|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
3.2.2010 20:32:14   
jona klara
uršika....držim pesti zate za jutri, mislim nate in  upam, da ne bo hudo, se bova pote slišali, ydej sem 2 dni full v gužvi, se ti pol javim na mail ali pa v četrtek, če mi danes ne bo zneslo dosti napisat, nisem pozabila nate, želim ti vse najboljše in brez bolečin, ko boš pa to dala za sabo, ti bo full odleglo, a po punkciji greš domov ali tam prespiš? VSO SREČO!!!!!!!!VSE BO OKEJ
DIANAČESTITKE!

IVYY TUDI TBI SREČNO NA UZ
VSEM ŽELIM SME BEBICEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 726
3.2.2010 21:18:36   
Urshy78
Ivyy, ful lepo od tebe user posted image user posted image user posted image se vidiva jutri.

jona klara, hvala ti za lepe želje, super si user posted image user posted image user posted image
ti bom jutri napisala na mail, kako je bilo. po punkciji greš še isti dan domov.

lepo in mirno nočko želim vsem  user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 727
3.2.2010 21:27:16   
jona klara
urshy-ti kra napiši jutri kako je bilo, jaz se ti javim v petek jutri moj gre na pot in pridem v petek domov in se ti javim, še enkrat upam s tabo in  držim močno pestke, kdaj pa imaš, če bi zlučajno lahko kaj vprašala tam te prosim, da vprašaš kdaj bo konzilij ta mesc če bo možnost, ni obvezno, hvala ti ,drži se saj vem, da si močnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 728
4.2.2010 7:49:33   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

diana79, oooo a si že lulala na testek, čestiiiitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
skuštrana suzi navijam močno še naprej! user posted image

Urshy78 dobro opravi danes!

IVYY super za stopko!
mismis zate tud navijam sej veš a ne!user posted image

honey, naj vama uspe po tej poti prit do bebice!

nhaya bližje ko je konec postopka, bolj pogosti so UZ-ji, lahko da tud vsak dan, ker morajo bit folikli prav velki, srečno!

Lep dan želim vsem in srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 729
4.2.2010 8:01:54   
loremi
jona klara po punkciji malo odležiš v sobi za počitek poleg sobe, kjer opravljajo punkcije, potem pa greš domov.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 730
4.2.2010 8:05:42   
loremi

user posted image

AKTUALNO  

Četrtek, 04.02.
nhaya - UZ
Urshy78 - punkcija
IVYY - UZ

Petek, 05.02.
skuštrana suzi - UZ

Nedelja, 07.02.
Selena78 - UZ

Ponedeljek, 15.02.
vrtnica.m - UZ
TittyK - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit  user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Diana79 greje user posted image user posted image  test 12.02.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)
  • saturn (??)
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Barbara31 (1. IVF, GK LJ)
  • nhaya (1. IVF, dr.Reš)
  • skuštrana suzi (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Selena78 (4.IVF, dr.Reš)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (2.ICSI, dr. Reš, PO)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš)
  • jona klara (1. IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr.Ban)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE JANUAR   user posted image

user posted image   Diana79 (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 731
4.2.2010 8:52:40   
Barbara31
Pozdravljene punce,

Bolj malo se oglasim, vendar to ne pomeni, da ne navijam in ne držim pesto za vse , ki ste tranutno v postopku.

Jaz sem imela včeraj prvi pregled in dobila sem prve špike. 1 UZ imam v petek 12.2.2009. Resnično upam, da bo do konca februarja že vse za mano.
Veselim se in držim pesti za vse nas, ki se trudimo, da dobimouser posted image .

Pozdravček

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 732
4.2.2010 8:58:22   
mismis
Diana, kaj je zdaj, jaz čakam tvojo slikico pluskaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 733
4.2.2010 10:13:04   
diana79

jaz sem lulala ampak na CB-zelo zelo rahla črtica komaj vidna!lulala sem tudi na BC in mogoče malo bolj vidna kot včeraj ampak še vedno ni tako kot bi si želela!zdaj mi ni nič jasno!jaz bi danes mogla že user posted image dobiti,ampak niič ne kaže na to da kaj pripravlja!mislim da bom mogla še kak  dan počakat a ne????

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 734
4.2.2010 10:21:12   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

ojla!danes ob 12 uri se mi je test pokazal user posted image !sicer še ni tako močan črta,ampak tudi ne mora biti ker sem šele 6 dan po ET!pa tudi ni bilo prvi urin!jutri zjutraj bom ponovila z prvim urinom,in če bo lepo za vidit dobite slikico!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Diana meni je pokazal user posted image  na peti dan.Tako da you go girl.Če pa se hočeš 100% prepričat pa saj veš.Krvni test.Če je več kot 40 je nosečnost in na dva dni se mora vrednost podvojevat.
Če pa si slučajno imela kako stopko,pa bodi previdna,da ni slučajno kakšen vpliv le te.

Drugače pa
JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU KOLK SEM VESELA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 735
4.2.2010 10:22:11   
pikovit
Miš kako si kaj?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 736
4.2.2010 10:32:49   
diana79

jaz sem imela ET v spontanem ciklusu,brez injekcije!tako da mislim da hormon prisoten,samo mogoče ni še dosti velik!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 737
4.2.2010 10:35:46   
mismis
Pikovit, me ok, pa ti? Mogoče naslednji tedn 1x kavica?

Diana, BC ti zazna manjšo vsebnost hormona kot BC, razen morda pri teh novejših CB-jih. Počakaj še kakšen dan, saj veš ti si ti imela pozno O in s tem tudi vgnezditev

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 738
4.2.2010 10:43:29   
Reby
Sem samo na hitrco preletela, ker sem trenutno na odvajanju od RR user posted image
Diana - super za črtico, če nisi imela stopke, je to to. Čestitke user posted image  user posted image  user posted image
mismisu - a pol drug teden padejo pingoti? user posted image
pikovitek - pogrešam te, pa tok bi te stisnila k sebi user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 739
4.2.2010 11:01:55   
IVYY
diana, če nisi imela stopke, je to to, kot je napisala Reby ! Ne more biti drugo !!! Drži se in mislim nate!!!

naša Urshy79  pa je bila korajžna danes zjutraj pred punkcijo.. zdaj je verjetno že za njo in sem prepričana, da je šlo vse super!!
Urshy79, lepo počivaj, pa javi, kako si odpravila!

jaz pa si danes zvečer dan stopko in punkcija je 6.2.
drage moje, glede ure, kdaj naj si dam stopko pa sem zelo neodločna. Pri prvem postopku sem si jo dala ob 23.uri kot so mi rekli, a na koncu se je izkazalo, da sem si jo dala vsaj 2 uri prepozno in so zaradi tega celice bile nezrele in v inkubatorju niso uspele dozoreti. Vsaj tako mi je razložila dr. Bokalova in rekla, naj si naslednjič dam stopko ob 20.uri ne glede na to, kaj mi rečejo na ultrazvoku. No, ko so mi pa danes določili uro stopke, to je 22.ura, so me najprej kar malo debelo gledali, kaj omenjam Bokalovo in nezrele celice....
pa so rekli naj si jo dam med 21-21,30.
Ker vem,kako pomembna je stopka, sem res v skrbeh. Imate kak nasvet zame?
A ja, 4 folikli so veliki 22, dva 20, dva 21, par jih je 18 in nekaj manjših.

Hvala drage moje za kakršenkoli odgovor

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 740
4.2.2010 11:26:57   
Rakica_80
IVYY....juheeeeeej, konec špikanja,no še danes stopka user posted image   Jaz sem si jo dala, sedaj nevem točno ali ob 8 ali 9user posted image  Mislim, da ob isti uri kot sem si dajala druge špike. Ma ti si jo dej tudi tako, ne čakat ne deseto ne enajsto, to je res meni malo čudno, kako ti to povejouser posted image MISMIS POMAGAAAAJuser posted image

Diana....prilepi slikico goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image CB, ti nebi pokazal niti rahle črte če nebi bilo nič, tako da bodi vesela, res pa je, kot pravi Mismis, da imaš pozne ovulacije, zato mogoče nimaš dovolj prisotnega hormona, ponovi testek čez dva dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Reby, lov juuuu, kako je Tomi?user posted image  Komaj čakam, da vas vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis, kako napreduješ?user posted image

Druge kako ste kej? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 741
4.2.2010 11:30:31   
Rakica_80
Jaz pa še vedno čakam mojouser posted image user posted image , že dva dni me šaraufa spodaj, ampak sploh se ji ne da priteč, jaaaaaaaaooooo, spet je kakšna psiha prisotna al kajuser posted image
Dej povejte, zadnji dan sem si vzela Prometrium 1.2- ob sedmih zvečer, kdaj naj bi dobila user posted image user posted image  Pomagajte, ker res nimam izkušnje s temuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 742
4.2.2010 11:41:24   
IVYY
BEBIII moja, sem te ravno hotela klicat, ampak si me prehitela na RR.
Jaz mislim, da si jo bom dala kar ob 21.uri zvečer. Bebiii, ob kateri uri pa si približno imela punckijo?
Pa kaj čaka ta tvoja user posted image , naj že enrat priteče !!! Ma bo vsak čas, če te tako šraufa !!!

Danes mi je na ultrazvoku spet iskala levi jajčnik, ki je zmeraj na istem mestu in me je prav celo razmesarila, vse me boli. Mogoče pa me ne boli od uz-ja, ampak se pripravlja kaka lažja hiperca. Joj, koliko jaz kompliciram user posted image  Pa ne mi zamerit, če sem sitna.

Mismis, vesela bom tvojeg nasveta glede stopke in seveda tudi od ostalih.

Neposredna povezava do sporočila: 743
4.2.2010 11:42:43   
IVYY
A ja, še eno vprašanje. Kaj stopko si dam tudi v trebuh ?

hvala, ne vem, kaj bi brez vasuser posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 744
4.2.2010 11:56:04   
Urshy78
dan user posted image user posted image user posted image

evo mene iz punkcije. bolelo me ni čisto nič, res, sem bila čisto šokirana, ko je Dr. Drobnič rekel, da je konec. se mi zdi, da sem bila v petih minutah fertik. smo se pa med punkcijo pogovarjali o vinjetah in je bilo vse skupaj zabavno in sproščeno. res, dr. Drobniču vsaka čast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa pridelala 6 celic, ET imam v torek, 9.2.

ivvy, res lepo od tebe, da si me prišla pogledat user posted image user posted image user posted image
glede stopke, jaz bi si jo verjetno na tvojem mestu dala okoli 9 ure zvečer. se pa špikneš v trebuh, tako kot do zdaj. edino doza je malo večja, tako da si dajej notri počas, da te ne bo peklo.
ful ful ful bom držala pesti v soboto user posted image user posted image user posted image user posted image

diana, ti pa samo misli pozitivno, pa bo user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 745
4.2.2010 12:03:59   
Fargesia
diana, kaj jaz to vidim!!! ČESTITKEEEE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 746
4.2.2010 12:06:41   
Fargesia
držim pesti za vsako od vas!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 747
4.2.2010 12:14:29   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

jaz sem imela ET v spontanem ciklusu,brez injekcije!tako da mislim da hormon prisoten,samo mogoče ni še dosti velik!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem je pa OKuser posted image .Če sem te prav razumela si 6 dan?Nimaš se kaj sekirati na 6 dan z nizkim hormonom.Test naj bi delali na 14 oz. 15 dan.Torej do takrat je še fulll časa in tudi črtica bo lepše vidna.Diana brez skrbi user posted image .

Upam,da nisem kaj falila okol tvojih dni.

Drži se user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 748
4.2.2010 12:15:41   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

dan user posted image user posted image user posted image

evo mene iz punkcije. bolelo me ni čisto nič, res, sem bila čisto šokirana, ko je Dr. Drobnič rekel, da je konec. se mi zdi, da sem bila v petih minutah fertik. smo se pa med punkcijo pogovarjali o vinjetah in je bilo vse skupaj zabavno in sproščeno. res, dr. Drobniču vsaka čast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa pridelala 6 celic, ET imam v torek, 9.2.

user posted image

Lep pridelek Urshyuser posted image user posted image user posted image .Zdej pa bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 749
4.2.2010 12:16:23   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Jaz pa še vedno čakam mojouser posted image user posted image , že dva dni me šaraufa spodaj, ampak sploh se ji ne da priteč, jaaaaaaaaooooo, spet je kakšna psiha prisotna al kajuser posted image
Dej povejte, zadnji dan sem si vzela Prometrium 1.2- ob sedmih zvečer, kdaj naj bi dobila user posted image user posted image  Pomagajte, ker res nimam izkušnje s temuser posted image

Tam v roku 3-5 dni je pri meni prišla  

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Starostna razlika
ninola

Koliko let je primerna starostna razlika med dvema otrokoma

Eno leto (10%)

Dve leti (41%)

Tri leta (38%)

Več (12%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!