Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 2.2.2010 20:52:13
|
|
|
|
Dakec
|
A ****ti pikovit, sem prebrala, da se ni obdržalo. Ma mi je žal zate. Optimizem, pozitiva in volja so pr teb na prvem mestu, čestitke, si vsem za vzor. Pozdravljene vse moje punce. Ps: Isabella ima čez 3 dni 1.leto Poljubčke
< Sporočilo je popravil Dakec -- 2.2.2010 20:53:00 >
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 2.2.2010 20:54:37
|
|
|
|
hedviga
|
Kuku, punce! Ma saj vas sicer večino sploh več ne poznam, ampak vseeno....Vsem iz srca želim veliko sreče, glave gor in juhej...vas smrkavi noski še vse čakajo, prej ali slej! In nikol obupat, je vredno!!!! Lupčka še posebaj vsem mojim soborkam in nezlomljivim optimistkam!!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 2.2.2010 20:55:56
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dakec A ****ti pikovit, sem prebrala, da se ni obdržalo. Ma mi je žal zate. Optimizem, pozitiva in volja so pr teb na prvem mestu, čestitke, si vsem za vzor. Pozdravljene vse moje punce. Ps: Isabella ima čez 3 dni 1.leto Poljubčke O dakec, sva mislile podobno A ste ok? kakšna tortica bo? Ker kradem ideje za drug teden
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 2.2.2010 21:01:10
|
|
|
|
Urshy78
|
še nekaj me zanima a jaz na punkciji poleg copat, osebne in seveda mojega dragega ( ) potrebujem še kaj? kakšne izvide?? a dobim kakšno potrdilo da sem imela punkciijo zaradi bolniške?? hvala
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 2.2.2010 21:30:22
|
|
|
|
Fargesia
|
Drage moje super duper borke... NAVIJAM ZA VAS KOT NORAAA!!!!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 3.2.2010 8:09:39
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Urshy78, važno da imaš copate in svojega dragega s sabo, jst sem pa ponavad še kr svojo spalno srajco in jutranjo haljo vzela s sabo, čeprav jih imajo tudi tam. Izvidov ne rabiš nobenih, ker imajo vse podatke, ki jih rabijo, tam, potrdilo za bolniško boš pa dobila (obvestilo zdravniku). IVYY jst mislm, d adajo stop injekcijo, ko so folikli velki nekje okol 22mm, no tanajvečji, eni so pa pač manjši. skuštrana suzi - UZ IVYY - UZ
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 3.2.2010 8:24:02
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Živijo, ja mogoče pa se srečave tam . A si prvič v tem postopku? Jaz še imam izkušnje glede teh inekcij iz prejšnjega postopka, tako da ni težav. Sem pa prvič kar "trepetala" zravene. Zdaj pa se z mojim zafrkavama, da sem spet "narkič" (malo heca mora biti). Skratka, želim tebi in seveda vsem puncam veliko uspeha!!!!!! in za vse navijam l.p. m. IZVIRNO SPOROČILO: TittyK Ojla Vrtnica! Jaz imam tudi 15.2. UZ. Danes pade ta 3 špikica suprefakta. Se pa še vedno bojim, da mi slučajno ne uide zrak not, ker sem malo čorova s temi injekcijami, pol pa rajši več napolnim in ven stisnem. Mater, sem zakomplicirala.... . Punce, za vse držim pesti... Naj bo tokrat uspešnost pri statistiki 100%!!!! Lp, Titty
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 3.2.2010 10:09:03
|
|
|
|
Tiki55
|
Navijam za vse punce Urshy evo moram tu špijonirat, da vidim, kaj se dogaja s tabo Naj bo jutrišnja punkcija čim manj boleča, pa da pridelaš čimveč celic Še malo, pa boš !
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 3.2.2010 12:50:13
|
|
|
|
diana79
|
ojla!danes ob 12 uri se mi je test pokazal !sicer še ni tako močan črta,ampak tudi ne mora biti ker sem šele 6 dan po ET!pa tudi ni bilo prvi urin!jutri zjutraj bom ponovila z prvim urinom,in če bo lepo za vidit dobite slikico!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 3.2.2010 12:55:09
|
|
|
|
MP30
|
Bravo diana79! Pa smo le načeli januarsko sezono ! Super, sem res vesela zate. Zdaj pa samo veselo naprej.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 3.2.2010 12:59:41
|
|
|
|
Anonimen
|
jona klara, ja, preko UZja je videl neprehodne jajcevode. In glede na to, da so mi itak na HSG in laparo to povedali, je očitno res en velik strokovnjak! diana, čestitke!!!!!!!! Sem vedla, da bo tole zmagovalno!! Moje poročilo: na 22 dan ciklusa: 3je folikli, veliki 13, 10 in 9, pa baje jih bo še nekaj (močno upam!!). Ponovni UZ v petek.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 3.2.2010 13:01:03
|
|
|
|
bit
|
diana.....čestitke..... in vsem ostalim da čim prej zagledate to kar diana
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 3.2.2010 13:30:16
|
|
|
|
IVYY
|
diana79.. juhuhu!!!!!!!!!!!! ČESITKE!!!!!!!!!!! KAKO SEM JAZ VESELA !!!!!!!!!!!! Torej…folikli pridno rastejo, jutri 4.2.2010 imam še zadnji UZ, jutri zvečer štopka in v soboto punkcija Malo me grabi panika… Urshy79…držim pesti za jutri !!!!!!!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 3.2.2010 15:02:58
|
|
|
|
Urshy78
|
Tiki, hvala da držiš pestke za mene. saj bi kaj napisala na mail, ampak se mi zdi po eni strani brezveze, glede na to, kakšno zatišje je tam zadnje čase sicer, če bo katero zanimalo kako je z mano, me bo pa tukaj poiskala, tako kot si me ti diana, iskrene čestitke skustrana suzi, super, da foliklčki rastejo, močno držim pesti, da bojo v petek še večji ivyy, o super, v soboto že punkcija mene danes prav trebuh boli od včerajšnje stopke ej mene tut panika grabi že od včeraj če bom jaz preživela, boš tudi ti se jutri javim, ko bo punkcija za mano. hvala za lepe želje vsem
< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 3.2.2010 15:04:00 >
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 3.2.2010 15:06:04
|
|
|
|
Anonimen
|
urshy, nič bat.. punkcija ni tak bavbav - čimbolj sproščeno, pa bo!!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 3.2.2010 15:06:43
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi urshy, nič bat.. punkcija ni tak bavbav - čimbolj sproščeno, pa bo!! hvala..sej sem pogumna punca, zame bo to mala malca
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 3.2.2010 15:27:24
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 ojla!danes ob 12 uri se mi je test pokazal !sicer še ni tako močan črta,ampak tudi ne mora biti ker sem šele 6 dan po ET!pa tudi ni bilo prvi urin!jutri zjutraj bom ponovila z prvim urinom,in če bo lepo za vidit dobite slikico! Toooooooo Diana boš kr dvojna mamica ČESTITEEEEEEEEE, FUL SEM VESELA ZATE
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 3.2.2010 15:30:04
|
|
|
|
Rakica_80
|
IVYY, jaz in ti , tudi če bi se zmenile, se nebi tako našle Še tu česitke za folikle in jutrišnjo stopko
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 3.2.2010 15:31:25
|
|
|
|
Rakica_80
|
Suzi, napredujejo folikli, supeeer, še kakšen dan pa pade tudi pri tebi stopka
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 3.2.2010 15:44:00
|
|
|
|
honey
|
Pozdravljene, sotrpinke. Se pokorno javljam v to debato . Danes sem imela pregled pri dr. Banovi v GK Lj. in mi je predlaga, da me bo dala kar direktno na IVF, da me ne bo več "packala" z raznimi preiskavami. Tako da... Jutri dava z možem še kri, potem me dajo na konzilij in potem čakam. Mogoče katera ve (od Lj.), kdaj zaseda konzilij? Ali je to vsak mesec drug datum, je na isti dan oz. kadarkoli? Je kateri kaj poznano to?
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 3.2.2010 18:28:47
|
|
|
|
nhaya
|
Urshy79 držim pesti za jutri... Jaz imam pa UZ jutri...a potem je UZ vsak dan dokler niso folikli dovolj veliki al kako??
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 3.2.2010 18:30:19
|
|
|
|
cukica
|
Diana 79 čestitam,....
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 3.2.2010 18:49:09
|
|
|
|
BarbiG
|
Diana, tko kot sem rekla. Si nova nosečka in komaj te že čakamo med IVF nosečkami. Čestitam in vso srečo še naprej.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 3.2.2010 19:32:55
|
|
|
|
Urshy78
|
honey, dobrodošla konzilij zaseda enkrat na mesec, ponavadi v začetku meseca nhaya, hvala za pestke. UZ je pa odvisen od rasti foliklov. jaz sem začela s terapijo prejšnjo sredo in sem imela UZ skoraj vsak dan. dobro opravi jutri na UZ
< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 3.2.2010 19:33:32 >
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 3.2.2010 20:26:57
|
|
|
|
IVYY
|
BEBIII...si mi prav polepšala dan !!! Ti tako pozitivno deluješ name !!! honey, DOBRODOŠLA !!! Urshy78... JUTRI SE VIDIMO, JAZ IMAM ITAK UZ, TAKO DA TE PRIDEM OBJET IN TI ZAŽELET SREČO !!!! suzi.... bravo za folikle, naj lepo rastejo nočko vsem !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?