|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
4.2.2010 12:16:58   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit, me ok, pa ti? Mogoče naslednji tedn 1x kavica?

Lahko se kaj zmeniva ja.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 751
4.2.2010 12:18:12   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

pikovitek - pogrešam te, pa tok bi te stisnila k sebi user posted image

Jaz bi se tudi stisnila k tebi user posted image user posted image .Pa saj sem že bolje.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 752
4.2.2010 12:30:15   
HANYBANY
diana ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 753
4.2.2010 12:34:28   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Jaz pa še vedno čakam mojouser posted image user posted image , že dva dni me šaraufa spodaj, ampak sploh se ji ne da priteč, jaaaaaaaaooooo, spet je kakšna psiha prisotna al kajuser posted image
Dej povejte, zadnji dan sem si vzela Prometrium 1.2- ob sedmih zvečer, kdaj naj bi dobila user posted image user posted image  Pomagajte, ker res nimam izkušnje s temuser posted image

Tam v roku 3-5 dni je pri meni prišla  

Se pravi imam še foreuser posted image , Hvala Pikovitkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 754
4.2.2010 12:37:01   
diana79

hvala ti za lepe besede in vsem ostalim tudi!danes sem malo slabe volje,ampak ste me potolažile!danes točno 1 teden od ET!jaz tudi mislim da mogoče še prezgodaj za test delat!bom še počakala vsaj do ponedeljka!

ursy super za punkcija in držim pesti da te pričajo lepe blatociste!  

jaz tudi držim pesti za vsako od vas in želim vsem vse naj naj.......in ne se obupat (tako kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image )

mogoče pa bo vse ok!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 755
4.2.2010 12:44:10   
Rakica_80
Aja, sem vam pozabila napisat, da bom jemala 3-dni cikla Centrotide 025 in od drugega dne cikla pa že Puregon- en dan 50 drugi dan 100, in tako naprej, koliko razumem, saj mi je tako označil na papirjuuser posted image  
Agrulab pa jemljem še naprej imam pa dve škatli za 100 dni!
Če ima kakšna izkušnje s to terapijo naj mi tudi za to pomagauser posted image user posted image
Hvalaaaauser posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 756
4.2.2010 12:45:30   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

hvala ti za lepe besede in vsem ostalim tudi!danes sem malo slabe volje,ampak ste me potolažile!danes točno 1 teden od ET!jaz tudi mislim da mogoče še prezgodaj za test delat!bom še počakala vsaj do ponedeljka!

ursy super za punkcija in držim pesti da te pričajo lepe blatociste!  

jaz tudi držim pesti za vsako od vas in želim vsem vse naj naj.......in ne se obupat (tako kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image )

mogoče pa bo vse ok!

MA DA  MI NEBI OBUPALAAuser posted image  TAKO SE NE DELA, SAMO POZITIVNO!!!!!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 757
4.2.2010 13:23:40   
IVYY
Urshy79, joj, kako sem jaz vesela, da je za tabo in da je bilo vse ok !!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 758
4.2.2010 14:15:27   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

Urshy79, joj, kako sem jaz vesela, da je za tabo in da je bilo vse ok !!!!user posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 759
4.2.2010 14:24:18   
loremi
diana79, o kakšnem obupanju pa ti zdej govoriš? a boš brž ššccc s takimi mislimi proč! Test si opravila 6. dan po ET in je že pokazal rahlo črtico. Lepo se umiri in test ponovi 10. dan in potem še 14. Vem, da je težko čakat, ampak ni druge.

Urshy78 tole, da si tako lepo prestala punkcijo, je pa naravnost enkrano! Naj te pričakajo lep blastocistke!

IVYY glede ure, kdaj si boš dala stopko, ti jaz težko rečem, ker sem se vedno držala navodil sester in si dala ob naročeni uri. Stopko pa si daš tja, kamor si si prej dajala injekcije, torej če si se pikala v trebuh, gre tudi stopka v trebuh.
Barbara31 super za štart in srečno!

Reby kako to misliš na odvajanju od RR-ja? Ne nas ar zapustit no! To se pa ja morš še javljat! No ne mus a ne, ampak je fajn brat vse punce tu!

BEBIII user posted image  bo kmal prišla, pri meni je po prišla nekako do 5 dni po nehanju jemanja! Glde ostalih zdravil ti pa ne vem povedat, edino to, da sem Aglurab jemala pri prejšnjem postopku do stop injekcije, tokrat pa kar do transferja (zamrznjenčka). Ko boš v postopku, timorajo povedat, kdaj prenehat z jemanjem Agluraba. Če je postopek neuspešen, ponovno začneš jemat, ko pride tečka rdečka, če pa je uspešen in tudi BO, pa ga ne jemlješ več, ker so jajčniki pač opravli svojo funkcijo.

Pikovit lep pozdravček in topel objemček zate! user posted image  Držim pesti, da se čimprej in uspešno losaš težav in da ti jih v nadaljne ne bodo povzročale!

Navijam za vse!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 760
4.2.2010 14:30:41   
loremi

user posted image

AKTUALNO  

Četrtek, 04.02.
nhaya - UZ
Urshy78 - punkcija
IVYY - UZ

Petek, 05.02.
skuštrana suzi - UZ

Sobota, 06.02.
IVYY - punkcija

Nedelja, 07.02.
Selena78 - UZ

Torek, 09.02.
Urshy78 - transfer

Petek, 12.02.
Barbara31 - UZ

Ponedeljek, 15.02.
vrtnica.m - UZ
TittyK - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit  user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Diana79 greje user posted image user posted image  test 12.02.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)
  • saturn (??)
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Barbara31 (1. IVF, GK LJ)
  • nhaya (1. IVF, dr.Reš)
  • skuštrana suzi (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Selena78 (4.IVF, dr.Reš)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (2.ICSI, dr. Reš, PO)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš)
  • jona klara (1. IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr.Ban)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE JANUAR   user posted image

user posted image   Diana79 (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 761
4.2.2010 14:46:38   
Urshy78
diana, ti strogo prepovedujem, da kar tako obupaš!!! user posted image glej optimistično, si na zelo dobri poti user posted image user posted image

Bebii, upam, da bo user posted image čimprej pritekla.

Ivyy, res sem ful vesela, da je punkcija. v soboto se boš pa tudi ti lahko malo oddahnila user posted image bom mislila nate sto na uro user posted image

hvala vam za vse vzpodbude in dobre želje, krasne ste user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 762
4.2.2010 16:52:56   
Anonimen
urshy, super za 6 celic in nebolečo punkcijo!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

diana, ti se pa ne sekiraj - za močno črtico oz. plusek je še čisto prehitro!

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
4.2.2010 17:41:41   
nhaya
Urshy super, da je bilo vse ok in da je bilo neboleče..naj še ET tako lepo uspe. user posted image
Jaz sem pa imela danes prvi UZ in tudi zadnji..Ata Reš je bil tako zadovoljen, da jutri zvečer pade stopka, v nedeljo zjutraj ob 7.oo pa moram biti v Postojni - punkcija...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 764
4.2.2010 17:48:14   
Urshy78
nhaya, waw, pa to je super novica user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 765
4.2.2010 17:50:50   
Urshy78
suzy, tebi pa srečno jutri na UZ. upam, da so folikli zrastli dovolj za stopko user posted image user posted image  

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 766
4.2.2010 19:31:19   
nhaya
Tiste, ki že imate izkušnje z IVF - koliko časa ste bile kaj na bolniški? Jaz imam punkcijo v nedeljo in sem se tako zmenila v službi, da me potem cel drugi teden ne bo (še zaradi ET)..koliko pa ste bile potem kaj po ET še doma?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 767
4.2.2010 19:36:21   
IVYY
nhaya, od punkcije do ET moraš itak biti doma in počivat in ti pripada bolniška za vse dni do ET.
Od ET pa ti pripadajo še 3 dnevi. Vsaj tako so mi rekli na GKLJ.

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 768
4.2.2010 19:40:14   
IVYY
Urshy79, kdaj so začeli delat  punkcije danes? Ker zadnjič sem jaz prišla na vrsto komaj ob 10,30.
A si vprašala za kodo, da pokličeš, koliko se ti jih bo oplodilo. Saj vem, da te bo itak pričakalo 5 lepih blastocist.user posted image user posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 769
4.2.2010 20:44:56   
Urshy78
nhaya, jaz sem imela punkcijo danes in bom na bolniški kar do konca drugega tedna.

ivvy, sem vprašala sestro za možnost kode, mi je rekla, da se grem lahko v laboratorij zmenit vse, ampak sem si potem premislila. sva se z uno punco, ki sva čakale skupaj, kar zmenili, da se vidiva v torek, kar bo pač bo user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 770
4.2.2010 20:49:04   
Urshy78
ivyy,  dr. Drobnič je prišel ob devetih, jaz sem bila na vrsti tretja - zadnja in sem bila malo do desetih že fertik, tako da je šlo vse skupaj kar hitro. ali kaj veš, kdo ti bo delal punkcijo? jaz sem tam gledala razpored, ampak piše samo za čez teden, za vikende pa nič. 

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 771
4.2.2010 20:49:26   
Inana
Da se še jst javim ... v soboto imam prvi UZ, bomo videli, kaj smo pridelali user posted image Sicer pa se mi zdi, da ne čutim nobenega dogajanja dol spodaj, tako da ne bom preveč upala. Navijam za čim več plusekov user posted image user posted image , dejmo!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 772
4.2.2010 20:53:15   
Urshy78
inana, srečno na UZ v soboto, naj foliklčki pridno rastejo user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 773
4.2.2010 20:57:15   
Inana
Hvala, Urschy, tebi pa srečno v torek in potem čez 14 dni tisti magični plusek ti želim.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 774
4.2.2010 21:09:38   
IVYY
urshy79, sem vprašala sestro, kdo bo delal punkcijo v soboto, pa mi ni znala povedat. Saj mi je vseeno, samo da jo naredijo prav. V 1.postopku sem imela tudi delno punkcija, obe mi je delal Tomaževič, zraven pa so mi od bolečin solze tekle, ampak sem preživela. Zdaj me sploh ne skrbi, če me bo bolelo, edina skrb je, da bo kaka celica zrela in primerna za oploditev.

Inana, lepo odpravi na UZ v soboto

suzi, tudi zate držim pesti za jutrišnju UZ

zdaj pa se grem počasi pripravit za štopko, sem se odločila, da si jo dam ob 21,30 pa bo kar bo!

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako ste rodile?
endrina

po naravni poti, brez šivov (32%)

po naravni poti, s šivi (49%)

s carskim rezom (15%)

po naravni poti,vakumsko (5%)

Število vseh glasov: 462

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!