Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:07:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ne smem, ker dojim mogoče pa zato pozabljam tak je delala Lija včeraj, ko je vidla Klaro ja kak je bila smešna, se je ful čudla, ko je Klaro videla, čeprav sta se videli minuto nazaj ful je bla posrečena. jaz se še zdaj režim, ko se na njen obraz spomnim. al pa ko se je kremžila kake fobre face je delala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:08:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc PRidna si bla!!! ZELO PRIDNA, MČ
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:08:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Pol te pa morjo roke bolet, kdo je pa opravljal dela mamice ta čas? MČ a si danes samo sedela, ata pa delo? Aha, zdaj pa te je mmmc razkrinkala Kak si te peglala, ha? ateja ni blo cel dan. za vse sama PRidna si bla!!! koliko berem na FB si bla ti še bolj
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:08:48
|
|
|
|
tasa_m
|
še preden se jo je Klara dotaknila, se je že nakremžila
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 4.12.2009 22:09:32 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:09:08
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ne smem, ker dojim mogoče pa zato pozabljam tak je delala Lija včeraj, ko je vidla Klaro se bomo že tak v lekarni zmenile, da bo šlo kljub dojenju no, saj bi verjetno res kaj rabla. al pa pač malo manj stvari, na katere moram misliti
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:09:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojoj, upam, da je bilo na sodišču pravici zadoščeno. Ni bilo. Ker se je staršem od njega šlo sam za dnar. In ko so jim ponudili denar sta pozabla na njegovo 3-dnevno trpljenje v bolnišnici. Jaz ju še zdaj nena rada vidim.. a to staršem od bratranca? Ojoj! Kaj pa v kazenskem delu? Mislim KAZEN za one, ki so bili zraven v avtu in niso ukrepali? In seveda za šoferja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:10:08
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m no ja je spomladi ja, sam je blo že toplo, ko smo se v mesti dobile. Se spomniš? spomnim. si mi prinesla rožico jaz pa nisem bila povabljena ma ziher si bla. samo takrat se še nisi hotela z nami družiti... ma nemoj če pa si vedno imela kake obveznosti. do takrat mislim, da se nismo še nikoli v živo videle. prvič pri Padrinotu se mi zdi????
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:10:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m še preden se jo je Klara dotaknila, se je že nakremžila hahahhaahaha..se na glas režim..kak je dobra!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:10:48
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc a res, al kaj? Fak!!!! Kaj pa je mrzel bratranec? Mali bratranec (od fotrovega, maminega bratranca(sestrične) sin) Res ja. Prišel je iz Nemčije, kjer je delal in šel na drink s kolegi. Pa so se ga napili..in ko so se odpravljali domov je hotel čez okno v avtomobilu. Ker voznik ni hotel zaustavit (bil je tud nažgan) je dal Sandi glavo skozi okno. Voznik je še naprej vozil,Sandi pa zadel z glavo v drog od ulične rasvetljave. Ko so videli, da ima počeno lobanjo, so ga kr ven vrgli iz avta in ga pustili čez noč tam, oni pa pobegnili. Proti jutru ga je našla čistilka bližnjega kafiča. Beeeeeedno! Si nisem mislna da je to možno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:11:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojoj, upam, da je bilo na sodišču pravici zadoščeno. Ni bilo. Ker se je staršem od njega šlo sam za dnar. In ko so jim ponudili denar sta pozabla na njegovo 3-dnevno trpljenje v bolnišnici. Jaz ju še zdaj nena rada vidim.. a to staršem od bratranca? Ojoj! Kaj pa v kazenskem delu? Mislim KAZEN za one, ki so bili zraven v avtu in niso ukrepali? In seveda za šoferja? ja, staršem od bratranca ja. Ne spomnim se več kak se je končalo z onimi..bi mogla mal mami al pa atija vprašat. Vem, da smo mi zarad tega mogli za 3. dni morje prestavit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:11:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m no ja je spomladi ja, sam je blo že toplo, ko smo se v mesti dobile. Se spomniš? spomnim. si mi prinesla rožico jaz pa nisem bila povabljena ma ziher si bla. samo takrat se še nisi hotela z nami družiti... ma nemoj če pa si vedno imela kake obveznosti. do takrat mislim, da se nismo še nikoli v živo videle. prvič pri Padrinotu se mi zdi???? te že..če ti tako praviš Mogoče pa sem se vas bala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:11:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc PRidna si bla!!! ZELO PRIDNA, MČ o hvala samo če bi me zdaj presenetile in prišle na obisk, bi vas vse po vrsti kap. ker pospravljeno ni nič. no, speglano pa je
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:11:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc a res, al kaj? Fak!!!! Kaj pa je mrzel bratranec? Mali bratranec (od fotrovega, maminega bratranca(sestrične) sin) Res ja. Prišel je iz Nemčije, kjer je delal in šel na drink s kolegi. Pa so se ga napili..in ko so se odpravljali domov je hotel čez okno v avtomobilu. Ker voznik ni hotel zaustavit (bil je tud nažgan) je dal Sandi glavo skozi okno. Voznik je še naprej vozil,Sandi pa zadel z glavo v drog od ulične rasvetljave. Ko so videli, da ima počeno lobanjo, so ga kr ven vrgli iz avta in ga pustili čez noč tam, oni pa pobegnili. Proti jutru ga je našla čistilka bližnjega kafiča. Beeeeeedno! Si nisem mislna da je to možno. O ja...pa še kaj drugega..Bolje, da ne veš...oz. ne veste.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:12:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m še preden se jo je Klara dotaknila, se je že nakremžila joj kak je dobra škoda da nismo še oni OOOOO ujele
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:12:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojoj, upam, da je bilo na sodišču pravici zadoščeno. Ni bilo. Ker se je staršem od njega šlo sam za dnar. In ko so jim ponudili denar sta pozabla na njegovo 3-dnevno trpljenje v bolnišnici. Jaz ju še zdaj nena rada vidim.. a to staršem od bratranca? Ojoj! Kaj pa v kazenskem delu? Mislim KAZEN za one, ki so bili zraven v avtu in niso ukrepali? In seveda za šoferja? ja, staršem od bratranca ja. Ne spomnim se več kak se je končalo z onimi..bi mogla mal mami al pa atija vprašat. Vem, da smo mi zarad tega mogli za 3. dni morje prestavit ja si bila še premala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:12:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hahahhaahaha..se na glas režim..kak je dobra! ti bi mogla tist Oooooo videt, ko sem ji sedišče obrnila inje zagledala Klaro. V takem smislu: a ti si tud tu?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:13:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hahahhaahaha..se na glas režim..kak je dobra! ti bi mogla tist Oooooo videt, ko sem ji sedišče obrnila inje zagledala Klaro. V takem smislu: a ti si tud tu? Kaj je spala pred tem al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:13:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Te že..če ti tako praviš Mogoče pa sem se vas bala? Glavno, da se nas zdaj več ne bojiš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:14:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hahahhaahaha..se na glas režim..kak je dobra! ti bi mogla tist Oooooo videt, ko sem ji sedišče obrnila inje zagledala Klaro. V takem smislu: a ti si tud tu? Kaj je spala pred tem al kaj? Ne, saj to je bla največja finta. Da sta se pred tem "pogovarjali" enih par minutk. Spraševali sta se kje ima katera ateja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:14:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m no ja je spomladi ja, sam je blo že toplo, ko smo se v mesti dobile. Se spomniš? spomnim. si mi prinesla rožico jaz pa nisem bila povabljena ma ziher si bla. samo takrat se še nisi hotela z nami družiti... ma nemoj če pa si vedno imela kake obveznosti. do takrat mislim, da se nismo še nikoli v živo videle. prvič pri Padrinotu se mi zdi???? te že..če ti tako praviš Mogoče pa sem se vas bala? ha ha. eh to ziher ne. samo saj takrat se še niti nismo tak pogosto dobivale. pa jaz to nisem nekaj vabila. pač smo se ravno takrat doble in sem pač eno rundo častila...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:15:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Te že..če ti tako praviš Mogoče pa sem se vas bala? Glavno, da se nas zdaj več ne bojiš si ziher?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:15:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc a res, al kaj? Fak!!!! Kaj pa je mrzel bratranec? Mali bratranec (od fotrovega, maminega bratranca(sestrične) sin) Res ja. Prišel je iz Nemčije, kjer je delal in šel na drink s kolegi. Pa so se ga napili..in ko so se odpravljali domov je hotel čez okno v avtomobilu. Ker voznik ni hotel zaustavit (bil je tud nažgan) je dal Sandi glavo skozi okno. Voznik je še naprej vozil,Sandi pa zadel z glavo v drog od ulične rasvetljave. Ko so videli, da ima počeno lobanjo, so ga kr ven vrgli iz avta in ga pustili čez noč tam, oni pa pobegnili. Proti jutru ga je našla čistilka bližnjega kafiča. Beeeeeedno! Si nisem mislna da je to možno. O ja...pa še kaj drugega..Bolje, da ne veš...oz. ne veste. joj, ja ti to marsikaj vidiš in slišiš pri svojem delu. samo ne raje povedat
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:15:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hahahhaahaha..se na glas režim..kak je dobra! ti bi mogla tist Oooooo videt, ko sem ji sedišče obrnila inje zagledala Klaro. V takem smislu: a ti si tud tu? Kaj je spala pred tem al kaj? Ne, saj to je bla največja finta. Da sta se pred tem "pogovarjali" enih par minutk. Spraševali sta se kje ima katera ateja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:16:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc a res, al kaj? Fak!!!! Kaj pa je mrzel bratranec? Mali bratranec (od fotrovega, maminega bratranca(sestrične) sin) Res ja. Prišel je iz Nemčije, kjer je delal in šel na drink s kolegi. Pa so se ga napili..in ko so se odpravljali domov je hotel čez okno v avtomobilu. Ker voznik ni hotel zaustavit (bil je tud nažgan) je dal Sandi glavo skozi okno. Voznik je še naprej vozil,Sandi pa zadel z glavo v drog od ulične rasvetljave. Ko so videli, da ima počeno lobanjo, so ga kr ven vrgli iz avta in ga pustili čez noč tam, oni pa pobegnili. Proti jutru ga je našla čistilka bližnjega kafiča. Beeeeeedno! Si nisem mislna da je to možno. O ja...pa še kaj drugega..Bolje, da ne veš...oz. ne veste. joj, ja ti to marsikaj vidiš in slišiš pri svojem delu. samo ne raje povedat saj ne bom...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 22:17:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hahahhaahaha..se na glas režim..kak je dobra! ti bi mogla tist Oooooo videt, ko sem ji sedišče obrnila inje zagledala Klaro. V takem smislu: a ti si tud tu? ja, ful je bla dobra. cel čas sta ble skupaj pa se nekaj božale al mlatile. a pol, ko jo je tasa obrnila pa je bil taki OOO, ko da se sto let nista vidli
ime za fantka? brankicalilo rene (
13%)
lalo rene (
2%)
rene (
48%)
nino rene (
5%)
jan rene (
17%)
lan rene (
14%)
Število vseh glasov: 592Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!