|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
5.2.2010 7:26:43   
loremi
Dobro jutro!

user posted image
nhaya krasna novica! user posted image  bo hitro konec špikanja. V nedeljo pa dobro opravi!
Glede bolniške pa - vsaka je od punkcije do ET na bolniški, po transferju pa od treh dni, kolikor avtomatsko pripada, pa tja do enega tedna, nekatere so tudi do testa. Z bolniško za več kot tri dni se zmeniš z osebnim zdravnikom, če jo pa potrebuješ ali ne, je pa malo odvisno tudi od dela, ki ga opravljaš, če imaš za dvigovat bremena ali pa če je ful pshično obremenino, si doma, drugače pa ni nujno.
skuštrana suzi dobro opravi danes, navijam, da je čimveč foliklov lepo zraslo! user posted image

IVYY za vikende delajo dr. po rzporedu, kakor so dežurni in večinoma sestre še nimajo prej podatkov, kdo bo takrat delal. Upam, da boš tokrat punkcijo lažje prestala.

Inana srečno!

Lep dan želim vsem!

< Sporočilo je popravil loremi -- 5.2.2010 7:27:25 >

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 776
5.2.2010 8:28:04   
Urshy78
dobro jutro user posted image

skustrana suzy, javi nam kako je bilo na UZ.

ivvy, ekola, stopka je za tabo. si tudi ti dobla apaurinček za danes zvečer? jaz sem spala po njemu kot bebica user posted image

jaz sem imela pa ponoči ful grozne sanje, se mi je sanjalo, da se nobena celica ni oplodila..user posted image ja, bo šlo še nekaj živcev do torka..

ali mogoče katera ve, čemu je namenej Utrogestan? jaz ga moram jemati danes in jutri 2 tableti 3 x na dan oralno, potem pa dva dni še vaginalno.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 777
5.2.2010 8:46:40   
IVYY
loremi, hvala za informacijo. Glede boleče punkcije pa po mojem ne bom niti šla za tem, ali me kaj boli ali ne, ker bom toliko težila doktorju, da mi ne pozabijo narediti IMSI.user posted image user posted image

skustrana suzy, javi se, ko odpraviš. Držim pesti za čimveč lepih foliklov

Urshy78, tudi jaz sem dobila apurinček, bom vsaj spala to noč, ker to nisem čisto nič spalauser posted image ...skrbi me, kar je normalno. Mimo tega pač ne morem, pa še 2x sem se včeraj tako zjokala, ampak mi je bilo potem lažje.
Utrogestan pa je spolni hormon, ki pripravi sluznico maternice za implantacijo zarodka. Nekatere zenske imajo kljub temu, da so zanosile,premalo tega hormona in zato sluznica ni dobro pripravljena za vgnezditev.

Rada imam prava vsako!!!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 778
5.2.2010 8:49:48   
IVYY
urshy78 in ne misli na sanje, ker se niti zdaleč ne bodo uresničile !!!!!
In čim bolj mirne živčke, ker bo vse v redu.user posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 779
5.2.2010 8:57:25   
diana79

dobro jutro!jaz sem  danes zjutraj začela krvavet,tako da nimam dober občutek!sicer na enkrat samo na papirju pozna!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 780
5.2.2010 8:57:27   
rojena77
Pozdravljene punce!

Pred dobrim mesecem dni sem bila na istem kot večina vas - Diana tudi jaz sem naredila test tako hitro in je bila nežna črtica. In ker sem pač brala, da to še nič ne pomeni sem dala še enega možu in ni bilo ne duha ne sluha o črtici. No skratka bila je nosečnost. Ampak težko je bilo čakat.....

Glede bolniške nhaya pa precej je odvisno tudi od tega kje si, v mb sem imela bolniško pd punkcije 14 dni, nato spet do testa, in če zanosiš dobiš tudi bolniško do konca.

Rada vas berem,
Vsak postopek je težek, ampak enkrat bo vsaki uspelo.

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 781
5.2.2010 9:06:02   
špica84
dobro jutro, no jaz se bom pocasa spokala spat,ker sem bila ponoci pridna in delala.

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 782
5.2.2010 9:08:29   
Urshy78
ivyy, čisto  normalno je, da si živčna, ampak verjamem, da bo potekalo vse tako, kot si želiš. po apaurinčku se boš sprostila, jaz sem se naslednje jutro zbudila kot prerojena user posted image
aha, hvala za info glede Utrogestana.

saj ne mislim na sanje, ampak saj veš, psiha dela svoje user posted image drugače pa ostajam pozitivna user posted image

diana, upam, da tale krvavitev ne pomeni nič slabega user posted image user posted image user posted image
daj pokliči raje na kliniko in jim povej da krvaviš, da te bodo pregledali, če bo potrebno. držim pesti, da se bo vse dobro izteklo user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 783
5.2.2010 9:09:32   
Urshy78
špica, lepe sanje ti želim user posted image na ZS sem ti pa že včeraj odgovorila. lahko noč user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 784
5.2.2010 9:14:01   
špica84
urshy najlepsa hvala

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 785
5.2.2010 9:21:00   
IVYY
diana79...mislim nate in držim pestiuser posted image user posted image ..ni nujno, da je ta rahla krvavitev slab znak.
Ne obupaj prosim te, vseeno pa ti predlagam isto kur urshy79,da pokličeš na kliniko.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 786
5.2.2010 9:28:38   
diana79

sem že poklicala in so rekli da lakho da samo eno pikico šla naprej!naj bi počivala in 12.2 v vsakem primeru  grem dati kri!zdaj mi ne morejo čist nič pomagat,ker na UZ še nič ne vidi!kri bo pokazal ali je ali ni!to je tako grozen občutek!samo čakam lakho!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 787
5.2.2010 9:36:14   
IVYY
user posted image user posted image diana, vem da je težko, si niti ne predstavljam, kako ti je, a bodi močna !!!
Sem s tabo

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 788
5.2.2010 9:37:35   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

sem že poklicala in so rekli da lakho da samo eno pikico šla naprej!naj bi počivala in 12.2 v vsakem primeru  grem dati kri!zdaj mi ne morejo čist nič pomagat,ker na UZ še nič ne vidi!kri bo pokazal ali je ali ni!to je tako grozen občutek!samo čakam lakho!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Diana, nikar prosim delati panike, dokler se ne ulije je še vedno upanje, sama veš da so imela punce, ki so zanosile z dvojčki po večini neke izcedke, le ti pogosto spremljajo nosečnost z dvojčki.
Po drugi strani pa je lahko tudi tako, kot so ti sestre na SIII rekle, lahko da se je ena pikica poslovila.
Ti se lepo sprosti in počivaj, sedaj ne moreš spremeniti ničesar več, če so ti te pikice namenjene, bodo ostale pri tebi.user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 789
5.2.2010 9:47:05   
Urshy78
diana, držim pesti, da se bo vse dobro izteklo user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 790
5.2.2010 10:26:34   
loremi
Diana79 vem, da je težko, ampak v tem trenutku nihče ne mora naredit ničesar, vse, kar pa ti lahko narediš, je pa to, da počivaš!! Vzami bolniško, če delaš, počivaj, ne dviguj bremen, ne se zezat s kuhanjem. Vse je treba poskusit, pač s počivanjem, potem pa kar bo bo, jaz upam na najboljše!! Na UZ se pa res še nič ne vidi, zato se ga pa prvič dela 4 tedne po transferju. Srečno in ne obupat! user posted image user posted image

Urshy78 to so ble le slabe sanje, ko smo v postopkih, misli delajo bolj kot prej in strah potem doprinese svoje poleg. Tako je, ko si prvič iščemo delo, tako je, ko gremo prvič v šolo, tako je, ko s pomočjo medicine delamo na zanositvi in tako je, ko zanosiš, misli skoz delajo. tako da mirno naprej do torka, me čaramo tu, da se razvijajo celice v lepe blastocistke user posted image . user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 791
5.2.2010 11:13:24   
Rakica_80
Daaanuser posted image
Ja ja ja ja ja ja jauser posted image  moja user posted image  je priteklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  madona, kdaj sem se tako veselila tečkeuser posted image NIKOLIuser posted image  
JUTRI 5.2 prevzem zdraviluser posted image

Loremi, ma ti si res pridna, vedno poskrbiš da ne bojo punce zaspaneuser posted image
Kako si mi tiuser posted image user posted image user posted image  Trebušek  se že kej poznauser posted image

IVYY, kako je špikarka mojauser posted image  Ja ti si sedaj končala, mene pa še to čakauser posted image
Mislim, da smo glavne drogerašice v Kopruuser posted image user posted image user posted image  Veš koliko krat sem si predstavljala, da me policija vstavi in vidi polno torbico igeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri imaš punkcijo in veš kaj ti želim,NAJ BODO VSE CELICE DOBRE IN TE NAJ SE TUDI OPLODIJOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VEM, DA BO VELIKO VELIKO BLASTOCIDuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 792
5.2.2010 11:17:46   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

Diana, nikar prosim delati panike, dokler se ne ulije je še vedno upanje, sama veš da so imela punce, ki so zanosile z dvojčki po večini neke izcedke, le ti pogosto spremljajo nosečnost z dvojčki.
Po drugi strani pa je lahko tudi tako, kot so ti sestre na SIII rekle, lahko da se je ena pikica poslovila.
Ti se lepo sprosti in počivaj, sedaj ne moreš spremeniti ničesar več, če so ti te pikice namenjene, bodo ostale pri tebi.user posted image user posted image user posted image

Se strinjam s teboj Mismis, Diana držim močno pesti, da ti je ena ostala, v kar ne dvomimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis, ti pa si meni zbežala na drugo stran papirja, ma te bom vešuser posted image , če ne jaz, bom rekla tvojemu Dr.D. naj on poskrbi je bližjeuser posted image  Kako napreduje mi povejuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 793
5.2.2010 11:33:48   
Urshy78
loremi, imam srečo, da ste okoli mene res same dobre čarovnice, tako da sem zdaj pomirjena user posted image user posted image user posted image

koliko časa ste pa krvavele po punkciji? jaz danes krvavim bolj kot včeraj, kri je pomešana s sluzjo, sicer ni ful močna, ampak močnejša kot včeraj. saj to je verjetno normalno? user posted image

se pa res pazim, večino dneva ležim oz počivam.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 794
5.2.2010 11:37:02   
IVYY
BEBIII, jupiiiii!!!!!!!!1user posted image user posted image . Kdaj se pa začneš špikat? Ti zdaj lepo počivaj, ne se preveč naprezatuser posted image
Drugače sem v redu, prsa me ze malo bolijo, pa v trebuhu imam tak čuden občutek napetosti, ampak
tako vsaj vem,da se nekaj dogajauser posted image
Hvala za lepe želje in misli

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 795
5.2.2010 11:38:56   
IVYY
urshy78, nič ne skrbi za te krvavitve. Je čisto normalno. Jaz sem tudi drugi dan malenkost bolj krvavela kot prvi. Krvavitve pa so trajale tam tudi do 3. dne po punkciji.

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 796
5.2.2010 11:44:15   
Urshy78
Bebii, super za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo je res hecno, kako se je v redkih priložnosti razveselimo, a ne user posted image

ivyy, hvala za odgovor, zdaj me ne skrbi več. ker sem bila kar malo panična user posted image

jaz sem imela občutek, da mi bo po stopki razgnalo prsa in jajčnike user posted image user posted image
ampak to samo pomeni, da je vse ok user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 797
5.2.2010 12:08:23   
spominčica
Ravno prišla od Drobniča. Po novemberskem icsi ju in januarskem splavu grem marca lahko v nov boj           user posted image user posted image user posted image user posted image
Gre še katera?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 798
5.2.2010 12:19:13   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Bebii, super za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo je res hecno, kako se je v redkih priložnosti razveselimo, a ne user posted image

Jaaa res, to nemoreš verjet, sedaj poznam občutke, vsaj približno, kako je puncam, ki nimajo svojeuser posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 799
5.2.2010 12:21:34   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

BEBIII, jupiiiii!!!!!!!!1user posted image user posted image . Kdaj se pa začneš špikat? Ti zdaj lepo počivaj, ne se preveč naprezatuser posted image
Ma moram se čim več, da se mi vse za nazaj čšistiuser posted image user posted image
Drugače sem v redu, prsa me ze malo bolijo, pa v trebuhu imam tak čuden občutek napetosti, ampak
tako vsaj vem,da se nekaj dogajauser posted image Ja to je normalno po stopkiuser posted image
Hvala za lepe želje in misli-RADA TE IMAMuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......