Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 7:26:43
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! nhaya krasna novica! bo hitro konec špikanja. V nedeljo pa dobro opravi! Glede bolniške pa - vsaka je od punkcije do ET na bolniški, po transferju pa od treh dni, kolikor avtomatsko pripada, pa tja do enega tedna, nekatere so tudi do testa. Z bolniško za več kot tri dni se zmeniš z osebnim zdravnikom, če jo pa potrebuješ ali ne, je pa malo odvisno tudi od dela, ki ga opravljaš, če imaš za dvigovat bremena ali pa če je ful pshično obremenino, si doma, drugače pa ni nujno. skuštrana suzi dobro opravi danes, navijam, da je čimveč foliklov lepo zraslo! IVYY za vikende delajo dr. po rzporedu, kakor so dežurni in večinoma sestre še nimajo prej podatkov, kdo bo takrat delal. Upam, da boš tokrat punkcijo lažje prestala. Inana srečno! Lep dan želim vsem!
< Sporočilo je popravil loremi -- 5.2.2010 7:27:25 >
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 8:28:04
|
|
|
|
Urshy78
|
dobro jutro skustrana suzy, javi nam kako je bilo na UZ. ivvy, ekola, stopka je za tabo. si tudi ti dobla apaurinček za danes zvečer? jaz sem spala po njemu kot bebica jaz sem imela pa ponoči ful grozne sanje, se mi je sanjalo, da se nobena celica ni oplodila.. ja, bo šlo še nekaj živcev do torka.. ali mogoče katera ve, čemu je namenej Utrogestan? jaz ga moram jemati danes in jutri 2 tableti 3 x na dan oralno, potem pa dva dni še vaginalno.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 8:46:40
|
|
|
|
IVYY
|
loremi, hvala za informacijo. Glede boleče punkcije pa po mojem ne bom niti šla za tem, ali me kaj boli ali ne, ker bom toliko težila doktorju, da mi ne pozabijo narediti IMSI. skustrana suzy, javi se, ko odpraviš. Držim pesti za čimveč lepih foliklov Urshy78, tudi jaz sem dobila apurinček, bom vsaj spala to noč, ker to nisem čisto nič spala ...skrbi me, kar je normalno. Mimo tega pač ne morem, pa še 2x sem se včeraj tako zjokala, ampak mi je bilo potem lažje. Utrogestan pa je spolni hormon, ki pripravi sluznico maternice za implantacijo zarodka. Nekatere zenske imajo kljub temu, da so zanosile,premalo tega hormona in zato sluznica ni dobro pripravljena za vgnezditev. Rada imam prava vsako!!!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 8:49:48
|
|
|
|
IVYY
|
urshy78 in ne misli na sanje, ker se niti zdaleč ne bodo uresničile !!!!! In čim bolj mirne živčke, ker bo vse v redu.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 8:57:25
|
|
|
|
diana79
|
dobro jutro!jaz sem danes zjutraj začela krvavet,tako da nimam dober občutek!sicer na enkrat samo na papirju pozna!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 8:57:27
|
|
|
|
rojena77
|
Pozdravljene punce! Pred dobrim mesecem dni sem bila na istem kot večina vas - Diana tudi jaz sem naredila test tako hitro in je bila nežna črtica. In ker sem pač brala, da to še nič ne pomeni sem dala še enega možu in ni bilo ne duha ne sluha o črtici. No skratka bila je nosečnost. Ampak težko je bilo čakat..... Glede bolniške nhaya pa precej je odvisno tudi od tega kje si, v mb sem imela bolniško pd punkcije 14 dni, nato spet do testa, in če zanosiš dobiš tudi bolniško do konca. Rada vas berem, Vsak postopek je težek, ampak enkrat bo vsaki uspelo.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 9:06:02
|
|
|
|
špica84
|
dobro jutro, no jaz se bom pocasa spokala spat,ker sem bila ponoci pridna in delala.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 9:08:29
|
|
|
|
Urshy78
|
ivyy, čisto normalno je, da si živčna, ampak verjamem, da bo potekalo vse tako, kot si želiš. po apaurinčku se boš sprostila, jaz sem se naslednje jutro zbudila kot prerojena aha, hvala za info glede Utrogestana. saj ne mislim na sanje, ampak saj veš, psiha dela svoje drugače pa ostajam pozitivna diana, upam, da tale krvavitev ne pomeni nič slabega daj pokliči raje na kliniko in jim povej da krvaviš, da te bodo pregledali, če bo potrebno. držim pesti, da se bo vse dobro izteklo
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 9:09:32
|
|
|
|
Urshy78
|
špica, lepe sanje ti želim na ZS sem ti pa že včeraj odgovorila. lahko noč
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 9:14:01
|
|
|
|
špica84
|
urshy najlepsa hvala
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 9:21:00
|
|
|
|
IVYY
|
diana79...mislim nate in držim pesti ..ni nujno, da je ta rahla krvavitev slab znak. Ne obupaj prosim te, vseeno pa ti predlagam isto kur urshy79,da pokličeš na kliniko.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 9:28:38
|
|
|
|
diana79
|
sem že poklicala in so rekli da lakho da samo eno pikico šla naprej!naj bi počivala in 12.2 v vsakem primeru grem dati kri!zdaj mi ne morejo čist nič pomagat,ker na UZ še nič ne vidi!kri bo pokazal ali je ali ni!to je tako grozen občutek!samo čakam lakho!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 9:36:14
|
|
|
|
IVYY
|
diana, vem da je težko, si niti ne predstavljam, kako ti je, a bodi močna !!! Sem s tabo
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 9:37:35
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 sem že poklicala in so rekli da lakho da samo eno pikico šla naprej!naj bi počivala in 12.2 v vsakem primeru grem dati kri!zdaj mi ne morejo čist nič pomagat,ker na UZ še nič ne vidi!kri bo pokazal ali je ali ni!to je tako grozen občutek!samo čakam lakho! Diana, nikar prosim delati panike, dokler se ne ulije je še vedno upanje, sama veš da so imela punce, ki so zanosile z dvojčki po večini neke izcedke, le ti pogosto spremljajo nosečnost z dvojčki. Po drugi strani pa je lahko tudi tako, kot so ti sestre na SIII rekle, lahko da se je ena pikica poslovila. Ti se lepo sprosti in počivaj, sedaj ne moreš spremeniti ničesar več, če so ti te pikice namenjene, bodo ostale pri tebi.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 9:47:05
|
|
|
|
Urshy78
|
diana, držim pesti, da se bo vse dobro izteklo
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 10:26:34
|
|
|
|
loremi
|
Diana79 vem, da je težko, ampak v tem trenutku nihče ne mora naredit ničesar, vse, kar pa ti lahko narediš, je pa to, da počivaš!! Vzami bolniško, če delaš, počivaj, ne dviguj bremen, ne se zezat s kuhanjem. Vse je treba poskusit, pač s počivanjem, potem pa kar bo bo, jaz upam na najboljše!! Na UZ se pa res še nič ne vidi, zato se ga pa prvič dela 4 tedne po transferju. Srečno in ne obupat! Urshy78 to so ble le slabe sanje, ko smo v postopkih, misli delajo bolj kot prej in strah potem doprinese svoje poleg. Tako je, ko si prvič iščemo delo, tako je, ko gremo prvič v šolo, tako je, ko s pomočjo medicine delamo na zanositvi in tako je, ko zanosiš, misli skoz delajo. tako da mirno naprej do torka, me čaramo tu, da se razvijajo celice v lepe blastocistke .
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 11:13:24
|
|
|
|
Rakica_80
|
Daaan Ja ja ja ja ja ja ja moja je pritekla madona, kdaj sem se tako veselila tečke NIKOLI JUTRI 5.2 prevzem zdravil Loremi, ma ti si res pridna, vedno poskrbiš da ne bojo punce zaspane Kako si mi ti Trebušek se že kej pozna IVYY, kako je špikarka moja Ja ti si sedaj končala, mene pa še to čaka Mislim, da smo glavne drogerašice v Kopru Veš koliko krat sem si predstavljala, da me policija vstavi in vidi polno torbico igel Jutri imaš punkcijo in veš kaj ti želim,NAJ BODO VSE CELICE DOBRE IN TE NAJ SE TUDI OPLODIJO VEM, DA BO VELIKO VELIKO BLASTOCID
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 11:17:46
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: diana79 sem že poklicala in so rekli da lakho da samo eno pikico šla naprej!naj bi počivala in 12.2 v vsakem primeru grem dati kri!zdaj mi ne morejo čist nič pomagat,ker na UZ še nič ne vidi!kri bo pokazal ali je ali ni!to je tako grozen občutek!samo čakam lakho! Diana, nikar prosim delati panike, dokler se ne ulije je še vedno upanje, sama veš da so imela punce, ki so zanosile z dvojčki po večini neke izcedke, le ti pogosto spremljajo nosečnost z dvojčki. Po drugi strani pa je lahko tudi tako, kot so ti sestre na SIII rekle, lahko da se je ena pikica poslovila. Ti se lepo sprosti in počivaj, sedaj ne moreš spremeniti ničesar več, če so ti te pikice namenjene, bodo ostale pri tebi. Se strinjam s teboj Mismis, Diana držim močno pesti, da ti je ena ostala, v kar ne dvomim Mismis, ti pa si meni zbežala na drugo stran papirja, ma te bom veš , če ne jaz, bom rekla tvojemu Dr.D. naj on poskrbi je bližje Kako napreduje mi povej
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 11:33:48
|
|
|
|
Urshy78
|
loremi, imam srečo, da ste okoli mene res same dobre čarovnice, tako da sem zdaj pomirjena koliko časa ste pa krvavele po punkciji? jaz danes krvavim bolj kot včeraj, kri je pomešana s sluzjo, sicer ni ful močna, ampak močnejša kot včeraj. saj to je verjetno normalno? se pa res pazim, večino dneva ležim oz počivam.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 11:37:02
|
|
|
|
IVYY
|
BEBIII, jupiiiii!!!!!!!!1 . Kdaj se pa začneš špikat? Ti zdaj lepo počivaj, ne se preveč naprezat Drugače sem v redu, prsa me ze malo bolijo, pa v trebuhu imam tak čuden občutek napetosti, ampak tako vsaj vem,da se nekaj dogaja Hvala za lepe želje in misli
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 11:38:56
|
|
|
|
IVYY
|
urshy78, nič ne skrbi za te krvavitve. Je čisto normalno. Jaz sem tudi drugi dan malenkost bolj krvavela kot prvi. Krvavitve pa so trajale tam tudi do 3. dne po punkciji.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 11:44:15
|
|
|
|
Urshy78
|
Bebii, super za samo je res hecno, kako se je v redkih priložnosti razveselimo, a ne ivyy, hvala za odgovor, zdaj me ne skrbi več. ker sem bila kar malo panična jaz sem imela občutek, da mi bo po stopki razgnalo prsa in jajčnike ampak to samo pomeni, da je vse ok
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 12:08:23
|
|
|
|
spominčica
|
Ravno prišla od Drobniča. Po novemberskem icsi ju in januarskem splavu grem marca lahko v nov boj Gre še katera?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 12:19:13
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 Bebii, super za samo je res hecno, kako se je v redkih priložnosti razveselimo, a ne Jaaa res, to nemoreš verjet, sedaj poznam občutke, vsaj približno, kako je puncam, ki nimajo svoje
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 5.2.2010 12:21:34
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY BEBIII, jupiiiii!!!!!!!!1 . Kdaj se pa začneš špikat? Ti zdaj lepo počivaj, ne se preveč naprezat Ma moram se čim več, da se mi vse za nazaj čšisti Drugače sem v redu, prsa me ze malo bolijo, pa v trebuhu imam tak čuden občutek napetosti, ampak tako vsaj vem,da se nekaj dogaja Ja to je normalno po stopki Hvala za lepe želje in misli-RADA TE IMAM
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......