mediuhec
|
Dober večer. Pri naši hiši smo brez neta skor vsak dan tak ,da kaj se dogaja nimam pojma.Jasno mi je samo ,da se vam ne da čvekat . Najprej ,pa da razčistimo eno zadevo predlagala sem ,da se dobimo in slikamo naše božičke.Imela sem v mislih qulandio.Ker vas ne moremo obremenjevat skoz ene in iste.Mislim ,da sploh ni pomembno kje se dobimo glavno je druženje.Ali? V naših krajih ste vedno dobrodošle makar vsak teden ,če ,pa imate kakšne razloge ,pa jaz ne morem nič. Ni pomembno ,da se vedno prilagajate meni sedaj na koncu smo šibali v mb že 4krat na teden tak ,da je bilo že res preveč.Hotela sem ,da res imamo tako pomemben spomin .Pol ,pa nič. Lahko ,pa pridete na sankanje samo sanke si sabo privlečte ,ker mi jih nimamo. To sredo je baje v qulandii božiček in mi smo tam.Kdor ma željo nas najde tam.Lahko se ,pa prej dobimo ,pa še kakega ruknemo. Na najdi.si so brezplri dobimo priačni smsi tako ,da ,če pridete na deci žgečega pred božičkom mi pošljite ,da vas čakamo. Mediuhec a sem bila dovolj glasna in jasna? Če ,pa nobena ne objavi ,da vabi k sebi ,pa mislim ,da je dovolj jasno ,da nismo vabljene o, halo persida! ejga, a veš da kritika ni letela nate, na katero pa raje v živo povem. jaz vas tudi z veseljem povabim, samo ta teden naj bi bila na vrsti ena druga (???), pol pa nič ni bilo iz tega. samo nas je mala čebelica rešila, tako da se jutri v sredo dobimo pri njej? prideš? ali potem samo na božička v Q?
|