Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:19:42
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Pol te pa morjo roke bolet, kdo je pa opravljal dela mamice ta čas? MČ a si danes samo sedela, ata pa delo? Aha, zdaj pa te je mmmc razkrinkala Kak si te peglala, ha? ateja ni blo cel dan. za vse sama PRidna si bla!!! koliko berem na FB si bla ti še bolj Ja dons mi kr dogaja! Je šla moja lenoba na dopust
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:20:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nič babike, jaz šibam proti spalnici. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:21:34
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič drage moje, grem ker naša mala se že nekaj oglaša . Pa kaj te vem kaj ji je zadnje čase. Namesto da bi vedno bolje spala, ga ona vedno bolj biksa. LAHKO NOČ.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:23:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Vidim da vse šibate. No, saj jaz tudi. Mi je moj nalila malo Baylisa v mleko. Zdja sem pa čisto aut Lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:27:22
|
|
|
|
mmmc
|
Jst tud grem pančat, nočka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 23:20:27
|
|
|
|
Najaa
|
Kaj tuki pa nobene ni?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 23:20:47
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj tuki pa nobene ni? evo, mene mož še ne pusti spat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 23:21:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj tuki pa nobene ni? evo, mene mož še ne pusti spat Kako da ne? Zveni obetavno!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 23:21:56
|
|
|
|
yania
|
čer....kako punce...kje ste vse.. sej je petekkkk..pa še polnoč ni no..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 23:22:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj tuki pa nobene ni? evo, mene mož še ne pusti spat Kako da ne? Zveni obetavno! k bi blo vsaj...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 23:22:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania čer....kako punce...kje ste vse.. sej je petekkkk..pa še polnoč ni no.. A ne da? Pa nobene nikjer... Moj je šel, otroc spijo, jaz pa čisto sama samcata... Še pira nimam več no.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 23:23:44
|
|
|
|
yania
|
prid k men,,,jaz pa mojga čakam...tako je bilo naročilo..morm ga ubogat :)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 23:24:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj tuki pa nobene ni? evo, mene mož še ne pusti spat Kako da ne? Zveni obetavno! k bi blo vsaj... Kaj naj napišem na tole?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 23:25:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj tuki pa nobene ni? evo, mene mož še ne pusti spat Kako da ne? Zveni obetavno! k bi blo vsaj... Kaj naj napišem na tole? reče se: I feel you
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 23:25:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania prid k men,,,jaz pa mojga čakam...tako je bilo naročilo..morm ga ubogat :) Ja a ni šel ven? Do kdaj ga pa misliš čakat? Kaj pa maš kej za pit?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 23:27:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj tuki pa nobene ni? evo, mene mož še ne pusti spat Kako da ne? Zveni obetavno! k bi blo vsaj... Kaj naj napišem na tole? reče se: I feel you Kaj hočeš povedat, da sva na istem?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 23:33:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj tuki pa nobene ni? evo, mene mož še ne pusti spat Kako da ne? Zveni obetavno! k bi blo vsaj... Kaj naj napišem na tole? reče se: I feel you Kaj hočeš povedat, da sva na istem? skoraj si upam trdit, da ja
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 23:35:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 skoraj si upam trdit, da ja Imaš prav. Če ne bi ble, ne bi tule visele v teh nemogočih urah.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 23:48:26
|
|
|
|
yania
|
haha,,sorči F in N,,sem film gledala....pa Timon neki jamra....še dobr da mam solno lučko!!...haha ok,,nočko...očitno že spita..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.12.2009 0:20:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc a res, al kaj? Fak!!!! Kaj pa je mrzel bratranec? Mali bratranec (od fotrovega, maminega bratranca(sestrične) sin) Res ja. Prišel je iz Nemčije, kjer je delal in šel na drink s kolegi. Pa so se ga napili..in ko so se odpravljali domov je hotel čez okno v avtomobilu. Ker voznik ni hotel zaustavit (bil je tud nažgan) je dal Sandi glavo skozi okno. Voznik je še naprej vozil,Sandi pa zadel z glavo v drog od ulične rasvetljave. Ko so videli, da ima počeno lobanjo, so ga kr ven vrgli iz avta in ga pustili čez noč tam, oni pa pobegnili. Proti jutru ga je našla čistilka bližnjega kafiča. Grozno. zate.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.12.2009 16:30:10
|
|
|
|
tasa_m
|
Kaj pa se to pravi. Ble smo na strani št. 2 . Danes se še nobena ni oglasila. A ste vse pri Miklavžu? Midve z Lijo sva sami doma danes, ata je glih kar šel na RD, Lija pa panča. Čakam,da se zbudi, da greva v trgovino po miklavža za ateja. Sva ga imele danes cel dan za ritjo, tak da nisva mogle nič kupit. Bova ga presenetle, ker on je ziher pozabo, da je potrebno pridnim otrokom nekaj nastavit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.12.2009 18:41:09
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jaz sem si za miklavža kar sama kupla ,ker vsako leto odkar živim v Be....... vedno pozabi na mene ,pa božiček,pa deda mraz.Nobenemu ne primejo bremze ko bi se mogo tu vstavit .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.12.2009 18:54:40
|
|
|
|
PERSIDA
|
Veselega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.12.2009 19:40:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz sem si za miklavža kar sama kupla ,ker vsako leto odkar živim v Be....... vedno pozabi na mene ,pa božiček,pa deda mraz.Nobenemu ne primejo bremze ko bi se mogo tu vstavit .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.12.2009 19:42:06
|
|
|
|
tasa_m
|
Midve z Lijoko pa sva šle v qulandio je bil Miklavž pa preden sva se zgužvali do njega, je že odišo Ma midve sva hitri kot blisk, še stari gospod Miklavž nama pobegne Zdaj pa sva se skopali, Lija gre pa počasi via postelja, da lahkop gre mama ustvarjat, ker prazniki so pred vrati, jaz pa nimam še nič nareto
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ime za fantkaJAPEKatero se vam zdi lepše ime?Job (
25%)
Julij (
49%)
Jalen (
26%)
Število vseh glasov: 182Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!