|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
4.12.2009 21:35:22   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

[/link][link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=143810]nekaj me slike jezijo,ne gre limat...

Vauuu! user posted image user posted image user posted image user posted image Ta starejša je pa že velika..je že najstnica, ne? So že "problemi"?

najstarejša bo 16let stara...je ful pridna mora pa včasih malo pokazat da je najstnica...tako se mi je kaka dva meseca nazaj taaaak napila...vedno prej vpraša-lahko pijem?lahko kadim?takrat pa...sicer pa...če je pa mojauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Napila? Kaj je to? user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda tudi to mora biti....vsi smo to dali skoz...samo eni smo imeli srečo, da nas starši niso dobili.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bi blo pri njej težko-so jo prinesli ker ni vajena pa je šla opica čisti viski pit...pa ni rabla dosti...je mela srečo je bla v dobri družbi...

Ops! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 251
4.12.2009 21:35:40   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

dans pa imate energije za pisat...sploh ne sledimuser posted image

to še nič ni...čakaj še malo..bo še hujše..user posted image

mislim da ne bom dočakala.... je dragi prišel...dans je najin večer user posted image user posted image user posted image user posted image

za? user posted image user posted image li gledanje TVja? user posted image

pa kaj si tak radovedna

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 252
4.12.2009 21:35:51   
tasa_m

bi blo pri njej težko-so jo prinesli ker ni vajena pa je šla opica čisti viski pit...pa ni rabla dosti...je mela srečo je bla v dobri družbi...

user posted image user posted image user posted image super za družbo!
Moj mrzel bratranec je zarad NE dobre družbe umrl, ker so ga pustili kr neki na polju, ko so se ga napili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 253
4.12.2009 21:36:06   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Pa, DAAAAJ NOOOOO! Zakaj bi bila huda nate? user posted image user posted image Če pa sem malega spat dajala, pa sem samo na hitro odgovorila...pa čisto resnico sem ti napisala...bilo je tak tak..nisem dobila nobega občutka, ne pozitivnega ne negativnega...Sem jih pa 2x nasmejala...Več pa, ko se vidimo in seveda, ko dobim pošto. user posted image

no, sam da veš - jaz sem celi dan držala pesti - ker nisem vedla ob kateri uri maš user posted image user posted image

Hvala, hvala, hvala....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ka si zardela pa to? user posted image

jaaaaa, če pa je deklina cel dan pesti stiskala...samo za mene...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 254
4.12.2009 21:36:22   
tasa_m

pa kaj si tak radovedna

kaj? Ja vprašam pa lahko, saj povedat ne rabi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 255
4.12.2009 21:37:03   
ema tiara
lahko pa sliko menjate iz albuma,če se slučajno kateri da...user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 256
4.12.2009 21:37:10   
tasa_m
jaaaaa, če pa je deklina cel dan pesti stiskala...samo za mene...user posted image user posted image user posted image

BRAVOOOOO ČEBELICAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image

ja,jaz pa sem pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 257
4.12.2009 21:37:23   
KOKICA32

Moj mrzel bratranec je zarad NE dobre družbe umrl, ker so ga pustili kr neki na polju, ko so se ga napili user posted image

Ojoj! user posted image user posted image user posted image
Pa že dolgo nazaj?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 258
4.12.2009 21:37:49   
KOKICA32

BRAVOOOOO ČEBELICAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image

ja,jaz pa sem pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aha, kaj pa te ti zdaj farbaš? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 259
4.12.2009 21:38:26   
tasa_m

če ne danes pa jutri user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 260
4.12.2009 21:38:36   
KOKICA32
Čuj, TAsa, kaj te maš to neke Simsone..ki jih te dobivaš? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 261
4.12.2009 21:38:53   
tasa_m

Pa že dolgo nazaj?

Ja, že nekaj let nazaj. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 262
4.12.2009 21:39:07   
KOKICA32

rade volje, pa ne znam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 263
4.12.2009 21:39:36   
KOKICA32

Pa že dolgo nazaj?

Ja, že nekaj let nazaj. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 264
4.12.2009 21:39:45   
MalaČebelica

Pa, DAAAAJ NOOOOO! Zakaj bi bila huda nate? user posted image user posted image Če pa sem malega spat dajala, pa sem samo na hitro odgovorila...pa čisto resnico sem ti napisala...bilo je tak tak..nisem dobila nobega občutka, ne pozitivnega ne negativnega...Sem jih pa 2x nasmejala...Več pa, ko se vidimo in seveda, ko dobim pošto. user posted image

no, sam da veš - jaz sem celi dan držala pesti - ker nisem vedla ob kateri uri maš user posted image user posted image

Hvala, hvala, hvala....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 265
4.12.2009 21:40:05   
ema tiara

sožalje...vem da se to dogaja,zato sem bla tak divja...pa prizadeta ker imava ful dober odnos...je do mene odkrita,ma fanta ki hodi k nam pa ona k njim,je v šoli pridna pol pa zaradi take bedarije da se kaj zgodi...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 266
4.12.2009 21:40:13   
tasa_m

malo spremembe.. user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 267
4.12.2009 21:40:27   
MalaČebelica

ne vem...mogoče se še vedno slabo počuti..aja, saj ti si jo vidla včeraj..in kaj pravi? Dela nekaj za službo ne?user posted image user posted image

Objemček dobiš nazaj!user posted image

dela ja, pa še izpit ima pa to.. Pridna je v glavnem full. Aja pa še z nekim darilom se mora ubadat user posted image user posted image user posted image

pridna je ja...user posted image user posted image user posted image

Darilom? user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz nič ne vem o čem se gre user posted image user posted image user posted image

ti tak vedno nekaj NENA veš...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

drugič te bom res po nagi riti - sem ti to že enkrat obljubila pa sem pozabila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 268
4.12.2009 21:41:55   
tasa_m

sožalje...vem da se to dogaja,zato sem bla tak divja...pa prizadeta ker imava ful dober odnos...je do mene odkrita,ma fanta ki hodi k nam pa ona k njim,je v šoli pridna pol pa zaradi take bedarije da se kaj zgodi...

No, pa bo verjetno drugič 2-krat premislila. Ampak če je v obri družbi pol ni straha. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 269
4.12.2009 21:42:12   
MalaČebelica

o grozno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 270
4.12.2009 21:42:32   
KOKICA32

malo spremembe.. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 271
4.12.2009 21:42:44   
zorica

Čer punce!Ko sem danes prišla na RR me je skoraj kap ko sem vas našla na 7.delu.Spet sem toliko zamudila user posted image ,bom morala za nazaj brati.Sploh vam ne morem slediti user posted image

Sicer pa :user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas!!!!!!!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 272
4.12.2009 21:43:05   
tasa_m

drugič te bom res po nagi riti - sem ti to že enkrat obljubila pa sem pozabila user posted image user posted image user posted image

jeeeeeeeeeeeeeee, komaj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 273
4.12.2009 21:43:11   
KOKICA32

tak kot vednouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 274
4.12.2009 21:43:44   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Čer punce!Ko sem danes prišla na RR me je skoraj kap ko sem vas našla na 7.delu.Spet sem toliko zamudila user posted image ,bom morala za nazaj brati.Sploh vam ne morem slediti user posted image

Sicer pa :user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas!!!!!!!!!

Zorica, nič ne beri nazaj. Kr priključi se. Kako si?

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?