Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 28.1.2010 8:13:24
|
|
|
|
Anonimen
|
http://www.vreme-si.com/ ne vem jz gledam po tem vremenu pa kaže da bo kakšen sonček pršu vn
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 28.1.2010 8:21:54
|
|
|
|
boob
|
ma sej jst grem vn pr -3 -4 ma pr -7. . .brrrrrr no kar se tiče moža, sva pa na istem. . sam da se dela
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 28.1.2010 8:53:30
|
|
|
|
Teya D.
|
Malo sem prišla, da vidim kaj počenjate. Čeprav je tako mrzlo je danes razpoloženje boljše. Neko delo se bo že našlo, da nam nebo v hiši dolgčas. Včeraj sem odkrila v trgovini celo to, da obstaja cedevita light. Ne vem kako sem jo lahko spregledala, verjetno je že kar dolgo zunaj. Ni tako dobra kot 'prava' cedevita ima pa manj sladkorja kar je tudi ok. S tekočino se bo potrebno silit, ker vem da je potem to lahko vzrok za marsikaj ( glavobol, prebava ...) sploh pa tekočina mora krožit po telesu tako se najhitreje rešiš vseh bakterij v telesu. KAr tako naprej punce!!
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 28.1.2010 9:33:24
|
|
|
|
ZvitaLisica
|
Jutrooo! No tudi jaz se filam z vodo-po novem. Se mi je zdelo, da čisto dovolj pijem oz. o tem nisem kaj dost razmišljala, ker navadno stem nimam težav. Potem pa mi je moj mali zajedalček z zbujanjem ponoči dal mislit, da najbrž ni dovolj mleka. Po pregovarjanju z mojimi starši, da je kriva dieta, sem jaz raje najprej začela enormno pit (ves čas s sabo 0,5 l vode) tako kot sem to počela prve mesece po porodu. In rezultat: polne mlekarne Kkljub temu pa sem se ta teden parkrat mal preveč najedla, pa se mi zdi da nedeljsko tehtanje ne bo prineslo novega minus rezultata. Če gledam skupaj, cel mesec (jaaaa en mesec že vztrajamo ) je šlo v 4 tednih na -4 kg. Kar pa je čisto OK. Torej do ciljne teže še cca 3 mesece.
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 28.1.2010 9:39:16
|
|
|
|
Špelca21
|
Oj. Ponosno sporočam da imam v 3 tednih -3kg.
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 28.1.2010 10:16:48
|
|
|
|
Anonimen
|
bravo vsem za igubljene kg
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 28.1.2010 10:23:58
|
|
|
|
boob
|
pridna
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 28.1.2010 12:26:17
|
|
|
|
boob
|
da vam mal lušte nrdim.. . moje današnje kosilo puran z papriko in paradajz z mozzarelo
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 28.1.2010 12:32:41
|
|
|
|
boob
|
mal večja slikca :)
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 28.1.2010 12:58:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: boob mal večja slikca :) njami, jz sem mela isto sam mocarele ni blo zraven, sem sam purana s papriko
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 28.1.2010 15:28:05
|
|
|
|
brkn83
|
pozdravljene punce. No js sem se danes stehtala in imam 62 kg - to pomeni da že imam -4kg. danes sem pa jedla gobovo juho za kosilo, za večerjo pa sem si pripravila že sadno solato.
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 28.1.2010 15:53:56
|
|
|
|
katrin***
|
Od same jeze zaradi dogodka pri pediatru sem pojedla tri manjše riževo-mesne polpetke in rdečo peso a se rdeča pesa sme sploh? Občudujem vas, ko imate nekatere že -4kg, js sm pa po 3tednih mela še vedno -1kg pa ne grešim kaj dosti, če pa že pa v zelo majhnih količinah. Ah, ko ima mlade jih ima veliko
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 28.1.2010 17:28:03
|
|
|
|
Anonimen
|
katrin: ne sekiraj se enim gre pač hitreje drugim pa bolj počasi, važno pa je da gre dol pa če samo 1 kg na tri tedne jz sem pa danes pojedla sadno kupo z banano, jabkom, anasom,pomarančo in malo smetane, matr je blo kalorij zdej se pa ful slabo počutim sem pretiravala
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 28.1.2010 19:36:10
|
|
|
|
katrin***
|
Čer, mam spet 5 min pa da se malo javim. zajtrk: PZ kruh z lahkim namazom kosilo: 3 riževo-mesni polpetki + rdeča pesa večerja: 3 večje mandarine vmes pa obilo vode. Sam sm ugotovila, da sm prej res veliko več pila, sedaj pa kar malo pozabim, ampak vseeno mislim da spijem ene 1,5 - 2l tekočine čez dan.
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 28.1.2010 21:51:25
|
|
|
|
suzy85
|
joj, jst sem danes spet čist zabluzla. sploh zdajle zvečer. še dobro, da sta izpita že jutri, da bom spet mela malo več časa za montija. vsem za - kile!
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 28.1.2010 22:47:25
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrin*** Čer, kosilo: 3 riževo-mesni polpetki + rdeča pesa celotni obrok ni okej. Riž (GI za običajni riž 70- visok) +meso+rdeča pesa (GI 65 - visok) izogibaj!
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 29.1.2010 7:56:22
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro punce no jz sem se zbudila, zdej pa zajterk pol pa v LJ. zapravlat moram hčeri futer kupit ker mi ga bo zmanjkalo pa me mami pelje k možek rabi avto, jz pa sama z hčerko ne upam it v LJ. sem mela pr sinku tojk slabo izkušnjo da me zdaj tud slon ne premakne da bi šla sama no uglavnem uživajte, danes bo sonček
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 29.1.2010 8:23:23
|
|
|
|
boob
|
dobro jutro meni je pa danes naša čbelca cel ritm pokvarla. . .se je že ob 7h začela pogovarjat. . .ponavadi se zbudi 8.30-9.30, tako da sm šele zdej nahitro pzajtrkovala, je pa k natampirana bomba - polna energije, jst pa še vsa povožena a kruh pa sir, se nesme a ne? ampak si bom v nedeljo prvoščla en toustek sam s sirom
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 29.1.2010 11:21:47
|
|
|
|
_ella_
|
Ja no moja se je pa zbudila ob 6 ,bila pokonci do 7 in pol, takrat sem šla jaz za pol ure na kolo na tešče in še 15 min telovadila. Čez uro je bila moja spet pokonci, pa sem šla jo zrihtat pa nazaj na zakonsko šposteljo dala ji obilo igrač in šla še sama pod tuš. Potem je pa zajtrk na vrsto prišel. Monti metoda mi je všeč , ker grejo kile dol Pa nestradam
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 29.1.2010 11:53:04
|
|
|
|
Anonimen
|
ja men tud je ta metoda všeč k grejo kile dol, jem pa lahko ful velik ella a si dobla ZS moja bo šla pa zdejle spat k je tečna evo je že v postelji kosilo je mimo sem naredila sam naravno pečen zrezek in solato, njami
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 29.1.2010 12:32:43
|
|
|
|
_ella_
|
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123 ja men tud je ta metoda všeč k grejo kile dol, jem pa lahko ful velik ella a si dobla ZS moja bo šla pa zdejle spat k je tečna evo je že v postelji kosilo je mimo sem naredila sam naravno pečen zrezek in solato, njami Onega glede razočaranja sem dobila, a si še kerga poslala? K nimam nič novga! Nisem hotela komentirati, sej veš zakaj. te pa raazumem in ti dam prov!!!!!
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 29.1.2010 12:45:57
|
|
|
|
katrin***
|
Mi mamo pa od včeraj rahlo poln nosek pa še cepljeni smo bli včeraj, tako da smo danes ponoči kar vstajali, enkrat jest, enkrat noska pucat - jao,meni smo se že kr razvadli, da spi zajtrk: PZ kruh z namazom kosilo: še ne vem večerja: sadje Grem mal recepte pogledat, da dobim idejo kaj danes kuhat.
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 29.1.2010 12:47:20
|
|
|
|
Teya D.
|
Da se malo 'pofočkam' tukaj. tudi meni spet stojijo kg -1kg od prejšnjega meseca ( 10. ko smo se tehtale ). Zjutraj sem lepo začela dan, vse je bilo krasno, ko smo šle v vrtec. Stale smo v koloni, ker je avto zavijal pred nami in buuuuuum. V rit se nam je zabil drug avto . Mah ženska je bila tako zmedena in sprestrašena, da me je spravila v smeh, ko je videla, da imam noter otroke, takrat jo je šele zgrabilo . Zdaj se temu smejim, na srečo ni šlo za veliko hitrost, zgodi se lahko vsakomur. Odnesla jo je le z manjšimi praskami, mi brez praske. Šok pride šele za tem po moje... Raje pa niti ne razmišljam kaj bi bilo, če bi imela večjo hitrost. Kaj je delala, da ni videla kolone pred sabo pa sam bog ve.
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 29.1.2010 12:52:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_ IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123 ja men tud je ta metoda všeč k grejo kile dol, jem pa lahko ful velik ella a si dobla ZS moja bo šla pa zdejle spat k je tečna evo je že v postelji kosilo je mimo sem naredila sam naravno pečen zrezek in solato, njami Onega glede razočaranja sem dobila, a si še kerga poslala? K nimam nič novga! Nisem hotela komentirati, sej veš zakaj. te pa raazumem in ti dam prov!!!!! ne samo onega, k sem poslala nobenga druzga, sem misenla da nisi dobila k mi neki net šteka
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 29.1.2010 12:54:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Da se malo 'pofočkam' tukaj. tudi meni spet stojijo kg -1kg od prejšnjega meseca ( 10. ko smo se tehtale ). Zjutraj sem lepo začela dan, vse je bilo krasno, ko smo šle v vrtec. Stale smo v koloni, ker je avto zavijal pred nami in buuuuuum. V rit se nam je zabil drug avto . Mah ženska je bila tako zmedena in sprestrašena, da me je spravila v smeh, ko je videla, da imam noter otroke, takrat jo je šele zgrabilo . Zdaj se temu smejim, na srečo ni šlo za veliko hitrost, zgodi se lahko vsakomur. Odnesla jo je le z manjšimi praskami, mi brez praske. Šok pride šele za tem po moje... Raje pa niti ne razmišljam kaj bi bilo, če bi imela večjo hitrost. Kaj je delala, da ni videla kolone pred sabo pa sam bog ve. ojej, HB da ni blo nič hujšega, verjetno je kaj premišljevala pa je spregledala da ste v vrsti šok pa vedno za tabo pride saj pr meni je tako da me vedno šele pol zadane ko je že vsega mimo
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?