Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 11:39:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Sedaj grem pa kosilo naredit, da potem šibava. Uspešno nakupovanje! Hvala! Je bila taka gneče, da joj. Potem pa nakupuj z vozičkom Mi je hitro volje zmanjkalo Zato pa bova midva danes otroke dala v babi servis. Imava toliko letanja okol, da bi z njima ziher trajal dva dneva.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 11:39:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Po novem ima tudi plenico gor. Je skoz kakala v hlače te dni in sem ji rekla, če ji dam plenico. Pol jo je pa že sama zahtevala. Upam, da ni to neko hudo nazadovanje. Pri nas jo je tudi zahteval pred nekaj večeri. Pa sva mu jo samo tako čez pidžamo dala in snela, ko je šel pred spanjem še lulat. Meni ni vedno vse jasno kaj ga piči. Včasih se mi zdi, da je šele sedaj počasi dojel, da ima bratca in da mu je to včasih zelo všeč, občasno pa prav nič. A ti to o naši Tiji govoriš? Sej verjetno jim je res šele zdaj prišlo oreng v glavo, da bo pa to malo bitje le ostalo tukaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 11:43:30
|
|
|
|
Najaa
|
Pa kok mi lahk rata bit prva? No mi smo v totalni gužvi tak da vas sam berem, za pisanje pa zmanjka časa. Ko imam res tolko za prebrat, da je pol že pozna ura in to. Ja ni, kratko ali sladko, zdej pa grem. Lepo se mejte. Kokič, imaš zs.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 14:54:02
|
|
|
|
spps
|
ojla! Kako kaj? zatišje je zadnje dni tukaj,a se vse pripravljate na praznike?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 14:57:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! Kako kaj? zatišje je zadnje dni tukaj,a se vse pripravljate na praznike? Zdravo šefica kako? A si pisala božičku kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 15:10:01
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Sedaj grem pa kosilo naredit, da potem šibava. Uspešno nakupovanje! Hvala! Je bila taka gneče, da joj. Potem pa nakupuj z vozičkom Mi je hitro volje zmanjkalo Zato pa bova midva danes otroke dala v babi servis. Imava toliko letanja okol, da bi z njima ziher trajal dva dneva. Sva se midva tudi tako zmenila
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 22.12.2009 15:18:37 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 15:17:57
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa kok mi lahk rata bit prva? No mi smo v totalni gužvi tak da vas sam berem, za pisanje pa zmanjka časa. Ko imam res tolko za prebrat, da je pol že pozna ura in to. Ja ni, kratko ali sladko, zdej pa grem. Lepo se mejte. Ja, imaš srečo, da je kratko Imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 15:19:51
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! Kako kaj? zatišje je zadnje dni tukaj,a se vse pripravljate na praznike? Mi smo se pa danes res začeli Smo delali okraske za drevešček
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 15:43:50
|
|
|
|
mediuhec
|
trezika: uf super za spanje! a vidve jutr prideta k mali čebelici? kokica: ee, bom jutr povedala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 15:44:42
|
|
|
|
mediuhec
|
Smo delali okraske za drevešček jaz sem si pa letos poenostavila- drevešček je pokrašen s trakovi in bunkami velikankami- ja blo 1 2 3 postavljeno, he he
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 17:22:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec o, halo persida! ejga, a veš da kritika ni letela nate, na katero pa raje v živo povem. jaz vas tudi z veseljem povabim, samo ta teden naj bi bila na vrsti ena druga (???), pol pa nič ni bilo iz tega. samo nas je mala čebelica rešila, tako da se jutri v sredo dobimo pri njej? prideš? ali potem samo na božička v Q? itak pol ostanem samo še jaz. Jaz si lahko kamot kak dan planiram ampak ko kaj vmes pride itak da odpovem. Če nič ne napišem pač pomeni da ne morem. Je*at ga ampak je T. doma in mora napisat diplomsko tak da, sem dala jasno že parkrat vedet da midve z Lijo prideva kam drugam lažje. Sicer je danes pa jutri še v službi ampak je kr hitro doma-okoli 14h.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 20:40:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! Kako kaj? zatišje je zadnje dni tukaj,a se vse pripravljate na praznike? Zdravo šefica kako? A si pisala božičku kaj? Ma kaka šefica? ma sem dobla svoje dokumente nazaj,tak,da ne rabim pisat božičku
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 20:40:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec o, halo persida! ejga, a veš da kritika ni letela nate, na katero pa raje v živo povem. jaz vas tudi z veseljem povabim, samo ta teden naj bi bila na vrsti ena druga (???), pol pa nič ni bilo iz tega. samo nas je mala čebelica rešila, tako da se jutri v sredo dobimo pri njej? prideš? ali potem samo na božička v Q? itak pol ostanem samo še jaz. Jaz si lahko kamot kak dan planiram ampak ko kaj vmes pride itak da odpovem. Če nič ne napišem pač pomeni da ne morem. Je*at ga ampak je T. doma in mora napisat diplomsko tak da, sem dala jasno že parkrat vedet da midve z Lijo prideva kam drugam lažje. Sicer je danes pa jutri še v službi ampak je kr hitro doma-okoli 14h. vidiš, jaz nimam takih problemov
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 20:51:24
|
|
|
|
spps
|
kjeeee steee spet vseeeeee?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 20:54:55
|
|
|
|
mediuhec
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec o, halo persida! ejga, a veš da kritika ni letela nate, na katero pa raje v živo povem. jaz vas tudi z veseljem povabim, samo ta teden naj bi bila na vrsti ena druga (???), pol pa nič ni bilo iz tega. samo nas je mala čebelica rešila, tako da se jutri v sredo dobimo pri njej? prideš? ali potem samo na božička v Q? itak pol ostanem samo še jaz. Jaz si lahko kamot kak dan planiram ampak ko kaj vmes pride itak da odpovem. Če nič ne napišem pač pomeni da ne morem. Je*at ga ampak je T. doma in mora napisat diplomsko tak da, sem dala jasno že parkrat vedet da midve z Lijo prideva kam drugam lažje. Sicer je danes pa jutri še v službi ampak je kr hitro doma-okoli 14h. tasa: pa ne ti!!! joj, zdej je cela štala ratala iz tega..... se jutri vidimo na DM, pa se pomenimo, lepo se imejte do takrat!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 21:14:33
|
|
|
|
novo
|
no, enim pa ni dolgčas. Mi smo ravno danes šli gleda našega novega soseda. Kr mal pozabiš, kak so mali, ko se rodijo. In kak hitr zrastejo! No, pri nas pade božična večerja, darilo pa dobi samo naša, pa še to od vseh 3 svetnikov. Je recesija!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 21:16:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec o, halo persida! ejga, a veš da kritika ni letela nate, na katero pa raje v živo povem. jaz vas tudi z veseljem povabim, samo ta teden naj bi bila na vrsti ena druga (???), pol pa nič ni bilo iz tega. samo nas je mala čebelica rešila, tako da se jutri v sredo dobimo pri njej? prideš? ali potem samo na božička v Q? itak pol ostanem samo še jaz. Jaz si lahko kamot kak dan planiram ampak ko kaj vmes pride itak da odpovem. Če nič ne napišem pač pomeni da ne morem. Je*at ga ampak je T. doma in mora napisat diplomsko tak da, sem dala jasno že parkrat vedet da midve z Lijo prideva kam drugam lažje. Sicer je danes pa jutri še v službi ampak je kr hitro doma-okoli 14h. tasa: pa ne ti!!! joj, zdej je cela štala ratala iz tega..... se jutri vidimo na DM, pa se pomenimo, lepo se imejte do takrat! bo treba drugič direktno pisat, ne pa po ovinkih
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 21:35:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo no, enim pa ni dolgčas. Mi smo ravno danes šli gleda našega novega soseda. Kr mal pozabiš, kak so mali, ko se rodijo. In kak hitr zrastejo! No, pri nas pade božična večerja, darilo pa dobi samo naša, pa še to od vseh 3 svetnikov. Je recesija! ne se sekirat, ker še itak ne registrirajo in kao ste drugač?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 21:36:34
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 21:38:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ka se jeziš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 21:39:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ka se jeziš? ne povem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 21:39:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kjeeee steee spet vseeeeee? tu na stolu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 21:39:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ka se jeziš? ne povem te pa nič, opica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 21:40:25
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec Smo delali okraske za drevešček jaz sem si pa letos poenostavila- drevešček je pokrašen s trakovi in bunkami velikankami- ja blo 1 2 3 postavljeno, he he Pri nas je pa starejši zelo užival, ko sva delala okraske iz slanega testa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.12.2009 21:40:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec o, halo persida! ejga, a veš da kritika ni letela nate, na katero pa raje v živo povem. jaz vas tudi z veseljem povabim, samo ta teden naj bi bila na vrsti ena druga (???), pol pa nič ni bilo iz tega. samo nas je mala čebelica rešila, tako da se jutri v sredo dobimo pri njej? prideš? ali potem samo na božička v Q? itak pol ostanem samo še jaz. Jaz si lahko kamot kak dan planiram ampak ko kaj vmes pride itak da odpovem. Če nič ne napišem pač pomeni da ne morem. Je*at ga ampak je T. doma in mora napisat diplomsko tak da, sem dala jasno že parkrat vedet da midve z Lijo prideva kam drugam lažje. Sicer je danes pa jutri še v službi ampak je kr hitro doma-okoli 14h. tasa: pa ne ti!!! joj, zdej je cela štala ratala iz tega..... se jutri vidimo na DM, pa se pomenimo, lepo se imejte do takrat!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.