IVYY
|
drage moje, vse vas imam tako zelo rada in iz srca hvala, ker ste ob meni!!! izgleda, da bom imela spet hiperco, oziroma njeni znaki so že malo prisotni: boli me ful, ne morem se dvignit s postelje, hodim kot ena raca, amak vem,da bo minilo. Ampak od čega hiperca, če pa ni bilo dosti celic? Verjetno, ker je bilo dosti foliklov. punkcijo pa mi je delala dr. Korošec...ma saj je bila ful v redu, se mi je tudi opravičila, ko me je dvakrat fanj zabodla in sem zastokala od bolečine. Ma po mojem je bolj problem v meni, ker imam očitno nizek prag bolečine. Glede tega, da ob vikendih ne delajo IMSI metode, pa nimam besed. Sem bila tako šokirana ! V glavnem IMSI metoda je v GKLJ še v fazi uvajanja (čeprav mi je dr. zorn že lani februarja rekel, da to že pol leta uspešno delajo???), ob vikendh je ne delajo, pa tudi čez teden je problem, ker to metodo izvaja zunanja sodelavka, ki sploh ni zaposlena na GKLJ. Če bi to vedela prej, bi se verjento odločila takoj za postojno ali maribor. Ampak, zdaj je kar je. BEBIII, si pa me ful pomirila glede IMSI metode....jaz res ne vem, kaj bi brez tebe. RADA TE IMAM !!! V glavnem v zahvalo BEBIII in vsem vam ostalim, upam, da bom v torek zjutraj, ko pokličem dobila dobro novico. Upanje imam in ostajam pozitivna! Loremi, BEBIII, Urshy78, jona klara, diana... in ostale seveda en velik objem zdaj pa grem ležat, ker ful težko sedim se vam oglasim obvezno jutri
|