novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: julam Ojla! A lahko spet malo posmetim temo? Mi smo OK. Mala že dober mesec puza in od takrat je pri nas veselo, ker jo povsod iščem, bratcoma meša štrene, podira kocke, jemlje igračke,... Sta se navadila igrat na kavču, da mala ne bi dosegla, pa se je ona naučila na nogce postavit . In gremo jovo na novo. Ves čas "Mamiiiiiiiiiii, Karolina mi nagaja" ... Ja, prej je bil definitivno večji mir, ko je samo sedela kot kip. Spanje: ne bi o tem Hrana: kosila obožuje, všeč ji je konkretno, ne spasirano, makarončke si sama tlači v usta, mesek tudi, zelenjavo narežem na palčke in kuhano sama je. Večji problem je sadje, kašic ne mara, sadje samo, če ga sama gloda. Tako da dobi kakšen krhelj jabolka v roke, potem pa ji tiščim v usta nariban, kaki, jabolko, ... Banane čudežno ne mara, niti v roki ne. Nisem še slišala za , da ne bi maral banane. Mlečno ji gre, jogurt mora biti obvezno navaden. Darila: sovražim ta čas, resno, so mi ga zasral sorodniki z neokusno razkošnim obdarovanjem. Ne maram materializma in otroke bi želea vzgojiti v skromne ljudi, pa mi potem drugi rušijo ves trud. Ja, taka sem, ne morem pomagat. Tako da pri nas je zdaj od lani sistem: fanta kakšne mesec čitata reklamne revije, potem pa vidimo, kaj zares si želita. to izrežemo in nalepimo v pismo in ga pošljemo božičku. Seveda na 3 konce, še k vsaki babici po eno. OK, to so 3 stvari na otroka, kar bi bilo še ok, če ne bi bilo poleg tega še ful enih brez veznih stvari, ki potem služijo za prah lovit. Ker pri nas se je že izkazalo, da OTROK JE ZADOVOLJEN Z MAJHNIM, mi pa jim kar še vsiljujemo. A ni res, no? Al sem jaz iz drugega planeta??? OK, malo sem se spihala. SORI Aja, mi smo tudi dočakali prvi zobek. Pa mislim, da je že drugi na poti. Mi tud ne maramo banane, jaz tud ne štekam. Poje jo max 1/5 in to tako da jo gloda, ker je pač neki novga. DARILA: Ja men gre to tud na k.... Pa sej če na vsakmu koncu dobi neki mejhnga oziroma neki k rabi. je že ful stvari. Jaz sem povedala kaj in kao eno obdarovanje. Moji dajo za Miklavža njegovi pa za Božička, pa ni trapasta tašča mogla, da še ni neki prvlekla za Miklavža. da bo boljša babi! eh, moji so prinesli ene take fajne debele žabe, ki sem jih imela namen itak kupit, tašča pa pravi, saj še ne ve, da je Miklavž!
< Sporočilo je popravil novo -- 16.12.2009 20:20:43 >