|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
31.1.2010 19:49:37   
Rakica_80
...pa še to jona klara, edino če imaš zamrznjenčke, lahko greš naravno brez hormonov.

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 626
31.1.2010 19:54:00   
diana79

hvala!če bo belina bom verjetno v petek poskusila test naredit!nimam kaj zgubit a ne?ni mi pa jasno zakaj imam tak občutek kot da bo user posted image vsak čas ulilo!samo taki rahli krči,niso tako močni kot pred user posted image !najbrž bom jutri kar našo LANO poklicalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

Neposredna povezava do sporočila: 627
31.1.2010 20:06:13   
Urshy78
jona klara, hvala. ti jutri sporočim prek maila, kako je bilo user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 628
31.1.2010 22:13:34   
miklarom
BEBIII-  -  ojla user posted image , kak sem jaz vesela zate, da se ti je začelo in sedaj bo ratalo, boš videla, močno držim pestke zate,  mislim nate, rada te imam, skratka želim ti vse naj,naj

Reby - oj, ne nisem še šla na smučanje, delam še štiri dni pol pa dopust cel mesec, pol pa grem na smučanje in kmalu po pingota, sam še počakam da dobimuser posted image , in pokličem v MB za prvi uz, in kako ste mi kaj, kako kaj moj Tomi, pošiljam mu poljubčke

mateja _goljev - lepo da si se odličila poskusit še v MB, tudi jaz hodim tja, tak da če te bo karkoli zanimalo samo vprašaj in ti bom rade volje odgovorila, so se pa čakalne dobe res skrajšale in to je prav super, da ni več čakanja in da gre vse hitreje, saj tudi nam leta tečejo in nimamo veliko časa več

mismis- user posted image user posted image user posted image  za začetek zdaj pa s polno paro do konca  na veliiiiiiki uspeh, in uspelo ti bo, navijam zate go,go,go, punca

Loremi - ti verfjamem da je počutje bolj slabo, samo da bo vse vredu in da ti minejo ti roza-rjavkasti izcedki, ti se samo čuvaj in vse bo vredu, mislim nate 

Grethy - oj, bejba, nisem pozabča nate, sam zdej skos delam na pono in sploh nimam veliko časa, saj vidiš da se še na RR ne javljam pogosto, boma se vama enkrat naslednji teden oglasila, ko bom že na dopustu in preden grema na smučanje, zdej še delam štiri dni pol pa cel mesec dopust, Daj mi pošlji svojo te. št. da ti javim kdaj pridema, jaz pa bom tebi svojo.
in kak si mi drugače, nič te ni v naokoli , da bi mal prišla k meni na šiht, al pa da bi šle po šihtu na kak drinkuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 629
1.2.2010 8:02:27   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

miklarom hvala! ma res so ti izcedki zoprni, ker ne vem, zakaj so in kaj lahko pričakujem vnaprej.

diana79, okol 10. dne po transferju že lahko poizkusiš test naredit, vsak dan kasneje pa bo slika še bolj realna, srečno!

ah, še tole sem pozabila
IVYY, Urshy78 dobro opravita danes!

Vsem pa prijeten začetek novega delovnega tedna!

< Sporočilo je popravil loremi -- 1.2.2010 8:16:41 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 630
1.2.2010 8:17:24   
loremi

AKTUALNO  

Ponedeljek, 01.02.
IVYY - UZ
vrtnica.m - prevzem zdravil
Urshy78 - UZ

Sreda, 03.02.
skuštrana suzi - UZ

Četrtek, 04.02.
nhaya - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit  user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Diana79 greje user posted image user posted image  test 12.02.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)
  • saturn (??)
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Barbara31 (1. IVF, GK LJ)
  • nhaya (1. IVF, dr.Reš)
  • skuštrana suzi (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Selena78 (4.IVF, dr.Reš)
  • BEBIII (2.ICSI, dr. Reš, PO)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš)
  • jona klara (1. IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE JANUAR   user posted image

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 631
1.2.2010 10:27:23   
lana08
Dobro jutro,
se vam po dolgem času oglašam, vas dokaj redno spremljam, samo ne komentiram. Pri meni še vse mirno, tudi CTG kaže da se otroček pri meni počuti zelo dobro in bom verjetno rodila čez rok. Vidim, da vas je zopet veliko v postopkih in držim pesti prav za vse, ki ste ali se še pripravljate na postopke.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 632
1.2.2010 10:32:41   
Urshy78
dan, evo mene iz UZ. folikli pridno rastejo, na desni strani so malo manjši, med 14 in 18, na levi med 16 in 19 mm.
naslednji UZ jutri, 02.02.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 633
1.2.2010 11:58:33   
diana79
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 634
1.2.2010 13:09:58   
Anonimen
urshy, pri tebi gre pa tole kar hitro, kajne? Kater dan ciklusa si? Koliko foliklov imaš? Še malo pa bo punkcija. user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
1.2.2010 13:25:59   
Urshy78
skustrana suzi, sploh ne vem ali gre pri meni hitro ali ne, ker je to prvič zame in nimam nobenega posebnega občutka, kako hitro mora to potekati.
za število foliklov sploh ne vem, nisem niti vprašala user posted image sem sam G vprašala če reagiram na zdravila tako kot bi mogla, pa je rekla da ja.
čeprav bi mi morali verjetno oni povedati število? hm..saj ne vem, najbolje da kar jaz jutri vprašam. imam pa endometrij 8 +, pa sem na UZ vprašala kaj to pomeni, mi ni nič povedala, samo da je vse ok user posted image
danes je pri meni 10. dan ciklusa. po moje bo čez kakšne 3 dni že punkcija, me je kar malo strah user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 1.2.2010 13:27:08 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 636
1.2.2010 13:51:54   
jona klara
urshy super fino, jutri pa le vprašaj za število in kdaj bo punkcija, se pol slišiva bolj natančno na email ali zs,
diana, sem prepričana, da bo vse ok...

danes sem imela uz trebuha,nič povezanega z zanositvijo, pa mi je rekla, da vidi na jajčniku neko cisto, tomaževič je ni videl 1 mesec nazaj, niti 1 leto nazaj mog ginekolog, kateri mi je čistil ta jajcevod, rekla je, da je možno, da je to ovulacijska cista, M sem imela prvi dan 21. 1, tako da bi lahko bilo, me skrbi, ker čakam na konzilij da grem v postopek, zdi se mi pa da Tomaževič ne bi spregledal kaj takšnega,,,,kaj pravite? kaj naj storim, je že katera slišila za ovulacijsko cisto, ki je prisotna med ovulacijo potem pa izgine? hvala vam lep dan

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 637
1.2.2010 13:59:10   
Rakica_80
Diana, kako je danes počutje, joškice rastejo?user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 638
1.2.2010 14:04:21   
Rakica_80
Suzi, kako si?user posted image  Kdaj bo punkcija?
IVYY....kako je bilo na UZ?
Miklauser posted image user posted image user posted image user posted image Hvala za lepe željeuser posted image  Uživaj na dopustu!!!
Maja meseca ko bova na Kozjanskem, se ti bom oglasila, bom prišla mimo tebe, če pa boš kje v bližini Kopra se oglasitauser posted image Rada te imamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 639
1.2.2010 14:31:06   
diana79

ja ja rastejo in rahlo bolijo!pa skoz mi nekaj špika notri v maternici!mogoče pa res bo kaj iz tega!

Neposredna povezava do sporočila: 640
1.2.2010 14:37:31   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

ja ja rastejo in rahlo bolijo!pa skoz mi nekaj špika notri v maternici!mogoče pa res bo kaj iz tega!

Nič se ne bati špikanja. Mene je tako en teden pred M, da sem mislila......ah bo pač konec in sem delala plane že za naprej.....pa sem user posted image . Neki pa se more dogajati tam spodaj, a ne?user posted image  Drugače, pa počakaj s testom vsaj do 10 dne oziroma do svojega dneva M. Vem da je težko čakati, ampak potrudi se in se poskusi nekako sprostiti.

Obilo sreče ti želim, prav tako vsem ostalim!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 641
1.2.2010 14:49:43   
Amethiste
Koliko dni se običajno špikate (postopek, ki se začne na 2. dan M)? Jest se bom pri naslednjem UZ 10 dni, pa me zanima če sem že blizu tega, da pridemo do punkcije?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 642
1.2.2010 15:20:05   
cukica
Z partnerjem sva se odločila,da greva maja po zamrznjenčke,ki jih imava še v Ljubljani,nato pa bomo videli kaj bo.Pa še to moje krvavitve so se umirile in jih ni že 3 dni upam,da tako ostane,bom pa šla 15 vse eno na kontrolo,da vidi,če se je sčistilo.16 marca pa sem naročena k dr.Ribičevi.Aja pa še to ali ma katera email od sestre Milice?Do zdaj sem vedno pisala njej za evidenčno številko,zdaj pa mi napiše,da ni pravi naslov.Če ma katera se ji že vnaprej zahvaljujem.
Diana79 nič bat vse bo v redu,je tud mene špikal in sem imela občutek,da jo bom vsak čas fasala sam je ni bilo,...in videli smo plusek,...
BEBIII kako si kaj?Stiskam pestke zate in mučo fejst te mam rada,...
Mismis zate tudi navijam in stiskam pesti kolikor jih lahko,...
Loremi naj čim prej izginejo ti izcedki in,da bi končno začela uživati brez strahu,...
Urshy 78 čim več foliklov,čim manj bolečo punkcijo in velik oplojenih jajčec,...
Amethiste imaš dolg ali kratek postopek?Boš videla kako hitro bodo rastli folikli,...to je odvisen od vsake posameznice posebej,...ene prej ene malo kasneje,...Jaz sem se pikala od drugega dneva ciklusa nato pa približno 13 dan ciklusa sem mela punkcijo.

Lp vsem ostalim,...

Neposredna povezava do sporočila: 643
1.2.2010 15:26:22   
IVYY
Drage moje, da vam nakratko napišem, kaj sem danes opravila na uz.
Na enem jajčniku imam 10 foliklov, na drugem 11, od tega je cca 10 velikih od 16+  do 21+.
Dobila sem še 2 ampuli menopurja, jutri pa ponoven ultrazvok.

Me pa ful boli od uz-ja, mi ni nikakor našla levega jačnika

Objem vsem in na slišanje jutri

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 644
1.2.2010 15:28:38   
cukica
IVYY super to,zarad jajčnika se pa ne sekiraj,ker ga velikokrat ne najdejo je bilo tud pri meni enkrat tako,...dobro opravi jutri,...

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 645
1.2.2010 16:35:48   
Amethiste
Cukica hvala. Imam kratek postopek (ker je prvič). Upam da bo šlo hitro, ker je celoten proces dokaj psihično in tudi fizično kar naporen.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 646
1.2.2010 16:53:58   
cukica
Upam,da ti bo čas hitro minil.Vem kako je saj bom šla sama poizkusit že šestič.Ne obupaj in držim pesti,...

(odgovor članu Amethiste)
Neposredna povezava do sporočila: 647
1.2.2010 17:56:54   
loremi
user posted image

AKTUALNO  

Torek, 02.02.
IVYY - UZ
Urshy78 - UZ

Sreda, 03.02.
skuštrana suzi - UZ

Četrtek, 04.02.
nhaya - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit  user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Diana79 greje user posted image user posted image  test 12.02.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)
  • saturn (??)
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Barbara31 (1. IVF, GK LJ)
  • nhaya (1. IVF, dr.Reš)
  • skuštrana suzi (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Selena78 (4.IVF, dr.Reš)
  • BEBIII (2.ICSI, dr. Reš, PO)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš)
  • jona klara (1. IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE JANUAR   user posted image

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil loremi -- 1.2.2010 17:58:17 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 648
1.2.2010 19:14:21   
womanpolice
Živjo punce... Vem, da se oglašam "pozno", pa vendar bi se rada VSAKI POSEBEJ ISKRENO ZAHVALILA za voščila za rojstni dan. Tud sama upam, da se letos uresniči ta moja največja želja...

MATEJA GOLJEV... Lepo, da si se odločila za MB. Jst sm se tud prestavila, vendar še čakava na pošto...

DIANA79.. To je dobr znak da te špika.. kot ti je že Kajšica povedala.. nekaj se mora dogajat... držim pesti..

MISMIS.. ČEstitke za nizek štart in MOČNO držim pesti...

A STE ŽE KAJ DOREKLE ZA SREČANJE?

A je ktera kaj slišala Pijo76?

lp...

Neposredna povezava do sporočila: 649
1.2.2010 19:20:25   
Urshy78
jona klara, o cistah jaz sicer nimam pojma, se mi zdi pa skoraj nemogoče, da bi dr. Tomaževič to spregledal.
verjetno je ta cista res zaradi ovulacije. če te pa preveč skrbi, se pa še enkrat naroči na pregled, da boš bolj mirna.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?