Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 11:28:56
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tu pa taka tuga,da sem se odločla, a se ne javljam več... Ne se tak hecat Bo kera še res tako naredila, veš kako bo šele pol!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 11:33:26
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Dober večer ... Za nazaj ne bom brala, ker se mi ne da, sem še dopustniška Mi smo doma nazaj iz Čatežkih, kjer smo ful uživali ... malo smo Tiano prehladili ampak upam, da ne bo hujšega, bova pa zdaj dva dni bolj noter da se ta nahod poleže. V četrtek smo imeli posvetovalnico in smo bili kregani, da je mala predebela, da tolk kil kot ima zdaj bi naj imela pri 12 mesecih, tak da tiste, ki imate bolj suhe otročke nič se ne sekirat Podatki za na seznam Teža: 9460 g Velikost : 71 cm Pa na FT naju je poslal, ker se ne kobaca(ker ne zdrži v kolenčnem položaju) po kolenih in ker se odriva z bolj z desno nogo ... bomo vidli kaj bodo tam povedali, drugače pa se Tiana zdaj zadnja dva dni kar veliko na kolena postavlja tako da mogoče bo do FT že obvladala kobacanje, mogoče nas je razumela, ko smo jo obirali pri zdravnici Super za dopust! Meni bi tudi pasal Za težo pa se nikar sekirat Poznam enega, ki je po teži za cca 1,5 kg šišal mojega, ko je bil moj star 9 mesecev on pa 7 mesecev. Sedaj pri 3 letih sta pa oba lepa suhca, le on je večji od našega Fino, da vaju je poslala na FT pa tudi, če bo do prve FT Tiana že lepo kobacala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 11:34:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Dobro jutro Kako? Dans pa res ni bit za vzunaj: Imamo burjo na Štajerskem jutro.... burja ja kaj se smejiš , idi ven stat, boš vidla, kako nosi sneg sem bla...sva ravnokar noter prišla...madona kaki so pločniki, nič ni spluženo, sem tišala vozek kot nora...bi blo bolje s sankami iti... Veter pa piha, da te kap. Si imela prav Spps.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 11:35:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Dober večer. Zdaj sem pa odpisala izpit in zdaj bom imela malo več časa za rr. pa vidim da ni nobene tukaj? je to kriv vikend, al je to neko splošno stanje??? No, vidim da nimamo zabeleženega našega zobiča, ki je pokukal na plano 14.12. prosim za zabeležitev Potem pa še podatki iz posvetovalnice: 8050 g in 70,5 cm Klara se je odločila da bo ona bolj manekenske postave, če že mami ni naslednja posvetovalnica 23.2.2010 Samo, da je za tabo pa Klara Zgleda, da je to postalo bolj splošno stanje tukaj na rr Se baje več na FB dogaja, ampak jaz nisem tam pa bi mi bilo fino, če bi malo več tudi tu čvekale. sedaj, pa te bodo začele tja vabiti..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 11:35:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
MČ- super za izpit! In mere! Pa seveda zobek. Sedaj pa bomo glodali.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 21.12.2009 11:36:25 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 11:36:26
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa zadnje dneve Božička špilam in skoz neki nabavljam... Ho ho ho, rabi katera kaj? Ma letos me je vse prehitelo in sem vesela, da mi je ratalo nabavit. Sicer še ni vse, pa vseeno. Poleg tega je Nika dobila novo bundico, Tija čevlje... ostalo je pa za pod jelko. Aja, Nika je svoje darilce že odprla, ker je bila Tija neučakana. Božiček ji je prinesel tisto igračo 2v1, ko lahko vozi lahko pa je mizica in ful vse špila. No zdaj je to glavna atrakcija za Tijo. Nika pride bolj malo na vrsto. pol pa bi mogoče morala Nika dobit čeveljčke pa Tija to igračo. Mi bomo tud jutri v Celju za to pogledali. Sem ateja nasračkala da gremo mal v Ce. pogledat za spremembo pri nas je pa to mojem svaku bolj zanimivo, Tjaša tega ne šmirgla::) A ni tvoj svak kar nekaj let starejši od nje? ma 12, 5 l ampak kaj moreš
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 11:37:07
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dober večer! nič kaj ne čvekate, kak to? Da javim podatke iz posvetovalnice ki je bla 16.12.2009 in sicer ima 9540g in 78cm ... pa da povem da je danes 20.12 pokukal prvi zobek ne vem zdej kko se to šteje, ko je cel zuni al sam š****? ker je sam š**** ki me špika pod prste... da ne govorim kak je siten tečen, drisko ima, cel je pikast mozoljast po jajčkih ... spl ne vem kaj je zdej od tega zaradi zobov in kaj ne,,, uglavnem sploh nimam časa računalnika prižgat, ker še tisti čas ko spi, je treba kej pospravit oziroma skuhat kosil... zato me ni nič tle... smo se pa danes in včeraj sankali in nasankali... smo ga tudi prehladili ker je mojmu dvakrat z glavo v sneg padu... je tok oblečen da tut sedet ne more... ej kko ve obujete čevlje? za zuni ima take debele skibucke, prave čevlje, ma on skrči prste in mu jih tak težk gor dam.. pa se ful odpnejo, s na ježka, sam gre težko in itak joka že ko vidi pajaca, tak da je na koncu ko so čevlji na vrsti že čist rdeč od joka... za mere in zobek! Mi imamo Brina kar v zimski vreči, tako da tudi čevljev ne rabi Je pa res, da se še ne postavlja na noge.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 11:40:07
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Dobro jutro Kako? Dans pa res ni bit za vzunaj: Imamo burjo na Štajerskem jutro.... burja ja kaj se smejiš , idi ven stat, boš vidla, kako nosi sneg sem bla...sva ravnokar noter prišla...madona kaki so pločniki, nič ni spluženo, sem tišala vozek kot nora...bi blo bolje s sankami iti... Veter pa piha, da te kap. Si imela prav Spps. Bi prav prišli kaki nastavki za voziček za na sneg No, tu pri nas pa vse mirno. Pa ravno danes, ko se bova morala sprehajat po trgovinah. Bi raje šla ven.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 11:40:59
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Zgleda, da je to postalo bolj splošno stanje tukaj na rr Se baje več na FB dogaja, ampak jaz nisem tam pa bi mi bilo fino, če bi malo več tudi tu čvekale. sedaj, pa te bodo začele tja vabiti.. Saj nekatere so me že, a iz te moke ne bo kruha
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 21.12.2009 11:41:19 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 11:42:09
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa zadnje dneve Božička špilam in skoz neki nabavljam... Ho ho ho, rabi katera kaj? Ma letos me je vse prehitelo in sem vesela, da mi je ratalo nabavit. Sicer še ni vse, pa vseeno. Poleg tega je Nika dobila novo bundico, Tija čevlje... ostalo je pa za pod jelko. Aja, Nika je svoje darilce že odprla, ker je bila Tija neučakana. Božiček ji je prinesel tisto igračo 2v1, ko lahko vozi lahko pa je mizica in ful vse špila. No zdaj je to glavna atrakcija za Tijo. Nika pride bolj malo na vrsto. pol pa bi mogoče morala Nika dobit čeveljčke pa Tija to igračo. Mi bomo tud jutri v Celju za to pogledali. Sem ateja nasračkala da gremo mal v Ce. pogledat za spremembo pri nas je pa to mojem svaku bolj zanimivo, Tjaša tega ne šmirgla::) A ni tvoj svak kar nekaj let starejši od nje? ma 12, 5 l ampak kaj moreš No, sedaj vesta kje morata iskat darilo zanj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 11:44:14
|
|
|
|
Nina00
|
Sedaj grem pa kosilo naredit, da potem šibava.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 12:07:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Zgleda, da je to postalo bolj splošno stanje tukaj na rr Se baje več na FB dogaja, ampak jaz nisem tam pa bi mi bilo fino, če bi malo več tudi tu čvekale. sedaj, pa te bodo začele tja vabiti.. Saj nekatere so me že, a iz te moke ne bo kruha Bravo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 12:07:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Sedaj grem pa kosilo naredit, da potem šibava. Uspešno nakupovanje!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 12:15:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Zgleda, da je to postalo bolj splošno stanje tukaj na rr Se baje več na FB dogaja, ampak jaz nisem tam pa bi mi bilo fino, če bi malo več tudi tu čvekale. sedaj, pa te bodo začele tja vabiti.. Saj nekatere so me že, a iz te moke ne bo kruha Bravo! pol pa ne jamrat, da nista na tekočem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 12:43:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Zgleda, da je to postalo bolj splošno stanje tukaj na rr Se baje več na FB dogaja, ampak jaz nisem tam pa bi mi bilo fino, če bi malo več tudi tu čvekale. sedaj, pa te bodo začele tja vabiti.. Saj nekatere so me že, a iz te moke ne bo kruha Bravo! pol pa ne jamrat, da nista na tekočem že dobro.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 12:53:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Zgleda, da je to postalo bolj splošno stanje tukaj na rr Se baje več na FB dogaja, ampak jaz nisem tam pa bi mi bilo fino, če bi malo več tudi tu čvekale. sedaj, pa te bodo začele tja vabiti.. Saj nekatere so me že, a iz te moke ne bo kruha Bravo! pol pa ne jamrat, da nista na tekočem že dobro. kaj zdaj cmeriš?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 13:18:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj zdaj cmeriš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 13:27:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj zdaj cmeriš?
< Sporočilo je popravil spps -- 21.12.2009 13:31:35 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 13:28:58
|
|
|
|
leo**tia
|
dan pupe.jaz sem tako happy...je tia dobila ravno polno vrečo oblek..res take lepe stvari,ki jih res še nisem vidla pri nas po trgovinah..lepe minice,in vse kar rabi..pa vse lepo osko v pojasu,kot narejeno za njo..je pa zadnje čase porednica..začela je ven iz flaške vlivat kakav..si zamislite kako jo najdem??njo in posteljico??vso rjavo,in vrag ne gre ven z oblek..potem pa druga finta..leota udarja,in ščipa,in grize...sem si mislila kaj pa tak mali ve kaj pomeni gristi pa vraga da ve,ko ji leo kaj naredi,ali ji kaj ne da ga ugrizne ..strah me da ji leo ne vrne,ker potem bo joj..če pa jo slučajno on udari gre na njega in ga s glavo hoče butat,pa jo takoj odstranim stran od njega..zdaj ve tud če jo vprašam kako tia aja,gre na povšter se ulegnit..pa tud pokaže kako bo leo kregan če kaj naredi res je faca....pa tud pametna..ve vedno dosegnit tisto kar hoče..samo če vidi leota kako gre proti njej,začne "renčat" na njega..sem lih rekla,ta bo večja trma kot leo..a vaši kaj delajo od tega??ali je samo naša tako "napredna"
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 13:57:10
|
|
|
|
|
Moji dve princeski...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 13:59:36
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan. Zunaj taaak lep sonček, da joj. Brez vetrčka, nič Drugače pa nič novega...vse postrem. Še vedno brez zoba , no začeli smo spat vso noč odkrar je zunaj mrzlo. Tak,da obožujem mrzlo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 14:00:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Moji dve princeski... lepi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 14:06:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dan. Zunaj taaak lep sonček, da joj. Brez vetrčka, nič Drugače pa nič novega...vse postrem. Še vedno brez zoba , no začeli smo spat vso noč odkrar je zunaj mrzlo. Tak,da obožujem mrzlo. Bravo Lija. Kaj sploh se več ne zbudi ponoči, niti za hrano? Ker mi po novem jemo tudi 2x ponoči.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 14:06:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Moji dve princeski... Lepotički!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 21.12.2009 14:16:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bravo Lija. Kaj sploh se več ne zbudi ponoči, niti za hrano? Ker mi po novem jemo tudi 2x ponoči. ne. Zaspi okoli 19.30-20h in spi do 5h al pa 7h. Če se zbudi ob 5h dobi flaši in zaspi do 8h.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.