Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja jutro, vidim, da ste zelo aktivne, mene pa že nekaj časa ni blo na tej temi. Me je kar strah, da bi ble druge bolj uspešne od mene in bi mi to motivacijo spodbilo. Stanje je tako: v decembru sm mela ene prebavne težave in sm dva dni bruhala, od tam naprej pa mi ni nič več dišalo. Do praznikov. Takrat sm pa kar basala vase. Sej ne, da bi se s prepolnim želodcem maščob in ogljikovih hidratov dobro počutila. Sam na mizi je ves čas nekaj blo pa dobro je zgledal, pa še psiha mi je govorila, da zdej še lahko po 1.1. pa ne smem več. Tako sm štartala 4.1. s štirimi kilami manj, kot sem jih imela takrat, ko smo seznam delale. 4.1. sm štartala s t.i. dijeto. Morm priznat, da ko sm knjigo brala, sm se z vsem strinjala in mi je blo všeč, ko je blo pa treba to v prakso dat se je pa zataknilo. Moja družina ni za Montinjaka. Tko da sm se znajdla po svoje in prastare metode uporabila z delnim upoštevanjem Montinjaka. Torej: za zajtrk kosmiči z jogurtom, naravni sok, kava potem taka kot sm jo od prej vajena. Z mlekom in brez sladkorja. Za kosilo se tok držim, da krompirja ne jem pa ostalih OH, večerja kaka solata, sladkarijam se zaenkrat uspešno upiram, na mojem krožniku je četrt manj kot je blo običajno, vendar tisto kar je lepo dekorirano. Pa seveda ostanke od tamale vržem proč ne v svoj želodec. Rezultat so -3 kg v januarju. Hudičevo me moti, ker kil nisem dol vzela na trebuhu ampak povsod drugje. Morm zdej še sama s sabo razčistit pa začet telovadit. Ker na stegnih mam že mlahavo kožo in če bo šlo hujšanje tko naprej bom poleti kot mladi buldog. S kupom viseče kože. Najbolj me je raveselilo, da sem prebila magično mejo 100 kg in zdej tud naša tehtnica ni več tok ogrožena . Meni je tudi motivacijo včasih zbijalo, ko sem gledala kako so kolegice basale sendviče in hamburgerje pa so imele takšno postavo, da sem jim kar zavidala, saj se jim ni nič poznalo. Mene se prime vsak gram . Tako da mate0ja, takšna kot si, si zagotovo enkratna! Vsaka zase tukaj smo nekaj posebnega. Zbrale pa smo se, da še 'izpilimo detajle' in zagotovo nam bo uspelo!
|