|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
21.12.2009 14:33:58   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz pa zadnje dneve Božička špilam in skoz neki nabavljam... Ho ho ho, rabi katera kaj? user posted image Ma letos me je vse prehitelo in sem vesela, da mi je ratalo nabavit. Sicer še ni vse, pa vseeno. Poleg tega je Nika dobila novo bundico, Tija čevlje... ostalo je pa za pod jelko. user posted image Aja, Nika je svoje darilce že odprla, ker je bila Tija neučakana. user posted image  user posted image Božiček ji je prinesel tisto igračo 2v1, ko lahko vozi lahko pa je mizica in ful vse špila. No zdaj je to glavna atrakcija za Tijo. Nika pride bolj malo na vrsto. user posted image
Pri nas tudi starejši "preizkusi" vse igrače, ki jih Brin dobi user posted image  So silno zanimive. Od prve ropotuljice dalje user posted image user posted image user posted image

Pa če bi ble sam igrače... Tud dude so ji zanimive, pa flaške, pa na enkrat hodi po vseh štirih po stanovanju, pa take... Ena za drugo ponavljata no. user posted image

Ja, pri nas tudi večkrat, le dude in flaše pa ne da v usta, se pa z njimi igra user posted image

Po novem ima tudi plenico gor. user posted image
Je skoz kakala v hlače te dni in sem ji rekla, če ji dam plenico. Pol jo je pa že sama zahtevala. user posted image Upam, da ni to neko hudo nazadovanje. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
21.12.2009 14:34:09   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Zgleda, da je to postalo bolj splošno stanje tukaj na rr user posted image  Se baje več na FB dogaja, ampak jaz nisem tam pa bi mi bilo fino, če bi malo več tudi tu čvekale.

sedaj, pa te bodo začele tja vabiti..user posted image user posted image user posted image

Saj nekatere so me že, a iz te moke ne bo kruha user posted image

Bravo! user posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa ne jamrat, da nista na tekočemuser posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
21.12.2009 14:34:26   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Moji dve princeski...

user posted image

Kakšni lepi pupi. user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
21.12.2009 15:31:34   
Nina00

Sedaj grem pa kosilo naredit, da potem šibava.

Uspešno nakupovanje! user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala! Je bila taka gneče, da joj. Potem pa nakupuj z vozičkom user posted image  Mi je hitro volje zmanjkalo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
21.12.2009 15:32:27   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Zgleda, da je to postalo bolj splošno stanje tukaj na rr user posted image  Se baje več na FB dogaja, ampak jaz nisem tam pa bi mi bilo fino, če bi malo več tudi tu čvekale.

sedaj, pa te bodo začele tja vabiti..user posted image user posted image user posted image

Saj nekatere so me že, a iz te moke ne bo kruha user posted image

Bravo! user posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa ne jamrat, da nista na tekočemuser posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image
Saj ne user posted image  Jaz samo jamram, da tu ni več čveka user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
21.12.2009 15:34:33   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Moji dve princeski...

user posted image
Pupiki  user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
21.12.2009 15:34:57   
mediuhec
Zaspi okoli 19.30-20h in spi do 5h al pa 7h. Če se zbudi ob 5h dobi flaši in zaspi do 8h.
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

zakon!!!

za ven z vozičkom pa je res problem. midva sva spet šla v kenguruju, dobr da ma mali samo 8 kil... pa pa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
21.12.2009 15:37:22   
Nina00

Dan.
Zunaj taaak lep sonček, da joj. Brez vetrčka, nič user posted image

Drugače pa nič novega...vse postrem. Še vedno brez zoba user posted image , no začeli smo spat vso noč odkrar je zunaj mrzlo.user posted image Tak,da obožujem mrzlo.

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Lija. Kaj sploh se več ne zbudi ponoči, niti za hrano? Ker mi po novem jemo tudi 2x ponoči. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Bravo! Nam pa mraz ne pomaga. Je 6-8x user posted image  Ja, vem, se crklja user posted image  Bo treba kaj naredit.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
21.12.2009 15:41:15   
Nina00
Po novem ima tudi plenico gor. user posted image
Je skoz kakala v hlače te dni in sem ji rekla, če ji dam plenico. Pol jo je pa že sama zahtevala. user posted image Upam, da ni to neko hudo nazadovanje. user posted image

Pri nas jo je tudi zahteval pred nekaj večeri. Pa sva mu jo samo tako čez pidžamo dala in snela, ko je šel pred spanjem še lulat.
Meni ni vedno vse jasno kaj ga piči. Včasih se mi zdi, da je šele sedaj počasi dojel, da ima bratca in da mu je to včasih zelo všeč, občasno pa prav nič.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
21.12.2009 16:22:19   
Lolita23

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Lija. Kaj sploh se več ne zbudi ponoči, niti za hrano? Ker mi po novem jemo tudi 2x ponoči. user posted image

user posted image user posted image user posted image
ne. Zaspi okoli 19.30-20h in spi do 5h al pa 7h. Če se zbudi ob 5h dobi flaši in zaspi do 8h.

ma ok tvoja je očiten šla čez fazo zbujanje zgodaj, sam moja je  odločena da bo vstajala ob pol 6ih flaša gor ali dol, prek trupel(beri midva se včasih delava da spiva da bi ona tudi), dol iz pojstlje:)

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
21.12.2009 18:56:29   
PERSIDA
Dober večer.
Pri naši hiši smo brez neta skor vsak dan tak ,da kaj se dogaja nimam pojma.Jasno mi je  samo ,da se vam ne da čvekatuser posted image .

Najprej ,pa da razčistimo eno zadevo predlagala sem ,da se dobimo in slikamo naše božičke.Imela sem v mislih qulandio.Ker vas ne moremo obremenjevat skoz ene in iste.Mislim ,da sploh ni pomembno kje se dobimo glavno je druženje.Ali? V naših krajih ste vedno dobrodošle makar vsak teden ,če ,pa imate kakšne razloge ,pa jaz ne morem nič. 
Ni pomembno ,da se vedno prilagajate meni sedaj na koncu smo šibali v mb že 4krat na teden  tak ,da je bilo že res preveč.Hotela sem ,da res imamo tako pomemben spominuser posted image .Pol ,pa nič.
Lahko ,pa pridete na sankanje samo sanke si sabo privlečte ,ker mi jih nimamo.user posted image

To sredo je baje v qulandii božiček in mi smo tam.Kdor ma željo nas najde tam.Lahko se ,pa prej dobimo ,pa še kakega ruknemo.user posted image Na najdi.si so brezplačni smsi tako ,da ,če pridete na deci žgečega pred božičkom mi pošljite ,da vas čakamo.
Mediuhec a sem bila dovolj glasna in jasna?user posted image Če ,pa nobena ne objavi ,da vabi k sebi ,pa mislim ,da je dovolj jasno ,da nismo vabljeneuser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
21.12.2009 19:33:14   
tasa_m
o mati persida user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
21.12.2009 19:34:42   
PERSIDA

A si me pogrešala kaj? Kaj Lija je spala danes kaj ?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
21.12.2009 19:38:27   
tasa_m
Danes sem tudi jaz šla kupit darila za Božička (sam Tomažu, za ostale že imava) ampak mi je volj ahitro padla. Gužva taka da joj, vsi nestrpni, tečni. Mah, kje se mi pa pol še da čakat v vrsti da plačam. Ja, nimajo denarja. Malo morgen, ni krize pri nas, glede na to koliko so trgovine polne.

Ma sem neka crkjena, ni mi za nič..
Jutri sem si zrihtala varuško (mojo mami) da grema z Tomažem v kino user posted image .
Drugače pa pr nas nič novega, še satro nič ne velja.

Aja, persida.. se vidimo na Božičku v Qulandii, da kakega ruknemo skup user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
21.12.2009 19:39:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

A si me pogrešala kaj? Kaj Lija je spala danes kaj ?user posted image
Lija spala 1,5 ure. Ma je zaspala takoj ko sva ven prišle. Ateja tak ni blo doma...je mel poti user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
21.12.2009 22:44:00   
KOKICA32
Persida, hvala. Torej se ta teden ne bomo videli. Škoda, jaz ne utegnem popoldan. Pa drugo leto. user posted image user posted image user posted image

LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
22.12.2009 7:59:10   
tasa_m
Dobro jutro,

Kokica saj pa še ni konec leta po božiču.
Ma se pa mi lahko vidimo dopoldan. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
22.12.2009 8:18:52   
mediuhec
Dober večer.
Pri naši hiši smo brez neta skor vsak dan tak ,da kaj se dogaja nimam pojma.Jasno mi je samo ,da se vam ne da čvekat .

Najprej ,pa da razčistimo eno zadevo predlagala sem ,da se dobimo in slikamo naše božičke.Imela sem v mislih qulandio.Ker vas ne moremo obremenjevat skoz ene in iste.Mislim ,da sploh ni pomembno kje se dobimo glavno je druženje.Ali? V naših krajih ste vedno dobrodošle makar vsak teden ,če ,pa imate kakšne razloge ,pa jaz ne morem nič.
Ni pomembno ,da se vedno prilagajate meni sedaj na koncu smo šibali v mb že 4krat na teden tak ,da je bilo že res preveč.Hotela sem ,da res imamo tako pomemben spomin .Pol ,pa nič.
Lahko ,pa pridete na sankanje samo sanke si sabo privlečte ,ker mi jih nimamo.

To sredo je baje v qulandii božiček in mi smo tam.Kdor ma željo nas najde tam.Lahko se ,pa prej dobimo ,pa še kakega ruknemo. Na najdi.si so brezplri dobimo priačni smsi tako ,da ,če pridete na deci žgečega pred božičkom mi pošljite ,da vas čakamo.
Mediuhec a sem bila dovolj glasna in jasna? Če ,pa nobena ne objavi ,da vabi k sebi ,pa mislim ,da je dovolj jasno ,da nismo vabljene

o, halo persida! ejga, a veš da kritika ni letela nate, na katero pa raje v živo povem. jaz vas tudi z veseljem povabim, samo ta teden naj bi bila na vrsti ena druga (???), pol pa nič ni bilo iz tega. samo nas je mala čebelica rešila, tako da se jutri v sredo dobimo pri njej? prideš? ali potem samo na božička v Q?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
22.12.2009 8:20:53   
mediuhec

Aja, persida.. se vidimo na Božičku v Qulandii, da kakega ruknemo skup user posted image user posted image

glede popoldan bom jaz še videla, če pridemo... moram našega prepričat. žur je mel že včeraj popoldan- do zvečer, danes gremo z njegovo firmo, konec tedna pa letimo na gorenjsko- sama gužva konc leta!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
22.12.2009 9:29:36   
Nina00

Danes sem tudi jaz šla kupit darila za Božička (sam Tomažu, za ostale že imava) ampak mi je volj ahitro padla. Gužva taka da joj, vsi nestrpni, tečni. Mah, kje se mi pa pol še da čakat v vrsti da plačam. Ja, nimajo denarja. Malo morgen, ni krize pri nas, glede na to koliko so trgovine polne.

Ja, pa glede na to koliko robe nosijo ven. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
22.12.2009 10:00:37   
trezika
Hallo Hallo! Midve sva nazaj  :grin:  no, sva bli že včeraj ampak se mi zvečer ni dalo za računalnik vsest pa kaj napisat :oops:  Torej, imeli sva se super, enkratno... do trenutka ko sva se vsedli v avto in hoteli odpeljat proti domu...avto ni vžgal  :-x  :-x  :-x  :-x  akumulator je bil čist prazen...ni mi asno ako ko pa sva se še v nedeljo peljali k teti in je delal avto brez problema...v glavnem, kličem okoli kdo ima kable da ga vžgemo...končno dobim bratranca, ki priskoči na pomoč skupaj s kolegom...ampak avto ne vžge niti na kable...js sn seveda samo gledala zraven itak se na avte ne spoznam (no, vozit vem  :grin: )...po več poskusih avto še vedno ne vžge zato so akumulator razglasili za čisto pokvarjen....me pelje bratranec v trgovino po novega...pa jih nimajo več ker so v  času teh dveh mrrrrrrrrzlih dni vse prodali :???:  :-x  grem na bencinsko pa nimajo pravega....grem na drugo bencinsko in spet nimajo pravega....pa kličem Mateja in mu je dopizdlo (meni je že pred časom  :) )... je rekel da bo probal it prej iz službe in da se bo pripeljal po naju :grin:  :grin:  no, Matej pride, še enkrat priklopi avto na kable in avto vžge v prvo  happy  saj nisem vedela a se naj smejim ali jočem.... bratranec in njegov kolega očitno nista vedela kako se tej stvari streže zato je moral Matej naredit 120 km  :grin:  :grin:  :grin:  no, pol pa smo se najedli pa šli vsak z svojim avtom proti domu  :grin:  :grin:
Marušo je pa koroški luft tako zdelal da je spala od 21 do 8.30, brez enega prebujanja  happy  happy
Kaj več pa kasneje, pa prebrala vas bom tudi kasneje...greva zdaj ven na sonček  :grin:  :grin: 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
22.12.2009 10:01:05   
trezika
eh...smileyev mi nič ni pokazalo user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
22.12.2009 10:27:55   
Nina00
Trezika, super, da sta se lepo imeli user posted image

Še dobro, da nikjer niso imeli akumulatorja za kupit user posted image user posted image user posted image  bi samo stran metala denar.

user posted image  Maruši za celonočni spanec. Zgleda, da bomo morali mi tudi kaj na koroško, da bomo spali vso noč user posted image  Saj ta je bila kar ok, se je prebujal "samo" na 2 uri user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
22.12.2009 11:00:50   
KOKICA32

Dobro jutro,

Kokica saj pa še ni konec leta po božiču.
Ma se pa mi lahko vidimo dopoldan. user posted image

Res???? user posted image user posted image user posted image Ne, sem mislila, da nobena ne bo imela časa. Jaz sem za akcijo. Reči kdaj in kje? >Lahko tudi pri meni, če se vam je za voziti.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
22.12.2009 11:02:15   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

Dober večer.
Pri naši hiši smo brez neta skor vsak dan tak ,da kaj se dogaja nimam pojma.Jasno mi je samo ,da se vam ne da čvekat .

Najprej ,pa da razčistimo eno zadevo predlagala sem ,da se dobimo in slikamo naše božičke.Imela sem v mislih qulandio.Ker vas ne moremo obremenjevat skoz ene in iste.Mislim ,da sploh ni pomembno kje se dobimo glavno je druženje.Ali? V naših krajih ste vedno dobrodošle makar vsak teden ,če ,pa imate kakšne razloge ,pa jaz ne morem nič.
Ni pomembno ,da se vedno prilagajate meni sedaj na koncu smo šibali v mb že 4krat na teden tak ,da je bilo že res preveč.Hotela sem ,da res imamo tako pomemben spomin .Pol ,pa nič.
Lahko ,pa pridete na sankanje samo sanke si sabo privlečte ,ker mi jih nimamo.

To sredo je baje v qulandii božiček in mi smo tam.Kdor ma željo nas najde tam.Lahko se ,pa prej dobimo ,pa še kakega ruknemo. Na najdi.si so brezplri dobimo priačni smsi tako ,da ,če pridete na deci žgečega pred božičkom mi pošljite ,da vas čakamo.
Mediuhec a sem bila dovolj glasna in jasna? Če ,pa nobena ne objavi ,da vabi k sebi ,pa mislim ,da je dovolj jasno ,da nismo vabljene

o, halo persida! ejga, a veš da kritika ni letela nate, na katero pa raje v živo povem. jaz vas tudi z veseljem povabim, samo ta teden naj bi bila na vrsti ena druga (???), pol pa nič ni bilo iz tega. samo nas je mala čebelica rešila, tako da se jutri v sredo dobimo pri njej? prideš? ali potem samo na božička v Q?

o tem pa jaz nič ne vem...katera pa? lahko ZS!user posted image user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.