|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
22.12.2009 11:39:02   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sedaj grem pa kosilo naredit, da potem šibava.

Uspešno nakupovanje! user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala! Je bila taka gneče, da joj. Potem pa nakupuj z vozičkom user posted image  Mi je hitro volje zmanjkalo user posted image

Zato pa bova midva danes otroke dala v babi servis. user posted image Imava toliko letanja okol, da bi z njima ziher trajal dva dneva. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
22.12.2009 11:39:17   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Po novem ima tudi plenico gor. user posted image
Je skoz kakala v hlače te dni in sem ji rekla, če ji dam plenico. Pol jo je pa že sama zahtevala. user posted image Upam, da ni to neko hudo nazadovanje. user posted image

Pri nas jo je tudi zahteval pred nekaj večeri. Pa sva mu jo samo tako čez pidžamo dala in snela, ko je šel pred spanjem še lulat.
Meni ni vedno vse jasno kaj ga piči. Včasih se mi zdi, da je šele sedaj počasi dojel, da ima bratca in da mu je to včasih zelo všeč, občasno pa prav nič.

A ti to o naši Tiji govoriš? user posted image
Sej verjetno jim je res šele zdaj prišlo oreng v glavo, da bo pa to malo bitje le ostalo tukaj. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
22.12.2009 11:43:30   
Najaa
Pa kok mi lahk rata bit prva? user posted image

No mi smo v totalni gužvi tak da vas sam berem, za pisanje pa zmanjka časa. user posted image Ko imam res tolko za prebrat, da je pol že pozna ura in to. user posted image
Ja ni, kratko ali sladko, zdej pa grem. Lepo se mejte.

Kokič, imaš zs. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
22.12.2009 14:54:02   
spps
ojla!

Kako kaj? zatišje je zadnje dni tukaj,a se vse pripravljate na praznike?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
22.12.2009 14:57:32   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla!

Kako kaj? zatišje je zadnje dni tukaj,a se vse pripravljate na praznike?user posted image

Zdravo šefica kako?
A si pisala božičku kaj?user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
22.12.2009 15:10:01   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sedaj grem pa kosilo naredit, da potem šibava.

Uspešno nakupovanje! user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala! Je bila taka gneče, da joj. Potem pa nakupuj z vozičkom user posted image  Mi je hitro volje zmanjkalo user posted image

Zato pa bova midva danes otroke dala v babi servis. user posted image Imava toliko letanja okol, da bi z njima ziher trajal dva dneva. user posted image

Sva se midva tudi tako zmenila user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 22.12.2009 15:18:37 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
22.12.2009 15:17:57   
Nina00

Pa kok mi lahk rata bit prva? user posted image

No mi smo v totalni gužvi tak da vas sam berem, za pisanje pa zmanjka časa. user posted image Ko imam res tolko za prebrat, da je pol že pozna ura in to. user posted image
Ja ni, kratko ali sladko, zdej pa grem. Lepo se mejte.

Ja, imaš srečo, da je kratko user posted image user posted image user posted image

Imaš ZS.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
22.12.2009 15:19:51   
Nina00

ojla!

Mi smo se pa danes res začeli user posted image
Smo delali okraske za drevešček user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
22.12.2009 15:43:50   
mediuhec
trezika: uf super za spanje! a vidve jutr prideta k mali čebelici?

kokica: ee, bom jutr povedala!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
22.12.2009 15:44:42   
mediuhec
Smo delali okraske za drevešček

jaz sem si pa letos poenostavila- drevešček je pokrašen s trakovi in bunkami velikankami- ja blo 1 2 3 postavljeno, he he

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
22.12.2009 17:22:52   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

o, halo persida! ejga, a veš da kritika ni letela nate, na katero pa raje v živo povem. jaz vas tudi z veseljem povabim, samo ta teden naj bi bila na vrsti ena druga (???), pol pa nič ni bilo iz tega. samo nas je mala čebelica rešila, tako da se jutri v sredo dobimo pri njej? prideš? ali potem samo na božička v Q?
itak pol ostanem samo še jaz.
Jaz si lahko kamot kak dan planiram ampak ko kaj vmes pride itak da odpovem. Če nič ne napišem pač pomeni da ne morem.

Je*at ga ampak je T. doma in mora napisat diplomsko tak da, sem dala jasno že parkrat vedet da midve z Lijo prideva kam drugam lažje.
Sicer je danes pa jutri še v službi ampak je kr hitro doma-okoli 14h.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
22.12.2009 20:40:06   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

ojla!

Zdravo šefica kako?
A si pisala božičku kaj?user posted image

Ma kaka šefica?user posted image user posted image user posted image
ma sem dobla svoje dokumente nazaj,tak,da ne rabim pisat božičkuuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
22.12.2009 20:40:09   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

o, halo persida! ejga, a veš da kritika ni letela nate, na katero pa raje v živo povem. jaz vas tudi z veseljem povabim, samo ta teden naj bi bila na vrsti ena druga (???), pol pa nič ni bilo iz tega. samo nas je mala čebelica rešila, tako da se jutri v sredo dobimo pri njej? prideš? ali potem samo na božička v Q?
Jaz si lahko kamot kak dan planiram ampak ko kaj vmes pride itak da odpovem. Če nič ne napišem pač pomeni da ne morem.

Je*at ga ampak je T. doma in mora napisat diplomsko tak da, sem dala jasno že parkrat vedet da midve z Lijo prideva kam drugam lažje.

vidiš, jaz nimam takih problemovuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
22.12.2009 20:51:24   
spps
kjeeee steee spet vseeeeee?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
22.12.2009 20:54:55   
mediuhec

tasa: pa ne ti!!!user posted image user posted image user posted image joj, zdej je cela štala ratala iz tega.....  se jutri vidimo na DM, pa se pomenimo, lepo se imejte do takrat!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
22.12.2009 21:14:33   
novo
no, enim pa ni dolgčas. user posted image user posted image user posted image Mi smo ravno danes šli gleda našega novega soseda.
Kr mal pozabiš, kak so mali, ko se rodijo. In kak hitr zrastejo! user posted image
No, pri nas pade božična večerja, darilo pa dobi samo naša, pa še to od vseh 3 svetnikov.
Je recesija! user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
22.12.2009 21:16:09   
spps

tasa: pa ne ti!!!user posted image user posted image user posted image joj, zdej je cela štala ratala iz tega.....  se jutri vidimo na DM, pa se pomenimo, lepo se imejte do takrat!

user posted image user posted image user posted image bo treba drugič direktno pisat, ne pa po ovinkihuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
22.12.2009 21:35:52   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: novo

no, enim pa ni dolgčas. user posted image user posted image user posted image Mi smo ravno danes šli gleda našega novega soseda.
Kr mal pozabiš, kak so mali, ko se rodijo. In kak hitr zrastejo! user posted image
No, pri nas pade božična večerja, darilo pa dobi samo naša, pa še to od vseh 3 svetnikov.
Je recesija! user posted image

user posted image user posted image user posted image ne se sekirat, ker še itak ne registrirajouser posted image user posted image user posted image
in kao ste drugač?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
22.12.2009 21:36:34   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
22.12.2009 21:38:21   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ka se jeziš?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
22.12.2009 21:39:00   
spps

ka se jeziš?

ne povemuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
22.12.2009 21:39:09   
tasa_m

kjeeee steee spet vseeeeee?
tu na stoluuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
22.12.2009 21:39:26   
tasa_m

ka se jeziš?

ne povemuser posted image user posted image
te pa nič, opica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
22.12.2009 21:40:25   
Nina00

Smo delali okraske za drevešček

jaz sem si pa letos poenostavila- drevešček je pokrašen s trakovi in bunkami velikankami- ja blo 1 2 3 postavljeno, he he
Pri nas je pa starejši zelo užival, ko sva delala okraske iz slanega testa user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
22.12.2009 21:40:27   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.