Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:35:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara [/link][link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=143810]nekaj me slike jezijo,ne gre limat... Vauuu! Ta starejša je pa že velika..je že najstnica, ne? So že "problemi"? najstarejša bo 16let stara...je ful pridna mora pa včasih malo pokazat da je najstnica...tako se mi je kaka dva meseca nazaj taaaak napila...vedno prej vpraša-lahko pijem?lahko kadim?takrat pa...sicer pa...če je pa moja Napila? Kaj je to? Seveda tudi to mora biti....vsi smo to dali skoz...samo eni smo imeli srečo, da nas starši niso dobili. bi blo pri njej težko-so jo prinesli ker ni vajena pa je šla opica čisti viski pit...pa ni rabla dosti...je mela srečo je bla v dobri družbi... Ops!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:35:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika dans pa imate energije za pisat...sploh ne sledim to še nič ni...čakaj še malo..bo še hujše.. mislim da ne bom dočakala.... je dragi prišel...dans je najin večer za? li gledanje TVja? pa kaj si tak radovedna
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:35:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara bi blo pri njej težko-so jo prinesli ker ni vajena pa je šla opica čisti viski pit...pa ni rabla dosti...je mela srečo je bla v dobri družbi... super za družbo! Moj mrzel bratranec je zarad NE dobre družbe umrl, ker so ga pustili kr neki na polju, ko so se ga napili
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:36:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa, DAAAAJ NOOOOO! Zakaj bi bila huda nate? Če pa sem malega spat dajala, pa sem samo na hitro odgovorila...pa čisto resnico sem ti napisala...bilo je tak tak..nisem dobila nobega občutka, ne pozitivnega ne negativnega...Sem jih pa 2x nasmejala...Več pa, ko se vidimo in seveda, ko dobim pošto. no, sam da veš - jaz sem celi dan držala pesti - ker nisem vedla ob kateri uri maš Hvala, hvala, hvala.... ka si zardela pa to? jaaaaa, če pa je deklina cel dan pesti stiskala...samo za mene...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:36:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj si tak radovedna kaj? Ja vprašam pa lahko, saj povedat ne rabi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:37:03
|
|
|
|
ema tiara
|
lahko pa sliko menjate iz albuma,če se slučajno kateri da...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:37:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaaaaa, če pa je deklina cel dan pesti stiskala...samo za mene... BRAVOOOOO ČEBELICAAAAAAAAAA ja,jaz pa sem pozabila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:37:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara bi blo pri njej težko-so jo prinesli ker ni vajena pa je šla opica čisti viski pit...pa ni rabla dosti...je mela srečo je bla v dobri družbi... super za družbo! Moj mrzel bratranec je zarad NE dobre družbe umrl, ker so ga pustili kr neki na polju, ko so se ga napili Ojoj! Pa že dolgo nazaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:37:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaaaaa, če pa je deklina cel dan pesti stiskala...samo za mene... BRAVOOOOO ČEBELICAAAAAAAAAA ja,jaz pa sem pozabila aha, kaj pa te ti zdaj farbaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:38:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara lahko pa sliko menjate iz albuma,če se slučajno kateri da... če ne danes pa jutri
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:38:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čuj, TAsa, kaj te maš to neke Simsone..ki jih te dobivaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:38:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara bi blo pri njej težko-so jo prinesli ker ni vajena pa je šla opica čisti viski pit...pa ni rabla dosti...je mela srečo je bla v dobri družbi... super za družbo! Moj mrzel bratranec je zarad NE dobre družbe umrl, ker so ga pustili kr neki na polju, ko so se ga napili Ojoj! Pa že dolgo nazaj? Ja, že nekaj let nazaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:39:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara lahko pa sliko menjate iz albuma,če se slučajno kateri da... rade volje, pa ne znam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:39:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara bi blo pri njej težko-so jo prinesli ker ni vajena pa je šla opica čisti viski pit...pa ni rabla dosti...je mela srečo je bla v dobri družbi... super za družbo! Moj mrzel bratranec je zarad NE dobre družbe umrl, ker so ga pustili kr neki na polju, ko so se ga napili Ojoj! Pa že dolgo nazaj? Ja, že nekaj let nazaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:39:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa, DAAAAJ NOOOOO! Zakaj bi bila huda nate? Če pa sem malega spat dajala, pa sem samo na hitro odgovorila...pa čisto resnico sem ti napisala...bilo je tak tak..nisem dobila nobega občutka, ne pozitivnega ne negativnega...Sem jih pa 2x nasmejala...Več pa, ko se vidimo in seveda, ko dobim pošto. no, sam da veš - jaz sem celi dan držala pesti - ker nisem vedla ob kateri uri maš Hvala, hvala, hvala....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:40:05
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara bi blo pri njej težko-so jo prinesli ker ni vajena pa je šla opica čisti viski pit...pa ni rabla dosti...je mela srečo je bla v dobri družbi... super za družbo! Moj mrzel bratranec je zarad NE dobre družbe umrl, ker so ga pustili kr neki na polju, ko so se ga napili sožalje...vem da se to dogaja,zato sem bla tak divja...pa prizadeta ker imava ful dober odnos...je do mene odkrita,ma fanta ki hodi k nam pa ona k njim,je v šoli pridna pol pa zaradi take bedarije da se kaj zgodi...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:40:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čuj, TAsa, kaj te maš to neke Simsone..ki jih te dobivaš? malo spremembe..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:40:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne vem...mogoče se še vedno slabo počuti..aja, saj ti si jo vidla včeraj..in kaj pravi? Dela nekaj za službo ne? Objemček dobiš nazaj! dela ja, pa še izpit ima pa to.. Pridna je v glavnem full. Aja pa še z nekim darilom se mora ubadat pridna je ja... Darilom? jaz nič ne vem o čem se gre ti tak vedno nekaj NENA veš... drugič te bom res po nagi riti - sem ti to že enkrat obljubila pa sem pozabila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:41:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara bi blo pri njej težko-so jo prinesli ker ni vajena pa je šla opica čisti viski pit...pa ni rabla dosti...je mela srečo je bla v dobri družbi... super za družbo! Moj mrzel bratranec je zarad NE dobre družbe umrl, ker so ga pustili kr neki na polju, ko so se ga napili sožalje...vem da se to dogaja,zato sem bla tak divja...pa prizadeta ker imava ful dober odnos...je do mene odkrita,ma fanta ki hodi k nam pa ona k njim,je v šoli pridna pol pa zaradi take bedarije da se kaj zgodi... No, pa bo verjetno drugič 2-krat premislila. Ampak če je v obri družbi pol ni straha.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:42:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara bi blo pri njej težko-so jo prinesli ker ni vajena pa je šla opica čisti viski pit...pa ni rabla dosti...je mela srečo je bla v dobri družbi... super za družbo! Moj mrzel bratranec je zarad NE dobre družbe umrl, ker so ga pustili kr neki na polju, ko so se ga napili o grozno
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:42:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čuj, TAsa, kaj te maš to neke Simsone..ki jih te dobivaš? malo spremembe..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:42:44
|
|
|
|
zorica
|
Čer punce!Ko sem danes prišla na RR me je skoraj kap ko sem vas našla na 7.delu.Spet sem toliko zamudila ,bom morala za nazaj brati.Sploh vam ne morem slediti Sicer pa : za vas!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:43:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica drugič te bom res po nagi riti - sem ti to že enkrat obljubila pa sem pozabila jeeeeeeeeeeeeeee, komaj čakam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:43:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica drugič te bom res po nagi riti - sem ti to že enkrat obljubila pa sem pozabila tak kot vedno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:43:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Čer punce!Ko sem danes prišla na RR me je skoraj kap ko sem vas našla na 7.delu.Spet sem toliko zamudila ,bom morala za nazaj brati.Sploh vam ne morem slediti Sicer pa : za vas!!!!!!!!! Zorica, nič ne beri nazaj. Kr priključi se. Kako si?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?