.

Nogavica vi pa res super napredujete. Samo, da je vse ok in ste ujeli nekakšen ritem. Ste imeli kaj težav s privajanjem na novega družinskega člana, kaj ljubosumja - ker jaz našo opazujem, da postaja čisto drugačna, če so mali otroci zraven, se kar spusti na njihovo raven in hoče toliko pozornosti. Tako, da mislim, da bomo morali biti fejst previdni z njo, da bo dobivala več pozornosti. Čeprav se drugače noro veseli in planira kako in kaj bo.

Drugače sem jaz ok, buši raste, ampak se mi res zdi, da je manjši kot v prvi nosečnosti. Kg so ok, počutje večino časa ok, razen utrujenosti se nekako ne morem znebit. Me kar kmalu zmatra, če sem preveč aktivna.

Lepo bodite!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 314
22.1.2010 23:36:49   
Nogavica
a.biba, Živa ni bila nič ljubosumna, že od začetka ne. Hvalabogu, tega sem se najbolj bala. Pa da bi se počutila odrinjena. Ampak ji dava res vso pozornost, kolikor le lahko. Ima ga zelo rada. Malo težje je, ko sem sama z malima, ker takrat pa mora kdaj malo počakat in mi je kar hudo, ampak večinoma kar lepo prenese in razume, včasih pa tudi reče, naj ga kar odložim v posteljico, da bo že nehal jokat, in njo pocartam. Takrat pač rečem, da ne bo šlo in potem nadoknadiva s cartanjem, ko Tilen zaspi.
Je pa tudi mali čisto zaljubljen v sestro, nonstop se ji smeji, kakor hitro jo zagleda, ima že širok nasmešek na obrazu. Pa ko ga nosiva okrog, ji nonstop sledi, prav nakazuje z gibanjem rok in nog smer, kam bi rad šel, in to je navadno tja, kjer je Živa. Komaj čakam, da še malo zraste, da bo lahko sam sedel, da bo lahko zraven nje pri igračkah.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 315
23.1.2010 10:30:56   
sonček85
vsem en velik poljubček od Aleksa,danes mso stari že 9m.Ne morem verjet kako gre hitro,6.4 pa že grem delatuser posted image

nosečke:pazite nase,
bodoče nosečke čim več slonkanja
mamice:veliko cartanja in ljubezni

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 316
24.1.2010 18:13:27   
twixy
Hello girls.
Da vas malo dvignem iz druge strani. user posted image  Nič kaj niste več klepetave user posted image

Vglavnem, oblekice so zlikaneuser posted image user posted image user posted image  In ze cakajo v omari na naso princesko. Torbo za P. sem ze tudi pripravila ze stoji na hodnikuuser posted image
Vsi ze cakamo finis, mami me vsak dan klice ce se ze kaj dogaja.

Vsak dan slabse spim user posted image  Premikat se ze skoraj vec ne morem, gleznje imam takooooo zatecene,da cevljev vec ne spravim gor. Vceraj sem se hotela depilirat - misija nemogoce user posted image user posted image  Ma sm delala take akrobacije zraven,da se je moj prav smejal, pomagat pa ni hotel user posted image
Trebuh mi je tudi zacel otrdevat pa ne vem tocno, a moram bit kaj pozorna na to???

Aja, pa se to.. Sem brala kaksne scene so bile tukaj na RR, ko je ena slikice otrockov kradla.. In sem se odlocila,da nase bejbe ne bom javno kazala na forumu.

Popolnost.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 317
24.1.2010 20:37:41   
sonček85
twixy:uu super zdaj imaš pa res vse pripravljeno za prihod male lepotičke,ki jo že tako dolgo čakata/mo.

Zatečena praviš da si ,to bošp šla pa res res res kmalu rodit,vem po sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja na otrdevanje trebuščka moraš biti pozorna in če te bo kaj špikati začelo v lrižu

Ej kake scene -nič ne vem grem tkoj slikce umaknat,no pa do mene tko nem ore ker imam samo za prijatelje vidno-UPAM

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 24.1.2010 20:41:24 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 318
24.1.2010 23:38:24   
Kepica83
http://www.ringaraja.net/forum/m_4862379/mpage_1/key_/tm.htm

Sonček85 to je twixy mislila. Meni se je kar dlaka naježila ob tem branju. Res groza. Tudi jaz sem marsikaj umaknila. In niti pod razno ne bom dala gor kakšne slikice od našega otrokeca. Punce res čuvajte svoje zakladeke.

Twixy upam da se kmalu začne pri tebi in da boš kmalu cartala svojo princesko. Ma afnica ena čisto do konca si prilezlauser posted image user posted image user posted image . Še malouser posted image user posted image

Sonček85 ti pa neveš kaj bo v torek .. ha ha. user posted image user posted image  lupčkaaa

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 319
25.1.2010 16:54:12   
sonček85
kaj bo jutri ,nič nisi povedala ko sva se pogovarjali po telefončku?????????????????????????

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 320
26.1.2010 8:13:57   
a.biba
Jutro!

Twixy zadnji teden teče user posted image user posted image user posted image . Pazi nase, sploh če zatekaš, ogromno počivaj in nabiraj moči za porod. Kmalu bosta spoznala malo princesko. user posted image  Res en lep, lahek porod ti želim!

Nogavica hvala za odgovor - jo malo opazujem, pa bolj kot buši raste, bolj se ona pootroči v družbi majhnih otrok in išče enakovredno pozornost (primi me, da ne padem, mi držiš kozarčke....) Tak, da če bo šlo tako naprej, jo bomo tudi previjali. Pa nič hudega, samo da ji olajšamo prihod novega člana. Bomo pa res pozorni na to, da bo dobila čimveč pozornosti kolikor se da.

Sonček85  ČESTITKE ALEKSU ZA 9. MESECEV! Kako čas beži, ti boš šla pa že v službo. Se to leto res obrne kot bi trenil. Nič ne skrbi, vse bo kot mora biti, malo ti bo tudi pasalo, malo ti bo hudo, ampak dokler je v dobrih rokah se nimaš česa bati.

Kepica kako pa si ti kaj? Se je zdaj stanje umirilo, pridno počivaš?

Tisto temo sem pa tudi jaz brala. Pa ni mi jasno kako lahko ima kdo kaj od tega, razen če ima veliko preveč časa ali kakšne psihične motnje. Jaz se zaveda, da je riziko takole izpostavljati otroke, ampak v končni fazi mi je bolj sporno, če objavljaš svoje osebne podatke kot kakšno slikico. Tam so lahko velike posledice, če se te kdo loti. Tako, da se moramo zavedati, da je naše pisanje vidno vsakemu, ki zaide sem in nikoli ne veš kdo je to. Mogoče tvoji domači, bližnji znanci ali popolni, neuravnovešeni tujci. Tako, da če debatiramo o stvareh ni tu nobene škode, pazite pa na svojo anonimnost!

Pa ne se zdaj ustrašit, pridite še kaj napisat. Vas pogrešam!user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 321
26.1.2010 10:26:09   
zvesta
aja pa da vam napišem še moje poročilo z današnjega pregleda.... humoreska....

dete se je od prejšnjega tedna skrčilo user posted image

hha, v sredo je imel v bolnici na UZ 2025 g, danes ga je moj G nameril komaj komaj na 1964 g user posted image

seveda je G čisto zaskrbljen in moram v četrtek nazaj k njemu na CTG in na UZ user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 322
26.1.2010 11:21:38   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

aja pa da vam napišem še moje poročilo z današnjega pregleda.... humoreska....

dete se je od prejšnjega tedna skrčilo user posted image

hha, v sredo je imel v bolnici na UZ 2025 g, danes ga je moj G nameril komaj komaj na 1964 g user posted image

seveda je G čisto zaskrbljen in moram v četrtek nazaj k njemu na CTG in na UZ user posted image

Saj je cool, da te bolj pogosto spremljajo, samo pri tem merjenju teže se je že stokrat zalomilo. Mislim, da je odvisno od lege, kvalitete uz in sposobnosti ginekologa, da pravilno zmeri. Naj ti da napotnico za kakšnega ginekologa, ki ima novejše naprave in je manj možnosti, da se zmoti.

Upam, da je vse ok in je samo ginek. zašuštral pri meritvi. Verjamem, pa da tole ni ok za tebe in da ti povzroča skbi. Tako, da pazi nase in držim pesti za dobre novice v četrtek. Vau, si pa že v 37 tednu, tudi ti boš kmalu spoznali vašega otročkauser posted image .

Spet sneguje.... kako je lepouser posted image . Mi je še kar všeč tole zimsko vreme, bomo potem pomladi spet zelo veseli.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 323
26.1.2010 18:37:55   
sonček85
zvesta
Držimo pesti da bo vse ok ,kar seveda tudi bo

poročaj

biba:hvala ja še prehitro mine leto ,a kot si sama rekla mi bo pasalo in se že veselim,saj imam novi izziv.Grem na novo delobno mesto v drugo restavracijo,novi ljudje,......
Glede tiste ženske pa je res na žalost tako ,samo poglej v google in vtipkaj svoj nick na rr in boš videla par svojih slikic,pa moj nick in bojo moje ,od vsake skoraj je in tudi od tam jih lahko potegne če želi ,tako kot si me npr.od katere ko si jih dajemo gor ,kako lepo slikco bebija.Tko pač je,jaz sem vsaj sebe zavarovala tko da sem od vsepovsod umaknila slikce ,tam se pa tudi čez čas zbrišejo.Ne bom pa dajala več slikc gor

Danes sva bili z rižko pri naši lepi bodoči mamici in njenemu dragemu.Tko lepo imata,srečna sta jaz pa tudi saj smo se spet videli.user posted image user posted image user posted image user posted image Malo je bilo glasno pri hiši saj pri dveh bejbijih niti ni druga za pričakovati ,a se morata navaditiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker bosta kmalu ziballauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Miška kepica hvala za vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 26.1.2010 18:39:32 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 324
27.1.2010 17:10:56   
Kepica83
Hej bejbike!

a.biba jaz sem vredu zdaj. Hvala ti. Kako pa si ti? A že brcate kaj?user posted image

Sonček85 ...... moja mojauser posted image . Hvala ker ste prišli. Res je bilo čudovito. Joj pa kaj sta vse prinesle. Nama je blo vse nerodno z dragim. Res hvala. Vse bo prav prišlo. user posted image

Rižko.... za tebe veljajo iste besede. 100x hvala lepa.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

2. porod
ksenci

kako bi opisali 2. porod?

isti kot 1. (27%)

hitrejši in majn boleč kot 1. (40%)

daljši in bolj boleč kot prvi (9%)

drugo______________ (24%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!