|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
2.2.2010 20:52:13   
Dakec
A ****ti pikovit, sem prebrala, da se ni obdržalo. Ma mi je žal zate. Optimizem, pozitiva in volja so pr teb na prvem mestu, čestitke, si vsem za vzor.

Pozdravljene vse moje punce.

Ps: Isabella ima čez 3 dni 1.leto

Poljubčke

< Sporočilo je popravil Dakec -- 2.2.2010 20:53:00 >

Sem srečna mamica

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 701
2.2.2010 20:54:37   
hedviga
Kuku, punce! Ma saj vas sicer večino sploh več ne poznam, ampak vseeno....Vsem iz srca želim veliko sreče, glave gor in juhej...vas smrkavi noski še vse čakajo, prej ali slej! In nikol obupat, je vredno!!!!
Lupčka še posebaj vsem mojim soborkam in nezlomljivim optimistkam!! user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 702
2.2.2010 20:55:56   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: Dakec

A ****ti pikovit, sem prebrala, da se ni obdržalo. Ma mi je žal zate. Optimizem, pozitiva in volja so pr teb na prvem mestu, čestitke, si vsem za vzor.

Pozdravljene vse moje punce.

Ps: Isabella ima čez 3 dni 1.leto

Poljubčke

O dakec, sva mislile podobno user posted image user posted image user posted image A ste ok? kakšna tortica bo? Ker kradem ideje za drug teden user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 703
2.2.2010 21:01:10   
Urshy78
še nekaj me zanima user posted image a jaz na punkciji poleg copat, osebne in seveda mojega dragega (user posted image user posted image user posted image ) potrebujem še kaj? kakšne izvide??
a dobim kakšno potrdilo da sem imela punkciijo zaradi bolniške?? hvala user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 704
2.2.2010 21:30:22   
Fargesia
user posted image Drage moje super duper borke... NAVIJAM ZA VAS KOT NORAAA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 705
3.2.2010 8:09:39   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Urshy78, važno da imaš copate in svojega dragega s sabo, jst sem pa ponavad še kr svojo spalno srajco in jutranjo haljo vzela s sabo, čeprav jih imajo tudi tam. Izvidov ne rabiš nobenih, ker imajo vse podatke, ki jih rabijo, tam, potrdilo za bolniško boš pa dobila (obvestilo zdravniku).

IVYY jst mislm, d adajo stop injekcijo, ko so folikli velki nekje okol 22mm, no tanajvečji, eni so pa pač manjši.
Sreda, 03.02.
skuštrana suzi - UZ
IVYY - UZ

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 706
3.2.2010 8:24:02   
vrtnica.m
Živijo,

ja mogoče pa se srečave tam user posted image . A si prvič v tem postopku? Jaz še imam izkušnje glede teh inekcij iz prejšnjega postopka, tako da ni težav. Sem pa prvič kar "trepetala" zravene. Zdaj pa se z mojim zafrkavama, da sem spet "narkič" user posted image  (malo heca mora biti).

Skratka, želim tebi in seveda vsem puncam veliko uspeha!!!!!! in za vse navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

l.p.
m.

IZVIRNO SPOROČILO: TittyK

Ojla Vrtnica!

Jaz imam tudi 15.2. UZ. Danes pade ta 3 špikica suprefakta. Se pa še vedno bojim, da mi slučajno ne uide zrak not, ker sem malo čorova s temi injekcijami, pol pa rajši več napolnim in ven stisnem. Mater, sem zakomplicirala....user posted image .

Punce, za vse držim pesti... Naj bo tokrat uspešnost pri statistiki 100%!!!!

Lp,
Titty

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 707
3.2.2010 10:09:03   
Tiki55
Navijam za vse punce user posted image user posted image user posted image

Urshy evo moram tu špijonirat, da vidim, kaj se dogaja s tabouser posted image Naj bo jutrišnja punkcija čim manj boleča, pa da pridelaš čimveč celicuser posted image Še malo, pa bošuser posted image !

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 708
3.2.2010 12:50:13   
diana79

ojla!danes ob 12 uri se mi je test pokazal user posted image !sicer še ni tako močan črta,ampak tudi ne mora biti ker sem šele 6 dan po ET!pa tudi ni bilo prvi urin!jutri zjutraj bom ponovila z prvim urinom,in če bo lepo za vidit dobite slikico!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 709
3.2.2010 12:55:09   
MP30
Bravo diana79! Pa smo le načeli januarsko sezono user posted image user posted image ! Super, sem res vesela zate. user posted image Zdaj pa samo veselo naprej.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 710
3.2.2010 12:59:41   
Anonimen
jona klara, ja, preko UZja je videl neprehodne jajcevode. In glede na to, da so mi itak na HSG in laparo to povedali, je očitno res en velik strokovnjak!

diana, čestitke!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem vedla, da bo tole zmagovalno!!

Moje poročilo: na 22 dan ciklusa: 3je folikli, veliki 13, 10 in 9, pa baje jih bo še nekaj (močno upam!!). Ponovni UZ v petek.

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 711
3.2.2010 13:01:03   
bit
diana.....čestitke.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in vsem ostalim da čim prej zagledate to kar diana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 712
3.2.2010 13:30:16   
IVYY
diana79.. juhuhu!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESITKE!!!!!!!!!!!  KAKO SEM JAZ VESELA !!!!!!!!!!!!

Torej…folikli pridno rastejo, jutri  4.2.2010 imam še zadnji  UZ, jutri zvečer štopka in v soboto punkcija
Malo me grabi panika…

Urshy79…držim pesti za jutri !!!!!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 713
3.2.2010 15:02:58   
Urshy78
Tiki, hvala da držiš pestke za mene. saj bi kaj napisala na mail, ampak se mi zdi po eni strani brezveze, glede na to, kakšno zatišje je tam zadnje čase user posted image sicer, če bo katero zanimalo kako je z mano, me bo pa tukaj poiskala, tako kot si me ti user posted image

diana, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

skustrana suzi, super, da foliklčki rastejo, močno držim pesti, da bojo v petek še večji user posted image user posted image

ivyy
, o super, v soboto že punkcija user posted image user posted image mene danes prav trebuh boli od včerajšnje stopke user posted image
ej mene tut panika grabi že od včeraj user posted image
če bom jaz preživela, boš tudi ti user posted image user posted image

se jutri javim, ko bo punkcija za mano.

hvala za lepe želje vsem user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 3.2.2010 15:04:00 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 714
3.2.2010 15:06:04   
Anonimen
urshy, nič bat.. punkcija ni tak bavbav - čimbolj sproščeno, pa bo!! user posted image

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 715
3.2.2010 15:06:43   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

urshy, nič bat.. punkcija ni tak bavbav - čimbolj sproščeno, pa bo!! user posted image

hvala..sej sem pogumna punca, zame bo to mala malca user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 716
3.2.2010 15:27:24   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

ojla!danes ob 12 uri se mi je test pokazal user posted image !sicer še ni tako močan črta,ampak tudi ne mora biti ker sem šele 6 dan po ET!pa tudi ni bilo prvi urin!jutri zjutraj bom ponovila z prvim urinom,in če bo lepo za vidit dobite slikico!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toooooooo Dianauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš kr dvojna mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITEEEEEEEEE, FUL SEM VESELA ZATEuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 717
3.2.2010 15:30:04   
Rakica_80
IVYY, jaz in tiuser posted image , tudi če bi se zmenile, se nebi tako našleuser posted image
Še tu česitke za folikle in jutrišnjo stopkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 718
3.2.2010 15:31:25   
Rakica_80
Suzi, napredujejo folikli, supeeer, še kakšen dan pa pade tudi pri tebi stopkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 719
3.2.2010 15:44:00   
honey
Pozdravljene, sotrpinke. Se pokorno javljam v to debato user posted image . Danes sem imela pregled pri dr. Banovi v GK Lj. in mi je predlaga, da me bo dala kar direktno na IVF, da me ne bo več "packala" z raznimi preiskavami. Tako da... Jutri dava z možem še kri, potem me dajo na konzilij in potem čakam. Mogoče katera ve (od Lj.), kdaj zaseda konzilij? Ali je to vsak mesec drug datum, je na isti dan oz. kadarkoli? Je kateri kaj poznano to?

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Neposredna povezava do sporočila: 720
3.2.2010 18:28:47   
nhaya
Urshy79 držim pesti za jutri...user posted image user posted image user posted image
Jaz imam pa UZ jutri...a potem je UZ vsak dan dokler niso folikli dovolj veliki al kako??

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 721
3.2.2010 18:30:19   
cukica
Diana 79 čestitam,....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 722
3.2.2010 18:49:09   
BarbiG
Diana, tko kot sem rekla. Si nova nosečka in komaj te že čakamo med IVF nosečkami. Čestitam in vso srečo še naprej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 723
3.2.2010 19:32:55   
Urshy78
honey, dobrodošla user posted image
konzilij zaseda enkrat na mesec, ponavadi v začetku meseca

nhaya, hvala za pestke. UZ je pa odvisen od rasti foliklov. jaz sem začela s  terapijo prejšnjo sredo in sem imela UZ skoraj vsak dan.
dobro opravi jutri na UZ user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 3.2.2010 19:33:32 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 724
3.2.2010 20:26:57   
IVYY
BEBIII...si mi prav polepšala dan !!! Ti tako pozitivno deluješ name !!!user posted image

honey, DOBRODOŠLA !!!

Urshy78... JUTRI SE VIDIMO, JAZ IMAM ITAK UZ, TAKO DA TE PRIDEM OBJET IN TI ZAŽELET SREČO !!!!

suzi.... bravo za folikle, naj lepo rastejo

nočko vsem !

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?