|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
2.2.2010 12:41:39   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Miklauser posted image user posted image user posted image user posted image Hvala za lepe željeuser posted image  Uživaj na dopustu!!!
Maja meseca ko bova na Kozjanskem, se ti bom oglasila, bom prišla mimo tebe, če pa boš kje v bližini Kopra se oglasitauser posted image Rada te imamuser posted image user posted image user posted image

Jao jao, pa da ne bi slučajno pozabla takrat tu pod hribom vsaj zahupat in zatulit, da me gleda en polmetrski, pa pol it naprej, če že ne bosta uletela naminut al pa na kofič ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejmo Ivi in Urši  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebom nebomuser posted image  čučeš ti meneeeeeeeeuser posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 676
2.2.2010 12:44:18   
Anonimen
Urshy, čestitke za stopko!!! Pa super, da bo dr. Drobnič!! user posted image user posted image user posted image user posted image Skratka, vidim, da gre vse tako kot mora, tako, da ni hudič, da ne boš konec meseca user posted imageuser posted image

(odgovor članu Selena78)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
2.2.2010 12:48:55   
Rakica_80
Gapi27user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživajteeeeeeeeeeeeuser posted image
Suzi,z menopurjem sem sigurna, da bodo hitro zrastliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
18dan sem tudi jaz imela zelo majhne, meni so komaj začeli rasti po 25 dnevu in so bili velikiuser posted image Držim pesti zate in tokrat bo uspešnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IVYY, jupiiiiiiii kmalu punkcijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mismis...je padel kakšen piruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selena78)
Neposredna povezava do sporočila: 678
2.2.2010 12:56:25   
mismis

mismis...je padel kakšen piruser posted image user posted image user posted image user posted image

kakšn je, kakšen pa še bo user posted image user posted image  veš ti mene

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 679
2.2.2010 13:18:52   
loremi
Urshy78, ponavad dela punkcijo tisti dr., ki je na sporedu za UZ-je, če bo pa to dr.Drobnič, pa še boljš! Dobro opravi!
mismis, kako pa je kaj s tvojim špikanjem in kako napreduješ, kdaj bo ET user posted image ? al boš tokrat malo bolj v ilegali? user posted image  
IVYY ma pa jutri UZ? vsej tko se da prebrat iz urshy-nega posta. Naj foliklčki rastejo! user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 680
2.2.2010 13:21:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

mismis, kako pa je kaj s tvojim špikanjem in kako napreduješ, kdaj bo ET user posted image ? al boš tokrat malo bolj v ilegali? user posted image   

napreduje počasi, pa se ne sekiram, sem vedno med ta hitrimi, tako da je bolje, da gremo 1x počasi.
Et bo 1x naslednji teden, kdaj točno pa še ne vem, bom še sporočila user posted image

Kako si ti?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 681
2.2.2010 13:23:10   
loremi
user posted image

AKTUALNO  

Sreda, 03.02.
skuštrana suzi - UZ
IVYY - UZ

Četrtek, 04.02.
nhaya - UZ
Urshy78 - punkcija

Nedelja, 07.02.
Selena78 - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit  user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Diana79 greje user posted image user posted image  test 12.02.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)
  • saturn (??)
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Barbara31 (1. IVF, GK LJ)
  • nhaya (1. IVF, dr.Reš)
  • skuštrana suzi (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Selena78 (4.IVF, dr.Reš)
  • BEBIII (2.ICSI, dr. Reš, PO)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš)
  • jona klara (1. IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE JANUAR   user posted image

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 682
2.2.2010 13:42:27   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

mismis...je padel kakšen piruser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma veš ti meneuser posted image user posted image user posted image  to me še čaka, bom rekla mojemu naj mi prinese kakšno pivo, on točno ve koliko, ko mu rečem-kakšno-mi prinese celo gajbouser posted image user posted image user posted image
Ma samo da rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Imam eno vprašanje, za une ki jemljete Prometrium, Dr. Reš mi je rekel da bo mojauser posted image  pritekla jutri ali pojutrišnjem, a res tako točno priteče??? Namreč, prvič v življenju nimam svoje menstruacije pa me zanima a res to drži?

Hvalaaaaauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 683
2.2.2010 13:44:07   
Urshy78
če mi bo pa punkcijo res delal dr. Drobnič, potem sem pa malo pomirjena user posted image
sem že veliko dobrega slišala o njem. upam samo, da bo nežen z mano user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 684
2.2.2010 13:54:18   
Rakica_80
Jaz sem imela delno punkcijo, prva je bilauser posted image , drugi dan sem imela Dr. Drobniča in ti povem, da skoraj nisem nič čutilauser posted image , tako da si lahko pri njemu zelo mirnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 685
2.2.2010 14:07:56   
vrtnica.m
Pozdravljene,

včeraj sem prevzela inekcije in je tudi že včeraj prva padla. 15.2. imam UZ

Lep dan želim vsem puncam.

m.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 686
2.2.2010 14:08:23   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

napreduje počasi, pa se ne sekiram, sem vedno med ta hitrimi, tako da je bolje, da gremo 1x počasi.
Et bo 1x naslednji teden, kdaj točno pa še ne vem, bom še sporočila user posted image

Kako si ti?

mismis potem praviš počasi in ziher user posted image !  Tokrat drugače, ampak naj bo pa to uspešno!! Js navijam močnoooo! user posted image user posted image

Jst sem pa čist super, če izvzamem izcedke, ki mi nikakor ne dajo miru. Jutri imam prvi pregled pri dr., komaj čakam, in že kr vidim dr., ko mu bom omenila moje zoprne rozaste neprestane izcedke, da memorijo, on bo pa prijavil ... a dej dej dej dej, kake izcedke, nč nimaš, like always, mene pa mori tole user posted image . Drugače pa sem tko, kot da se sploh nebi nič dogajal spodaj, kot da sploh nebi bla noseča, kaj šele z dvojčki, sem in tja sicer mal zaboli, ampak to je menda stranski učinek, tko da če me ne, se že vprašam, če je vse ok.

Urshy78, poskusi it s čimmanjšim strahom na punkcijo!

Bebiii, eno trapasto vprašanje, jemlješ Dabroston? Jaz ko sem jemala dabroston, je potem po prenehanju jemanja prišla kr na pričakovani dan. Jst sem mela kr par let obdobje, ko svoje user posted image  praktično nisem dobila brez tablet za sprožit (Dabroston), tko da mi jo je to sprožilo, potem je še kak mesec prišla, potem pa spet nič, al pa po enih treh mesecih šele. Ma sem zakomplicirala tole. Nič ne skrbi, bo prišla.
vrtnica.m naj bo uspešno! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil loremi -- 2.2.2010 14:09:02 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 687
2.2.2010 14:10:18   
Urshy78
Bebii, hvala, vsaka taka dobra izkušnja z njim, ki jo preberem ali pa slišim, mi daje pogum in upanje, da mogoče pa le ne bo tako hudo, kot si predstavljam user posted image

vrtnica, pridno se špikaj user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 688
2.2.2010 14:51:24   
cukica
Gapi27 iskrene čestitke in naj fantka pridno rasteta,...
Urshy78 čim manj bolečo punkcijo v četrtek,...
vrtnica m mirno roko in čim več foliklov,...

Ostalim pa en lep dan,...

(odgovor članu Selena78)
Neposredna povezava do sporočila: 689
2.2.2010 15:12:56   
MP30
Punce, jaz sem danes od dr. in čakam user posted image , da potem štartamo z špikanjem!
Urschy78 - ko sem bila sama prvič na punkciji nisem vedela nič, ne kako zgleda, ne ali boli ali ne in ti povem, da je bilo čisto OK. Po moje je bolje, da čimmanj misliš na to, bo bolje. Drugič sem že vedela kako zgleda in sem bila veliko bolj zategnjena, v pričakovanju vsake bolečine in je bilo veliko slabše, bolj boleče! Jaz ti svetujem, da si čimbolj odmisliš vse in probaš biti čimbolj sproščena.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 690
2.2.2010 15:23:41   
TittyK
Ojla Vrtnica!

Jaz imam tudi 15.2. UZ. Danes pade ta 3 špikica suprefakta. Se pa še vedno bojim, da mi slučajno ne uide zrak not, ker sem malo čorova s temi injekcijami, pol pa rajši več napolnim in ven stisnem. Mater, sem zakomplicirala....user posted image .

Punce, za vse držim pesti... Naj bo tokrat uspešnost pri statistiki 100%!!!!

Lp,
Titty

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 691
2.2.2010 15:36:13   
HANYBANY
Čestitke Gapi27!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 692
2.2.2010 19:23:05   
jona klara
urshy-čestitke za folikle, čimmanj se sekiraj za punkcijo, saj imaš dobrega zdravnika, upam, da ne bo bolelo, bo pa kmalu

skuštrana suzi-hvala ti za spodbudo glede dr. Tomaževiča,tudi jaz mislim, da je nemogoče, da ne bi on tega videl, a pri tebi je pa videl na uz neprehodne jajcevode, saj ne morem verjeti , za to je ponavadi potrebna hcg ali laparo, je res car.
ivyy- tudi tebi srečnouser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 693
2.2.2010 19:39:27   
bit

Imam eno vprašanje, za une ki jemljete Prometrium, Dr. Reš mi je rekel da bo mojauser posted image  pritekla jutri ali pojutrišnjem, a res tako točno priteče??? Namreč, prvič v življenju nimam svoje menstruacije pa me zanima a res to drži?

drži meni jo je točno napovedal

Neposredna povezava do sporočila: 694
2.2.2010 19:52:48   
Tanja_Jes

en, dva, ...dvanajst...user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image user posted image user posted image user posted image

Tavelka...lep pozdrav...vidim da je akcija že proti koncu...oooooo, kolk ti želim enga al dva škorpiončka user posted image user posted image user posted image user posted image

Bebii...user posted image kako si pikica moja...

Kdaj bo kakšno četrtkanje padlo...da naredimo mal odklopa tle na RR-ju...user posted image user posted image user posted image

Zarja...ku-ku...lubčka

Vse ostale...sej vas berem... user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 695
2.2.2010 20:03:43   
pikovit

Uffffffffffff blagor tebi user posted image .Jaz pa abstiniram al kaj?Bedauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 696
2.2.2010 20:18:40   
IVYY
drage moje, evo končno se oglašam...mi ni ratalo prej, moja mama je imela danes rojstni dan, pa smo ga malo žuraliuser posted image

kot je urshy povedala, imam jutri 3.2. ponoven UZ.
Folikli so od včeraj na danes zrasli, a ne še dovolj za štopko. Bomo videli, kaj bo jutri. Upam seveda na dobre rezultateuser posted image . Veliki pa so od 18+ , 20+. Ma pri kakšni velikosti se odločijo za štopko?  Pri prvem postopku mislim, da sem imela velike že kar 22+ in sem takrat dobila štopko.

Urshy, prav lepo te je bilo spoznati. Si prav prijetna punca!!!! V četrtek pa navijam zate !!! Naj bo punkcija čimmanj boleča ! Kot kaže bo pri meni punkcija v petek ali soboto ta teden! Bomo videli jutri.

Vrntica...SREČNO !!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 697
2.2.2010 20:23:37   
IVYY
diana79...super za ščemenje v bradavičkah !!!!!!!!!!! Kako bomo jokali od sreče !!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 698
2.2.2010 20:33:59   
Buska
Imam eno vprašanje, za une ki jemljete Prometrium, Dr. Reš mi je rekel da bo mojauser posted image pritekla jutri ali pojutrišnjem, a res tako točno priteče??? Namreč, prvič v življenju nimam svoje menstruacije pa me zanima a res to drži?

jaz sem jih jedla 2 meseca.
1. pred postopkom = nisem se vzela zadnjega in je user posted image prisla ze 1 uro po zauzitju predzadnjega (nedelja - mogla bi priti v torek)

2. in pa po postopku, po punkciji (ostalega nismo delal, ni blo celic) = mogla bi jih nehati jesti 26.12. in user posted image bi mogla prit 28.12.; dobila pa sem jo 24.12. zjutraj

poznam pa kar nekaj punc, ki znajo do sekunde natancno povedat, kdaj jo bodo dobile s pomocjo prometriuma

upam, da bo pri tebi tocna .... srecno :)

< Sporočilo je popravil Buska -- 2.2.2010 20:34:42 >

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

Neposredna povezava do sporočila: 699
2.2.2010 20:51:10   
Urshy78
Ivy, hvala, tudi si si zelo simpatična in fejst punca user posted image
dobro opravi jutri, upam, da bo punkcija čimprej.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?