|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
1.2.2010 19:29:28   
miklarom
Torek, 02.02.
IVYY - UZ
Urshy78 - UZ

čim več folikelčov jutri user posted image user posted image user posted image

BEBIII - vidva kar pridita, kadar želita, bom zeeeeeeelo vesela, če pa bom kje blizu tebe te pa zviznem po telefonu in se ti oglasim,  tudi jaz te imam radauser posted image

IVYY - super za tako velike folikelčke, in naj jih bo jutri še več in veliki

Diana - kar naj bolijo joškice to je dober znak, navijam zate

cukica - super da gresta maja po pingote, in lepo da so se ti krvavitve ustavile sem vesela zate

mismis - kako ti gre, stiskam pestke zate in navijamuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 651
1.2.2010 19:29:47   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Miklauser posted image user posted image user posted image user posted image Hvala za lepe željeuser posted image  Uživaj na dopustu!!!
Maja meseca ko bova na Kozjanskem, se ti bom oglasila, bom prišla mimo tebe, če pa boš kje v bližini Kopra se oglasitauser posted image Rada te imamuser posted image user posted image user posted image

Jao jao, pa da ne bi slučajno pozabla takrat tu pod hribom vsaj zahupat in zatulit, da me gleda en polmetrski, pa pol it naprej, če že ne bosta uletela naminut al pa na kofič ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mikla, sem ti napisala na z.s., telefonsko sem pa pozabl, pa ti pošljem kak sms, da boš mela brojčič ...

Dejmo Ivi in Urši  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 1.2.2010 19:31:05 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 652
1.2.2010 19:34:35   
cukica
Miklarom kako si?Kdaj greš pa ti ponovno v boj?Ja za enkrat so se umirile te moje krvavitve in upam,da tako tudi ostane.Ja sva se na hitro odločila,da bova maja poizkusila.
Torek, 02.02.
IVYY - UZ
Urshy78 - UZ

čim več folikelčov jutri

Sem si sposodila od Miklarom,....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 653
1.2.2010 19:50:11   
HANYBANY
Zdravo punce! Spet jst! user posted image
Zanima me, kdaj ste kaj dobile user posted image pri Suprefactu, jst sm jo dobila že sedmi dan špikanja pa ne vem če je to ok, al je mogoče prehitr???

Pa srečno IVYY in Urshy78user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 654
1.2.2010 20:07:25   
IVYY
cukica, miklarom, bebiii, loremi, grethy...in vsem ostalim, ki navijate zame IZ SRCA HVALA !
To mi res dosti pomeni! RADA VAS IMAM  !!!!user posted image user posted image

diana79...to so super znaki, tako je bilo meni, ko sem prvič zanosila...jupiiiiiiiiii!!!!
zaupaj vase in božaj svojo pikico, ki pridno raste v tebiuser posted image

urshy79...srečno tudi tebi jutri!!!!!!

hanybanyi, hvala za lepe želje...glede superfacta, jaz sem user posted image  dobila ravno 7. dan špikanja tako v 1.postopku kot zdaj v drugem, tako da je vse ok. Srečno !

se javim jutri z dobrimi novicami sevedauser posted image

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 655
1.2.2010 20:10:30   
IVYY
urshy78, komaj zdaj sem vidla, da si tudi ti v GK Lj. Potem sva se morale danes videt na uz.
Katera si bila? Jaz sem sedela čisto pri vratih (tistih blizu wc-ja).

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 656
1.2.2010 20:20:08   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

urshy78, komaj zdaj sem vidla, da si tudi ti v GK Lj. Potem sva se morale danes videt na uz.

ohohohoohooo, tole me spominja na stare dobre čase ko nas je blo tud po pet šest forumašic na isti dan na UZ-ju, pa skup smo sedele in se pogovarjale, pa smo šele popoldne tule ugotavljale ktera je bla ktera ... kr za rokav se pocukajte pa mal zarenčite RRRRRRR, ni hudiman da ne bi vedle za kaj se gre, ker je pol na kavici prav fletno ... babji žabji čvek, pa izkušnje, pa ...... miljaužnt stvari ...

SREČNOOOOOOOOOOOOOO

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 657
1.2.2010 20:34:32   
Urshy78
punce, se vam lepo zahvaljujem za navijanje in lepe želje, tudi meni ta podpora ogromno pomeni user posted image user posted image

ivy, sem tudi jaz spregledala, da si tudi na GK LJ user posted image

se spomnim ene, ki je sedela čisto pri vratih, z rjavimi lasmi, krajša paž frizura..a si taprava al ne? user posted image

jaz sem pa stala nekaj časa pri vratih, potem se se pa usedla na stol, nekje na sredini v prvi vrstii pri vhodu v UZ, ker me je ful bolel križ od stanja..user posted image user posted image

potem se jutri vidiva, kako se bova spoznale user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 1.2.2010 20:37:57 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 658
1.2.2010 20:35:02   
IVYY
Grethy, res je prijeten občutek, ko srečaš osebno nekoga, ki si deli s tabo izkušnje na RR.
Danes nas je bilo kar veliko na uz takih, ki smo v IVF.postopku (to sklepam po parirjih, ki so jih punce držale v roki-saj takoj vidiš, zakaj gre),pa tista tišina, ko čakaš, je kar malo zoprna. Zame pa še posebej, ko rada klepetamuser posted image

Urshy78...upam,da nama bo ratalo, da se jutri spoznava. Jaz bom imela črno majico, spodaj svetlo vijola srajco in tako lepo verižico okoli vratu user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 659
1.2.2010 20:36:45   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

ohohohoohooo, tole me spominja na stare dobre čase ko nas je blo tud po pet šest forumašic na isti dan na UZ-ju, pa skup smo sedele in se pogovarjale, pa smo šele popoldne tule ugotavljale ktera je bla ktera ... kr za rokav se pocukajte pa mal zarenčite RRRRRRR, ni hudiman da ne bi vedle za kaj se gre, ker je pol na kavici prav fletno ... babji žabji čvek, pa izkušnje, pa ...... miljaužnt stvari ...

SREČNOOOOOOOOOOOOOO

grethyka, dober si tole povedala user posted image user posted image

pa hvala user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 660
1.2.2010 20:38:05   
IVYY
urshy, na vrsti sem bila že četra, imam pa temne, malo zvite lase, nosim očala, danes sem imela eno čudno krilo v modri barvi in vijola majico.

upam, da me boš spoznala po oblačilih.

ma kje si stala? pri katerih vratih?

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 661
1.2.2010 20:40:52   
Urshy78
ivy, bom vse prečekirala kako so oblečene user posted image user posted image user posted image user posted image kaj te pocukam za rokav al zarenčim tko k je Grethy predlagala user posted image user posted image

jaz bom mela pa črne kavbojke, pa roza vijoličen dolg pulover z pulijem..pa blond sem z rjavim narastkom user posted image (sj grem v sredo k frizerju user posted image user posted image user posted image user posted image )

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 662
1.2.2010 20:43:18   
Urshy78
ivy, a ti si bila potem kar pred fajn pred mano na vrsti. jaz sem prišla šele okoli 5 min čez pol osmo, takrat ko si ti bila že skoraj fertik user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 663
1.2.2010 20:44:47   
Urshy78

urshy, na vrsti sem bila že četra, imam pa temne, malo zvite lase, nosim očala, danes sem imela eno čudno krilo v modri barvi in vijola majico.

upam, da me boš spoznala po oblačilih.

ma kje si stala? pri katerih vratih?

stala sem pa pri vratih zraven wc..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 664
1.2.2010 20:59:05   
IVYY
urshy79, tam pri vratih od wc-ja pa vas je bila cela vojskauser posted image , saj nisem mogla prit do plašča

ti me kar pocukaj ali pa zarenči po grethyno user posted image ..jaz bom tam že za 7.uro, ker potem letim nazaj v Koper

ok, torej črne kavbojke in dolg rozast pulover z ovratnikom...joj, kako bom jutri vse pregledalauser posted image

lahko noč

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 665
1.2.2010 21:12:25   
Urshy78
ja, res nas je bilo tam kot Rusov user posted image user posted image user posted image user posted image

ti bodi pozorna na moj pulover, jaz pa na tvojo verižico, se bova že našle user posted image user posted image

nočko

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 666
1.2.2010 21:13:56   
diana79

hvala punce!imam pa nekaj novega od popoldneva:zdaj me že ščemi tudi v  bradavičke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 667
2.2.2010 9:00:27   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

No, če se spoznata, se pa še načvekajta potem user posted image  po fajn opravlenem UZ.
Torek, 02.02.
IVYY - UZ
Urshy78 - UZ

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 668
2.2.2010 9:27:57   
HANYBANY
Joj, hvala IVYY, sem se zdaj mal pomirila user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 669
2.2.2010 10:05:24   
bit
Gapii27 je ponoči napisala:

Vsak starš ima najlepšega in midva sva dobila kar dva - Ažbeta in Jakoba. Ažbe se je rodil ob 23.45 z 2090 g in 46 cm, Jakob pa ob 23.56 z 2790 g in 48 cm.
Vsi se počutimo v redu in smo srečni.

sporočam lepo novičko dvojno...

Gapi še tukaj ....uzivajte ....v čričkanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 670
2.2.2010 10:09:57   
diana79
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 671
2.2.2010 10:55:08   
Anonimen
Urshy, to je super!! Jaz sem imela tako velike folikle šele nekje 16 dan. Tako, da super reagiraš. Endometrij je pa tud lepo debel! user posted image user posted image user posted image

bebiii, punkcija še ne bo kmalu. V soboto sem bila na UZju (18 dan ciklusa) in sem imela komaj 2 folikla velika 9 mm. Tako, da smo sedaj zamenjali zdravila - iz Menopurja na gonal. Jutri imam spet UZ in upam, da so folikli vsaj malo zrastli.

jona klara, tudi jaz ne verjamem, da bi Tomaževič spregledal cisto. user posted image Meni je celo zadnjč rekel, da se vidi, da imam neprehodne jajcevode - do sedaj mi tega ni omenil noben G, razen seveda na HSGju. Si sploh nisem mislila, da se da to vidit preko UZ.

ivyy, ti pa super reagiraš! user posted image user posted image

gapi, čestitke!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 672
2.2.2010 12:02:14   
Urshy78
diana, teli tvoji znakci so mi čedalje bolj všeč user posted image user posted image user posted image

Gapii27, iskrene čestitke user posted image user posted image

loremi, sva z Ivy na hitro malo počvekale user posted image

Ivy, lepo te je bilo spoznat user posted image srečno jutri user posted image

skustrana suzi, lepo opravi jutri na UZ, upam, da bodo foliklčki pridno zrastli.

jaz imam na desni strani veliko foliklov, točnega števila nisem zvedla, so pa različne velikosti, med 14 in 19 mm, na desnem jajčniku jih imam 4, veliki med 19 in 21 mm. danes zvečer si moram dati stop injekcijo (pregnyl), v četrtek, 04.02. pa punkcija

ali mogoče katera ve, kdo v četrtek opravlja punkcijo?

lep in sončen pozdravček vsem user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 2.2.2010 12:03:10 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 673
2.2.2010 12:15:11   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

ali mogoče katera ve, kdo v četrtek opravlja punkcijo?

jest user posted image , dr. Drobnič bo ta prav

superce za folikle user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 674
2.2.2010 12:23:23   
Selena78
Jaz pa imam UZ 07.02.2010.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?