Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 22:06:17
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nekaj sem zbita, grem pod tuš in delat družbo pod kovtrom Vidim, da gleda en bedast film Mirno nočko Sem ti fouš , moj pa še dela . Grem en kozarček piva spit in ležat, pa še nekaj bi mogla jest in se mi ne da delat. Mam še ostanke pice, pa mi ne diši najbolj. Lepo spi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 22:07:44
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Špelin@ in Tilči hvala , nobene spletne kamere mi noče odpret Pa saj če bi šla sama, bi mi bilo vseeno, ampak gremo jaz, moja starša in še Nia Čez noč pa ma da zrihtajo ceste! Boš vsaj imela družbo,saj imaš kar dolgo vožnjo pred sabo.Saj bo šlo.Počasi in predvsem mirno vožnjo ti želim!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 22:11:09
|
|
|
|
tilči
|
Jaz grem tudi še malo pred TV v spalnico,ker gleda nogomet v dnevni;potem se pa pride že Tilen stisnit k meni;rit scrkljana!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 22:14:27
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Špelin@ in Tilči hvala , nobene spletne kamere mi noče odpret Pa saj če bi šla sama, bi mi bilo vseeno, ampak gremo jaz, moja starša in še Nia Čez noč pa ma da zrihtajo ceste! Boš vsaj imela družbo,saj imaš kar dolgo vožnjo pred sabo.Saj bo šlo.Počasi in predvsem mirno vožnjo ti želim!!! Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 22:15:50
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz grem tudi še malo pred TV v spalnico,ker gleda nogomet v dnevni;potem se pa pride že Tilen stisnit k meni;rit scrkljana! A misliš da je pri nas kaj drugače, okrog enih, dveh zadnjo se že tišči, tako da preostanek noči imam zero placa Nočko tudi tebi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.3.2010 22:25:04
|
|
|
|
špelin@
|
Sem morala na hitro še 1x nazaj, z brisačo na glavi Ker sem tole pozabila: nia5, previdno vozite jutri in dobro opravite Zdaj pa res grem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.3.2010 7:45:41
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz grem tudi še malo pred TV v spalnico,ker gleda nogomet v dnevni;potem se pa pride že Tilen stisnit k meni;rit scrkljana! A misliš da je pri nas kaj drugače, okrog enih, dveh zadnjo se že tišči, tako da preostanek noči imam zero placa Nočko tudi tebi. Jaz ga kar stran porinem,če se preveč razkomoti.Najbolj smešen je bil pa danes,ko sem šla na wc in seveda takoj v luft,ker me ni bilo zraven.Se je šel potem kar k atiju stisnit In ko je šel na šiht,se je Tilen razkomotil na njegovi strani postelje in se je šele sedaj zbudil Pa dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.3.2010 8:10:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Špelin@ une toplice pri Podčetrtku se imenujejo Atomske toplice. Si te mislila Jana za izpite! Kak pa je postopek ko otrok zboli, a je treba klicati upravo vrtca, ker jaz sem Galovo odsotnost samo povedala vzgojiteljici. Se bom jutri oglasila mimo. Zdaj pa nevem, če mi bodo odšteli boleznino pri nas je dovolj če pokličeš v enoto vrtca kamor hodi otrok..potem pa poveš zakaj ga ne bo Enako pri nas. Boleznine pa pri nas kar tako ne odštevajo. mora biti otrok dlje časa (na pamet govorim, ampak zagotovo več kot 2 tedna v danem mesecu) odsoten zaradi bolezni, poleg tega je treba prinesti v vrtec zdravniško potrdilo, da ti odštejejo nekaj od programa, ne samo hrano. Primer: lani je bila naša mala pika zaradi bolezni odsotna v maju 14 dni, ampak sem plačala vse razen hrane za tiste 2 tedna. ja sej tudi tukaj je tako, moraš imeti od zdravnika, da ni le navaden prehlad, ipd..če hočeš da še boleznino odštejejo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.3.2010 8:10:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Že celo popoldne nam ne dela Siol TV. Saj ne bi bilo hude sile, ampak moža zdaj fajn jezi "10. mar 10 - Motnje na Siol TVČas trajanja: 10. mar 10 - 11. mar 10Spoštovani! Prihaja do motenj pri delovanju Siol Tv storitve po celotni Sloveniji. Napaka se odpravlja in bo odpravljena v najkrajšem možnem času. Prosimo za razumevanje." Ja, kul, ne, kaj pa račun?? men je delalo samo 1/3 programov, sem penila zraven zvečer..končn en večer ko je Nejc zaspal pred 21h, pa nič po tv.[sm=smiley36.gif]
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.3.2010 8:10:50
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro v beli zasneženi dan Mam spet same hieroglife ko citiram..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.3.2010 8:47:34
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro A nisem včeraj nekaj komunalce hvalila?? Ponoči je sneženje prenehalo, ampak splužena je samo ena in edina glavna cesta, vsi pločniki so totalno zametani, stranske ceste imajo samo kolesnice,... V glavnem: snega imamo spet ogromno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.3.2010 8:52:01
|
|
|
|
špelin@
|
V vsem temle snegu moram pa res vklopiti konkretno dozo domišljije, da si lahko zamišljam, kako kavo pijem tule:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.3.2010 8:57:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ V vsem temle snegu moram pa res vklopiti konkretno dozo domišljije, da si lahko zamišljam, kako kavo pijem tule: a se ti lahk pridružim??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.3.2010 8:57:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Že celo popoldne nam ne dela Siol TV. Saj ne bi bilo hude sile, ampak moža zdaj fajn jezi "10. mar 10 - Motnje na Siol TVČas trajanja: 10. mar 10 - 11. mar 10Spoštovani! Prihaja do motenj pri delovanju Siol Tv storitve po celotni Sloveniji. Napaka se odpravlja in bo odpravljena v najkrajšem možnem času. Prosimo za razumevanje." Ja, kul, ne, kaj pa račun?? men je delalo samo 1/3 programov, sem penila zraven zvečer..končn en večer ko je Nejc zaspal pred 21h, pa nič po tv.[sm=smiley36.gif] No, moj je potem obupal in gledal en film, ki si ga je potegnil z neta.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.3.2010 8:59:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ V vsem temle snegu moram pa res vklopiti konkretno dozo domišljije, da si lahko zamišljam, kako kavo pijem tule: a se ti lahk pridružim?? Ej, komot, lahko izbiraš tudi med stolom in ležalnikom Joooooooooooj, komaj čakam, da pridem drug teden do savne!!! Da si vsaj malo pregrejem kosti...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.3.2010 8:59:53
|
|
|
|
jana81
|
Punce a vaši tud zjutraj takoj ko vstanejo hočejo pit? Nam se je že ene parkrat zgodilo da Nejc takoj zjutraj spije celo flašo čaja, potem pa zbruha..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.3.2010 9:05:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce a vaši tud zjutraj takoj ko vstanejo hočejo pit? Nam se je že ene parkrat zgodilo da Nejc takoj zjutraj spije celo flašo čaja, potem pa zbruha.. Gregor je vedno pri zbujanju žejen - takoj tipa in gleda, če je kje flaša Ampak mu ne dovolim, da bi preveč spil, ker ga poznam in vem, da bi tudi on bruhal.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.3.2010 9:06:37
|
|
|
|
špelin@
|
Grem zdaj s psom ven, obenem pa še sosedi nesem križanke na pošto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.3.2010 9:56:20
|
|
|
|
kasso
|
Varjo peljem k P, ker je že par dni vročična in ne gre nič na boljše . Pridno čvekajte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.3.2010 9:57:10
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce a vaši tud zjutraj takoj ko vstanejo hočejo pit? Nam se je že ene parkrat zgodilo da Nejc takoj zjutraj spije celo flašo čaja, potem pa zbruha.. ne, ni žejna...pije pa pri zajtrku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.3.2010 9:58:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Varjo peljem k P, ker je že par dni vročična in ne gre nič na boljše . Pridno čvekajte Pa kaj je s temi boleznimi nonstop??? Dobro opravita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.3.2010 9:59:22
|
|
|
|
špelin@
|
Evo, umesila vlečeno testo, ki že pridno počiva Danes bom delala mesni burek (prvič v življenju ), upam, da bo uspelo, drugače smo brez kosila ok, za zihr bom prej skuhala eno zelenjavno juhico...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.3.2010 10:02:06
|
|
|
|
špelin@
|
Jaz bi pa tole KLIK imela, samo čakam, če bodo sčasoma cene kaj padle Ornk padle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.3.2010 13:14:12
|
|
|
|
tilči
|
Kakšno zatišje danes Celo dopoldne me je noga bolela,da sem komaj stala na njej .Zjutraj je Nejc pel svoje arije v sobi in to seveda tako,da se je cela hiša tresla.Sem rinila iz postelje,da sem mu šla rečt,naj se ne dere,da ne bi Tilna zbudil in seveda brcnila v vrata,da sem vse zvezde videla potem sem se pa s sivko namazala in je končno bolje. Špelin@..burek uspel?Jaz bi tudi ob bazenu in morju pila.Ali si kaj zvedela za cepljenje? Kasso..kako je z Varjo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.3.2010 13:25:47
|
|
|
|
jana81
|
Tilči še ena dobra lastnost sivke jst pa komaj čakam da grem popoldne ali zvečer po nov telefon..sicer bom krepko odštela zanj,ampak mi je res všeč in ga rabim, ker moj star crkuje
< Sporočilo je popravil jana81 -- 11.3.2010 13:26:08 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?