|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
14.12.2009 22:02:44   
tasa_m
Grem spat..dobim jutri zgodaj obisk.
Lahko noč user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 801
14.12.2009 22:19:03   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

naša mala miš..kvaliteta slaba.slikano skamero ker je digitalec mala frajla dol z mize potegnila in ga je treba popravitiuser posted image user posted image

tako se sedaj igra.stoji že pol ureuser posted image

frajla mala, zdej se bojo začele pa buške... Taj jo pa po vseh 4 tok šiba da se mi zdi da še ne bo kmal shodil.. kar pravijo da je za križ in nogice boljše... samo sej nimaš kaj otroka zavirat ne smeš...  a ima tamala kaj sloke noge? ko pravijo da tisti otroci ki kmalu stojijo da imajo take kot fuzbalerji user posted image

saj tia tud po vseh 4 najraje šiba.in to zelo hitro..ima pa suhe nogice...saj ni čudno če pa je cel dan v pogonuuser posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 802
14.12.2009 22:21:12   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

leo tia hvala za tale slikoo mat...

dam še novo slikico za seznamuser posted image
ostale slikce so pa itak v mojem albumu, če ktero zanima...user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image lepi, lepi Božiček.

se podpišemuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 803
15.12.2009 6:05:14   
spps
Jutro!

Danes, kar noter bodite, ker je vzunaj mrzlo, ko....user posted image  user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 804
15.12.2009 15:14:21   
trezika
glede na to da je zunaj tako mrzlo...kje se potepate????

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 805
15.12.2009 17:29:56   
mmmc

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kolko vaši še spijo čez dan?
Nika zadnje čase spi sam 1x in takrat 1,5-2 uri, ampak to je že skoraj dopoldan in čisto premalo. Tak da je ob semih zvečer koma in res da takoj zaspi, sam se pa velikokrat zbuja zato. Danes sem jo po enem tednu uspela uspavat tak da zdejle spi.

Maruša gre ponavadi spat po kosilu, nekje med 12 in 13, pa spi kakšni 2 uri, pač odvisno od dneva... edino dans je zaspala šele ob 13.30 pa spala eno uro...zvečer pa gre spat okol 20. ure

naša spi do 10zjutraj,tak da čez dan gre spat ob 1-3,,pa potem še včasik od 5-7 in spet okrog 21-22 pa do juta..smo pa danes bile mal zunaj da je mal hodila po snegecu ji je bilo fuull zanimivo..hodi samo za eno rokico,tak da je zraven mene lahko hodila po snegecu..in je potem takoj zaspala ko smo not prišli..naše ceste so grozaaaaa..nič posoljeno,vse sneg na cesti tak da z avtom nikam ne upam..ne vem kako je v slo.v ljutomeru baje vse ceste spucane.jutri gremo od sosede dojenčico gledat pa moram iti nekaj kupit..pa tiji nameravam en tepih kupit v merkurju.hmmm ja pa še za dedek mraza nekajuser posted image samo ne vem kaj.namereavam tiji poganjalec vzet,pa kako igračo+kašice,mojemu lubiju ne vem še kaj,pa tud za leota ne vem.ima katera kake ideje kaj 5letniku za pod jelko?????

LEGO KOCKE

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 806
15.12.2009 17:30:04   
leo**tia

glede na to da je zunaj tako mrzlo...kje se potepate????

mogoče so vse zmrznileuser posted image user posted image user posted image user posted image ..mi smo se mal tepli po trgovini..tia je bila s tastom doma..poznje gremo gledat malo punčko,staro 3tedne pa smo šli neke oblekce kupit..avto mi je zmrznil zjutrajuser posted image nimamo garaže pa je zunajuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 807
15.12.2009 17:31:34   
leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Nika zadnje čase spi sam 1x in takrat 1,5-2 uri, ampak to je že skoraj dopoldan in čisto premalo. Tak da je ob semih zvečer koma in res da takoj zaspi, sam se pa velikokrat zbuja zato. Danes sem jo po enem tednu uspela uspavat tak da zdejle spi.

Maruša gre ponavadi spat po kosilu, nekje med 12 in 13, pa spi kakšni 2 uri, pač odvisno od dneva... edino dans je zaspala šele ob 13.30 pa spala eno uro...zvečer pa gre spat okol 20. ure

naša spi do 10zjutraj,tak da čez dan gre spat ob 1-3,,pa potem še včasik od 5-7 in spet okrog 21-22 pa do juta..smo pa danes bile mal zunaj da je mal hodila po snegecu ji je bilo fuull zanimivo..hodi samo za eno rokico,tak da je zraven mene lahko hodila po snegecu..in je potem takoj zaspala ko smo not prišli..naše ceste so grozaaaaa..nič posoljeno,vse sneg na cesti tak da z avtom nikam ne upam..ne vem kako je v slo.v ljutomeru baje vse ceste spucane.jutri gremo od sosede dojenčico gledat pa moram iti nekaj kupit..pa tiji nameravam en tepih kupit v merkurju.hmmm ja pa še za dedek mraza nekajuser posted image samo ne vem kaj.namereavam tiji poganjalec vzet,pa kako igračo+kašice,mojemu lubiju ne vem še kaj,pa tud za leota ne vem.ima katera kake ideje kaj 5letniku za pod jelko?????

LEGO KOCKE

že jih ima.samo pospravljene ker ne ve pazit na stvariuser posted image ..dobil bo verjetno kako pobarvanko,flomastre,kak avtomobilček,hlače in še nekaj se bo našlouser posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 808
15.12.2009 17:39:33   
mmmc
DOLČI:
Darila: Jaz sem kar sama izbrala kupila, pa so mi dali denar. Mehke kocke, kahlo, igračo za na voziček, leseno sestavljanko z živlaskimi glasovi, posodico za shranjevanje, žabice, knjigico s trdimi platnicami, lončke za stolp gradit...
Hrana: pri nas, če kaj ne mara ali mu to zmešam s čim kar ima rad, če še vedno noče potem malo počakam in spet poskusim v kakšni novi kombinaciji. Danes pa ko ni hotel jesti avokada, sem mu dala v roke kruh za grickat vmes pa sem mu dala kakšen košček avokada naskrivaj v usta in je pojedel.
Kosila pri nas obožuje, mlečne stvari skoraj vse, razen domači puding (kupljenega je), pa jogurt je potrebno zmešat s kakšnih fino sladkim sadjem, banano je samo da jo grizlja. Če ne mara kakšnega sadja, mu ga poskusi narezati na majhne koščke ( velikost graha) in dat pred njega, da si sam nosi v usta, pri nas to pali. Ne poje ravno veliko, a poje.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 809
15.12.2009 17:45:56   
mmmc

frajla mala, zdej se bojo začele pa buške... Taj jo pa po vseh 4 tok šiba da se mi zdi da še ne bo kmal shodil.. kar pravijo da je za križ in nogice boljše... samo sej nimaš kaj otroka zavirat ne smeš...  a ima tamala kaj sloke noge? ko pravijo da tisti otroci ki kmalu stojijo da imajo take kot fuzbalerji user posted image

Tole za fuzbalerske noge ne drži. Sem jaz živi primer za to. Shodila sem pri 9 mesecih in 20 dneh in imam lepe noge. user posted image user posted image user posted image
Pri nas v družini ( moja širša družina cca. 13 oseb) smo vsi shodili pred 11meseci in nihče nima krivih nog.
Tko da je to čist odvisno od genov, če mene vprašaš.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 810
15.12.2009 19:40:25   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Jutro!

Danes, kar noter bodite, ker je vzunaj mrzlo, ko....user posted image  user posted image user posted image user posted image

no, pa sva vseeno šli malo ven, da se prezračiva! user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 811
15.12.2009 19:46:27   
novo
Pa dober večer. user posted image
Mi že spimo, so pa zadnje 3 noči malo čudne in kaže, da že zg. zobki prihajajo na mrzlo!
Ja, pa postelja pri mojih starših je čudežna. Spala je cele 2 uri in to v enem kosu! user posted image
Drugače pa mi nimamo kakšnih problemov pri hrani. Poje vse, pa še preveč, tako da imamo včasih jok, ko zmanjka. Mi je res grozno, ker po drugi strani mi pa tudi ni, da bi se ji trebušček močno razširil. No, bomo videli, ko bo shodila.

Pa ve dugače?
Mami gre zdajle pogledat, kaj hladilnik ponuja, pa še kaj se bo našlo. user posted image

< Sporočilo je popravil novo -- 15.12.2009 19:47:33 >

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 812
15.12.2009 20:41:21   
Najaa
Čer...

novo bodi vesela, da je mala jedec. Naša je taka zbirčna gospodična, da se mi včasih meša zraven. Pa tak se trudim, da je dobro in okusno, ona pa noče. user posted image Pa ji je že lepše kazalo, zadnje čase je pa spet mal slabše.

Mene je v križu tak zagrablo, da se včasih komaj premikam. Najhuje je zjutraj, preden se sestavim. user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 813
15.12.2009 21:03:38   
novo

Čer...

novo bodi vesela, da je mala jedec. Naša je taka zbirčna gospodična, da se mi včasih meša zraven. Pa tak se trudim, da je dobro in okusno, ona pa noče. user posted image Pa ji je že lepše kazalo, zadnje čase je pa spet mal slabše.

Mene je v križu tak zagrablo, da se včasih komaj premikam. Najhuje je zjutraj, preden se sestavim. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za čim hitrejše okrevanje!
Ja, sej vem, da je boljše, da je jedec, sam včasih mi je kr groza, ko toliko poje, pa kr trese se, ko vidi koga, da je.
No, vem za podoben primer kot pri vas, ko ni hotela jesti posebej skuhanega ampak samo tisto, kar so oni jedli. In tako je od 7 meseca jedla hrano "odraslih". Kaj pa tiste jedi, ki jih vi jeste?
user posted image user posted image user posted image še za Niko, da Se ji povrne apetit.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 814
15.12.2009 21:06:02   
novo

Čer...

ni prijetno in iz lastnih izkušenj, ker od kar sem na porodniški, me je že 2x zagrabilo. Ko pa je bilo ok, sem si rekla, da zdaj pa res moram začeti s trebušnjaki, da se mi okrepijo mišice. user posted image user posted image user posted image user posted image Prišla sem do magičnega števila 0! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 815
15.12.2009 22:07:35   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: novo

Čer...

user posted image user posted image user posted image user posted image za čim hitrejše okrevanje!
Ja, sej vem, da je boljše, da je jedec, sam včasih mi je kr groza, ko toliko poje, pa kr trese se, ko vidi koga, da je.
No, vem za podoben primer kot pri vas, ko ni hotela jesti posebej skuhanega ampak samo tisto, kar so oni jedli. In tako je od 7 meseca jedla hrano "odraslih". Kaj pa tiste jedi, ki jih vi jeste?
user posted image user posted image user posted image še za Niko, da Se ji povrne apetit.

Včasih je kaj od mene. Sam premalo. Poje recimo nekaj grižljajev, ampak pol mora dobit še mleko. Tak je navajena na to svoje mleko, da če ga kak dan ne dobi eno flaško do popoldneva, je čist fertik in sam išče mleko. user posted image

A trebušnjaki pomagajo pri križu? Ja itak... Bo treba mal migat.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 816
16.12.2009 7:41:01   
tasa_m
user posted image
dobro jutro.
Mi smo spali do 5h zjutraj, pol je dobila flašo pa je spala še do 7h. Tak da gre ven..čas je že bil, da malo potegne ponoči.
Zdaj pa sva se že najedli, cote sva dali prat, zdaj še dava posodo, goveja župa se kuha in sva konc z opravili za danes user posted image  user posted image

Lepo bodite in se tipkamo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 817
16.12.2009 7:45:13   
tasa_m
Danes praznujeta 9. mesecev :
  • MAKS od Čebeice Maje  in
  • LEA od mama_milchy

Vse najboljše!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 818
16.12.2009 8:12:58   
spps
dobro jutro user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 819
16.12.2009 9:33:03   
Nina00
Dober dan!

Mi že komajčakamo, da pri nas en dan ne bo pihalo in bomo lahko šli na sneg.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 820
16.12.2009 9:35:57   
Nina00

Brin spi 1x dopoldne od pol do tričetrt ure in 1x popoldne okoli 1 ure, včasih tudi 1,5 ure. Pa je zvečer tudi čista koma in s težavo zaspi ter se pogosto zbuja. Se pozna, da se veliko več dogaja, ker smo vsi trije doma user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 821
16.12.2009 9:37:40   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro sem, če odmislim križ. user posted image user posted image

Pa res, ful malo govori danes. So vse te ženščine večje čveke od njega. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala. Sej bo po eni oreng masaži. Jo še čakam...

Upam, da je bila dobra masaža user posted image  Si še meni lušte naredila, a bo treba do večera počakat user posted image user posted image user posted image

Ah... ni blo to to. user posted image user posted image Bom morala na kaj bolj konkretnega it, da bo moj križ boljši.

user posted image user posted image user posted image  Saj jaz sem pa za vratne mišice in zgornji del hrbta rabila, samo do večera mojga ni bilo doma user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 822
16.12.2009 9:49:39   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: dolči

Kako ve naredite,če otrok neha jesti neko stvar? Mu je več ne ponudite ali še vedno? In če še vedno noče? Strah me je,da ne bo hotela nobenega sadja.

Najprej user posted image user posted image user posted image  za nočno spanje! Jaz upam, da bomo vsaj okoli prvega leta prišli na tak ritem. Tako je bilo pri starejšem.

Pri nas sicer ni težav z zavračanjem hrane, a jaz bi vedno znova ponujala vso hrano, ki jo želim, da jo je. Pač v manjših količinah in različnih kombinacijah. Sadje pa včasih dojenčki zavračajo v času rasti zob, ker jih ob sadju pečejo dlesni.

Za darila pa, če se vama zdi, da trenutno nič ne rabi, razmislita glede igrač ali oblačil za naslednje obdobje, kaj bi radi, da ima. Morda kake Duplo kocke,... 

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 823
16.12.2009 9:51:22   
Nina00

to je pa ful fajn, veš kolko lahko potem prišparate v enem mesecu ... mi mamo tudi merkato najbližje, pa ne vem če obstaja ta akcija, se bom pozanimala, ker če je tudi pri nas, ne vem če ne bom tud jaz tak čas kruh kupovala :)

Se mi zdi, da je povsod.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 824
16.12.2009 10:20:53   
julam
Ojla! A lahko spet malo posmetim temo? user posted image
Mi smo OK. Mala že dober mesec puza in od takrat je pri nas veselo, ker jo povsod iščem, bratcoma meša štrene, podira kocke, jemlje igračke,... Sta se navadila igrat na kavču, da mala ne bi dosegla, pa se je ona naučila na nogce postavit user posted image . In gremo jovo na novo. Ves čas "Mamiiiiiiiiiii, Karolina mi nagaja" ... user posted image Ja, prej je bil definitivno večji mir, ko je samo sedela kot kip.

Spanje: ne bi o tem user posted image

Hrana: kosila obožuje, všeč ji je konkretno, ne spasirano, makarončke si sama tlači v usta, mesek tudi, zelenjavo narežem na palčke in kuhano sama je. Večji problem je sadje, kašic ne mara, sadje samo, če ga sama gloda. Tako da dobi kakšen krhelj jabolka v roke, potem pa ji tiščim  v usta nariban, kaki, jabolko, ... Banane čudežno ne mara, niti v roki ne. user posted image user posted image user posted image Nisem še slišala za user posted image , da ne bi maral banane. Mlečno ji gre, jogurt mora biti obvezno navaden.

Darila: sovražim ta čas, resno, so mi ga zasral sorodniki z neokusno razkošnim obdarovanjem. Ne maram materializma in otroke bi želea vzgojiti v skromne ljudi, pa mi potem drugi rušijo ves trud. Ja, taka sem, ne morem pomagat. Tako da pri nas je zdaj od lani sistem: fanta kakšne mesec čitata reklamne revije, potem pa vidimo, kaj zares si želita. to izrežemo in nalepimo v pismo in ga pošljemo božičku. Seveda na 3 konce, še k vsaki babici po eno. OK, to so 3 stvari na otroka, kar bi bilo še ok, če ne bi bilo poleg tega še ful enih brez veznih stvari, ki potem služijo za prah lovit. Ker pri nas se je že izkazalo, da OTROK JE ZADOVOLJEN Z MAJHNIM, mi pa jim kar še vsiljujemo. A ni res, no? Al sem jaz iz drugega planeta???

OK, malo sem se spihala. SORI

Aja, mi smo tudi dočakali prvi zobek. Pa mislim, da je že drugi na poti.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?