Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 30.1.2010 19:09:16
|
|
|
|
mateja_goljev
|
ja ne vem, meni je tako povedal. Če pridem dat kri v začetku februarja, da bom lahko že aprila, maja v postopku, tako da ne vem. Baje bo bolj tekoče kot je bilo do sedaj.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 30.1.2010 22:29:53
|
|
|
|
Grethy
|
Matejči, ker maj ti zdej ne da dihat ... da nis ti misla marc slučajno ???????? Pikovitka sabljica draga, =bemti trombozo in =bemti vse kar se dogaja s tabo mi je prav en čuden splet vsega skupaj, haloooo, a te je sploh kej sfalilo, pa da te ni kresnlo, madonca ja, zdej pa še pit ne smeš, pa sploh ni blo treba it u Begne al pa u Vojnik za mnenje vprašat , u jej, matr mal šale, da mi ne bi kej zamerla, sam res, kukr en magnetk za pi...darije lovit si ... srotk moj dragi ... sicer smo pa lohk vse slej ko prej na tem ... še vemo ne ... eh ja ... Cajti se mi !!!!! Lavju !!! Mismis go go vidm da se vračaš v tirnice dušo, sem že stisnla tačke ... Dejzika baje da bo dogajal ???? evo tačke še zate !!!!!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 30.1.2010 22:35:48
|
|
|
|
Goldy
|
Grethy - sem mogla mal vdret na temo, da te pozdravim! Kak si stara sablja?
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 30.1.2010 22:59:42
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Grethy - sem mogla mal vdret na temo, da te pozdravim! Kak si stara sablja? Goldika evo guram dalje ... prepuščam se postopku ata na mamo, pa mam en velik upanje da mrbit pa vseen rata, drugač pa čist nč novega, zaenkrat, le če bo sreča mila , lohk letos ostanem brez šihta ... to so najtoplejši obeti ... ampak ... a nas to kej gane, bomo pa drugje iskal hehe ... ma sej bom bla nosečka pa bom na porodniški heh .... Kako ste vi?? Se lepo rihtate ???
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 30.1.2010 23:13:23
|
|
|
|
Goldy
|
Grethy - sej tut ata na mamo je fino, a ne? A takle maš - glede šihta? U j.e.b.... Sicer boš pa nosečka in glih te bo zanimal šiht. Mi smo fino, se rihtamo u nulo. Otrok nas ima že čist preštudirana... trenutno ima zabasan nosek in mal kašlja, sam je vseen dobrovoljček. Puza rikverc, se kotali, najljubša beseda je mam, mama. In jaz se topim zraven. Jaz veliko govorim ne, ne, ne - ne v usta, ne prijemaj, ne trgaj, ne vleci. Ma, držim pesti, da ata na mamo uspe!!!! Pa da se spomlad, ko bo bolj fletno vreme 1x na kofet dobimo, u jesen, ko smo se z Blanči dobil, te ni blo zraven...
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 31.1.2010 7:15:40
|
|
|
|
Pija76
|
ojla dečvice, vidim da se dogaja tukaj. Navijam za vsako izmed vas! Mismis zate še posebej ! Tokrat pa naj res bo!!!! Diana čestitke, pa da čez dva tedna zagledaš Pikovit to pa je en big shit! Zrihtaj čimboljše! Vsem en lep pozdravček!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 31.1.2010 8:28:03
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Vsem želim lepo nedeljo, danes je reeees lepa, zasnežena pokrajina, za očke spočit!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 31.1.2010 8:31:50
|
|
|
|
Urshy78
|
dobro jutro
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 31.1.2010 8:52:10
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Grethy - sej tut ata na mamo je fino, a ne? A takle maš - glede šihta? U j.e.b.... Sicer boš pa nosečka in glih te bo zanimal šiht. Mi smo fino, se rihtamo u nulo. Otrok nas ima že čist preštudirana... trenutno ima zabasan nosek in mal kašlja, sam je vseen dobrovoljček. Puza rikverc, se kotali, najljubša beseda je mam, mama. In jaz se topim zraven. Jaz veliko govorim ne, ne, ne - ne v usta, ne prijemaj, ne trgaj, ne vleci. Ma, držim pesti, da ata na mamo uspe!!!! Pa da se spomlad, ko bo bolj fletno vreme 1x na kofet dobimo, u jesen, ko smo se z Blanči dobil, te ni blo zraven... Ja vse drži, kar se kave tiče je pa tko, dokler hodim na šiht sem v neverjetnem divjanju naokol in me cajt zmerej povozi, če sem popoldan grem kr okol pol dvanajstih od doma, pa moram še kej prej spacat za jest in ... če sem pa zjutraj sem pa tko šele okol štirih doma, mal kuhanja in pospravljanja in že gremo ninat ... sej bo boljš, spomlad ja polubčkej vašo čebelco in fino fajn se imejte vi trije !!!!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 31.1.2010 10:52:41
|
|
|
|
jona klara
|
dober dan vsem, kako ste v zasneženi nedelji? vsem želim lep dan, počitka,pa relax .....
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 31.1.2010 12:59:32
|
|
|
|
diana79
|
ojla!mene vsak dan bolj boli v prsih,pa imam tak občutek kot da vsak čas bo ulilo !ampak do še več kot en teden!ne vem več ali je to dober ali ne!sem pa full utrujena in zaspana,pa notri mi nekaj skoz špika!kaj mislite ve????
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 31.1.2010 13:27:09
|
|
|
|
Rakica_80
|
Dan Diana79, ma kaj si ti imela zamrznjenčke ali cel postopek? Vem, kako se počutiš, probaj razmišljat pozitivno, počivaj- to je zame pomembno, vsi ti znakci so lahko znak in verjamem da je to to Punce moje, verjamete ali ne od Agrulaba, ki ga jemljem že 6 dni, sem shujšala tri kile driskam pa cel božji dan, vse kar pojem gre , vsaj nekaj pozitivnega, PA ŠE POČUTIM SE ODLIČNO LOREMI, KAKŠNA FINA KAVICA,mmmmmmm Mismis,.. kaj pika kej LEPO NEDELJO
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 31.1.2010 14:28:15
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 ojla!mene vsak dan bolj boli v prsih,pa imam tak občutek kot da vsak čas bo ulilo !ampak do še več kot en teden!ne vem več ali je to dober ali ne!sem pa full utrujena in zaspana,pa notri mi nekaj skoz špika!kaj mislite ve????
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 31.1.2010 15:10:18
|
|
|
|
diana79
|
jaz sem imela zamrzene jajčnih celic,so jih odmrznili in oplodili z svežim moževim materialom!jaz sem imela čist naraven postopek,in ko so ugotovili da imam ovulacija čez 5 dni sem imela ET!brez injekcij!zato se mi zdi čudno da mi prsa bolijo!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 31.1.2010 15:35:54
|
|
|
|
Rakica_80
|
to je to sigurno, ker če si brez stimulacije, ti je začel sigurno rasti nosečniški hormon,jupiiiiiiiii
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 31.1.2010 17:40:44
|
|
|
|
Urshy78
|
diana, upam, da je so to zgodnji nosečniški znakci
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 31.1.2010 19:03:31
|
|
|
|
špica84
|
evo se ena k caka na odg. iz konzilija
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 31.1.2010 19:06:37
|
|
|
|
sonček33
|
Špica, dobrodošla. POvej še kaj. Kje? Prvič?
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 31.1.2010 19:09:25
|
|
|
|
loremi
|
BEBIII meni pa Aglurab ni napravil nobenih sprememb glede teže, tko da super, da se tebi kar zmanjšuje! špica84, dobrodošla med nami, želim ti, da bi bila čimprej na vrsti za postopek in da bi bil uspešen! diana79, dobro kaže, kdaj imaš datum za krvni test?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 31.1.2010 19:28:00
|
|
|
|
diana79
|
datum imam:12.2! ne vem pa kdaj bi naredila test doma?kaj mi priporočate???
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 31.1.2010 19:29:17
|
|
|
|
špica84
|
to bo moj prvi postopek,odvijal se bo na gin.kl. delala mi ga bo pa dr.bokal
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 31.1.2010 19:36:43
|
|
|
|
nhaya
|
A merional kaj vpliva na ? Običajno jo imam 6-7 dni..danes je bila moja tretja špikica, se pravi 4. dan , pa jo že ni več..Zdej zvečer se pa grozn počutim, kr neki se mi vrti pa slabo mi je..
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 31.1.2010 19:38:00
|
|
|
|
jona klara
|
špikca 84-živio, tudi jaz čakam na odgovor iz konzilija, upam, da bo kmalu, sem tudi prvič za ivf, dr.Tomaževič diana-tudi jaz mislim, da bo , sploh, če nisi imela hormonov urshy-srečno jutri na uz
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 31.1.2010 19:40:25
|
|
|
|
jona klara
|
tudi jaz bi najraje brez hormonov, naravno, na kaki osnovi pa se odločijo za tak postopek, brez hormonov, čeprav je verjetno več možnosti, da uspe z hormoni, dilema, ne
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 31.1.2010 19:47:44
|
|
|
|
Rakica_80
|
Špica84, dobrodošla med nami in ti želim da s prvim postopkom ti uspe Jona klara, če greš v IVF postopek, boš morala jemat hormone brez tega ne gre vse za naše pikice je tako? Diana79, test lahko delaš že 7-8 dan po ET, naša Lana je delala 7 dan in je že bil debel plusek tudi ona je bila brez hormonov.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?