tintara
|
Kvaj zdej? Zdaj so tu samo še neke interne fore od unih, k še niste rodile, pa nekak ne sodim zraven. No, vi si kar privoščite, saj se mi smilite (tiste ki ste čez rok ali pa da vsa zezajo popadki). Ne, resen razlog za mojo odsotnost z dela (RR) je, da smo bruhali (ta velik sine) in ker seveda vsega skupaj nisme hotela prenesti na najmlajšega (no pomožnosti tudi na hčerko ne), sem čistila, čistila, umivala roke, vmes mal dojila in previjala, pa potem spet čistila, pa bruhce lovila..... Ampak dobra novica: zanekrat (minilo že več kot 48 ur od začetka in konca) še noben ne bruha (no, Vane že, ampak tist je drugo). Najbrž je bilo vse skupaj od hrane, ker dvomim, da bi mi sicer ratalo neprenos virusa. Danes sem imela prvič vse tri doma sama. Ma saj je kar šlo. Sam za ven je zoprno, ker se mi zdi premraz za VAneta, potem morasm pa fehtat, da mi ta velika dva odpeljejo ven. No, Vaneta sem pa dala na balkon, pa vse skupaj dol potegnila (rulete), pol je pa že dost toplo. Sam je vseen jokal, zdaj pa spi pri odprtih vratih ves zadekan in oblečen za ven. Pomoje mu kar paše, ker ponavadi ne spi preveč mirno notri. Tincy: saj bi napisala, tist kar vedno, sam pol se boš spet javila. Tako da bom kar tiho, prav? Čestitke novim mamicam in otročkom: Tomiju in Tiborju. Pa Žanetu, seveda. Žane je tudi fajn ime, najprej me je na neki spomnil, pa se nisem mogla spomnit na kaj (no, pa sem le dojela, da sam prvo črko zamenjaš, pa smo pri Vanetu) Pikapoka: držim pesti, da čim prej prideš k njemu nazaj v P. Do takrat pa si pač črpaš mleko, ga obiskuješ in komaj čakaš, da ga dobiš v roke. saj bo šlo, boš videla. Potem si pa najsrečnejši na svetu, ko ga dobiš. Joj, najraje bi te malo povprašala po otrokih spodaj, ker me ful zanima, kdo je že kaj zunaj? Upam, da so se večinoma že zamnjali, kakšen je pa verjetno še isti. Ste še na intenzivnem oddelku ali ste že na negi? V glavnem, držita se, obadva. Ninča: kako kaj z Matevžem? Mislim na vaju. Aja, Kleopatra, spraševala si po hčerki: ravno tri leta je bila stara. Zadnjič me je ful presenetila, ko je Gašper bruhal, smo jo preslili v našo sobo, pa se tudi ni zbudila, ko je Vane jokal. Punca je kar odrasla, od kar imamo Vaneta. No, amlo je res, malo se ti pa tudi zdi, ko prideš iz P in vidiš tisto veliko, kaj veliko, ogromno glavo. Noro, takrat res vidiš, da so otroci fuuul zrasli. Mislim, da se tudi naše ime ne bo ponovilo, čeprav Žane je že blizu. Zaenkrat še ni niti nobenega Gašperja niti Nadje. Nivea: so ti že razložile ta izkušene mame za papirje. Ko dobiš davčno lahko takoj prijaviš tudi za olajšavo v službi, no ali pa konec leta uveljavljaš za nazaj. Zamudnicam želim, da rodijo še jeseni. lp, t
|