Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.2.2010 19:29:28
|
|
|
|
miklarom
|
IVYY - UZ Urshy78 - UZ BEBIII - vidva kar pridita, kadar želita, bom zeeeeeeelo vesela, če pa bom kje blizu tebe te pa zviznem po telefonu in se ti oglasim, tudi jaz te imam rada IVYY - super za tako velike folikelčke, in naj jih bo jutri še več in veliki Diana - kar naj bolijo joškice to je dober znak, navijam zate cukica - super da gresta maja po pingote, in lepo da so se ti krvavitve ustavile sem vesela zate mismis - kako ti gre, stiskam pestke zate in navijam
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.2.2010 19:29:47
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Mikla Hvala za lepe želje Uživaj na dopustu!!! Maja meseca ko bova na Kozjanskem, se ti bom oglasila, bom prišla mimo tebe, če pa boš kje v bližini Kopra se oglasita Rada te imam Jao jao, pa da ne bi slučajno pozabla takrat tu pod hribom vsaj zahupat in zatulit, da me gleda en polmetrski, pa pol it naprej, če že ne bosta uletela naminut al pa na kofič ...... Mikla, sem ti napisala na z.s., telefonsko sem pa pozabl, pa ti pošljem kak sms, da boš mela brojčič ... Dejmo Ivi in Urši !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil Grethy -- 1.2.2010 19:31:05 >
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.2.2010 19:34:35
|
|
|
|
cukica
|
Miklarom kako si?Kdaj greš pa ti ponovno v boj?Ja za enkrat so se umirile te moje krvavitve in upam,da tako tudi ostane.Ja sva se na hitro odločila,da bova maja poizkusila. IVYY - UZ Urshy78 - UZ čim več folikelčov jutri Sem si sposodila od Miklarom,....
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.2.2010 19:50:11
|
|
|
|
HANYBANY
|
Zdravo punce! Spet jst! Zanima me, kdaj ste kaj dobile pri Suprefactu, jst sm jo dobila že sedmi dan špikanja pa ne vem če je to ok, al je mogoče prehitr??? Pa srečno IVYY in Urshy78
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.2.2010 20:07:25
|
|
|
|
IVYY
|
cukica, miklarom, bebiii, loremi, grethy...in vsem ostalim, ki navijate zame IZ SRCA HVALA ! To mi res dosti pomeni! RADA VAS IMAM !!!! diana79...to so super znaki, tako je bilo meni, ko sem prvič zanosila...jupiiiiiiiiii!!!! zaupaj vase in božaj svojo pikico, ki pridno raste v tebi urshy79...srečno tudi tebi jutri!!!!!! hanybanyi, hvala za lepe želje...glede superfacta, jaz sem dobila ravno 7. dan špikanja tako v 1.postopku kot zdaj v drugem, tako da je vse ok. Srečno ! se javim jutri z dobrimi novicami seveda
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.2.2010 20:10:30
|
|
|
|
IVYY
|
urshy78, komaj zdaj sem vidla, da si tudi ti v GK Lj. Potem sva se morale danes videt na uz. Katera si bila? Jaz sem sedela čisto pri vratih (tistih blizu wc-ja).
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.2.2010 20:20:08
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY urshy78, komaj zdaj sem vidla, da si tudi ti v GK Lj. Potem sva se morale danes videt na uz. Katera si bila? Jaz sem sedela čisto pri vratih (tistih blizu wc-ja). ohohohoohooo, tole me spominja na stare dobre čase ko nas je blo tud po pet šest forumašic na isti dan na UZ-ju, pa skup smo sedele in se pogovarjale, pa smo šele popoldne tule ugotavljale ktera je bla ktera ... kr za rokav se pocukajte pa mal zarenčite RRRRRRR, ni hudiman da ne bi vedle za kaj se gre, ker je pol na kavici prav fletno ... babji žabji čvek, pa izkušnje, pa ...... miljaužnt stvari ... SREČNOOOOOOOOOOOOOO
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.2.2010 20:34:32
|
|
|
|
Urshy78
|
punce, se vam lepo zahvaljujem za navijanje in lepe želje, tudi meni ta podpora ogromno pomeni ivy, sem tudi jaz spregledala, da si tudi na GK LJ se spomnim ene, ki je sedela čisto pri vratih, z rjavimi lasmi, krajša paž frizura..a si taprava al ne? jaz sem pa stala nekaj časa pri vratih, potem se se pa usedla na stol, nekje na sredini v prvi vrstii pri vhodu v UZ, ker me je ful bolel križ od stanja.. potem se jutri vidiva, kako se bova spoznale
< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 1.2.2010 20:37:57 >
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.2.2010 20:35:02
|
|
|
|
IVYY
|
Grethy, res je prijeten občutek, ko srečaš osebno nekoga, ki si deli s tabo izkušnje na RR. Danes nas je bilo kar veliko na uz takih, ki smo v IVF.postopku (to sklepam po parirjih, ki so jih punce držale v roki-saj takoj vidiš, zakaj gre),pa tista tišina, ko čakaš, je kar malo zoprna. Zame pa še posebej, ko rada klepetam Urshy78...upam,da nama bo ratalo, da se jutri spoznava. Jaz bom imela črno majico, spodaj svetlo vijola srajco in tako lepo verižico okoli vratu
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.2.2010 20:36:45
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: IVYY urshy78, komaj zdaj sem vidla, da si tudi ti v GK Lj. Potem sva se morale danes videt na uz. Katera si bila? Jaz sem sedela čisto pri vratih (tistih blizu wc-ja). ohohohoohooo, tole me spominja na stare dobre čase ko nas je blo tud po pet šest forumašic na isti dan na UZ-ju, pa skup smo sedele in se pogovarjale, pa smo šele popoldne tule ugotavljale ktera je bla ktera ... kr za rokav se pocukajte pa mal zarenčite RRRRRRR, ni hudiman da ne bi vedle za kaj se gre, ker je pol na kavici prav fletno ... babji žabji čvek, pa izkušnje, pa ...... miljaužnt stvari ... SREČNOOOOOOOOOOOOOO grethyka, dober si tole povedala pa hvala
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.2.2010 20:38:05
|
|
|
|
IVYY
|
urshy, na vrsti sem bila že četra, imam pa temne, malo zvite lase, nosim očala, danes sem imela eno čudno krilo v modri barvi in vijola majico. upam, da me boš spoznala po oblačilih. ma kje si stala? pri katerih vratih?
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.2.2010 20:40:52
|
|
|
|
Urshy78
|
ivy, bom vse prečekirala kako so oblečene kaj te pocukam za rokav al zarenčim tko k je Grethy predlagala jaz bom mela pa črne kavbojke, pa roza vijoličen dolg pulover z pulijem..pa blond sem z rjavim narastkom (sj grem v sredo k frizerju )
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.2.2010 20:43:18
|
|
|
|
Urshy78
|
ivy, a ti si bila potem kar pred fajn pred mano na vrsti. jaz sem prišla šele okoli 5 min čez pol osmo, takrat ko si ti bila že skoraj fertik
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.2.2010 20:44:47
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY urshy, na vrsti sem bila že četra, imam pa temne, malo zvite lase, nosim očala, danes sem imela eno čudno krilo v modri barvi in vijola majico. upam, da me boš spoznala po oblačilih. ma kje si stala? pri katerih vratih? stala sem pa pri vratih zraven wc..
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.2.2010 20:59:05
|
|
|
|
IVYY
|
urshy79, tam pri vratih od wc-ja pa vas je bila cela vojska , saj nisem mogla prit do plašča ti me kar pocukaj ali pa zarenči po grethyno ..jaz bom tam že za 7.uro, ker potem letim nazaj v Koper ok, torej črne kavbojke in dolg rozast pulover z ovratnikom...joj, kako bom jutri vse pregledala lahko noč
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.2.2010 21:12:25
|
|
|
|
Urshy78
|
ja, res nas je bilo tam kot Rusov ti bodi pozorna na moj pulover, jaz pa na tvojo verižico, se bova že našle nočko
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.2.2010 21:13:56
|
|
|
|
diana79
|
hvala punce!imam pa nekaj novega od popoldneva:zdaj me že ščemi tudi v bradavičke!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 2.2.2010 9:27:57
|
|
|
|
HANYBANY
|
Joj, hvala IVYY, sem se zdaj mal pomirila
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 2.2.2010 10:05:24
|
|
|
|
bit
|
Gapii27 je ponoči napisala: Vsak starš ima najlepšega in midva sva dobila kar dva - Ažbeta in Jakoba. Ažbe se je rodil ob 23.45 z 2090 g in 46 cm, Jakob pa ob 23.56 z 2790 g in 48 cm. Vsi se počutimo v redu in smo srečni. sporočam lepo novičko dvojno... Gapi še tukaj ....uzivajte ....v čričkanju
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 2.2.2010 10:09:57
|
|
|
|
diana79
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 2.2.2010 10:55:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Urshy, to je super!! Jaz sem imela tako velike folikle šele nekje 16 dan. Tako, da super reagiraš. Endometrij je pa tud lepo debel! bebiii, punkcija še ne bo kmalu. V soboto sem bila na UZju (18 dan ciklusa) in sem imela komaj 2 folikla velika 9 mm. Tako, da smo sedaj zamenjali zdravila - iz Menopurja na gonal. Jutri imam spet UZ in upam, da so folikli vsaj malo zrastli. jona klara, tudi jaz ne verjamem, da bi Tomaževič spregledal cisto. Meni je celo zadnjč rekel, da se vidi, da imam neprehodne jajcevode - do sedaj mi tega ni omenil noben G, razen seveda na HSGju. Si sploh nisem mislila, da se da to vidit preko UZ. ivyy, ti pa super reagiraš! gapi, čestitke!!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 2.2.2010 12:02:14
|
|
|
|
Urshy78
|
diana, teli tvoji znakci so mi čedalje bolj všeč Gapii27, iskrene čestitke loremi, sva z Ivy na hitro malo počvekale Ivy, lepo te je bilo spoznat srečno jutri skustrana suzi, lepo opravi jutri na UZ, upam, da bodo foliklčki pridno zrastli. jaz imam na desni strani veliko foliklov, točnega števila nisem zvedla, so pa različne velikosti, med 14 in 19 mm, na desnem jajčniku jih imam 4, veliki med 19 in 21 mm. danes zvečer si moram dati stop injekcijo (pregnyl), v četrtek, 04.02. pa punkcija ali mogoče katera ve, kdo v četrtek opravlja punkcijo? lep in sončen pozdravček vsem
< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 2.2.2010 12:03:10 >
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 2.2.2010 12:15:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 ali mogoče katera ve, kdo v četrtek opravlja punkcijo? jest , dr. Drobnič bo ta prav superce za folikle
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 2.2.2010 12:23:23
|
|
|
|
Selena78
|
Jaz pa imam UZ 07.02.2010.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?