Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 19:34:26
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Hoj! Mi2 sva danes dobr opravla pr dohtarju. Je njegovga dr. nadomeščala ena dohtarca, glupa do 500. Da ne rečem, obup. Drgač je Videk ok, sam pač kašlja pa mal šmrka, bo minilo. Včeraj pa je v moji vasi (tam k sm prej bla doma ) ugasnilo življenje mlade 20 letnice (umrla je v LJ v stanovanju) . Kaj je biu vzrok ne vem. Mene je včeri tko šokiralo Pa vedno se kaj tazga zgodi da umrejo mladi k jih jst poznam al pa tud ne(utopitev, med ali po porodom/u,...). Že 2x k sm bla noseča. Prej in med tem pa nč. groza. In kako ste ve kaj danes? Pr nas je blo danes ful lepo vreme, SONČEK in ful toplo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 19:44:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hoj! Mi2 sva danes dobr opravla pr dohtarju. Je njegovga dr. nadomeščala ena dohtarca, glupa do 500. Da ne rečem, obup. Drgač je Videk ok, sam pač kašlja pa mal šmrka, bo minilo. Včeraj pa je v moji vasi (tam k sm prej bla doma ) ugasnilo življenje mlade 20 letnice (umrla je v LJ v stanovanju) . Kaj je biu vzrok ne vem. Mene je včeri tko šokiralo Pa vedno se kaj tazga zgodi da umrejo mladi k jih jst poznam al pa tud ne(utopitev, med ali po porodom/u,...). Že 2x k sm bla noseča. Prej in med tem pa nč. groza. In kako ste ve kaj danes? Pr nas je blo danes ful lepo vreme, SONČEK in ful toplo ja sonček, končnoooooooooo no sam da ni kej hujšga, da je samo prehlad. Jest mam teh prehladov že vrh glave
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 20:07:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 dons majo pa pri mojem v službi 24ur, ne vem kako bo zdržal jutr do enih tm,po pomoje kr zaspal kje na stolu al pa celo v stoje . Midva sva pa v Kamniku, sva se prej mal sprehajala pa mu neki ni blo všeč, skoz je neki jokcu. A zdej k bo pa lep vreme pa ne bo hotu uzun bit al kva.Pa skoz se vzdiguje, ga bom mogla kmal dat v športni del pa bo mogoče bolš. Pol morm pa še Gajo naročit na cepljenje, da dobi drugo dozo,pa bojo spet šli €. Tilči sm vidla da je pri vas cena 70€, za katero cepivo to? jest sm dala mal manj kot 60€ Ej pa ka folk dejansko pride ne vem ob 2h zjutri avto plačat???? ne morem verjet da so tak usekani Ej, meni se zdi tole 24 ur (da je odprto celo noč) največja blesarija, kar jih je pa mu neki ni blo všeč, skoz je neki jokcu. A zdej k bo pa lep vreme pa ne bo hotu uzun bit al kva.Pa skoz se vzdiguje, ga bom mogla kmal dat v športni del pa bo mogoče bolš. sej men tud,kr neki no otroc spijo, jest pa skočim pod tuš pol pa pridm še kej pogledat če bo katera gor A tvoj potem proti jutru pride domov?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 20:07:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hoj! Mi2 sva danes dobr opravla pr dohtarju. Je njegovga dr. nadomeščala ena dohtarca, glupa do 500. Da ne rečem, obup. Drgač je Videk ok, sam pač kašlja pa mal šmrka, bo minilo. Včeraj pa je v moji vasi (tam k sm prej bla doma ) ugasnilo življenje mlade 20 letnice (umrla je v LJ v stanovanju) . Kaj je biu vzrok ne vem. Mene je včeri tko šokiralo Pa vedno se kaj tazga zgodi da umrejo mladi k jih jst poznam al pa tud ne(utopitev, med ali po porodom/u,...). Že 2x k sm bla noseča. Prej in med tem pa nč. groza. In kako ste ve kaj danes? Pr nas je blo danes ful lepo vreme, SONČEK in ful toplo Ojej, kaj je pa bilo??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 20:13:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 dons majo pa pri mojem v službi 24ur, ne vem kako bo zdržal jutr do enih tm,po pomoje kr zaspal kje na stolu al pa celo v stoje . Midva sva pa v Kamniku, sva se prej mal sprehajala pa mu neki ni blo všeč, skoz je neki jokcu. A zdej k bo pa lep vreme pa ne bo hotu uzun bit al kva.Pa skoz se vzdiguje, ga bom mogla kmal dat v športni del pa bo mogoče bolš. Pol morm pa še Gajo naročit na cepljenje, da dobi drugo dozo,pa bojo spet šli €. Tilči sm vidla da je pri vas cena 70€, za katero cepivo to? jest sm dala mal manj kot 60€ Ej pa ka folk dejansko pride ne vem ob 2h zjutri avto plačat???? ne morem verjet da so tak usekani Ej, meni se zdi tole 24 ur (da je odprto celo noč) največja blesarija, kar jih je pa mu neki ni blo všeč, skoz je neki jokcu. A zdej k bo pa lep vreme pa ne bo hotu uzun bit al kva.Pa skoz se vzdiguje, ga bom mogla kmal dat v športni del pa bo mogoče bolš. sej men tud,kr neki no otroc spijo, jest pa skočim pod tuš pol pa pridm še kej pogledat če bo katera gor A tvoj potem proti jutru pride domov? do enih dela, sam ne vem kak bo dam pršu glede na to da doma že ob osmih zaspi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 20:26:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sem morala na hitro še 1x nazaj, z brisačo na glavi Ker sem tole pozabila: nia5, previdno vozite jutri in dobro opravite Zdaj pa res grem Ja še tebi hvala, ceste so bile , pregled uspel , pa še sinčka od mojega bratranca smo šli pogledat (5m)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 20:29:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce a vaši tud zjutraj takoj ko vstanejo hočejo pit? Nam se je že ene parkrat zgodilo da Nejc takoj zjutraj spije celo flašo čaja, potem pa zbruha.. ne, ni žejna...pije pa pri zajtrku Dajte mi malo frišnih idej za zajtrk (za maličke), pa izzvzeti naj bojo čokolinoti, grisolinoti... . Nimam idej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 20:31:57
|
|
|
|
aurora28
|
Srčekgirl ojoj . Tudi v našem bloku je umrl 35 letni poštar in sta imela z ženo 5 let starega sina in komaj dve mesečno punčko. Trebuh ga je zelo bolel in je šel k zdravniku, ki ga je poslal v bolnico na pregled, kjer so ugotovili, da bo potrebna operacija in so ga v treh dneh trikrat operirali, saj so se mu čreva zapentljala in nato jim je med operacijo blato ušlo v votlino in nastopila je zastrupitev. Meni se tako smili njegova žena, saj sem jo poznala. Zakaj se vedno kaj tako žalostnega dogaja mladim?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 20:32:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce a vaši tud zjutraj takoj ko vstanejo hočejo pit? Nam se je že ene parkrat zgodilo da Nejc takoj zjutraj spije celo flašo čaja, potem pa zbruha.. ne, ni žejna...pije pa pri zajtrku Dajte mi malo frišnih idej za zajtrk (za maličke), pa izzvzeti naj bojo čokolinoti, grisolinoti... . Nimam idej. ne vem, pri nas je čokolino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 20:35:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 punce, a ste vidle kaj se je zgodilo eni izmed marčevk... IZVIRNO SPOROČILO: valen Drage marčevke, najprej vam želim, da bi imele zdrave . Ja, predvsem zdravja. Z bolečino v srcu vam sporočam, da se z našo Valentino poslavljava s tega foruma, pa čeprav sem se oglasila samo za kratek čas. Naša mala sovica (ja, tako sem jo klicala srečnih 11 dni) se je okužila najverjetneje med porodmom s streptokokom agalacie (nisem vedela, da imam), ki se je pokazal šele čez 11 dni. Posledično je dobila meningitis, nato možgansko kap in poškodbo dobre polovoce možgančkov. Stanje je resno. Vseskozi sva upala, da se bo izvlekla a žal sedaj ni več upanja. Če si kaj z mojim drgaim želiva, je to, da gre mirno, brezbolečinsko med angelčke. Enega angelčka imam že gor. Takega vegetiranja ji ne privoščiva. Ji ne privoščiva niti zavoda, ker ko naju ne bo več... Ah... Srce se mi trga... Sedaj jo greva ponovno obiskat ampak je hudo gledat kako je vsa v cevkah. Pa oprostite, če sem delček svoje žalosti zlila na ta forum. Oh me kar stisne, ko take stvari berem, zato jih raje ne, ampak takrat me spomni, kako srečna sem lahko da imam zdravega otročka in sem neizmerno hvaležna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 20:39:40
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Moram z vami deliti eno super novičko: deklica, ki jo inštruiram angleščino, je ta teden pri testu dobila lepo štirico Prej je komaj lezla s podarjenimi dvojkami, zdaj pa se ji je kar odprlo Sem zelo ponosna nanjo , pa nase tudi moraš bit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 20:42:16
|
|
|
|
aurora28
|
Jana, Gal ko se zjutraj zbudi tudi takoj pije in to celo flašo, nima cuclja, ampak slamico. Tak, da ja pije, zakaj pa Nejc bruha pa nevem?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 20:43:21
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hoj! Mi2 sva danes dobr opravla pr dohtarju. Je njegovga dr. nadomeščala ena dohtarca, glupa do 500. Da ne rečem, obup. Drgač je Videk ok, sam pač kašlja pa mal šmrka, bo minilo. Včeraj pa je v moji vasi (tam k sm prej bla doma ) ugasnilo življenje mlade 20 letnice (umrla je v LJ v stanovanju) . Kaj je biu vzrok ne vem. Mene je včeri tko šokiralo Pa vedno se kaj tazga zgodi da umrejo mladi k jih jst poznam al pa tud ne(utopitev, med ali po porodom/u,...). Že 2x k sm bla noseča. Prej in med tem pa nč. groza. In kako ste ve kaj danes? Pr nas je blo danes ful lepo vreme, SONČEK in ful toplo Samo da je ok, pa tudi ti pazi nase.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 20:48:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Srčekgirl ojoj . Tudi v našem bloku je umrl 35 letni poštar in sta imela z ženo 5 let starega sina in komaj dve mesečno punčko. Trebuh ga je zelo bolel in je šel k zdravniku, ki ga je poslal v bolnico na pregled, kjer so ugotovili, da bo potrebna operacija in so ga v treh dneh trikrat operirali, saj so se mu čreva zapentljala in nato jim je med operacijo blato ušlo v votlino in nastopila je zastrupitev. Meni se tako smili njegova žena, saj sem jo poznala. Zakaj se vedno kaj tako žalostnega dogaja mladim? žalostno ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 20:48:53
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce a vaši tud zjutraj takoj ko vstanejo hočejo pit? Nam se je že ene parkrat zgodilo da Nejc takoj zjutraj spije celo flašo čaja, potem pa zbruha.. ne, ni žejna...pije pa pri zajtrku Dajte mi malo frišnih idej za zajtrk (za maličke), pa izzvzeti naj bojo čokolinoti, grisolinoti... . Nimam idej. ne vem, pri nas je čokolino Ma če teh mlečnih zadev ne mara, le gris s kakavom je in Chocapik z mlekom, ne more pa skoz žulit nekih klobas...pa jajčke tudi ne sme vsak dan
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 20:51:26
|
|
|
|
nia5
|
Nia pa je danes spala do pol desetih , pa ne vem, če ne bi še dlje če je ne bi dimnikar zbudil , zgleda da jo je včeraj vožnja in trije obiski hudo zdelalo, čeprav je šla spat šele ob pol desetih, ampak da je tako dolgo vlekla, pa je res že praznik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 20:52:43
|
|
|
|
nia5
|
Nekaj bi mogla jest, pa nimam kruha , moram it krast v spodnji štuk, če kaj imajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 20:57:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia pa je danes spala do pol desetih , pa ne vem, če ne bi še dlje če je ne bi dimnikar zbudil , zgleda da jo je včeraj vožnja in trije obiski hudo zdelalo, čeprav je šla spat šele ob pol desetih, ampak da je tako dolgo vlekla, pa je res že praznik a ni to fajn Gaja bi tud kr spala zjutri sam kaj ko je Taj že ob šestih, sedmih pokonc pol grem pa kr še njo ob osmih zbudit, da gre pol normalno spat ob dvanajstih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 21:06:42
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia pa je danes spala do pol desetih , pa ne vem, če ne bi še dlje če je ne bi dimnikar zbudil , zgleda da jo je včeraj vožnja in trije obiski hudo zdelalo, čeprav je šla spat šele ob pol desetih, ampak da je tako dolgo vlekla, pa je res že praznik a ni to fajn Gaja bi tud kr spala zjutri sam kaj ko je Taj že ob šestih, sedmih pokonc pol grem pa kr še njo ob osmih zbudit, da gre pol normalno spat ob dvanajstih A veš da je, ampak to je le na vsake "kvatre" A tako zgodaj ti Taj vstaja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 21:17:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia pa je danes spala do pol desetih , pa ne vem, če ne bi še dlje če je ne bi dimnikar zbudil , zgleda da jo je včeraj vožnja in trije obiski hudo zdelalo, čeprav je šla spat šele ob pol desetih, ampak da je tako dolgo vlekla, pa je res že praznik a ni to fajn Gaja bi tud kr spala zjutri sam kaj ko je Taj že ob šestih, sedmih pokonc pol grem pa kr še njo ob osmih zbudit, da gre pol normalno spat ob dvanajstih A veš da je, ampak to je le na vsake "kvatre" A tako zgodaj ti Taj vstaja? če mam srečo ob sedmih, ponavad pa mal čez šest. Sam gre pa tud spat že ob sedmih, nikakor mi ne rata da bi šel kasnej, je čist zaspan,pol pa vs srečen ko ga nesem v pojstlo, v sekundi zaspi. Nč, grem jest tud spat, lepo nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 21:33:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 dons majo pa pri mojem v službi 24ur, ne vem kako bo zdržal jutr do enih tm,po pomoje kr zaspal kje na stolu al pa celo v stoje . Midva sva pa v Kamniku, sva se prej mal sprehajala pa mu neki ni blo všeč, skoz je neki jokcu. A zdej k bo pa lep vreme pa ne bo hotu uzun bit al kva.Pa skoz se vzdiguje, ga bom mogla kmal dat v športni del pa bo mogoče bolš. Pol morm pa še Gajo naročit na cepljenje, da dobi drugo dozo,pa bojo spet šli €. Tilči sm vidla da je pri vas cena 70€, za katero cepivo to? jest sm dala mal manj kot 60€ Ej pa ka folk dejansko pride ne vem ob 2h zjutri avto plačat???? ne morem verjet da so tak usekani Ej, meni se zdi tole 24 ur (da je odprto celo noč) največja blesarija, kar jih je pa mu neki ni blo všeč, skoz je neki jokcu. A zdej k bo pa lep vreme pa ne bo hotu uzun bit al kva.Pa skoz se vzdiguje, ga bom mogla kmal dat v športni del pa bo mogoče bolš. sej men tud,kr neki no otroc spijo, jest pa skočim pod tuš pol pa pridm še kej pogledat če bo katera gor A tvoj potem proti jutru pride domov? do enih dela, sam ne vem kak bo dam pršu glede na to da doma že ob osmih zaspi Daj ga vprašaj, no, resno, če dejansko kdo pride po polnoči avto kupit...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 21:37:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce a vaši tud zjutraj takoj ko vstanejo hočejo pit? Nam se je že ene parkrat zgodilo da Nejc takoj zjutraj spije celo flašo čaja, potem pa zbruha.. ne, ni žejna...pije pa pri zajtrku Dajte mi malo frišnih idej za zajtrk (za maličke), pa izzvzeti naj bojo čokolinoti, grisolinoti... . Nimam idej. Naš zajtrkuje in večerja izključno tole: Najbolj nagravžen lino, kar jih obstaja Sluzast, smrdljiv Ampak on ga obožuje. Drugače pa po skledici tega linota potem še veselo gloda kruh, nor je pa na vse, kar je od mesa: hrenovke, razne salame,... Ne mara masla, marmelade,...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 21:38:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Srčekgirl ojoj . Tudi v našem bloku je umrl 35 letni poštar in sta imela z ženo 5 let starega sina in komaj dve mesečno punčko. Trebuh ga je zelo bolel in je šel k zdravniku, ki ga je poslal v bolnico na pregled, kjer so ugotovili, da bo potrebna operacija in so ga v treh dneh trikrat operirali, saj so se mu čreva zapentljala in nato jim je med operacijo blato ušlo v votlino in nastopila je zastrupitev. Meni se tako smili njegova žena, saj sem jo poznala. Zakaj se vedno kaj tako žalostnega dogaja mladim? Ja, groza, no... Ob vsem temle se človek fajn zamisli...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 21:39:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sem morala na hitro še 1x nazaj, z brisačo na glavi Ker sem tole pozabila: nia5, previdno vozite jutri in dobro opravite Zdaj pa res grem Ja še tebi hvala, ceste so bile , pregled uspel , pa še sinčka od mojega bratranca smo šli pogledat (5m)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.3.2010 21:40:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nekaj bi mogla jest, pa nimam kruha , moram it krast v spodnji štuk, če kaj imajo Pridi k meni, imam še 3,5 hlebca tegale kruha: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4384
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?