|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
5.2.2010 12:24:30   
Rakica_80
quote]IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

Ravno prišla od Drobniča. Po novemberskem icsi ju in januarskem splavu grem marca lahko v nov boj           user posted image user posted image user posted image user posted image
Gre še katera?
[/quote]

Spominčica, ja to je superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj ti tokrat uspeuser posted image Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za postopke v Marcu mesecu, bo odprla naša punca Mismis ali Loremi, pa te bodo dali na seznamčekuser posted image
Srečnouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 801
5.2.2010 12:40:47   
Anonimen
Evo mene iz Uzja: folikli so začeli rasti - sicer jih je komaj 6 (od 11-14, največ jih je 13 mm), ampak počasi bo že. Sicer stopka po vsej verjetnosti še ne bo kmalu, glede na to, da so mi folikli zrastli po 1 mm v 2 dneh, ampak bomo že počakali. user posted image Mi je pa sestra rekla, da lahko pričakujem punkcijo že nekje pri velikosti 18, 19 mm. A ni to malo hitro?? user posted image user posted image user posted image Aja, sem pa danes dobila tudi centrotid.
Naslednji UZ v nedeljo.

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 802
5.2.2010 13:03:13   
Rakica_80
Suzi, supeeer, foliklčki pa so se le zbudiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim, da ti je narobe povedala, namreč lahko dobiš stopko, ko so tako veliki a ne punkcijauser posted image
6 je tudi veliko število, važno je, da se ti te oplodijouser posted image , jaz sem jih imela nešteto, pa mi to ni nič pomagalo, na koncu so bile samo triuser posted image
Tudi jaz sem una med počasnimi, tako da se ne sekirat, sej bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 803
5.2.2010 14:15:17   
HANYBANY
diana ti sam misli pozitivno... vse bo v redu user posted image user posted image user posted image

aja, pa jst sem se pozabla pofočkat na seznam user posted image in sicer 9.2. mam prvi UZ oz. dobim še gonal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 804
5.2.2010 14:49:26   
Urshy78
suzy, važno je, da foliklčki rastejo. pa čeprav malo bolj počasi. pa tudi 6 ni majhna številka. jaz sem imela na levi strani štiri. na desni pa mislim da dva ali tri, ostali so bili pa predrobni, da bi se sploh punktirali.

jaz sem en dan sestro vpršala kako veliki morajo biti folikli da so pripravljeni na punkcijo, pa mi je rekla da okoli 19 mm, tako da lahko v kratkem pričakuješ stopko. držim pesti, da bodo v nedeljo še malo zrastli user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 5.2.2010 14:51:13 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 805
5.2.2010 15:43:34   
IVYY
suzy, ne skrbi, kot je rekla Bebiii in Urshy78, folikli so lepe velikosti in bodo do stopke še zrasli. Tudi meni so tokrat rastli počasi in jih imam dosti manj kot prvič (skupaj cca 8 ta dobrih), ampak to ne pomeni, da v njih niso lepe zrele celice user posted image
pri meni so se odločili za stopko, ko je bil eden velik že 22mm, ostali pa od 18-20. Malo me skrbi, da ni kak že pred štopko počil, še posebej ta največjiuser posted image
Joj, koliko misli in skrbi mi hodi po glavi?

spominčinca...SUPER !!! Tokrat pa bo, držim pesti !!! user posted image user posted image

urshy78, kako si kaj?user posted image

punce, mene pa na trenutke tako zbada v jajčnikih. Kot da bi me kdo z iglo špikal. A je to normalno? Sem že pozabila, kako je bilo prvič. Ma menda me ni tako špikalo.

Kako sem srečna, da vas imam in da me malo pomirite !!!user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 806
5.2.2010 16:00:18   
Urshy78
ivvy, bodi brez skrbi, da ti ni počil, saj si si dala stopko pravočasno. jaz sem imela tudi enega velikega 22 mm pa ni počil user posted image
tudi mene je špikalo v jajčnikih, to bo verjetno od stopke, nima te kaj skrbeti. ti se danes lepo zvečer pripavi na jutri, magari spij kakšen čajček za pomiritev, apaurin ti bo pa pomagal, da boš brezskbno spala celo noč user posted image jaz bom jutri ful mislila nate in že zdaj držim pesti, da bo punkcija minila brez bolečin in da boš pridelala čimveč celic user posted image user posted image

jaz sem že malo naveličana ležanja, ko vstanem čutim rahlo špikanje v levem jajčniku, sem že vzela danes dva ketonala. drugače se pa počutim čisto ok user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 807
5.2.2010 16:05:27   
IVYY
Draga moja Urshy78, hvala tiuser posted image user posted image

vem, da se naveličaš ležanja, a treba je počivat, še posebej, če te kaj boli.
Ti delaj po občutku, če vidiš, da ti paše bit malo na nogah pa bodiuser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 808
5.2.2010 16:09:52   
Urshy78
user posted image user posted image user posted image user posted image

dva dni piše, da je pametno počivati oz čimveč ležati, jutri bom pa že lahko malenkost bolj aktivna. se mi je pa ravnokar začelo malo vrteti v glavi zaradi Utrogestana, ampak to so baje normalni stranski učinki. vse bom potrpela, samo da bom lahko nekega dne k sebi stisnila tako želeno malo štručko user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 809
5.2.2010 16:14:00   
IVYY
urshy78, tvoja šturčka te že čaka, da jo prideš 9.2 iskatuser posted image  
a so ti rekli, koliko pikic ti bodo ustavili, ali to povejo na dan ET?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 810
5.2.2010 16:31:30   
Urshy78
joj, kako bi bilo lepo, da bi imela prav user posted image
nič mi niso povedali. ampak kot sem slišala, do 35. leta vstavijo samo en zarodek, razen ob izjemnih priložnostih. mi je pa rekla sestra, da če bo dosti dobrih zarodkov, da mi jih bodo zamrznili.

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 5.2.2010 16:32:04 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 811
5.2.2010 16:31:40   
diana79

moj izcedek ni več samo izcedek,ampak kri!en čas več,en čas manj!dopoldne sem kar tako test ponovila in črtica je bila malo močnješa!zdaj pa kar počivam in čakam kaj bo.......!se poročim situacija!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 812
5.2.2010 16:34:07   
Urshy78
diana, res čimveč počivaj. če je črtica močnejša, potem je še vedno upanje, da se je vsaj ena pikica obdržala. mislim nate, srečno user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 813
5.2.2010 19:17:08   
loremi
user posted image

AKTUALNO  

Petek, 05.02.
skuštrana suzi - UZ
BEBIII - prevzem zdravil

Sobota, 06.02.
IVYY - punkcija
Inana - UZ

Nedelja, 07.02.
nhaya - punkcija
Selena78 - UZ
skuštrana suzi - UZ

Torek, 09.02.
Urshy78 - transfer
HANYBANY - UZ

Petek, 12.02.
Barbara31 - UZ

Ponedeljek, 15.02.
vrtnica.m - UZ
TittyK - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit  user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Diana79 greje user posted image user posted image  test 12.02.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)
  • saturn (??)
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Barbara31 (1. IVF, GK LJ)
  • nhaya (1. IVF, dr.Reš)
  • skuštrana suzi (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Selena78 (4. IVF, dr.Reš)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (2. ICSI, dr. Reš, PO)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič, začetek v marcu)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš)
  • jona klara (1. IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr.Ban)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE JANUAR   user posted image

user posted image   Diana79 (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 814
5.2.2010 19:56:49   
Anonimen
Ivyy, držim pesti, da bo jutrišnja punkcija neboleča in da bo čim več lepih, zdravih celic!! user posted image user posted image user posted image

urshy
, če se ne motim so bili potem skoraj vsi folikli pri tebi polni? To je res super rezultat!!

diana, mogoče se je res eden od zarodkov posloviluser posted image ali pa imaš samo malo močnejše izcedke, tako, kot jih je imelo kar nekaj punc tukaj. Poskusi čim manj skrbet, čim več pozitivnih misli.. Pa lepo počivaj! Držim pesti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 815
5.2.2010 20:25:24   
Rakica_80
IVYY in SUZI, jutri pridem mimo, ker moram potrdit za potne stroške, tako da se bomo videliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Suzi, jaz bom prišla kr na UZ, pa bom vprašala*katera je Suzi*user posted image
Lep večer, tebi pa IVYY mirno nočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 816
5.2.2010 20:29:57   
IVYY
BEBIII moja, kako sem vesela, da se bova jutri videle...kar na jok mi hodi !!!
Zlata moja dušica !!!

SUZI, lepo odpravi, pa upam, da se tudi midve jutri spoznava.

diana, ti pa kar lepo počivaj, ena pikica se je sigurno lep prijela!!!

na slišanje jutri

lahko noč vsem

Neposredna povezava do sporočila: 817
5.2.2010 20:40:07   
Urshy78
ampak suzy je napisala, da ima UZ v nedeljo, jutri je pa sobota, razen če sem jaz kaj spregledala user posted image user posted image

suzy, zgleda da so bili kar skoraj vsi polni ja user posted image upam, da se bo vsaj ena celica oplodila.

Bebii,  močno objemi Ivyy v mojem imenu.

ivyy, tebi pa še enkrat srečno! iz srca ti privoščim čimvec celic user posted image user posted image user posted image pa upam, da te bo punktiral kakšen G, ki je imel tako zlate roke kot dr. Drobnič. jutri bom pa cel dan visela tukaj in čakala tvoje poročilo.
lepo se naspančki, jutri pa kar brez strahu user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 5.2.2010 20:41:24 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 818
6.2.2010 8:26:55   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

diana79 kako si? počivaš? držim pesti za najboljši izid! user posted image

Urshy78 naj te pričakajo lepe blastociste! user posted image

IVYY naj bo današnja punkcija znosna in naj bo čimveč celic! user posted image
Bebiii super za začetek in naj bo uspešno! user posted image

Mene je pa migrena zdelala, ponoč sem jemala Lekadole, ker enostavno ni blo več za zdržat user posted image . Upam, da dan lažje preživim.

Lep vikend želim vsem!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 819
6.2.2010 9:01:07   
Rakica_80
Dobro jutro, no lih dobro ni ampak bo žeuser posted image
Ko sem se peljala za Lj, sneg, burja, megla,......GROZAuser posted image KR PREMETAVALO ME JEuser posted image
No živa in zdrava sem prispela domov, ena špika je že padla- sem dobila Puregon Pen, naslednjič pa imam UZ 12.2.
IVYY, vso srečo še enkrat, pa pokliči, ko boš lahkouser posted image
Loremi, boga mojauser posted image  ti kr počivaj in razvajaj se, pa še kakšno kamilico spij!
Tudi jaz grem še malo počinituser posted image
Pa pa

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 820
6.2.2010 9:09:22   
Urshy78
jutro user posted image

o boga Loremi, upam, da je glavobol minil user posted image user posted image user posted image

Bebii, super za špikico user posted image user posted image user posted image user posted image
si mela pa pestro vožnjo, važno je da si srečno prispela na cilj user posted image

ivyy, jaz že od zjutraj tako mislim nate, da se ti sigurno nonstop kolca user posted image
nestrpno pričakujem tvoje poročilo in držim pesti user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 821
6.2.2010 11:26:02   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

moj izcedek ni več samo izcedek,ampak kri!en čas več,en čas manj!dopoldne sem kar tako test ponovila in črtica je bila malo močnješa!zdaj pa kar počivam in čakam kaj bo.......!se poročim situacija!

Potem pa počivat.Lahko je hematom iz katerega teče kri.Drugega nimaš za narest.Žal.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 822
6.2.2010 11:31:30   
Fargesia
Hejla! no, pa je vikend tukaj in vas spet lahko preberem...user posted image

diana,počivaj!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 823
6.2.2010 11:35:39   
vrtnica.m
Pozdravljene punce,

eno vprašanje: a prehlad in "rahla" vročina kaj vplivata na "količino" foliklov? Sem pa na Suprefactu in 15.2. imam prvi UZ. Hvala vam za odgovore

Vsem pa seveda želim veliko sreče!!!! in veliko pozitivne energije.

l.p.
m.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 824
6.2.2010 12:04:33   
nhaya
Eno pozno sneženo jutro vsem...jaz kar lenarimuser posted image , mi moj nič veliko ne pusti, da delam...
Jutri imam ob 7h punkcijo pri Reškotu...a da on kako protibolečinsko prej? Še kakšni koristni nasveti za samo punkcijo??
Urshy kako si kaj??

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?