Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:02:29
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Bemti sunce, kje ste zdej vse. Že več k eno uro čakam tle pa na FB. Ne me jeb.... Js sm pa glih mislila napisat, če so vse na FB!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:03:26
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aloha Evo obisk za nami..kolegici sta čist not padli in se igrali z Lijo, Liji pa seveda pasalo, sam da je lahko plazla za nekom. Trezika super za peč. Da nisi bla ti tista ki je nekaj prestavila? julam.. tudi mi ne maramo banane. Tak da je prav muka najt kakšno kašico, katera ne vsebuje banane. Ker če je vsaj B od banane v kašici ni šans da poje novo kako si? Vredu, sam da se lahk potepamo! Pa vi?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:04:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Vredu, sam da se lahk potepamo! Pa vi? ja, te pa ne vem zakaj še te ni v Mb.? da te končno spoznam ...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:07:14
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Vredu, sam da se lahk potepamo! Pa vi? ja, te pa ne vem zakaj še te ni v Mb.? da te končno spoznam ... vinjeta je glavni krivec! po stari cesti pa ne vem, če bi še znala! sva vmes prodala avto in mij dragi sploh ni razmišljal, da je zraven dal vinjeto1 Na moji karjoli se pa ne splača meti!
< Sporočilo je popravil novo -- 16.12.2009 21:08:41 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:09:52
|
|
|
|
novo
|
Po novem letu pa se lahk kaj zmenimo, pa še sašo zraven priženem!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:11:28
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aloha Evo obisk za nami..kolegici sta čist not padli in se igrali z Lijo, Liji pa seveda pasalo, sam da je lahko plazla za nekom. Trezika super za peč. Da nisi bla ti tista ki je nekaj prestavila? julam.. tudi mi ne maramo banane. Tak da je prav muka najt kakšno kašico, katera ne vsebuje banane. Ker če je vsaj B od banane v kašici ni šans da poje novo kako si? Ja kupljene kašice z banano naš je, ne je domače banane.... Samo uno neki na B. sorto, ki pa je najdražja in jo imajo zeeeeeelo redko na tržnici. In sm vidla so res različne te banane. Une na B... nimajo nobenih nitk notr, ostale pa imajo prečne in vzdolžne nitke.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:12:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Po novem letu pa se lahk kaj zmenimo, pa še sašo zraven priženem! tak se govori!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:13:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Ja kupljene kašice z banano naš je, ne je domače banane.... Samo uno neki na B. sorto, ki pa je najdražja in jo imajo zeeeeeelo redko na tržnici. In sm vidla so res različne te banane. Une na B... nimajo nobenih nitk notr, ostale pa imajo prečne in vzdolžne nitke. odkar naša frača ne je banan, jih ne kupujemo. JAz jih tud nimam glih najbolj rada..jem ko sem lačna. Sem sama doma, pa se mi pica lušta. Mislim,da si jo bom mogla iz skrinje vzet..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:13:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aloha Evo obisk za nami..kolegici sta čist not padli in se igrali z Lijo, Liji pa seveda pasalo, sam da je lahko plazla za nekom. Trezika super za peč. Da nisi bla ti tista ki je nekaj prestavila? julam.. tudi mi ne maramo banane. Tak da je prav muka najt kakšno kašico, katera ne vsebuje banane. Ker če je vsaj B od banane v kašici ni šans da poje novo kako si? Ja kupljene kašice z banano naš je, ne je domače banane.... Samo uno neki na B. sorto, ki pa je najdražja in jo imajo zeeeeeelo redko na tržnici. In sm vidla so res različne te banane. Une na B... nimajo nobenih nitk notr, ostale pa imajo prečne in vzdolžne nitke. B. kot banane?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:14:49
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Ja kupljene kašice z banano naš je, ne je domače banane.... Samo uno neki na B. sorto, ki pa je najdražja in jo imajo zeeeeeelo redko na tržnici. In sm vidla so res različne te banane. Une na B... nimajo nobenih nitk notr, ostale pa imajo prečne in vzdolžne nitke. odkar naša frača ne je banan, jih ne kupujemo. JAz jih tud nimam glih najbolj rada..jem ko sem lačna. Sem sama doma, pa se mi pica lušta. Mislim,da si jo bom mogla iz skrinje vzet.. Js sm tud kr lazanjo iz skrinje! haha, še zdaj mi je hudo, kr sm jo tak na hitr pojedla! aja, pa dober tek!
< Sporočilo je popravil novo -- 16.12.2009 21:15:59 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:17:31
|
|
|
|
novo
|
Ženske žal, odoh ja, mal po stanovanju, mal po kavč, pa mal v posteljo. Lepo se imejte! Js sam upam, da ne bom rabila jutri kidat, če hočem na teren!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:18:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Ženske žal, odoh ja, mal po stanovanju, mal po kavč, pa mal v posteljo. Lepo se imejte! Js sam upam, da ne bom rabila jutri kidat, če hočem na teren! Nočko !
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:20:34
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Bemti sunce, kje ste zdej vse. Že več k eno uro čakam tle pa na FB. Ne me jeb.... ooo kak si se razkurla. Go,go,go mmmc Sm je pomagal veš!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:21:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Sm je pomagal veš!!! ja saj, jaz te vzpodbujam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:22:16
|
|
|
|
tasa_m
|
Midve pa sva bile danes popoldan zunaj na igrišču. Je Lija z jezičkom snežinke lovila, kak je bla smešna. Jezik ji je ven štrlel kot enemu malemu peseku
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:22:27
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aloha Evo obisk za nami..kolegici sta čist not padli in se igrali z Lijo, Liji pa seveda pasalo, sam da je lahko plazla za nekom. Trezika super za peč. Da nisi bla ti tista ki je nekaj prestavila? julam.. tudi mi ne maramo banane. Tak da je prav muka najt kakšno kašico, katera ne vsebuje banane. Ker če je vsaj B od banane v kašici ni šans da poje novo kako si? Ja kupljene kašice z banano naš je, ne je domače banane.... Samo uno neki na B. sorto, ki pa je najdražja in jo imajo zeeeeeelo redko na tržnici. In sm vidla so res različne te banane. Une na B... nimajo nobenih nitk notr, ostale pa imajo prečne in vzdolžne nitke. B. kot banane? NEEEEEEE Zdej sm se spomlna, najbolša sorta so BONITA banane in moj mali paglavc to ve, matr se je brihtn rodil!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:24:18
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midve pa sva bile danes popoldan zunaj na igrišču. Je Lija z jezičkom snežinke lovila, kak je bla smešna. Jezik ji je ven štrlel kot enemu malemu peseku Ja, ja moj je tud včeri jih z jezikom lovil.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:28:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc NEEEEEEE Zdej sm se spomlna, najbolša sorta so BONITA banane in moj mali paglavc to ve, matr se je brihtn rodil!!! no vidiš...to je vse v genih
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:29:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Ja, ja moj je tud včeri jih z jezikom lovil. kak so smešni a ne? Jaz sem se mogla prav smejat, ko sem jo geldala zraven. No, na tej fotki jih sicer ne lovi. Bom dala tisto na FB :)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:46:54
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aloha Evo obisk za nami..kolegici sta čist not padli in se igrali z Lijo, Liji pa seveda pasalo, sam da je lahko plazla za nekom. Trezika super za peč. Da nisi bla ti tista ki je nekaj prestavila? julam.. tudi mi ne maramo banane. Tak da je prav muka najt kakšno kašico, katera ne vsebuje banane. Ker če je vsaj B od banane v kašici ni šans da poje novo kako si? ne, pa nisem bla...je tast priznal, da je verjetno bil on kriv, ko je v kurilnici nekaj pospravljal in prestavljal...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:48:30
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midve pa sva bile danes popoldan zunaj na igrišču. Je Lija z jezičkom snežinke lovila, kak je bla smešna. Jezik ji je ven štrlel kot enemu malemu peseku iiiiiiiiiiiiiiii, kako je dobra
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.12.2009 21:50:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika ne, pa nisem bla...je tast priznal, da je verjetno bil on kriv, ko je v kurilnici nekaj pospravljal in prestavljal... sem že mislila, da si ti kaj štrcala tam..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.12.2009 6:05:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Po novem letu pa se lahk kaj zmenimo, pa še sašo zraven priženem! tak se govori!! moram najprej avtosedež za malega nabavit drugače. če me kdo drug pelje v Mb, pa ni problema :) p.s.: Mi potem lahk mogoče sami rata,da kdaj pridem na mariborski konc
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.12.2009 8:19:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Po novem letu pa se lahk kaj zmenimo, pa še sašo zraven priženem! tak se govori!! moram najprej avtosedež za malega nabavit drugače. če me kdo drug pelje v Mb, pa ni problema :) p.s.: Mi potem lahk mogoče sami rata,da kdaj pridem na mariborski konc to pa bi rada doživela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 17.12.2009 8:20:43
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?