Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:02:14
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kolko vaši še spijo čez dan? Nika zadnje čase spi sam 1x in takrat 1,5-2 uri, ampak to je že skoraj dopoldan in čisto premalo. Tak da je ob semih zvečer koma in res da takoj zaspi, sam se pa velikokrat zbuja zato. Danes sem jo po enem tednu uspela uspavat tak da zdejle spi. mislim da se bojijo da bi kaj zamudili zato nočejo spat Taj se zbudi okoli 7-8 ure zjutraj in gre spat okol 11, in zadrema za pol urce do urco.. potem pa gre še popoldne okol 3ure in če spi 2 ure je ful fajn, zvečer ob 7-8 brez problema zaspi, če pa spi manj je cel siten in driskast in potem tudi zvečer ne zaspi lepo... dans sma npr. kr lepo oba šla spat in spala 2 uri ... če pa gre spat sam, se skor vedno zbudi če čez 1 uro ali še prej... Evo, še pridem js mal na hitr počvekat, dokler moj ne pride iz službe. Mi smo vredu, zdravi, a tudi kot berem, "večno dežurni". Naša spi cele pol ure 2x na dan, če pa greva k babici na obisk, pa pri njej vedno zaspi po 2 uri. no tako je in se mi že včasih malo meša ko jo hočem dat spat, pa se dere in obrača, čveka, dudo vleče pa jo vrti, meče v zrak, v glavnem, vse drugo. ko ležim zraven nje, jo še včasih dobim po nosu, čist z občutkom!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:02:42
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolči Uf vidim,da ima še ena probleme z darili. Jaz sem za mojega kupila darilni pket in britvica zraven ta Gillete fusion (tanova k je reklama zdaj) in bi jo imel in zraven paket mislim,da dvanajstih britvic. Sem vidal pol na računu,da so sam britvice ble 40 eur. Me je kar vrglo. Upam,da bo vsaj zadovoljen drugač....grrrr Iz posta sklepam,pa tudi iz enega že od nazaj,da Leo-tia ti nisi v Slo? Si se preselila? Pa tvoja punčka že tako hodi? Potem pa že kar prehiteva v razvoju,a, al kaj pravi pediater? smo že dolgo na hrvaškem...nič ne prehiteva.nič p ni rekla...ravno zdaj je spet naredila 5samostojnih korakov je pa res da je začela iz stajice bežat..se prime za rob stajice in začne z nogami plazit po mreži in tako skoraj ven pade.pride skoraj ven
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:04:23
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer, evo jaz sem bila na enem drinkecu, zdaj pa grem še po hruh v Mercator. Imajo po 8uri -50% pa se mi zdi da se kr splača. Vzamem tomažu za malco v službi in nam za zajtrk in večerjo. Pa se tek -50% kar pozna. Lepo bodite, če bo pol katera gor se priključim debati veš da se pozna... ko sn še bla v Mb sn tudi večkrat zvečer v mestu kupovala kruh...saj bi ga zdaj še tudi ampak imam predaleč kakšno trgovino ki ima ob večerih akcije... Tudi mi se poslužujemo tega, pri nas pa še imamo pekarno Klasje, kjer je kruh cenejši po 17. uri. Prišparaš, ni kaj!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:04:48
|
|
|
|
tasa_m
|
o novo. Te pa se k babice preselite, ko je treba spat hodit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:05:03
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: dolči Uf vidim,da ima še ena probleme z darili. Jaz sem za mojega kupila darilni pket in britvica zraven ta Gillete fusion (tanova k je reklama zdaj) in bi jo imel in zraven paket mislim,da dvanajstih britvic. Sem vidal pol na računu,da so sam britvice ble 40 eur. Me je kar vrglo. Upam,da bo vsaj zadovoljen drugač....grrrr Iz posta sklepam,pa tudi iz enega že od nazaj,da Leo-tia ti nisi v Slo? Si se preselila? Pa tvoja punčka že tako hodi? Potem pa že kar prehiteva v razvoju,a, al kaj pravi pediater? dolči lepo da se malo javiš, še kakšna nova slikica tvoje pupe je dobrodošla... jaz o darilih še ne razmišljam, pomoje b kej skromnega, pri nas je miklavž tisti ki več obdaruje, ker moj goduje na ta dan (vete kako mu je ime )... je pa Taj za miklavža dobil poganjalca in mu je ful ušeč...bi dala slikico gor, pa shrani.si ne dela več, kaj kdo ve zakaj ? drugače pa ne znam slikic limat... ja shrani.si ne dela..lahko pa daš na WWW.SLIKOMAT.COM
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:05:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer, evo jaz sem bila na enem drinkecu, zdaj pa grem še po hruh v Mercator. Imajo po 8uri -50% pa se mi zdi da se kr splača. Vzamem tomažu za malco v službi in nam za zajtrk in večerjo. Pa se tek -50% kar pozna. Lepo bodite, če bo pol katera gor se priključim debati veš da se pozna... ko sn še bla v Mb sn tudi večkrat zvečer v mestu kupovala kruh...saj bi ga zdaj še tudi ampak imam predaleč kakšno trgovino ki ima ob večerih akcije... Tudi mi se poslužujemo tega, pri nas pa še imamo pekarno Klasje, kjer je kruh cenejši po 17. uri. Prišparaš, ni kaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:05:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia ja shrani.si ne dela..lahko pa daš na WWW.SLIKOMAT.COM oo, hvala lepa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:05:53
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobro jutro! Sneži, sneži, sneži So ga že toliko časa napovedovali, da je kljub napovedim že presenečenje Brin že spi dopoldansko rundo. Odkar je še starejši bratec doma ima čisto sesut urnik. Sicer pa pri nas napredujemo počasi. Sedaj se postavi na vse štiri, a potem ne ve čisto dobro kaj bi počel sam s sabo Se je pa že naučil kako s sedečega položaja na vse štiri in tudi nazaj. Zob pa še vedno nima mi tud ne in za napredek Tudi naši se zdaj to dogaja. Meni še kr paše, ker potem pa res ne bo miru!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:08:07
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m o novo. Te pa se k babice preselite, ko je treba spat hodit Mislim, da bova itak počasi začele z uvajanje, ker bo drugač mami eksplodirala od nevem česa!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:10:00
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Dobro jutro. Nič nimam časa ne pisat ne brat, samo da povem - IMAMO GA zoba namreč. zdaj pa lahko narišete tudi pri nas na seznamu ono slikico no, samo toliko - noč je bila OBUUUUPPPNAAAAAAA ampak vsaj vemo zakaj. je nekak lažje preživet, kot pa če se zbuja nonstop pa nimaš blage veze zakaj. zdaj pa učit itd. čao čestitke za zob!! za zobke.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:10:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m o novo. Te pa se k babice preselite, ko je treba spat hodit Mislim, da bova itak počasi začele z uvajanje, ker bo drugač mami eksplodirala od nevem česa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:13:44
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m o novo. Te pa se k babice preselite, ko je treba spat hodit Mislim, da bova itak počasi začele z uvajanje, ker bo drugač mami eksplodirala od nevem česa! Ti se kr smej ja, ker poleg tega, da ni spanja, bi se naša še nosla, ker na veliko širi obzorja. Ker pa je lahka kot peresce (okol 10 kg, če ne ki več), se je mama odločila, da bo naslednje leto šla na tekmovanje v body buildingu!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:16:19
|
|
|
|
NoBady
|
evo ga poganjalca, ki ga je prinesel miklavž :)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:16:52
|
|
|
|
novo
|
Evo, zdaj pa res grem, sam ne zato, ker pride dragi ampak zato, ker imam material za voščilnice na mizi že cel teden, pa mislim, da je že skrajni čas. Lepo bodite in čim lepše noči, pa tudi dneve!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:17:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady evo ga poganjalca, ki ga je prinesel miklavž :) Ful je dobr. Kaj te lahk vprašam, kje ste ga kupili, ker js že nekaj časa gledam te, ker ga bo pri nas prinesel božiček!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:18:59
|
|
|
|
NoBady
|
leo tia hvala za tale slikoo mat... dam še novo slikico za seznam ostale slikce so pa itak v mojem albumu, če ktero zanima...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:20:09
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: NoBady evo ga poganjalca, ki ga je prinesel miklavž :) Ful je dobr. Kaj te lahk vprašam, kje ste ga kupili, ker js že nekaj časa gledam te, ker ga bo pri nas prinesel božiček! fajni je ker se ful razstavi in je na koncu lahko samo avto še, pač ko bo dvolj velik da se bo sam pelal... kupili sm ga v pikaplonici...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:21:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: NoBady evo ga poganjalca, ki ga je prinesel miklavž :) Ful je dobr. Kaj te lahk vprašam, kje ste ga kupili, ker js že nekaj časa gledam te, ker ga bo pri nas prinesel božiček! fajni je ker se ful razstavi in je na koncu lahko samo avto še, pač ko bo dvolj velik da se bo sam pelal... kupili sm ga v pikaplonici... Hvala! Pa prijetno in varno vožnjo vam želim!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:22:30
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: NoBady evo ga poganjalca, ki ga je prinesel miklavž :) Ful je dobr. Kaj te lahk vprašam, kje ste ga kupili, ker js že nekaj časa gledam te, ker ga bo pri nas prinesel božiček! fajni je ker se ful razstavi in je na koncu lahko samo avto še, pač ko bo dvolj velik da se bo sam pelal... kupili sm ga v pikaplonici... Hvala! Pa prijetno in varno vožnjo vam želim! hehe hvala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:23:19
|
|
|
|
leo**tia
|
naša mala miš..kvaliteta slaba.slikano skamero ker je digitalec mala frajla dol z mize potegnila in ga je treba popraviti tako se sedaj igra.stoji že pol ure
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:25:14
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady evo ga poganjalca, ki ga je prinesel miklavž :) mi bi tudi taakega.ker tia se pri tašči sama vozila in sama šla na njega in dol z njega tako da sem samo debelo gledala..res je brzinska..pa sploh ne pade
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 21:26:21
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia naša mala miš..kvaliteta slaba.slikano skamero ker je digitalec mala frajla dol z mize potegnila in ga je treba popraviti tako se sedaj igra.stoji že pol ure frajla mala, zdej se bojo začele pa buške... Taj jo pa po vseh 4 tok šiba da se mi zdi da še ne bo kmal shodil.. kar pravijo da je za križ in nogice boljše... samo sej nimaš kaj otroka zavirat ne smeš... a ima tamala kaj sloke noge? ko pravijo da tisti otroci ki kmalu stojijo da imajo take kot fuzbalerji
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 22:01:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia naša mala miš..kvaliteta slaba.slikano skamero ker je digitalec mala frajla dol z mize potegnila in ga je treba popraviti tako se sedaj igra.stoji že pol ure
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 22:02:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady evo ga poganjalca, ki ga je prinesel miklavž :) tale Taj pa je moral bit priden, če je dobil tako veliko darilo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.12.2009 22:02:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady leo tia hvala za tale slikoo mat... dam še novo slikico za seznam ostale slikce so pa itak v mojem albumu, če ktero zanima... lepi, lepi Božiček.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?