|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
10.3.2010 20:00:24   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Otroc spijo, eden doma drug pri babici, jest pa čakam mojga če mu bo sploh ratal domov pridtuser posted image

Naš je še po konc, je pr tašči sam bosta kmal dol pršla k bo čas za večerjo, pižamo in panči, panči. Ju3 bo pa doma ostal k je neki prehlajen pa učka se mu mal gnojita, pa neb rada da pride do kakega hujšega vnetja.

res bolš ja da je doma, a pol boš ti doma?

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 3401
10.3.2010 20:00:25   
Anonimen

no pol ji bom pa kr vodo dajala, razen če ne bo hotla jest zvečer bo dobila mlek.
SG sej je bla že neki časa brez pa je pol zbolela pa sm ji dala nazaj flašo. Se mi ne da zdej s tem ukvarjat, mi je bolš da zaspi brez problema kokr da bi se kej jokcala. Mam že od Taja dost jokauser posted image

Verjamem, da je težje, a probej vsaj čez dan ji raje s kozarčka dat pit, pa bo počasi šlo.
O ti, ti Tajček, pravi navihanec more bituser posted image

ja sej čez dan pije s kozarca, flašo ma sam v avtu pa za zaspat

Neposredna povezava do sporočila: 3402
10.3.2010 20:01:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no pol ji bom pa kr vodo dajala, razen če ne bo hotla jest zvečer bo dobila mlek.
SG sej je bla že neki časa brez pa je pol zbolela pa sm ji dala nazaj flašo. Se mi ne da zdej s tem ukvarjat, mi je bolš da zaspi brez problema kokr da bi se kej jokcala. Mam že od Taja dost jokauser posted image

Verjamem, da je težje, a probej vsaj čez dan ji raje s kozarčka dat pit, pa bo počasi šlo.
O ti, ti Tajček, pravi navihanec more bituser posted image

NEJC TUD ŠE VEDNO PIJE iz flaše, pa mu je ne mislim vzeti na silo..bo že čas za to

ma sej , važn da je nima non stop v ustih

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3403
10.3.2010 20:34:52   
aurora28
Špelin@ une toplice pri Podčetrtku se imenujejo Atomske toplice. Si te mislila user posted image

Jana  user posted image user posted image user posted image za izpite! Kak pa je postopek ko otrok zboli, a je treba klicati upravo vrtca, ker jaz sem Galovo odsotnost samo povedala vzgojiteljici. Se bom jutri oglasila mimo. Zdaj pa nevem, če mi bodo odšteli boleznino user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
10.3.2010 20:56:54   
MARTINA25
SUZY hvala za linke,sem pogledala!!!!!!

KASSO tud jst sm oddala glas...

JANA čestitam za izpit!!!!

NINA..tud Tjaša zvečer v postelji popije mleko,potem sledi zamenjava za dudo in spanje...

Sneg..no comment....

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
10.3.2010 21:05:46   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Špelin@ une toplice pri Podčetrtku se imenujejo Atomske toplice. Si te mislila user posted image

Jana  user posted image user posted image user posted image za izpite! Kak pa je postopek ko otrok zboli, a je treba klicati upravo vrtca, ker jaz sem Galovo odsotnost samo povedala vzgojiteljici. Se bom jutri oglasila mimo. Zdaj pa nevem, če mi bodo odšteli boleznino user posted image

pri nas je dovolj če pokličeš v enoto vrtca kamor hodi otrok..potem pa poveš zakaj ga ne bo

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
10.3.2010 21:26:27   
špelin@

Otroc spijo, eden doma drug pri babici, jest pa čakam mojga če mu bo sploh ratal domov pridtuser posted image

Naš je še po konc, je pr tašči sam bosta kmal dol pršla k bo čas za večerjo, pižamo in panči, panči. Ju3 bo pa doma ostal k je neki prehlajen pa učka se mu mal gnojita, pa neb rada da pride do kakega hujšega vnetja.

user posted image user posted image user posted image za Vida, da se hitro pozdravi.

Neposredna povezava do sporočila: 3407
10.3.2010 21:27:05   
špelin@

Une čez mejo sem mislila user posted image Saj sem se potem spomnila, da gre za Terme Tuhelj.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
10.3.2010 21:30:08   
špelin@

pri nas je dovolj če pokličeš v enoto vrtca kamor hodi otrok..potem pa poveš zakaj ga ne bo

Enako pri nas.

Boleznine pa pri nas kar tako ne odštevajo. mora biti otrok dlje časa (na pamet govorim, ampak zagotovo več kot 2 tedna v danem mesecu) odsoten zaradi bolezni, poleg tega je treba prinesti v vrtec zdravniško potrdilo, da ti odštejejo nekaj od programa, ne samo hrano.

Primer: lani je bila naša mala pika zaradi bolezni odsotna v maju 14 dni, ampak sem plačala vse razen hrane za tiste 2 tedna.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
10.3.2010 21:31:37   
špelin@
Že celo popoldne nam ne dela Siol TV. Saj ne bi bilo hude sile, ampak moža zdaj fajn jezi user posted image

"10. mar 10 - Motnje na Siol TVČas trajanja: 10. mar 10 - 11. mar 10Spoštovani!
Prihaja do motenj pri delovanju Siol Tv storitve po celotni Sloveniji. Napaka se odpravlja in bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Prosimo za razumevanje."
Ja, kul, ne, kaj pa račun??

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
10.3.2010 21:33:35   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Že celo popoldne nam ne dela Siol TV. Saj ne bi bilo hude sile, ampak moža zdaj fajn jezi user posted image

"10. mar 10 - Motnje na Siol TVČas trajanja: 10. mar 10 - 11. mar 10Spoštovani!
Prihaja do motenj pri delovanju Siol Tv storitve po celotni Sloveniji. Napaka se odpravlja in bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Prosimo za razumevanje."
Ja, kul, ne, kaj pa račun??

user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
10.3.2010 21:34:44   
nia5

user posted image user posted image user posted image za Vida, da se hitro pozdravi.

Podpišem user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
10.3.2010 21:35:46   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

SUZY hvala za linke,sem pogledala!!!!!!

KASSO tud jst sm oddala glas...

JANA čestitam za izpit!!!!

NINA..tud Tjaša zvečer v postelji popije mleko,potem sledi zamenjava za dudo in spanje...

Sneg..no comment....

Pri nas isto, s tem da še ponoči enkrat pije user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
10.3.2010 21:40:52   
nia5
Kdaj mine ta huda navezanost na mamo? user posted image Ker moja je res carta, pa saj mi je fajn, pa tudi sama se zna fino zamotit, le da sem v njenem vidnem ali slušnem dometu user posted image , ampak včasih, če ne kliznem kam potiho, me ne izpusti iz rok, prav obsedeno. Vem, da je krivo to, da sem oz sma doma in večinoma skupaj, ampak me res zanima, če začne to pri določenih letih popuščat ali je to stvar navade? Komaj čakam poletje, da bo letala zunaj po travi in zemlji user posted image , bo že lažje.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
10.3.2010 21:45:42   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Kdaj mine ta huda navezanost na mamo? user posted image Ker moja je res carta, pa saj mi je fajn, pa tudi sama se zna fino zamotit, le da sem v njenem vidnem ali slušnem dometu user posted image , ampak včasih, če ne kliznem kam potiho, me ne izpusti iz rok, prav obsedeno. Vem, da je krivo to, da sem oz sma doma in večinoma skupaj, ampak me res zanima, če začne to pri določenih letih popuščat ali je to stvar navade? Komaj čakam poletje, da bo letala zunaj po travi in zemlji user posted image , bo že lažje.

To so faze user posted image Minejo in spet pridejo... Če gledam moji punci, je to izmenično on&off še tudi potem, ko so večjiuser posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 10.3.2010 21:46:22 >

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
10.3.2010 21:50:19   
tilči
Katastrofa,kakšne ceste!!!user posted image
ko sem šla na šiht,sem srečala dva cestarja,ki sta čistila pločnikuser posted image Pa skoraj ničsnega.Da pa bi kdo glavne ceste posipal,pa ne banda huduser posted image to pa so zanikrni! A zadnjič,ko je padlo pol metra snega,pa cel teden niso spucal pločnikov

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
10.3.2010 21:52:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
ko sem šla na šiht,sem srečala dva cestarja,ki sta čistila pločnikuser posted image Pa skoraj ničsnega.Da pa bi kdo glavne ceste posipal,pa ne banda huduser posted image to pa so zanikrni! A zadnjič,ko je padlo pol metra snega,pa cel teden niso spucal pločnikov

user posted image user posted image user posted image

Sem ravno popoldne govorila s prijateljico po telefonu in je rekla, da je Ljubljana ena sama drsalnica... user posted image

Pri nas so se danes cestarji/komunalci kar izkazali: posipali, plužili, kidali pločnike user posted image Me zanima, kako bo jutri user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
10.3.2010 21:53:51   
nia5

Vidiš to, moj oče je pri 50km/h danes zletel s ceste user posted image , hb mu ni nič, pa še službeni avto je bil. Mi pa ju3 ob osmih odrinemo za LJ, me je kr groza, upam da bo vsaj AC lepo splužena. A katera ve, kako je stanje cest proti Ljubljani? Grem zdaj šnofat, če bom našla kak pameten link.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
10.3.2010 21:55:30   
špelin@

Vidiš to, moj oče je pri 50km/h danes zletel s ceste user posted image , hb mu ni nič, pa še službeni avto je bil. Mi pa ju3 ob osmih odrinemo za LJ, me je kr groza, upam da bo vsaj AC lepo splužena. A katera ve, kako je stanje cest proti Ljubljani? Grem zdaj šnofat, če bom našla kak pameten link.

Kakor sem slišala, naj bi bila AC LJ-MB še najbolje očiščena & vremensko primerno vzdrževana cesta v Sloveniji... Bolj so kriza ceste po LJ.

Ojej, še dobro, da je z očetom vse ok user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
10.3.2010 21:58:25   
tilči

AC je še kar lepo spucana,a je omejitev 60km/h

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
10.3.2010 22:01:10   
nia5
Špelin@ in Tilči hvala user posted image , nobene spletne kamere mi noče odpret user posted image
Pa saj če bi šla sama, bi mi bilo vseeno, ampak gremo jaz, moja starša in še Nia user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
10.3.2010 22:01:56   
špelin@
Nekaj sem zbita, grem pod tuš in delat družbo user posted image pod kovtrom user posted image
Vidim, da gleda en bedast film  user posted image

Mirno nočko user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
10.3.2010 22:03:31   
tilči

Če se oglasi ravnateljica,je dovolj samo,da rečem,da ju ne bo;če pa je tajnica,je pa firbčna,zakaj ju ne bo.Če pa samo eden manjka,grem pa osebno povedat v skupino,ko enega peljem v vrtec

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
10.3.2010 22:04:44   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

pri nas je isto.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
10.3.2010 22:06:00   
tilči

Nekaj sem zbita, grem pod tuš in delat družbo user posted image pod kovtrom user posted image
Vidim, da gleda en bedast film  user posted image

Mirno nočko user posted image

Nočko!Pa Gregi naj lepo spi,da se še ti lahko spočiješ!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?