Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 25.1.2010 13:27:08
|
|
|
|
ZvitaLisica
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrin*** Joj punce, tut js se nimam za pohvalit Očitno smo mele kar večina tale teden zelo pester in se nam na kg pozna. Js sm grešila v četrtek z ješprenom, v petek z koruznimi žganci, včeraj pa smo bili na rojstnem dnevu v gostilni in sicer sm jedla le meso in solato - ja, pa še tortico zravn pa 3 piškote Je blo včeraj zjutraj stanje nespremenjeno - torej -1kg, danes zjutraj pa kar -2kg Ne verjamem več tehtnici za ta teden, naslednje tehtanje bo v nedeljo in nič prej pa da vidmo. Zakaj pa naj bi grešila z ješprenjem? Saj je OK, tudi jaz ga jem, seveda brez krompirja in korenčka, mesa, moke... Pa tudi super zate, da so bili na zabavi piškoti samo TRIJE, saj veš kako nas znajo not potegnt (vsaj mene so včasih - do zadnjega na krožniku). Nč jamrat!!!! Saj se nismo odločile da bomo v treh tednih suhice :) Do poletja se bo pa že izšlo. Najslabše je, da se že januarja zaradi nekaj čisto življenjskih pregreh sekiramo. Tako kot povsod, se je trab tudi pri hujšanju najprej navadit na spremembo, in stem pridejo plusi in minusi (samo da slednjih ne bo preveč). Tako da, en teden več, en manj, naslednji nič, pa spet več.... Važno da v glavah obdržimo zastavljeni cilj in da svoje (očitno so bile nekoč slabe) prehranjevalne navade poooččaaaassssiiii spremenimo na pravo stran PZ kruha
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 25.1.2010 14:14:17
|
|
|
|
brbončica
|
Nč jamrat!!!! Saj se nismo odločile da bomo v treh tednih suhice :) Do poletja se bo pa že izšlo. Najslabše je, da se že januarja zaradi nekaj čisto življenjskih pregreh sekiramo. Tako kot povsod, se je trab tudi pri hujšanju najprej navadit na spremembo, in stem pridejo plusi in minusi (samo da slednjih ne bo preveč). Tako da, en teden več, en manj, naslednji nič, pa spet več.... Važno da v glavah obdržimo zastavljeni cilj in da svoje (očitno so bile nekoč slabe) prehranjevalne navade poooččaaaassssiiii spremenimo na pravo stran PZ kruha Točno tako!
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 25.1.2010 14:35:35
|
|
|
|
katrin***
|
Zakaj pa naj bi grešila z ješprenjem? Saj je OK, tudi jaz ga jem, seveda brez krompirja in korenčka, mesa, moke... Pa tudi super zate, da so bili na zabavi piškoti samo TRIJE, saj veš kako nas znajo not potegnt (vsaj mene so včasih - do zadnjega na krožniku). IZVIRNO SPOROČILO: ZvitaLisica IZVIRNO SPOROČILO: katrin*** Ja, če to ne bi bil ričet od stare mame, k je sicer odličen,ampak notri je pa boga in pol - od mesa, korenčka, ipd. Nč jamrat!!!! Saj se nismo odločile da bomo v treh tednih suhice :) Do poletja se bo pa že izšlo. Najslabše je, da se že januarja zaradi nekaj čisto življenjskih pregreh sekiramo. Tako kot povsod, se je trab tudi pri hujšanju najprej navadit na spremembo, in stem pridejo plusi in minusi (samo da slednjih ne bo preveč). Tako da, en teden več, en manj, naslednji nič, pa spet več.... Važno da v glavah obdržimo zastavljeni cilj in da svoje (očitno so bile nekoč slabe) prehranjevalne navade poooččaaaassssiiii spremenimo na pravo stran PZ kruha Maš čist prov Do poletja se bo menda že izšlo. Sicer sm pa kr vesela, da kljub grešenju ni šlo gor, ampak da je ostalo na isti teži
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 25.1.2010 14:37:30
|
|
|
|
katrin***
|
Se vid, da sm prvič citirala - jao, katastrofa Bo drugič bolje. Grem piščka pogledat, če je že pečen pa na kosilo potem. Ja, glede piškotov sem se pa res držala, k sm prej že tortico zmazala. Sicer so bli videt slastni, ampak ne
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 25.1.2010 19:17:49
|
|
|
|
Vidividi
|
Pozdravljene Ko sem v nedeljo zvečer stopila na tehtnico je pokazala 60,4 kg in nisem in nisem mogla verjeti, da je to možno, da tako hitro gre dol. Pa še grešila sem kar nekaj. Največji greh je bila grmada v Jurmanu v petek, ko smo se po dolgem času dobile s sošolkami na kosilu. Je pa ta minus vejetno na račun večerij, ki so bile pri meni do sedaj kosilo, kosila pa večerje. Zdaj je večerja največkrat solata ali jogurt. Mejte se. Pozdravček
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.1.2010 20:37:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 26.1.2010 7:50:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: katrin*** A je ktera mela CR? Kako kej vaši bušiji?Moj se sicer popravlja, ampak sem lena ko tristo za telovadbo ( že od nekdaj ). imela oba carska reza (torej 2x), po treh letih in pol nič težav-razen lenobe se pa lahko danes pohvalim, da sem bila pridna samo sliko si moram še poiskat me je pa ponoči ful neka mora o kilogramih mučila, da tudi nekega apetita nisem imela hvala vsem za vzpodbudo jutro se nisem javila k sem bla ful boga, še danes nisem čist ok ampak sem bolje, je pa po eni strani super po trugi strani pa ni, sploh mi ne paše jest, mi gre na bruhanje ko vidim hrano jz sem mela tud 2x CR in je s trbuhom vse ok sam moja lenoba je prehuda da bi delala trebušnjake
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 26.1.2010 10:21:50
|
|
|
|
katrin***
|
Ja, sej verjamem, da je s trebuhom vse o.k, sej je z mojim tut , ampak je tut moja lenoba tkooooo velika, da ne moreš verjet. Sam to me je zanimal, če se da s trebušnjaki to popravt, k mi je ena enkrat rekla, da ni takoj delala trebušnjakov pa da je povsod shujšala, sam v trebuh ne In moja včerajšnja večerja je bila SPET TORTICA¨!!! Ufff, sej dons je že naravni sok pomaranče in jogurt z ovsenimi kosmiči pel, ampak ajde ne. Pišem za naprej, držim se pa ne Bo treba dons it kam vn, mogoče bom mojga naluštala, da gremo mal v Lj.
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 26.1.2010 10:59:42
|
|
|
|
brbončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrin*** In moja včerajšnja večerja je bila SPET TORTICA¨!!! Ufff, sej dons je že naravni sok pomaranče in jogurt z ovsenimi kosmiči pel, ampak ajde ne. Pišem za naprej, držim se pa ne Jaz sem tudi včeraj rekla, da nič več sladkega, pa ni šlo čez ! Danes pa res nič več! LP
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 26.1.2010 11:38:06
|
|
|
|
katrin***
|
Upam, da bo tudi pri meni danes šlo brez. Si bom morala res sliko od prej nalimat na hladilnik in predvsem na predal s sladkarijami
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 26.1.2010 11:47:03
|
|
|
|
Anonimen
|
katrin: jz vem da se s trebušnjaki da igubit trebuh k pr taprvem sem ga sam sem bla res pridna in vsak dan naredila sto trebušnjakov, zdej sem pa tojk lena da se mi še začet ne da kaj šele da bi jih sto naredila jz pa začuda sploh ne pogrešam sladkarij, včasih si jih ful zaželim sam k jih nimam doma pol sploh nič ne jambram
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 26.1.2010 12:18:11
|
|
|
|
katrin***
|
Ufffffff 100! Sm še zlo deleč od tega Bo treba delat
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 26.1.2010 13:25:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrin*** Ufffffff 100! Sm še zlo deleč od tega Bo treba delat ja 100, sam zdej jih pa tud eno ne naredim, nimam motivacije za telovadit
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 26.1.2010 15:47:34
|
|
|
|
Anonimen
|
evo pa je šlo kosilo v WC mi je tako zapasal jajček z hrenovko, pa sem si naredila in pojedla no pet minut pa je bil v želodcu mah sploh ne bom jedla k mi se želodec obrača od hrane
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 26.1.2010 21:08:54
|
|
|
|
brbončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123 evo pa je šlo kosilo v WC mi je tako zapasal jajček z hrenovko, pa sem si naredila in pojedla no pet minut pa je bil v želodcu mah sploh ne bom jedla k mi se želodec obrača od hrane Ojojoj,bogica, želim ti, da boš kmalu bolje Danes prišla čez brez sladkega, jedla po Montiju. Mirno nočko
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 26.1.2010 21:24:26
|
|
|
|
_ella_
|
ja začetna evforifa je minila. Nekaj pri meni stoji, saj gre dol ampak tko počasi Prvi teden je bil tak zegen za dušo. Razočarana zakaj se sploh tako imenuješ ? Upam da bo kmalu bolje
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 26.1.2010 21:33:54
|
|
|
|
Teya D.
|
AAaaaaaaaaaaaaa, kdo je izumil čokolado...tisti je...tisti je...enkraten!! Samo ni opozoril, da če je preveč poješ škodi. Gor bi morala bit etiketa, tako kot na cigaretih, da je zdravju škodljivo. Danes sem si dala duška s temno čokolado, sem pojedla kar dve rebri. Ne vem kaj bo to... Ponavadi mi ne dišijo sladkarije, je pa res, da bo počasi mesec spet naokoli a ne. Kar se probam držat Montija kolikor gre. Upam, da se bo rezultat poznal, da bo res 0,5kg na teden. Samo to si želim in seveda migat se moram spravit lenoba jaz... 100 trebušnjakov se samo vležem, da bi jih začela me že vse boli
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 26.1.2010 22:39:13
|
|
|
|
katrin***
|
Teya...sva že dve glede trebušnjakov samo pomislim, me že vse boli ampak bo treba, če ne mislim met tega trebuha v nedogled in oblečt kakšne prejšnje hlače. Današnji meni je bil takle: sveže stisnjen sok pomaranče z vodo zajtrk: MM jogurt z ovsenimi kosmiči kosilo: na čebuli z vloženimi kislimi bučkami popraženi šampinjoni MLJASK!!! večerja: 2 pomaranči in voda na litre čez cel dan Za jutri pa zajtrk omleta kosilo: PZ makaroni ali riž z zelenjavo večerja: bomo videli
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 26.1.2010 23:25:37
|
|
|
|
TomTaylor
|
100 trebušnjakov...ok, ne znam štet do 100. črna čokolada - 2 rebri? Ne me hecat, zmažem 1/dan (Lindt 85%) eeemm...kaj še? Aja..ni mi jasno - danes zjutraj mi je tehtnica pokazala 69,5 kg, zvečer pa 71,1 kg. Od kje 1,6 kile? Pišukapoldi!! Pa še en trik, ki ga jz izvajam, pa gredo kile vseeno dol, no mogoče bi šle hitreje, če ga ne bi izvajala...no, ne vem, mi je pa lažje - sobote in nedelje se kakšnega obroka ne držim po M. (da res jem prosto po prešernu) in tudi privoščim si še kakšno drugo sladkarijo razen črne čokolade. To mi je nekako nagrada za izgubljene kilograme in hkrati vzpodbuda, da lažje zdržim skozi teden. Probajte, boste videle, da bo mnogo lažje in se med tednom ne boste toliko pregrešile.
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 27.1.2010 3:51:12
|
|
|
|
suzy85
|
mene je včeraj totalno neslo v petek mam 2 izpita in me živčki ful dajejo. za kosilo sem si privoščila pico, popoldne pa še par keksov. upam, da bo vnaprej boljše. današnji zajtrk: PZ: sok grenivke in pomaranče Z: jajčna omleta M: sadje K: testenine z zelenjavno omako, solata M: jogurt V: hrenovka razočarana 123 podatki za seznam: začetna teža 78,1kg, željena teža 68 kg IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123 evo pa je šlo kosilo v WC mi je tako zapasal jajček z hrenovko, pa sem si naredila in pojedla no pet minut pa je bil v želodcu mah sploh ne bom jedla k mi se želodec obrača od hrane poskusi s čim bolj tekočim, pa po malem. mogoče juha, ampak za začetek samo par žlic, pa čez pol ure spet samo par žlic. ti bo mogoče ostalo v želodcu. upam, da boš hitro boljše!
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 27.1.2010 6:38:45
|
|
|
|
mamica2009
|
Mene pa je čist iz tirov vrglo. Joj joj, sama na sebe sem jezna. Jem kar vidim, groza. Moram se k sebi spravit, da ne bom to kar sej od 1.1. zgubla, vse v tem tednu nazaj dobila.
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 27.1.2010 7:28:41
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro no danes sem bolje, sem šla pa včeraj k DR. in me je poslala na infekcijsko, in kakšna je bila diagnoza PRENAŽRTOST pa pojma nimam od kdaj k pa zdej res že cel mesec merkam kaj jem, mi je reku DR. ( je bil tojk luštkan, da če ne bi bila oženjena bi se kr znim poročila ) da je možno da sem pojedla nekaj kar je bilo preveč mastno in nezdravo in ker je želodec navajan na manj mastno in bolj zdravo, da se je tako obranu no uglavnem sem ga vprašala če je to sploh možno k sem 28 let jedla svinjarijo zdaj pa en mesec in pol zdravo in je reku da se telo hitro opomore zato pa se potem tudi začnejo topiti maščobe tak da je reku da se naj držim montija in da naj res mirkam kaj pojem k moj želodec ne bo tega prenesel no na podlagi dvodnevnega in pol bruhanja sem pa izgubila uno pridobljeno kg aja sem vam hotela povedat da moja kolegica je dobila knjigo od mantonjaka recepti po montenjaku, in tm notri je ful receptov k jih naj ne bi jedel v 1stopnji on jih pa piše za prvo stopnjo da jih lahko
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 27.1.2010 7:31:57
|
|
|
|
boob
|
dobro jutro hmmm trebušnjaki. . 100. . uuu ki je že to zdej pa žal nesmem zaradi hrbtenice, imam pa od vedno problem z trebuhom, drgje sm 'normalna' sam trebuh mi visi. Jst si tud za vikend mal bol privoščim, . . če me pa med tednom zagrabi oz pade cukr pojem kašn košček čokolade oz piškotek, ker mi je pol lažje drgač sm vsa nervozna Pa vsaki dan pojem cca 5kg mandarin meni se tud dostikrat zgodi da mam v enem dnevo razliko v kg 1-2kg. . . zakaj to?
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?