|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
14.12.2009 21:02:14   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kolko vaši še spijo čez dan?
Nika zadnje čase spi sam 1x in takrat 1,5-2 uri, ampak to je že skoraj dopoldan in čisto premalo. Tak da je ob semih zvečer koma in res da takoj zaspi, sam se pa velikokrat zbuja zato. Danes sem jo po enem tednu uspela uspavat tak da zdejle spi.

mislim da se user posted image bojijo da bi kaj zamudili zato nočejo spatuser posted image

Taj se zbudi okoli 7-8 ure zjutraj in gre spat okol 11, in zadrema za pol urce do urco.. potem pa gre še popoldne okol 3ure in če spi 2 ure je ful fajn, zvečer ob 7-8 brez problema zaspi, če pa spi manj je cel siten in driskast in potem tudi zvečer ne zaspi lepo... dans sma npr. kr lepo oba šla spat in spala 2 uri ... če pa gre spat sam, se skor vedno zbudi če čez 1 uro ali še prej...

Evo, še pridem js mal na hitr počvekat, dokler moj ne pride iz službe. user posted image
Mi smo vredu, zdravi, a tudi kot berem, "večno dežurni". Naša spi cele pol ure 2x na dan, če pa greva k babici na obisk, pa pri njej vedno zaspi po 2 uri. user posted image
no tako je in se mi že včasih malo meša ko jo hočem dat spat, pa se dere in obrača, čveka, dudo vleče pa jo vrti, meče v zrak, v glavnem, vse drugo. ko ležim zraven nje, jo še včasih dobim po nosu, čist z občutkom!

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 776
14.12.2009 21:02:42   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: dolči

Uf vidim,da ima še ena probleme z darili. Jaz sem za mojega kupila darilni pket in britvica zraven ta Gillete fusion (tanova k je reklama zdaj) in bi jo imel in zraven paket mislim,da dvanajstih britvic. Sem vidal pol na računu,da so sam britvice ble 40 eur. Me je kar vrglo. Upam,da bo vsaj zadovoljen drugač....grrrr

Iz posta sklepam,pa tudi iz enega že od nazaj,da Leo-tia ti nisi v Slo?
Si se preselila?
Pa tvoja punčka že tako hodi?
Potem pa že kar prehiteva v razvoju,a, al kaj pravi pediater?

smo že dolgo na hrvaškem...nič ne prehiteva.nič p ni rekla...ravno zdaj je spet naredila 5samostojnih korakovuser posted image je pa res da je začela iz stajice bežat..se prime za rob stajice in začne z nogami plazit po mreži in tako skoraj ven pade.pride skoraj venuser posted image

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 777
14.12.2009 21:04:23   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Večer, evo jaz sem bila na enem drinkecu, zdaj pa grem še po hruh v Mercator. Imajo po 8uri -50% pa se mi zdi da se kr splača. Vzamem tomažu za malco v službi in nam za zajtrk in večerjo. Pa se tek -50% kar pozna. user posted image

Lepo bodite, če bo pol katera gor se priključim debati user posted image

veš da se pozna... ko sn še bla v Mb sn tudi večkrat zvečer v mestu kupovala kruh...saj bi ga zdaj še tudi ampak imam predaleč kakšno trgovino ki ima ob večerih akcije...

Tudi mi se poslužujemo tega, pri nas pa še imamo pekarno Klasje, kjer je kruh cenejši po 17. uri. Prišparaš, ni kaj!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 778
14.12.2009 21:04:48   
tasa_m
o novo.
Te pa se k babice preselite, ko je treba spat hodit user posted image user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 779
14.12.2009 21:05:03   
leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: dolči

Uf vidim,da ima še ena probleme z darili. Jaz sem za mojega kupila darilni pket in britvica zraven ta Gillete fusion (tanova k je reklama zdaj) in bi jo imel in zraven paket mislim,da dvanajstih britvic. Sem vidal pol na računu,da so sam britvice ble 40 eur. Me je kar vrglo. Upam,da bo vsaj zadovoljen drugač....grrrr

Iz posta sklepam,pa tudi iz enega že od nazaj,da Leo-tia ti nisi v Slo?
Si se preselila?
Pa tvoja punčka že tako hodi?
Potem pa že kar prehiteva v razvoju,a, al kaj pravi pediater?

dolči lepo da se malo javiš, še kakšna nova slikica tvoje pupe je dobrodošla... jaz o darilih še ne razmišljam, pomoje b kej skromnega, pri nas je miklavž tisti ki več obdaruje, ker moj goduje na ta dan (vete kako mu je imeuser posted image )...
je pa Taj za miklavža dobil poganjalca in mu je ful ušeč...bi dala slikico gor, pa shrani.si ne dela več, kaj kdo ve zakaj ? drugače pa ne znam slikic limat...user posted image

ja shrani.si ne dela..lahko pa daš na WWW.SLIKOMAT.COM

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 780
14.12.2009 21:05:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Večer, evo jaz sem bila na enem drinkecu, zdaj pa grem še po hruh v Mercator. Imajo po 8uri -50% pa se mi zdi da se kr splača. Vzamem tomažu za malco v službi in nam za zajtrk in večerjo. Pa se tek -50% kar pozna. user posted image

Lepo bodite, če bo pol katera gor se priključim debati user posted image

veš da se pozna... ko sn še bla v Mb sn tudi večkrat zvečer v mestu kupovala kruh...saj bi ga zdaj še tudi ampak imam predaleč kakšno trgovino ki ima ob večerih akcije...

Tudi mi se poslužujemo tega, pri nas pa še imamo pekarno Klasje, kjer je kruh cenejši po 17. uri. Prišparaš, ni kaj!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 781
14.12.2009 21:05:43   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

ja shrani.si ne dela..lahko pa daš na WWW.SLIKOMAT.COM
oo, hvala lepa user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 782
14.12.2009 21:05:53   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dobro jutro!

Sneži, sneži, sneži user posted image  user posted image  user posted image
So ga že toliko časa napovedovali, da je kljub napovedim že presenečenje user posted image

Brin že spi dopoldansko rundo. Odkar je še starejši bratec doma ima čisto sesut urnik. Sicer pa pri nas napredujemo počasi. Sedaj se postavi na vse štiri, a potem ne ve čisto dobro kaj bi počel sam s sabo user posted image  Se je pa že naučil kako s sedečega položaja na vse štiri in tudi nazaj.
Zob pa še vedno nima user posted image
user posted image user posted image mi tud ne user posted image
in user posted image za napredek

user posted image user posted image user posted image Tudi naši se zdaj to dogaja. Meni še kr paše, ker potem pa res ne bo miru! user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 783
14.12.2009 21:08:07   
novo

o novo.
Te pa se k babice preselite, ko je treba spat hodit user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Mislim, da bova itak počasi začele z uvajanje, ker bo drugač mami eksplodirala  od nevem česa! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 784
14.12.2009 21:10:00   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dobro jutro.

Nič nimam časa ne pisat ne brat, samo da povem - IMAMO GA user posted image user posted image user posted image user posted image zoba namreč. zdaj pa lahko narišete tudi pri nas na seznamu ono slikico user posted image user posted image user posted image

no, samo toliko - noč je bila OBUUUUPPPNAAAAAAA user posted image user posted image user posted image ampak vsaj vemo zakaj. je nekak lažje preživet, kot pa če se zbuja nonstop pa nimaš blage veze zakaj.

zdaj pa učit itd. čao

user posted image user posted image user posted image čestitke za zob!!

user posted image user posted image user posted image za zobke.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 785
14.12.2009 21:10:39   
tasa_m

o novo.

user posted image user posted image user posted image Mislim, da bova itak počasi začele z uvajanje, ker bo drugač mami eksplodirala  od nevem česa! user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 786
14.12.2009 21:13:44   
novo

o novo.

user posted image user posted image

Ti se kr smej ja, ker poleg tega, da ni spanja, bi se naša še nosla, ker na veliko širi obzorja. Ker pa je lahka kot peresce (okol 10 kg, če ne ki več), se je mama odločila, da bo naslednje leto šla na tekmovanje v body buildingu!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 787
14.12.2009 21:16:19   
NoBady
user posted image

evo ga poganjalca, ki ga je prinesel miklavž :)

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 788
14.12.2009 21:16:52   
novo
Evo, zdaj pa res grem, sam ne zato, ker pride dragi ampak zato, ker imam material za voščilnice na mizi že cel teden, pa mislim, da je že skrajni čas.
Lepo bodite in čim lepše noči, pa tudi dneve! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 789
14.12.2009 21:17:58   
novo

user posted image

Ful je dobr.
Kaj te lahk vprašam, kje ste ga kupili, ker js že nekaj časa gledam te, ker ga bo pri nas prinesel božiček!

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 790
14.12.2009 21:18:59   
NoBady
leo tia hvala za tale slikoo mat...

dam še novo slikico za seznamuser posted image
ostale slikce so pa itak v mojem albumu, če ktero zanima...user posted image

user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 791
14.12.2009 21:20:09   
NoBady

user posted image

Ful je dobr.
Kaj te lahk vprašam, kje ste ga kupili, ker js že nekaj časa gledam te, ker ga bo pri nas prinesel božiček!

fajni je ker se ful razstavi in je na koncu lahko samo avto še, pač ko bo dvolj velik da se bo sam pelal... kupili sm ga v pikaplonici...

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 792
14.12.2009 21:21:10   
novo

user posted image

Ful je dobr.

fajni je ker se ful razstavi in je na koncu lahko samo avto še, pač ko bo dvolj velik da se bo sam pelal... kupili sm ga v pikaplonici...

Hvala! Pa prijetno in varno vožnjo vam želim! user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 793
14.12.2009 21:22:30   
NoBady

user posted image

Ful je dobr.

Hvala! Pa prijetno in varno vožnjo vam želim! user posted image

hehe hvala user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 794
14.12.2009 21:23:19   
leo**tia
naša mala miš..kvaliteta slaba.slikano skamero ker je digitalec mala frajla dol z mize potegnila in ga je treba popravitiuser posted image user posted image

tako se sedaj igra.stoji že pol ureuser posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 795
14.12.2009 21:25:14   
leo**tia

user posted image

user posted image user posted image user posted image mi bi tudi taakega.ker tia se pri tašči sama vozila in sama šla na njega in dol z njega tako da sem samo debelo gledala..res je brzinska..pa sploh ne padeuser posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 796
14.12.2009 21:26:21   
NoBady

naša mala miš..kvaliteta slaba.slikano skamero ker je digitalec mala frajla dol z mize potegnila in ga je treba popravitiuser posted image user posted image

frajla mala, zdej se bojo začele pa buške... Taj jo pa po vseh 4 tok šiba da se mi zdi da še ne bo kmal shodil.. kar pravijo da je za križ in nogice boljše... samo sej nimaš kaj otroka zavirat ne smeš...  a ima tamala kaj sloke noge? ko pravijo da tisti otroci ki kmalu stojijo da imajo take kot fuzbalerji user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 797
14.12.2009 22:01:10   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 798
14.12.2009 22:02:19   
tasa_m

user posted image

user posted image user posted image tale Taj pa je moral bit priden, če je dobil tako veliko darilo user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 799
14.12.2009 22:02:20   
tasa_m

leo tia hvala za tale slikoo mat...

dam še novo slikico za seznamuser posted image
ostale slikce so pa itak v mojem albumu, če ktero zanima...user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image lepi, lepi Božiček.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?