|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
14.12.2009 12:38:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dobro jutro!

Sneži, sneži, sneži user posted image  user posted image  user posted image
So ga že toliko časa napovedovali, da je kljub napovedim že presenečenje user posted image

Brin že spi dopoldansko rundo. Odkar je še starejši bratec doma ima čisto sesut urnik. Sicer pa pri nas napredujemo počasi. Sedaj se postavi na vse štiri, a potem ne ve čisto dobro kaj bi počel sam s sabo user posted image  Se je pa že naučil kako s sedečega položaja na vse štiri in tudi nazaj.
Zob pa še vedno nima user posted image
user posted image user posted image mi tud ne user posted image
in user posted image za napredek

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 751
14.12.2009 12:39:04   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dobro jutro.

Nič nimam časa ne pisat ne brat, samo da povem - IMAMO GA user posted image user posted image user posted image user posted image zoba namreč. zdaj pa lahko narišete tudi pri nas na seznamu ono slikico user posted image user posted image user posted image

no, samo toliko - noč je bila OBUUUUPPPNAAAAAAA user posted image user posted image user posted image ampak vsaj vemo zakaj. je nekak lažje preživet, kot pa če se zbuja nonstop pa nimaš blage veze zakaj.

zdaj pa učit itd. čao

user posted image user posted image user posted image čestitke za zob!!

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 752
14.12.2009 12:39:05   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

IZVIRNO SPOROČILO: mmmc
Hahaha ve veliko o zakonu... Pri svojih rosnih letih...

user posted image user posted image user posted image
mmmc a ti nisi vedela, da je zakon kot morje? user posted image

Sanjal se mi ni, matr je čeh.
Pa ta Suzana je tud bedna me, ma sej sm tud jaz bedna za koga...
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ma ta Suzana je kuj neke, men je antipatična tak da joj..
Zaj pa še neka Nana user posted image

Pa kaj te vsi lahko že knjige pišejo al kaj? Jaz jo tud jutri začnem user posted image

Pa pošlji naslednji teden, ko bo izšla, kako s posvetilom user posted image
user posted image user posted image dobiš, pošlji naslov na Zs user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 753
14.12.2009 14:15:50   
trezika
Dan!
Dans pa je nekaj čudnega v zraku...Maruša je pred 10 minutami šele zaspala...ponavadi se tak čas že zbudi user posted image user posted image je vstala ob osmih kot ponavadi, ampak po kosilu ji ni in ni blo it za spat...

Pa opazila sem, da se ne sme preveč na glas smejat ker takoj začne kolcat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 754
14.12.2009 15:11:01   
spps
ojla!
Kako kaj?
A je katero zametlo?user posted image user posted image user posted image
ma, ko je mrzloooouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 755
14.12.2009 15:20:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dan!
Dans pa je nekaj čudnega v zraku...Maruša je pred 10 minutami šele zaspala...ponavadi se tak čas že zbudi user posted image user posted image je vstala ob osmih kot ponavadi, ampak po kosilu ji ni in ni blo it za spat...

Pa opazila sem, da se ne sme preveč na glas smejat ker takoj začne kolcat user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Ja, Lija tudi začne... hehe

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 756
14.12.2009 15:21:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla!
Kako kaj?
oooo spps, dober avatar user posted image

Mene ni zametlo..midve z Lijo sva šle en krog okoli bloka pa takoj noter..nisve imele zimske opreme na vozičku, pa naju je bilo strah,da naju policaj dobi pa plačava kazen user posted image

Meni ni mrzlo..če pa zraven radiatorja sedimuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 757
14.12.2009 17:09:47   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dobro jutro.

Nič nimam časa ne pisat ne brat, samo da povem - IMAMO GA user posted image user posted image user posted image user posted image zoba namreč. zdaj pa lahko narišete tudi pri nas na seznamu ono slikico user posted image user posted image user posted image

no, samo toliko - noč je bila OBUUUUPPPNAAAAAAA user posted image user posted image user posted image ampak vsaj vemo zakaj. je nekak lažje preživet, kot pa če se zbuja nonstop pa nimaš blage veze zakaj.

zdaj pa učit itd. čao

user posted image za zobek!

Neposredna povezava do sporočila: 758
14.12.2009 17:09:50   
Najaa
Kolko vaši še spijo čez dan?
Nika zadnje čase spi sam 1x in takrat 1,5-2 uri, ampak to je že skoraj dopoldan in čisto premalo. Tak da je ob semih zvečer koma in res da takoj zaspi, sam se pa velikokrat zbuja zato. Danes sem jo po enem tednu uspela uspavat tak da zdejle spi.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 14.12.2009 17:11:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 759
14.12.2009 17:09:59   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro sem, če odmislim križ. user posted image user posted image

Pa res, ful malo govori danes. So vse te ženščine večje čveke od njega. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala. Sej bo po eni oreng masaži. Jo še čakam...

Upam, da je bila dobra masaža user posted image  Si še meni lušte naredila, a bo treba do večera počakat user posted image user posted image user posted image

Ah... ni blo to to. user posted image user posted image Bom morala na kaj bolj konkretnega it, da bo moj križ boljši.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 760
14.12.2009 17:41:19   
Lolita23

Nika zadnje čase spi sam 1x in takrat 1,5-2 uri, ampak to je že skoraj dopoldan in čisto premalo. Tak da je ob semih zvečer koma in res da takoj zaspi, sam se pa velikokrat zbuja zato. Danes sem jo po enem tednu uspela uspavat tak da zdejle spi.

Naja Tjaša se zbudi ob pol šestih, pa če bi blo po njeno ne bi spala čez danuser posted image Dobesedno jo prisilim:)

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 761
14.12.2009 17:50:30   
trezika

Maruša gre ponavadi spat po kosilu, nekje med 12 in 13, pa spi kakšni 2 uri, pač odvisno od dneva... edino dans je zaspala šele ob 13.30 pa spala eno uro...zvečer pa gre spat okol 20. ure

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 762
14.12.2009 18:13:05   
Najaa
Aha, pol pa ni edina... trezika, no Nika nekaj podobnega kot Maruša, včasih malo prej. Danes je spala od 12.30-14h, včeraj pa od 11.30-13.30h. Zvečer pa ob pol osmih pade dol.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 763
14.12.2009 19:47:00   
tasa_m
Večer, evo jaz sem bila na enem drinkecu, zdaj pa grem še po hruh v Mercator. Imajo po 8uri -50% pa se mi zdi da se kr splača. Vzamem tomažu za malco v službi in nam za zajtrk in večerjo. Pa se tek -50% kar pozna. user posted image

Lepo bodite, če bo pol katera gor se priključim debati user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 764
14.12.2009 19:55:18   
trezika

Večer, evo jaz sem bila na enem drinkecu, zdaj pa grem še po hruh v Mercator. Imajo po 8uri -50% pa se mi zdi da se kr splača. Vzamem tomažu za malco v službi in nam za zajtrk in večerjo. Pa se tek -50% kar pozna. user posted image

veš da se pozna... ko sn še bla v Mb sn tudi večkrat zvečer v mestu kupovala kruh...saj bi ga zdaj še tudi ampak imam predaleč kakšno trgovino ki ima ob večerih akcije...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 765
14.12.2009 20:14:59   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Maruša gre ponavadi spat po kosilu, nekje med 12 in 13, pa spi kakšni 2 uri, pač odvisno od dneva... edino dans je zaspala šele ob 13.30 pa spala eno uro...zvečer pa gre spat okol 20. ure

naša spi do 10zjutraj,tak da čez dan gre spat ob 1-3,,pa potem še včasik od 5-7 in spet okrog 21-22 pa do juta..smo pa danes bile mal zunaj da je mal hodila po snegecu ji je bilo fuull zanimivo..hodi samo za eno rokico,tak da je zraven mene lahko hodila po snegecu..in je potem takoj zaspala ko smo not prišli..naše ceste so grozaaaaa..nič posoljeno,vse sneg na cesti tak da z avtom nikam ne upam..ne vem kako je v slo.v ljutomeru baje vse ceste spucane.jutri gremo od sosede dojenčico gledat pa moram iti nekaj kupit..pa tiji nameravam en tepih kupit v merkurju.hmmm ja pa še za dedek mraza nekajuser posted image samo ne vem kaj.namereavam tiji poganjalec vzet,pa kako igračo+kašice,mojemu lubiju ne vem še kaj,pa tud za leota ne vem.ima katera kake ideje kaj 5letniku za pod jelko?????

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 766
14.12.2009 20:23:48   
dolči
Evo se vam javljam po dolgem času. Naša princeska ma že 10 mesecev.
Zrasli so že trije zobki in vsi čisto brez težav.
Kar se tiče spanja se ne morem zgovarjat,da sem neprespana ker spi cele noči že celih 10 mesecev. Niti enkrat se še ni zbudila ponoči razen za jest,pa še to se čisto nežno oglasi in potem čaka,če bo kdo prišel. Jaz samo skočim in ji segrejem flaško in potem jo samo položim nazaj v posteljico. No zdaj se že par mesecev zbuja samo še okrog petih in poje. Res pridna. Se mi zdi,da sem ena redkih,ki ima od prevega dne že tak mir ponoči.
Je pa drugač ena nališpavka in potem pa tukaj pokasiram in izgubljam živce. Je v bistvu že praktično vse. Kosila ima zelo rada,mlečne stvari kot so mleko,razni linoti,skute,jogurti pa ne gre in ne gre. Tisto malo skutico ala frukcverge komaj,komaj,komaj eno poje. In to po velikih mukah. Sadje je tudi nehala,pa je jedla že vse (sicer količinsko ne veliko) zdaj že en mesec ni šans. Nobenega jabolka,banane. Raje je lačna. Zdaj je edino frutek jabolko-višnja. Mi je prav žal,da sam to konzervirano ampak še zmeraj bolje kot nič.

Kako ve naredite,če otrok neha jesti neko stvar? Mu je več ne ponudite ali še vedno? In če še vedno noče? Strah me je,da ne bo hotela nobenega sadja.

Kar se tiče spanca podnevi je pa kakor kakšen dan. Ponavadi okrog 12 zaspi za kake pol ure in popoldan okrog dveh za eno, včasih že ob pol 11 dopoldan za 15 minut in popoldan potem tudi uro, uro in pol. Nimamo nekega ritma. Zvečer pa gre spat okrog pol 8. Jo samo nesem v posteljico,pokrijem,prižgem tisto lučko,ki riše figure po stropu (ki jih ona ne vidi,ker se obrne na bok in prst v usta-hehe) in posluša uspavanko in to je to.

Ufff zdaj sem vam naložila. :)
Povejte mi kaj boste kaj kupile za božička za otročke,ki so itak še premajhni,da bi kaj vedeli. Gre bolj za naš gušt,pa babice in dedki sprašujejo kaj naj kupijo. Za oblečt ne rabimo. Kaj bi še prišlo v poštev.

Lep večer vsem skupaj

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 767
14.12.2009 20:29:22   
dolči
Uf vidim,da ima še ena probleme z darili. Jaz sem za mojega kupila darilni pket in britvica zraven ta Gillete fusion (tanova k je reklama zdaj) in bi jo imel in zraven paket mislim,da dvanajstih britvic. Sem vidal pol na računu,da so sam britvice ble 40 eur. Me je kar vrglo. Upam,da bo vsaj zadovoljen drugač....grrrr

Iz posta sklepam,pa tudi iz enega že od nazaj,da Leo-tia ti nisi v Slo?
Si se preselila?
Pa tvoja punčka že tako hodi?
Potem pa že kar prehiteva v razvoju,a, al kaj pravi pediater?

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 768
14.12.2009 20:45:05   
NoBady

mislim da se user posted image bojijo da bi kaj zamudili zato nočejo spatuser posted image

Taj se zbudi okoli 7-8 ure zjutraj in gre spat okol 11, in zadrema za pol urce do urco.. potem pa gre še popoldne okol 3ure in če spi 2 ure je ful fajn, zvečer ob 7-8 brez problema zaspi, če pa spi manj je cel siten in driskast in potem tudi zvečer ne zaspi lepo... dans sma npr. kr lepo oba šla spat in spala 2 uri ... če pa gre spat sam, se skor vedno zbudi če čez 1 uro ali še prej...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 769
14.12.2009 20:50:04   
NoBady

to je pa ful fajn, veš kolko lahko potem prišparate v enem mesecu ... mi mamo tudi merkato najbližje, pa ne vem če obstaja ta akcija, se bom pozanimala, ker če je tudi pri nas, ne vem če ne bom tud jaz tak čas kruh kupovala :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 770
14.12.2009 20:50:32   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla!
Kako kaj?

ja kaj je ti, si se čist v knjige zabubla al kko? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 771
14.12.2009 20:53:50   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: dolči

Uf vidim,da ima še ena probleme z darili. Jaz sem za mojega kupila darilni pket in britvica zraven ta Gillete fusion (tanova k je reklama zdaj) in bi jo imel in zraven paket mislim,da dvanajstih britvic. Sem vidal pol na računu,da so sam britvice ble 40 eur. Me je kar vrglo. Upam,da bo vsaj zadovoljen drugač....grrrr

Iz posta sklepam,pa tudi iz enega že od nazaj,da Leo-tia ti nisi v Slo?
Si se preselila?
Pa tvoja punčka že tako hodi?
Potem pa že kar prehiteva v razvoju,a, al kaj pravi pediater?

dolči lepo da se malo javiš, še kakšna nova slikica tvoje pupe je dobrodošla... jaz o darilih še ne razmišljam, pomoje b kej skromnega, pri nas je miklavž tisti ki več obdaruje, ker moj goduje na ta dan (vete kako mu je imeuser posted image )...
je pa Taj za miklavža dobil poganjalca in mu je ful ušeč...bi dala slikico gor, pa shrani.si ne dela več, kaj kdo ve zakaj ? drugače pa ne znam slikic limat...user posted image

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 772
14.12.2009 20:54:21   
tasa_m
Oooo dolči user posted image

Jaz rečem, da rabimo samo plenice in robčke za darila, čeprav babice kupujejo kao te pametne igrače. Liji pa je itak najbolj zanimivo glih tisto, kar ima drug, tak da to nebo nič veljalo user posted image user posted image

Mojemu dragemu pa bom kupila torbico za gsm pa en pulover. Pa kako čokoladio cuj pa čao pero user posted image user posted image

Mogoče pa jo samo kaj drži in bo začela jest spet sadje in skutke. Lija tud noče več FZ, zdaj ji pač naredim puding pa take, da je vsaj nekaj mlečnega.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 773
14.12.2009 20:55:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

je pa Taj za miklavža dobil poganjalca in mu je ful ušeč...bi dala slikico gor, pa shrani.si ne dela več, kaj kdo ve zakaj ? drugače pa ne znam slikic limat...user posted image

ja res ne dela več.. ne vem zakaj ne. Sem že zadnjič hotela prilepit eno pa mi ni šlo, pa sem mislila da je samo kakšna začasna napaka..ampak ni. Še kr ne dela user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 774
14.12.2009 20:56:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

to je pa ful fajn, veš kolko lahko potem prišparate v enem mesecu ... mi mamo tudi merkato najbližje, pa ne vem če obstaja ta akcija, se bom pozanimala, ker če je tudi pri nas, ne vem če ne bom tud jaz tak čas kruh kupovala :)

v vsakem mercatorju je eno uro pred zaprtjem. No, vsaj v Mb. in v Lenartu..tak da verjetno vi niste izjema.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?