Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:43:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Čer punce!Ko sem danes prišla na RR me je skoraj kap ko sem vas našla na 7.delu.Spet sem toliko zamudila ,bom morala za nazaj brati.Sploh vam ne morem slediti Sicer pa : za vas!!!!!!!!! hellooooo! Eh, kaj boš brala..kaj vključi se!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:44:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica drugič te bom res po nagi riti - sem ti to že enkrat obljubila pa sem pozabila tak kot vedno nje pa je res treba AKTO kupit..pametni pišejo.. Mam jaz neke listov še doma, ti jih drugič cuj prnesem. Mapo pa si sama kupi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:45:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica drugič te bom res po nagi riti - sem ti to že enkrat obljubila pa sem pozabila tak kot vedno nje pa je res treba AKTO kupit..pametni pišejo.. Mam jaz neke listov še doma, ti jih drugič cuj prnesem. Mapo pa si sama kupi Kdaj pa ima MČ RD?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:46:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica drugič te bom res po nagi riti - sem ti to že enkrat obljubila pa sem pozabila jeeeeeeeeeeeeeee, komaj čakam ha ha ha. sam da ti ne bo pol nerodno al pa kaj
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:46:44
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Čer punce!Ko sem danes prišla na RR me je skoraj kap ko sem vas našla na 7.delu.Spet sem toliko zamudila ,bom morala za nazaj brati.Sploh vam ne morem slediti Sicer pa : za vas!!!!!!!!! zdravo! pa saj se po moje ne splača za nazaj brat. raje povej kako
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:47:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica drugič te bom res po nagi riti - sem ti to že enkrat obljubila pa sem pozabila tak kot vedno nje pa je res treba AKTO kupit..pametni pišejo.. Mam jaz neke listov še doma, ti jih drugič cuj prnesem. Mapo pa si sama kupi Kdaj pa ima MČ RD? poleti enkrat (mesec Ljubezni-Maj)
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 4.12.2009 21:48:10 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:47:18
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kak boš delala voščilnice? Kaka ideja? Jaz bom V. slikala v božičkovem odjelu pa gor prilimala..kaj pa ostalo? Čuj,jaz imam take otroške motive. Slike pa bom noter dala-določenim samo. A lahko z Lijo prideva v božičkovi opremi, ko prideva do tebe, pa jo ti slikaš? Naš fotkič je čist kaput . PROSIM. normalno..pa bom še jaz mojega v to dala..pa ju bova še skupaj slikali... HVAAALAAAA tisočkrat!!! Dobiš objemček, ko se vidimo Ki pa te MČ je? A zdaj ko je njen z Japonske prišo je polno zasedena al kak? ne vem...mogoče se še vedno slabo počuti..aja, saj ti si jo vidla včeraj..in kaj pravi? Dela nekaj za službo ne? Objemček dobiš nazaj! študiram, če si huda na mene ker mi take kratke sms-e pošiljaš Pa, DAAAAJ NOOOOO! Zakaj bi bila huda nate? Če pa sem malega spat dajala, pa sem samo na hitro odgovorila...pa čisto resnico sem ti napisala...bilo je tak tak..nisem dobila nobega občutka, ne pozitivnega ne negativnega...Sem jih pa 2x nasmejala...Več pa, ko se vidimo in seveda, ko dobim pošto. no, sam da veš - jaz sem celi dan držala pesti - ker nisem vedla ob kateri uri maš Pol te pa morjo roke bolet, kdo je pa opravljal dela mamice ta čas?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:47:24
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: zorica Čer punce!Ko sem danes prišla na RR me je skoraj kap ko sem vas našla na 7.delu.Spet sem toliko zamudila ,bom morala za nazaj brati.Sploh vam ne morem slediti Sicer pa : za vas!!!!!!!!! hellooooo! Eh, kaj boš brala..kaj vključi se! res,jaz že eno uro za nazaj berem pa sem iz 125 do 145 strani prišla...res ste čveke
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:47:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica drugič te bom res po nagi riti - sem ti to že enkrat obljubila pa sem pozabila tak kot vedno pa kaj je. kaj bi se rada kregala al kaj
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:49:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj je. kaj bi se rada kregala al kaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:49:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica drugič te bom res po nagi riti - sem ti to že enkrat obljubila pa sem pozabila tak kot vedno nje pa je res treba AKTO kupit..pametni pišejo.. Mam jaz neke listov še doma, ti jih drugič cuj prnesem. Mapo pa si sama kupi nič mi ne nosi. kaj nisi vidla kako mam - nimam kam kaj dat. saj si zapišem, samo pol itak list zgubim al pa pozabim prebrat
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:50:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica drugič te bom res po nagi riti - sem ti to že enkrat obljubila pa sem pozabila tak kot vedno nje pa je res treba AKTO kupit..pametni pišejo.. Mam jaz neke listov še doma, ti jih drugič cuj prnesem. Mapo pa si sama kupi Kdaj pa ima MČ RD? sem že imela. konev za letos mam pa na dan mladosti
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:50:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Pol te pa morjo roke bolet, kdo je pa opravljal dela mamice ta čas? MČ a si danes samo sedela, ata pa delo? Aha, zdaj pa te je mmmc razkrinkala Kak si te peglala, ha?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:50:52
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica drugič te bom res po nagi riti - sem ti to že enkrat obljubila pa sem pozabila tak kot vedno nje pa je res treba AKTO kupit..pametni pišejo.. Mam jaz neke listov še doma, ti jih drugič cuj prnesem. Mapo pa si sama kupi Kdaj pa ima MČ RD? poleti enkrat (mesec Ljubezni-Maj) a to je poleti?? to je spomladi
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:52:01
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara bi blo pri njej težko-so jo prinesli ker ni vajena pa je šla opica čisti viski pit...pa ni rabla dosti...je mela srečo je bla v dobri družbi... super za družbo! Moj mrzel bratranec je zarad NE dobre družbe umrl, ker so ga pustili kr neki na polju, ko so se ga napili a res, al kaj? Fak!!!! Kaj pa je mrzel bratranec? Mali bratranec (od fotrovega, maminega bratranca(sestrične) sin)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:52:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica drugič te bom res po nagi riti - sem ti to že enkrat obljubila pa sem pozabila tak kot vedno nje pa je res treba AKTO kupit..pametni pišejo.. Mam jaz neke listov še doma, ti jih drugič cuj prnesem. Mapo pa si sama kupi Kdaj pa ima MČ RD? sem že imela. konev za letos mam pa na dan mladosti aja? Takrat sem jaz naredila izpit za motor!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:52:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica drugič te bom res po nagi riti - sem ti to že enkrat obljubila pa sem pozabila tak kot vedno pa kaj je. kaj bi se rada kregala al kaj neeeee, danes nisem tak razpoložena
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:52:27
|
|
|
|
ema tiara
|
nič čveke gremo spat...se pišemo...nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:52:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kak boš delala voščilnice? Kaka ideja? Jaz bom V. slikala v božičkovem odjelu pa gor prilimala..kaj pa ostalo? Čuj,jaz imam take otroške motive. Slike pa bom noter dala-določenim samo. A lahko z Lijo prideva v božičkovi opremi, ko prideva do tebe, pa jo ti slikaš? Naš fotkič je čist kaput . PROSIM. normalno..pa bom še jaz mojega v to dala..pa ju bova še skupaj slikali... HVAAALAAAA tisočkrat!!! Dobiš objemček, ko se vidimo Ki pa te MČ je? A zdaj ko je njen z Japonske prišo je polno zasedena al kak? ne vem...mogoče se še vedno slabo počuti..aja, saj ti si jo vidla včeraj..in kaj pravi? Dela nekaj za službo ne? Objemček dobiš nazaj! študiram, če si huda na mene ker mi take kratke sms-e pošiljaš Pa, DAAAAJ NOOOOO! Zakaj bi bila huda nate? Če pa sem malega spat dajala, pa sem samo na hitro odgovorila...pa čisto resnico sem ti napisala...bilo je tak tak..nisem dobila nobega občutka, ne pozitivnega ne negativnega...Sem jih pa 2x nasmejala...Več pa, ko se vidimo in seveda, ko dobim pošto. no, sam da veš - jaz sem celi dan držala pesti - ker nisem vedla ob kateri uri maš Pol te pa morjo roke bolet, kdo je pa opravljal dela mamice ta čas? sem praktično celi dan likala - pa se roka, s katero sem držala likalnik, šteje kot pest sicer pa - saj sem ženska - multitasking pa to
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:52:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica drugič te bom res po nagi riti - sem ti to že enkrat obljubila pa sem pozabila tak kot vedno nje pa je res treba AKTO kupit..pametni pišejo.. Mam jaz neke listov še doma, ti jih drugič cuj prnesem. Mapo pa si sama kupi Kdaj pa ima MČ RD? poleti enkrat (mesec Ljubezni-Maj) a to je poleti?? to je spomladi no ja je spomladi ja, sam je blo že toplo, ko smo se v mesti dobile. Se spomniš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:53:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Pol te pa morjo roke bolet, kdo je pa opravljal dela mamice ta čas? MČ a si danes samo sedela, ata pa delo? Aha, zdaj pa te je mmmc razkrinkala Kak si te peglala, ha? Pustite jo..je imela dobre želje!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:53:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj je. kaj bi se rada kregala al kaj tak ja
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:54:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica sem praktično celi dan likala - pa se roka, s katero sem držala likalnik, šteje kot pest sicer pa - saj sem ženska - multitasking pa to
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:54:13
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Pol te pa morjo roke bolet, kdo je pa opravljal dela mamice ta čas? MČ a si danes samo sedela, ata pa delo? Aha, zdaj pa te je mmmc razkrinkala Kak si te peglala, ha? ateja ni blo cel dan. za vse sama
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.12.2009 21:54:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj je. kaj bi se rada kregala al kaj tak ja aja?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Najlepše ime za fantka?jagodka7Katero fantovsko ime vam je najlepše?Tomi (
18%)
Liam (
25%)
Timi (
4%)
Lan (
25%)
Maj (
18%)
Nino (
10%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!