|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
10.3.2010 22:06:17   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Nekaj sem zbita, grem pod tuš in delat družbo user posted image pod kovtrom user posted image
Vidim, da gleda en bedast film  user posted image

Mirno nočko user posted image

Sem ti fouš user posted image user posted image , moj pa še dela user posted image . Grem en kozarček piva spit in ležat, pa še nekaj bi mogla jest in se mi ne da delat. Mam še ostanke pice, pa mi ne diši najbolj.
Lepo spi user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
10.3.2010 22:07:44   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Špelin@ in Tilči hvala user posted image , nobene spletne kamere mi noče odpret user posted image
Pa saj če bi šla sama, bi mi bilo vseeno, ampak gremo jaz, moja starša in še Nia user posted image

Čez noč pa ma da zrihtajo ceste!
Boš vsaj imela družbo,saj imaš kar dolgo vožnjo pred sabo.Saj bo šlo.Počasi in predvsem mirno vožnjo ti želim!!!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
10.3.2010 22:11:09   
tilči
Jaz grem tudi še malo pred TV v spalnico,ker user posted image  gleda nogomet v dnevni;potem se pa pride že Tilen stisnit k meni;rit scrkljana!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
10.3.2010 22:14:27   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Špelin@ in Tilči hvala user posted image , nobene spletne kamere mi noče odpret user posted image
Pa saj če bi šla sama, bi mi bilo vseeno, ampak gremo jaz, moja starša in še Nia user posted image

Čez noč pa ma da zrihtajo ceste!
Boš vsaj imela družbo,saj imaš kar dolgo vožnjo pred sabo.Saj bo šlo.Počasi in predvsem mirno vožnjo ti želim!!!

Hvala user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
10.3.2010 22:15:50   
nia5

Jaz grem tudi še malo pred TV v spalnico,ker user posted image  gleda nogomet v dnevni;potem se pa pride že Tilen stisnit k meni;rit scrkljana!

user posted image user posted image user posted image

A misliš da je pri nas kaj drugače, okrog enih, dveh zadnjo se že tišči, tako da preostanek noči imam zero placa user posted image
Nočko tudi tebi.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
10.3.2010 22:25:04   
špelin@
Sem morala na hitro še 1x nazaj, z brisačo na glavi user posted image

Ker sem tole pozabila: nia5, previdno vozite jutri in dobro opravite user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res grem user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
11.3.2010 7:45:41   
tilči

user posted image user posted image user posted image

A misliš da je pri nas kaj drugače, okrog enih, dveh zadnjo se že tišči, tako da preostanek noči imam zero placa user posted image
Nočko tudi tebi.

Jaz ga kar stran porinem,če se preveč razkomoti.Najbolj smešen je bil pa danes,ko sem šla na wc in seveda takoj v luft,ker me ni bilo zraven.Se je šel potem kar k atiju stisnituser posted image In ko je šel user posted image  na šiht,se je Tilen razkomotil na njegovi strani postelje in se je šele sedaj zbudiluser posted image

Pa dobro jutro!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
11.3.2010 8:10:07   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Špelin@ une toplice pri Podčetrtku se imenujejo Atomske toplice. Si te mislila user posted image

Jana  user posted image user posted image user posted image za izpite! Kak pa je postopek ko otrok zboli, a je treba klicati upravo vrtca, ker jaz sem Galovo odsotnost samo povedala vzgojiteljici. Se bom jutri oglasila mimo. Zdaj pa nevem, če mi bodo odšteli boleznino user posted image

pri nas je dovolj če pokličeš v enoto vrtca kamor hodi otrok..potem pa poveš zakaj ga ne bo

Enako pri nas.

Boleznine pa pri nas kar tako ne odštevajo. mora biti otrok dlje časa (na pamet govorim, ampak zagotovo več kot 2 tedna v danem mesecu) odsoten zaradi bolezni, poleg tega je treba prinesti v vrtec zdravniško potrdilo, da ti odštejejo nekaj od programa, ne samo hrano.

Primer: lani je bila naša mala pika zaradi bolezni odsotna v maju 14 dni, ampak sem plačala vse razen hrane za tiste 2 tedna.

ja sej tudi tukaj je tako, moraš imeti od zdravnika, da ni le navaden prehlad, ipd..če hočeš da še boleznino odštejejo

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
11.3.2010 8:10:09   
jana81

Že celo popoldne nam ne dela Siol TV. Saj ne bi bilo hude sile, ampak moža zdaj fajn jezi user posted image

"10. mar 10 - Motnje na Siol TVČas trajanja: 10. mar 10 - 11. mar 10Spoštovani!
Prihaja do motenj pri delovanju Siol Tv storitve po celotni Sloveniji. Napaka se odpravlja in bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Prosimo za razumevanje."
Ja, kul, ne, kaj pa račun??

men je delalo samo 1/3 programov, sem penila zraven zvečer..končn en večer ko je Nejc zaspal pred 21h, pa nič po tv.[sm=smiley36.gif]

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
11.3.2010 8:10:50   
jana81
dobro jutro v beli zasneženi dan
Mam spet same hieroglife ko citiram..user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
11.3.2010 8:47:34   
špelin@
Dobro jutro user posted image

A nisem včeraj nekaj komunalce hvalila?? user posted image user posted image user posted image Ponoči je sneženje prenehalo, ampak splužena je samo ena in edina glavna cesta, vsi pločniki so totalno zametani, stranske ceste imajo samo kolesnice,... V glavnem: snega imamo spet ogromno user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
11.3.2010 8:52:01   
špelin@
V vsem temle snegu moram pa res vklopiti konkretno dozo domišljije, da si lahko zamišljam, kako kavo pijem tule:

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
11.3.2010 8:57:32   
jana81

V vsem temle snegu moram pa res vklopiti konkretno dozo domišljije, da si lahko zamišljam, kako kavo pijem tule:

user posted image

a se ti lahk pridružim??

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
11.3.2010 8:57:52   
špelin@

Že celo popoldne nam ne dela Siol TV. Saj ne bi bilo hude sile, ampak moža zdaj fajn jezi user posted image

"10. mar 10 - Motnje na Siol TVČas trajanja: 10. mar 10 - 11. mar 10Spoštovani!
Prihaja do motenj pri delovanju Siol Tv storitve po celotni Sloveniji. Napaka se odpravlja in bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Prosimo za razumevanje."
Ja, kul, ne, kaj pa račun??

men je delalo samo 1/3 programov, sem penila zraven zvečer..končn en večer ko je Nejc zaspal pred 21h, pa nič po tv.[sm=smiley36.gif]

No, moj user posted image je potem obupal in gledal en film, ki si ga je potegnil z neta.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
11.3.2010 8:59:07   
špelin@

user posted image

a se ti lahk pridružim??

Ej, komot, lahko izbiraš tudi med stolom in ležalnikom user posted image

Joooooooooooj, komaj čakam, da pridem drug teden do savne!!! Da si vsaj malo pregrejem kosti...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
11.3.2010 8:59:53   
jana81
Punce a vaši user posted image tud zjutraj takoj ko vstanejo hočejo pit?
Nam se je že ene parkrat zgodilo da Nejc takoj zjutraj spije celo flašo čaja, potem pa zbruha..

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
11.3.2010 9:05:35   
špelin@
Nam se je že ene parkrat zgodilo da Nejc takoj zjutraj spije celo flašo čaja, potem pa zbruha..

Gregor je vedno pri zbujanju žejen - takoj tipa in gleda, če je kje flaša user posted image Ampak mu ne dovolim, da bi preveč spil, ker ga poznam in vem, da bi tudi on bruhal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
11.3.2010 9:06:37   
špelin@
Grem zdaj s psom ven, obenem pa še sosedi nesem križanke na pošto user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
11.3.2010 9:56:20   
kasso
Varjo peljem k P, ker je že par dni vročična in ne gre nič na boljšeuser posted image . Pridno čvekajte user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
11.3.2010 9:57:10   
kasso

ne, ni žejna...pije pa pri zajtrku

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
11.3.2010 9:58:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Varjo peljem k P, ker je že par dni vročična in ne gre nič na boljšeuser posted image . Pridno čvekajte user posted image

Pa kaj je s temi boleznimi nonstop??? user posted image Dobro opravita user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
11.3.2010 9:59:22   
špelin@
Evo, umesila vlečeno testo, ki že pridno počiva user posted image Danes bom delala mesni burek (prvič v življenju user posted image ), upam, da bo uspelo, drugače smo brez kosila user posted image ok, za zihr bom prej skuhala eno zelenjavno juhico...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
11.3.2010 10:02:06   
špelin@
Jaz bi pa tole KLIK imela, samo čakam, če bodo sčasoma cene kaj padle user posted image Ornk padle user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
11.3.2010 13:14:12   
tilči
Kakšno zatišje danesuser posted image user posted image

Celo dopoldne me je noga bolela,da sem komaj stala na njejuser posted image .Zjutraj je Nejc pel svoje arije v sobi in to seveda tako,da se je cela hiša tresla.Sem rinila iz postelje,da sem mu šla rečt,naj se ne dere,da ne bi Tilna zbudil in seveda brcnila v vrata,da sem vse zvezde videlauser posted image potem sem se pa s sivko namazala in je končno bolje.

Špelin@..burek uspel?Jaz bi tudi ob bazenu in morju  user posted image pila.Ali si kaj zvedela za cepljenje?
Kasso..kako je z Varjo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
11.3.2010 13:25:47   
jana81
Tilči še ena dobra lastnost sivke user posted image

jst pa komaj čakam da grem popoldne ali zvečer po nov telefon..sicer bom krepko odštela zanj,ampak mi je res všeč in ga rabim, ker moj star crkuje

< Sporočilo je popravil jana81 -- 11.3.2010 13:26:08 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?