Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 21:41:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ka se jeziš? ne povem te pa nič, opica
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 21:41:46
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ma sem dobla svoje dokumente nazaj,tak,da ne rabim pisat božičku Super Kaj ti jih je kdo prinesel?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 21:50:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps ma sem dobla svoje dokumente nazaj,tak,da ne rabim pisat božičku Super Kaj ti jih je kdo prinesel? jp, v ponedeljek, ko sem domov prišla z policije, je mojo taščo ena teta klicala in rekla,da je v soboto najdla dokumente (jaz sem pa zgubla v čet) , mam filing, da je blo nakdnadno vrženo pri kiku , ker sem v čet vse okol pogledala, pa moj, pa sestra od mojga
< Sporočilo je popravil spps -- 22.12.2009 21:51:47 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 21:52:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps ma sem dobla svoje dokumente nazaj,tak,da ne rabim pisat božičku Super Kaj ti jih je kdo prinesel? ja, Božiček, zato pa mu ne piše
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 21:56:01
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps ma sem dobla svoje dokumente nazaj,tak,da ne rabim pisat božičku Super Kaj ti jih je kdo prinesel? jp, v ponedeljek, ko sem domov prišla z policije, je mojo taščo ena teta klicala in rekla,da je v soboto najdla dokumente (jaz sem pa zgubla v čet) , mam filing, da je blo nakdnadno vrženo pri kiku , ker sem v čet vse okol pogledala, pa moj, pa sestra od mojga Še dobro, da so jih vrgli tako, da jih je kdo našel
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 21:58:53
|
|
|
|
Najaa
|
O čem teče beseda? Se spet ene jezijo? Ma kake... No mi smo fajn, še posebi ko otroc spijo. Joj sem nesramna sam te dni ne vem kaj je v zraku, da so tak tečne. Niki ne zraste tisti zob, ki ga čakamo že pol leta,. Tiji je pa dolgčas. No sej po NL gre spet v vrtec, vsaj to.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 22:20:44
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa O čem teče beseda? Se spet ene jezijo? Ma kake... No mi smo fajn, še posebi ko otroc spijo. Joj sem nesramna sam te dni ne vem kaj je v zraku, da so tak tečne. Niki ne zraste tisti zob, ki ga čakamo že pol leta,. Tiji je pa dolgčas. No sej po NL gre spet v vrtec, vsaj to. Držim pesti, da bo čimprej zrastel. Znajo biti kr dolgi dnevi, še posebej zdaj, ko je tak hit tema, pa še slabo vreme je.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 22:21:11
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps ma sem dobla svoje dokumente nazaj,tak,da ne rabim pisat božičku Super Kaj ti jih je kdo prinesel? jp, v ponedeljek, ko sem domov prišla z policije, je mojo taščo ena teta klicala in rekla,da je v soboto najdla dokumente (jaz sem pa zgubla v čet) , mam filing, da je blo nakdnadno vrženo pri kiku , ker sem v čet vse okol pogledala, pa moj, pa sestra od mojga Sam da si jih dobila nazaj!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 22:22:02
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ka se jeziš? ne povem te pa nič, opica To pa je skor tak kot mačka in miš!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 22:23:16
|
|
|
|
novo
|
Vse na Fb, js pa tukaj osamljena. Ne, se hecam, lahko noč vam želim, pa lepe sanje, še boljš pa sladke!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 6:02:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa O čem teče beseda? Se spet ene jezijo? Ma kake... No mi smo fajn, še posebi ko otroc spijo. Joj sem nesramna sam te dni ne vem kaj je v zraku, da so tak tečne. Niki ne zraste tisti zob, ki ga čakamo že pol leta,. Tiji je pa dolgčas. No sej po NL gre spet v vrtec, vsaj to. zgleda, da je bolj slabo včeraj tekla beseda jaz sem mrknila pred hladilnik, potem pa spat, tak,da nisem mela časa napist lahko noč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 6:02:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps ma sem dobla svoje dokumente nazaj,tak,da ne rabim pisat božičku Super Kaj ti jih je kdo prinesel? jp, v ponedeljek, ko sem domov prišla z policije, je mojo taščo ena teta klicala in rekla,da je v soboto najdla dokumente (jaz sem pa zgubla v čet) , mam filing, da je blo nakdnadno vrženo pri kiku , ker sem v čet vse okol pogledala, pa moj, pa sestra od mojga Sam da si jih dobila nazaj! to pa to :D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 6:02:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Vse na Fb, js pa tukaj osamljena. Ne, se hecam, lahko noč vam želim, pa lepe sanje, še boljš pa sladke! a zdaj boš pa rekla,da ti nisi bila na FB?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 6:02:57
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 7:58:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ka se jeziš? ne povem te pa nič, opica To pa je skor tak kot mačka in miš! ampak se imava vseeno radi, a ne spps?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 7:58:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa O čem teče beseda? Se spet ene jezijo? Ma kake... No mi smo fajn, še posebi ko otroc spijo. Joj sem nesramna sam te dni ne vem kaj je v zraku, da so tak tečne. Niki ne zraste tisti zob, ki ga čakamo že pol leta,. Tiji je pa dolgčas. No sej po NL gre spet v vrtec, vsaj to. zgleda, da je bolj slabo včeraj tekla beseda jaz sem mrknila pred hladilnik, potem pa spat, tak,da nisem mela časa napist lahko noč jaz pa sam spat!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 7:59:31
|
|
|
|
tasa_m
|
za boljši začetek dneva
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 8:03:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ka se jeziš? ne povem te pa nič, opica To pa je skor tak kot mačka in miš! ampak se imava vseeno radi, a ne spps? suvejde
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 8:03:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m za boljši začetek dneva dankešen
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 8:04:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps suvejde daj govori po naše
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 8:04:55
|
|
|
|
tasa_m
|
kak dežuje zunaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 8:19:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kak dežuje zunaj pri nas nea gre več tak.menda je neehalo al bo pa kmal zdajle še pa drugo dozo kave vržem vase, mogoč pa zagrabi... aja, taša teta te pozdravlja
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 8:37:37
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Vse na Fb, js pa tukaj osamljena. Ne, se hecam, lahko noč vam želim, pa lepe sanje, še boljš pa sladke! a zdaj boš pa rekla,da ti nisi bila na FB? ja, sem dala skuhat jedi!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 8:38:22
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps suvejde daj govori po naše
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 9:30:39
|
|
|
|
spps
|
to ni res... še zdaj ni nobene se do drugega leta ne bom več javljala
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.