|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
21.12.2009 11:28:56   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tu pa taka tuga,da sem se odločla, a se ne javljam več...user posted image
Ne se tak hecat user posted image  Bo kera še res tako naredila, veš kako bo šele pol!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
21.12.2009 11:33:26   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Dober večer ...

Za nazaj ne bom brala, ker se mi ne da, sem še dopustniškauser posted image
Mi smo doma nazaj iz Čatežkih, kjer smo ful uživali ... malo smo Tiano prehladiliuser posted image ampak upam, da ne bo hujšega, bova pa zdaj dva dni bolj noter da se ta nahod poleže.

V četrtek smo imeli posvetovalnico in smo bili kregani, da je mala predebela, da tolk kil kot ima zdaj bi naj imela pri 12 mesecih, tak da tiste, ki imate bolj suhe otročke nič se ne sekiratuser posted image

Podatki za na seznam
Teža: 9460 g
Velikost : 71 cm

Pa na FT naju je poslal, ker se ne kobaca(ker ne zdrži v kolenčnem položaju) po kolenih in ker se odriva z bolj z desno nogo ... bomo vidli kaj bodo tam povedali, drugače pa se Tiana zdaj zadnja dva dni kar veliko na kolena postavlja tako da mogoče bo do FT že obvladala kobacanje, mogoče nas je razumela, ko smo jo obirali pri zdravniciuser posted image
Super za dopust! Meni bi tudi pasal user posted image  

Za težo pa se nikar sekirat user posted image  Poznam enega, ki je po teži za cca 1,5 kg šišal mojega, ko je bil moj star 9 mesecev on pa 7 mesecev. Sedaj pri 3 letih sta pa oba lepa suhca, le on je večji od našega user posted image
Fino, da vaju je poslala na FT pa tudi, če bo do prve FT Tiana že lepo kobacala user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
21.12.2009 11:34:37   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutrouser posted image

Kako?
Dans pa res ni bit za vzunaj: Imamo burjo na Štajerskemuser posted image user posted image

jutro....user posted image

burja jauser posted image user posted image user posted image

kaj se smejiš , idi ven stat, boš vidla, kako nosi sneguser posted image

sem bla...sva ravnokar noter prišla...madona kaki so pločniki, nič ni spluženo, sem tišala vozek kot nora...bi blo bolje s sankami iti...user posted image user posted image user posted image

Veter pa piha, da te kap. Si imela prav Spps.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
21.12.2009 11:35:34   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dober večer.

Zdaj sem pa odpisala izpit in zdaj bom imela malo več časa za rr. pa vidim da ni nobene tukaj? je to kriv vikend, al je to neko splošno stanje???

No, vidim da nimamo zabeleženega našega zobiča, ki je pokukal na plano 14.12. prosim za zabeležitev user posted image user posted image user posted image

Potem pa še podatki iz posvetovalnice: 8050 g in 70,5 cm Klara se je odločila da bo ona bolj manekenske postave, če že mami ni user posted image user posted image user posted image naslednja posvetovalnica 23.2.2010

Samo, da je za tabo user posted image user posted image user posted image  pa user posted image  Klara user posted image

Zgleda, da je to postalo bolj splošno stanje tukaj na rr user posted image  Se baje več na FB dogaja, ampak jaz nisem tam pa bi mi bilo fino, če bi malo več tudi tu čvekale.

sedaj, pa te bodo začele tja vabiti..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
21.12.2009 11:35:58   
KOKICA32
MČ- super za izpit! In mere!user posted image user posted image user posted image

Pa seveda zobek. Sedaj pa bomo glodali. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 21.12.2009 11:36:25 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
21.12.2009 11:36:26   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz pa zadnje dneve Božička špilam in skoz neki nabavljam... Ho ho ho, rabi katera kaj? user posted image Ma letos me je vse prehitelo in sem vesela, da mi je ratalo nabavit. Sicer še ni vse, pa vseeno. Poleg tega je Nika dobila novo bundico, Tija čevlje... ostalo je pa za pod jelko. user posted image Aja, Nika je svoje darilce že odprla, ker je bila Tija neučakana. user posted image  user posted image Božiček ji je prinesel tisto igračo 2v1, ko lahko vozi lahko pa je mizica in ful vse špila. No zdaj je to glavna atrakcija za Tijo. Nika pride bolj malo na vrsto. user posted image
user posted image user posted image user posted image pol pa bi mogoče morala Nika dobit čeveljčke pa Tija to igračo. Mi bomo tud jutri v Celju za  to pogledali.
Sem ateja nasračkala da gremo mal v Ce. pogledat za spremembo user posted image

pri nas je pa to mojem svaku bolj zanimivo, Tjaša tega ne šmirgla::)

user posted image user posted image user posted image  A ni tvoj svak kar nekaj let starejši od nje? user posted image

ma 12, 5 l ampak kaj morešuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
21.12.2009 11:37:07   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Dober večer! nič kaj ne čvekate, kak to? user posted image

Da javim podatke iz posvetovalnice ki je bla 16.12.2009 in sicer ima 9540g in 78cm ... pa da povem da je danes 20.12 pokukal prvi zobekuser posted image user posted image user posted image ne vem zdej kko se to šteje, ko je cel zuni al sam š****? ker je sam š**** ki me špika pod prste... da ne govorim kak je siten tečen, drisko ima, cel je pikast mozoljast po jajčkih ... spl ne vem kaj je zdej od tega zaradi zobov in kaj ne,,,  uglavnem sploh nimam časa računalnika prižgat, ker še tisti čas ko spi, je treba kej pospravit oziroma skuhat kosil... zato me ni nič tle...

smo se pa danes in včeraj sankali in nasankali... smo ga tudi prehladili ker je mojmu dvakrat z glavo v sneg padu... user posted image je tok oblečen da tut sedet ne more...

ej kko ve obujete user posted image čevlje? za zuni ima take debele skibucke, prave čevlje, ma on skrči prste in mu jih tak težk gor dam.. pa se ful odpnejo, s na ježka, sam gre težko in itak joka že ko vidi pajaca, tak da je na koncu ko so čevlji na vrsti že čist rdeč od joka...

user posted image user posted image user posted image  za mere in zobek!

Mi imamo Brina kar v zimski vreči, tako da tudi čevljev ne rabi user posted image  Je pa res, da se še ne postavlja na noge.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
21.12.2009 11:40:07   
Nina00

Dobro jutrouser posted image

Kako?
Dans pa res ni bit za vzunaj: Imamo burjo na Štajerskemuser posted image user posted image

jutro....user posted image

burja jauser posted image user posted image user posted image

kaj se smejiš , idi ven stat, boš vidla, kako nosi sneguser posted image

sem bla...sva ravnokar noter prišla...madona kaki so pločniki, nič ni spluženo, sem tišala vozek kot nora...bi blo bolje s sankami iti...user posted image user posted image user posted image

Veter pa piha, da te kap. Si imela prav Spps.user posted image

Bi prav prišli kaki nastavki za voziček za na sneg user posted image

No, tu pri nas pa vse mirno. Pa ravno danes, ko se bova morala sprehajat po trgovinah. Bi raje šla ven.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
21.12.2009 11:40:59   
Nina00

Zgleda, da je to postalo bolj splošno stanje tukaj na rr user posted image  Se baje več na FB dogaja, ampak jaz nisem tam pa bi mi bilo fino, če bi malo več tudi tu čvekale.

sedaj, pa te bodo začele tja vabiti..user posted image user posted image user posted image

Saj nekatere so me že, a iz te moke ne bo kruha user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 21.12.2009 11:41:19 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
21.12.2009 11:42:09   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz pa zadnje dneve Božička špilam in skoz neki nabavljam... Ho ho ho, rabi katera kaj? user posted image Ma letos me je vse prehitelo in sem vesela, da mi je ratalo nabavit. Sicer še ni vse, pa vseeno. Poleg tega je Nika dobila novo bundico, Tija čevlje... ostalo je pa za pod jelko. user posted image Aja, Nika je svoje darilce že odprla, ker je bila Tija neučakana. user posted image  user posted image Božiček ji je prinesel tisto igračo 2v1, ko lahko vozi lahko pa je mizica in ful vse špila. No zdaj je to glavna atrakcija za Tijo. Nika pride bolj malo na vrsto. user posted image
user posted image user posted image user posted image pol pa bi mogoče morala Nika dobit čeveljčke pa Tija to igračo. Mi bomo tud jutri v Celju za  to pogledali.
Sem ateja nasračkala da gremo mal v Ce. pogledat za spremembo user posted image

pri nas je pa to mojem svaku bolj zanimivo, Tjaša tega ne šmirgla::)

user posted image user posted image user posted image  A ni tvoj svak kar nekaj let starejši od nje? user posted image

ma 12, 5 l ampak kaj morešuser posted image user posted image user posted image user posted image

No, sedaj vesta kje morata iskat darilo zanj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
21.12.2009 11:44:14   
Nina00
Sedaj grem pa kosilo naredit, da potem šibava.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
21.12.2009 12:07:20   
KOKICA32

Bravo! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
21.12.2009 12:07:44   
KOKICA32

Sedaj grem pa kosilo naredit, da potem šibava.

Uspešno nakupovanje! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
21.12.2009 12:15:59   
spps

pol pa ne jamrat, da nista na tekočemuser posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
21.12.2009 12:43:38   
KOKICA32

pol pa ne jamrat, da nista na tekočemuser posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

že dobro.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
21.12.2009 12:53:30   
spps

že dobro.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj zdaj cmeriš?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
21.12.2009 13:18:43   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj zdaj cmeriš?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
21.12.2009 13:27:46   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 21.12.2009 13:31:35 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
21.12.2009 13:28:58   
leo**tia
dan pupe.jaz sem tako happy...je tia dobila ravno polno vrečo oblek..res take lepe stvari,ki jih res še nisem vidla pri nas po trgovinah..lepe minice,in vse kar rabi..pa vse lepo osko v pojasu,kot narejeno za njo..je pa zadnje čase porednica..začela je ven iz flaške vlivat kakav..si zamislite kako jo najdem??njo in posteljico??vso rjavo,in vrag ne gre ven z oblek..potem pa druga finta..leota udarja,in ščipa,in grize...sem si mislila kaj pa tak mali ve kaj pomeni gristiuser posted image pa vraga da ve,ko ji leo kaj naredi,ali ji kaj ne da ga ugrizneuser posted image ..strah me da ji leo ne vrne,ker potem bo joj..če pa jo slučajno on udari  gre na njega in ga s glavo hoče butat,pa jo takoj odstranim stran od njega..zdaj ve tud če jo vprašam kako tia aja,gre na povšter se ulegnit..pa tud pokaže kako bo leo kregan če kaj narediuser posted image res je faca....pa tud pametna..ve vedno dosegnit tisto kar hoče..samo če vidi leota kako gre proti njej,začne "renčat" na njega..sem lih rekla,ta bo večja trma kot leo..a vaši kaj delajo od tega??ali je samo naša tako "napredna"user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
21.12.2009 13:57:10   
Moji dve princeski...

user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
21.12.2009 13:59:36   
tasa_m
Dan.
Zunaj taaak lep sonček, da joj. Brez vetrčka, nič user posted image

Drugače pa nič novega...vse postrem. Še vedno brez zoba user posted image , no začeli smo spat vso noč odkrar je zunaj mrzlo.user posted image Tak,da obožujem mrzlo.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
21.12.2009 14:00:04   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Moji dve princeski...

user posted image
lepi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
21.12.2009 14:06:23   
KOKICA32

Dan.
Zunaj taaak lep sonček, da joj. Brez vetrčka, nič user posted image

Drugače pa nič novega...vse postrem. Še vedno brez zoba user posted image , no začeli smo spat vso noč odkrar je zunaj mrzlo.user posted image Tak,da obožujem mrzlo.

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Lija. Kaj sploh se več ne zbudi ponoči, niti za hrano? Ker mi po novem jemo tudi 2x ponoči. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
21.12.2009 14:06:25   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Moji dve princeski...

user posted image

Lepotički! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
21.12.2009 14:16:17   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Lija. Kaj sploh se več ne zbudi ponoči, niti za hrano? Ker mi po novem jemo tudi 2x ponoči. user posted image

ne. Zaspi okoli 19.30-20h in spi do 5h al pa 7h. Če se zbudi ob 5h dobi flaši in zaspi do 8h.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.