tintara
|
Najprej: čestitke Afroditi in Tinčy! Superca, dva otročka več. NAj vam bo lepo! Ninča: sem te že pogrešala, pa sem si ravn zdajle rekla, da ti pišem, sam sem za vsak slučaj še pokukala na net in evo tvoj odgovor. Držim pesti, da boste kmalu brez cevke. Matevž, drži se! MAmi, ti pa tudi, ker je gotovo zoprno spet tisti bolnišnični red imet in cartanje v določenih urah. Pa saj veš, zdržiš itak vse, kajne? Da bi bila kmalu doma in gospodarja svojega časa! Lana24: večina itak še ni imela prve posvetovalnice, se mi zdi. Mi smo jo že imeli, pa sem pričakovala napotnico za razvojno, pa je ni dala. Sem vprašala kako to, pa je rekla, da jo preventivno dobijo vsi nedonošeni, ampak da nam jo bo napisala pri naslednjem pregledu. se mi fajn zdi, ker nočem glih preveč po zd hodit, če ni nujno. pri nas glavo steguje nazaj, ko joka in se čist stegne takrat, sicer pa mislim, da ne. bomo vidli, kaj porečejo drugič in kaj potem na kontroli. pomoje je redko kateri nedonošen brez fizioterapije, tako da jo kar pričakujem. blondy: mi smo šli danes tudi mal ven. pa se mi ni zdel kak hud mraz -(ob pol dveh prbl), je tudi notri prišel čist topel, tudi v obrazek, kar je edino, kar je gledalo izpod vreče. no, saj, danes imamo najbrž že 3000g, včeraj mu je še 40 manjkal . takole, bo treba nehat, sva že priklopljena, ker je bil jok vmes. to je tandemsko dojenje (en otrok in RR)
|