špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kakšno zatišje danes Celo dopoldne me je noga bolela,da sem komaj stala na njej .Zjutraj je Nejc pel svoje arije v sobi in to seveda tako,da se je cela hiša tresla.Sem rinila iz postelje,da sem mu šla rečt,naj se ne dere,da ne bi Tilna zbudil in seveda brcnila v vrata,da sem vse zvezde videla potem sem se pa s sivko namazala in je končno bolje. Ojej, upam, da si nisi res kaj poškodovala in bo ok Jaz sem takole brcnila v podboj in si prislužila dvojni spiralni zlom mezinca Ojej! Pod nohtom mi je počila koža,zato tako salamensko boli.Še posteljnino in po kuhinji je bilo krvavo Špelin@..burek uspel?Jaz bi tudi ob bazenu in morju pila.Ali si kaj zvedela za cepljenje? Burek uspel v nulo recept,prosim! Tole bom pa res še večkrat naredila, ker je bil tako slasten kot od "šiptarja" Glede cepljenja: me bodo poklicali (menda res ) drug teden. pri nas je trajalo točno 1 mesec Kasso..kako je z Varjo? O je.be.mumast, potem si ornk kresnila z nogo A že kaj manj boli? Burek: opozarjam, da gre za blazno zdravo in nemastno hrano... NOT Prepražila sem sesekljan por (originalno se da čebula, ampak jaz pražene res ne maram) in malo naribanega korenčka, gor vrgla goveje mleto meso, žličko Vegete in poper. To sem potem popekla, zalila z malo vode in nekaj časa "čvažila" Aja, zjutraj sem naredila testo (35 dag moke, 2 žlici olja, 1 jajce, 1 žlica kisa, 1,5 dcl mlačne vode, ščepec soli) in ga pustila počivat. Popoldne sem potem to testo razvlekla kot za štrudel, gor namazala pripravljeno mesno "filo", zvila, dala na naoljen pekač, polila z mešanico vode+olja+soli in pekla pol ure na 200 st. C. Na koncu sem polila čez še malo osoljene vode+olja in za par minut pokrila z drugim pekačem, da skorja ni bila pretrda. mmmmmmmmmNjama!Si me sedaj zdražila.Mislim,da bom šla jaz čez vikend v akcijo Če hodim bosa,v nogavicah,copatih ali pa v službi v crocsicah,je ok.Sploh bosa že skoraj normalno hodim.Ko pa imam čevlje gor,je pa ubitačno.Sem komaj od garaže do hiše prišla.Sem hotela že klicat,naj me pride iskat A imaš kaj oteklo? Upam, da bo jutri že mnogo bolje
|