Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:55:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica drugič te bom res po nagi riti - sem ti to že enkrat obljubila pa sem pozabila tak kot vedno nje pa je res treba AKTO kupit..pametni pišejo.. Mam jaz neke listov še doma, ti jih drugič cuj prnesem. Mapo pa si sama kupi Kdaj pa ima MČ RD? sem že imela. konev za letos mam pa na dan mladosti aja? Takrat sem jaz naredila izpit za motor! he he. res? no, vidiš kak lepo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:56:07
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica drugič te bom res po nagi riti - sem ti to že enkrat obljubila pa sem pozabila tak kot vedno pa kaj je. kaj bi se rada kregala al kaj neeeee, danes nisem tak razpoložena aja, si na porodniški - sem pozabila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:56:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica he he. res? no, vidiš kak lepo katero leto pa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:57:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m no ja je spomladi ja, sam je blo že toplo, ko smo se v mesti dobile. Se spomniš? spomnim. si mi prinesla rožico
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:57:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica drugič te bom res po nagi riti - sem ti to že enkrat obljubila pa sem pozabila tak kot vedno pa kaj je. kaj bi se rada kregala al kaj neeeee, danes nisem tak razpoložena aja, si na porodniški - sem pozabila pa nekaj ti pozabljati že enkrat..ti bomo še Bilobil kupile..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:58:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m no ja je spomladi ja, sam je blo že toplo, ko smo se v mesti dobile. Se spomniš? spomnim. si mi prinesla rožico jaz pa nisem bila povabljena
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:58:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc a res, al kaj? Fak!!!! Kaj pa je mrzel bratranec? Mali bratranec (od fotrovega, maminega bratranca(sestrične) sin) Res ja. Prišel je iz Nemčije, kjer je delal in šel na drink s kolegi. Pa so se ga napili..in ko so se odpravljali domov je hotel čez okno v avtomobilu. Ker voznik ni hotel zaustavit (bil je tud nažgan) je dal Sandi glavo skozi okno. Voznik je še naprej vozil,Sandi pa zadel z glavo v drog od ulične rasvetljave. Ko so videli, da ima počeno lobanjo, so ga kr ven vrgli iz avta in ga pustili čez noč tam, oni pa pobegnili. Proti jutru ga je našla čistilka bližnjega kafiča.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:58:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Pol te pa morjo roke bolet, kdo je pa opravljal dela mamice ta čas? MČ a si danes samo sedela, ata pa delo? Aha, zdaj pa te je mmmc razkrinkala Kak si te peglala, ha? Pustite jo..je imela dobre želje! Ja. Točno. Sem v mislih pošiljala pozitivno energijo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:58:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m no ja je spomladi ja, sam je blo že toplo, ko smo se v mesti dobile. Se spomniš? spomnim. si mi prinesla rožico jaz pa nisem bila povabljena te še te nismo podrobno poznale No, saj smo se dobile na kavici v mestu, nič ni vabla. Jaz sem jo presenetila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:59:03
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj je. kaj bi se rada kregala al kaj tak ja aja? ne no. saj se ne bom kregala s tabo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:59:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica he he. res? no, vidiš kak lepo katero leto pa? 81
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:00:55
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica drugič te bom res po nagi riti - sem ti to že enkrat obljubila pa sem pozabila tak kot vedno pa kaj je. kaj bi se rada kregala al kaj neeeee, danes nisem tak razpoložena aja, si na porodniški - sem pozabila pa nekaj ti pozabljati že enkrat..ti bomo še Bilobil kupile.. ne smem, ker dojim mogoče pa zato pozabljam tak je delala Lija včeraj, ko je vidla Klaro
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:01:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m no ja je spomladi ja, sam je blo že toplo, ko smo se v mesti dobile. Se spomniš? spomnim. si mi prinesla rožico jaz pa nisem bila povabljena ma ziher si bla. samo takrat se še nisi hotela z nami družiti...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:02:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ne smem, ker dojim mogoče pa zato pozabljam tak je delala Lija včeraj, ko je vidla Klaro ja kak je bila smešna, se je ful čudla, ko je Klaro videla, čeprav sta se videli minuto nazaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:02:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc a res, al kaj? Fak!!!! Kaj pa je mrzel bratranec? Mali bratranec (od fotrovega, maminega bratranca(sestrične) sin) Res ja. Prišel je iz Nemčije, kjer je delal in šel na drink s kolegi. Pa so se ga napili..in ko so se odpravljali domov je hotel čez okno v avtomobilu. Ker voznik ni hotel zaustavit (bil je tud nažgan) je dal Sandi glavo skozi okno. Voznik je še naprej vozil,Sandi pa zadel z glavo v drog od ulične rasvetljave. Ko so videli, da ima počeno lobanjo, so ga kr ven vrgli iz avta in ga pustili čez noč tam, oni pa pobegnili. Proti jutru ga je našla čistilka bližnjega kafiča. kaka grozna zgodba
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:04:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ne smem, ker dojim mogoče pa zato pozabljam tak je delala Lija včeraj, ko je vidla Klaro ja kak je bila smešna, se je ful čudla, ko je Klaro videla, čeprav sta se videli minuto nazaj ful je bla posrečena. jaz se še zdaj režim, ko se na njen obraz spomnim. al pa ko se je kremžila kake fobre face je delala
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:04:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc a res, al kaj? Fak!!!! Kaj pa je mrzel bratranec? Mali bratranec (od fotrovega, maminega bratranca(sestrične) sin) Res ja. Prišel je iz Nemčije, kjer je delal in šel na drink s kolegi. Pa so se ga napili..in ko so se odpravljali domov je hotel čez okno v avtomobilu. Ker voznik ni hotel zaustavit (bil je tud nažgan) je dal Sandi glavo skozi okno. Voznik je še naprej vozil,Sandi pa zadel z glavo v drog od ulične rasvetljave. Ko so videli, da ima počeno lobanjo, so ga kr ven vrgli iz avta in ga pustili čez noč tam, oni pa pobegnili. Proti jutru ga je našla čistilka bližnjega kafiča. Ojoj, upam, da je bilo na sodišču pravici zadoščeno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:05:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica he he. res? no, vidiš kak lepo katero leto pa? 81 hvala...mlada punca
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:05:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kaka grozna zgodba Ja res je bilo grozno. Sploh zarad tega ker je bil on največja dobričina na svetu. Vse bi ti dal, še lastne "gate", res. Jaz sem ga imela full rada in se mi je trakrat podr ves svet. (bla pa sem stara enih 12 al pa 13 let, če ne še ki manj. Nea se več spomnim, je že dolgo nazaj).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:05:57
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Pol te pa morjo roke bolet, kdo je pa opravljal dela mamice ta čas? MČ a si danes samo sedela, ata pa delo? Aha, zdaj pa te je mmmc razkrinkala Kak si te peglala, ha? ateja ni blo cel dan. za vse sama PRidna si bla!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:06:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ne smem, ker dojim mogoče pa zato pozabljam tak je delala Lija včeraj, ko je vidla Klaro se bomo že tak v lekarni zmenile, da bo šlo kljub dojenju
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:06:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m no ja je spomladi ja, sam je blo že toplo, ko smo se v mesti dobile. Se spomniš? spomnim. si mi prinesla rožico jaz pa nisem bila povabljena ma ziher si bla. samo takrat se še nisi hotela z nami družiti... ma nemoj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:06:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica he he. res? no, vidiš kak lepo katero leto pa? 81 hvala...mlada punca ah, kak vzameš. meni se ne zdi tak
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:07:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojoj, upam, da je bilo na sodišču pravici zadoščeno. Ni bilo. Ker se je staršem od njega šlo sam za dnar. In ko so jim ponudili denar sta pozabla na njegovo 3-dnevno trpljenje v bolnišnici. Jaz ju še zdaj nena rada vidim..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:07:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kaka grozna zgodba Ja res je bilo grozno. Sploh zarad tega ker je bil on največja dobričina na svetu. Vse bi ti dal, še lastne "gate", res. Jaz sem ga imela full rada in se mi je trakrat podr ves svet. (bla pa sem stara enih 12 al pa 13 let, če ne še ki manj. Nea se več spomnim, je že dolgo nazaj). grozno res
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
PriljubljenostVrtnica79Radi berete poste od uporabnice Kerense?da (
26%)
ne (
17%)
je ne poznam (
56%)
Število vseh glasov: 424Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!