|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
10.1.2010 19:55:09   
lana70
21.1.2010 a.jrad1(28) (2 ,0 ) MS RODILA: 09.01.10 - JAKOBA.........tole sem skopirala z januarčic...a sem jaz kaj spregledala, al je naša a.jrad povila sinčka user posted image user posted image user posted image , čestitke mamici in obilo cartanja.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 226
10.1.2010 22:57:11   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

21.1.2010 a.jrad1(28) (2 ,0 ) MS RODILA: 09.01.10 - JAKOBA.........tole sem skopirala z januarčic...a sem jaz kaj spregledala, al je naša a.jrad povila sinčka user posted image user posted image user posted image , čestitke mamici in obilo cartanja.

čestitam a.jrad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 227
11.1.2010 6:46:30   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

a.jrad čestitke! user posted image  user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 228
11.1.2010 8:38:18   
miklarom
a.jrad - ČESTITKE ZA JAKOBA user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 229
11.1.2010 8:45:30   
jona klara
user posted image user posted image mislim, da nemogoče, če si bla na razgovoru, potem še moreš poslati dokumentacijo, dati kri za pregled hormone....jaz sem bila na razgovoru 14. 12 pa še nisem bila na konziliju, ker še čakam hormone, potem pa tudi ne vem kdaj te dajo naprej ali te pustijo čakati in kaj pomeni neka evidenčna številka, ko moraš za njo poklicati, pa kdaj a potem, ko dobiš pošto od obravnave konzilija, groza je ker nič ne veš, jaz pa še nisem iz ljubljane pa je sploh grozn, ker se ne morem kr tako malo ustaviti na kliniki in iti kaj vprašati, za vse je treba klicati po telefonu pa te noben ne šlivi kaj dosti, mislim sestre, ker si jim samo ena številka, ki se jo hoče čimprej odkrižati ker še ima dosti drugega dela, na začetku, ko si prvič tam bi nas mogli informirati o celotnem vrstnem redu in malo predvideti časovni potek vsaj približno...
user posted image

danes mogoče dobim izvide hormonov upam, da bodo ok potem jim vse pošljem in upam, da ujamem konzilij v februarju, saj ga prej očitno ne bo...da bi le še vse steklo do majauser posted image user posted image z et mislim in poluser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 230
11.1.2010 8:55:02   
Urshy78
v kolikem času pa pošljejo izvide krvi za spolno prenosljive bolezni v leonišče? me je malo strah, dami ne bo zmanjkalo časa. kri bova dala jutri ali v sredo, čez en teden moram poklicati, da pridem po zdravila, M pričakujem 23.1.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 231
11.1.2010 9:32:09   
diana79
izvidi za SPB so gotovi v treh dneh!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 232
11.1.2010 9:41:26   
Anonimen
pikovituser posted image user posted image user posted image user posted image jočem s tabo!!! Čeprav vem, da ti ne bo nič lažje, ampak vedi, da vse mislimo nate, te objemamo, upamo zate.. user posted image user posted image user posted image user posted image Resnično ni fer.. ne zate, ne za tvojo družino. user posted image

Moje novičke: ciste ni več, tako, da štartamo ta teden oz. ko bom dobila M.

(odgovor članu diana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
11.1.2010 9:45:26   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Moje novičke: ciste ni več, tako, da štartamo ta teden oz. ko bom dobila M.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
11.1.2010 10:45:23   
jona klara
ne vem, jaz bom to uredila ta teden, je pa verjetno odvisno kje boš to opravila, jaz nisem iz lj, pa nev ali bom v našem kraju ali je bolje, da grem v lj....pri nas sem dala pregled hormonov v krvi 28.12, pa jim je zmanjkalo neke snovi, tako, da jih še vedno nimam, upam da bodo ta teden, ni pa nujno, nikoli ne veš kdaj kaJ ZAKOMPLICIRAJO, meni se pa gre da čimprej pošljem vse v leonišče, da bom enkrat že na konziliju, če že pri enih pregledih krvi traja par tednov, potem bom na konziliju šele poleti, če bo šlo vse tako počasi,,,sej to ni res....moč in potrpežljivost rabimo sam se nam vsem nekam mudi, smo neučakani, hočemo čimprejuser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 235
11.1.2010 10:47:58   
jona klara
pa še to me zanima , ali za spolne bolezni, rabiš napotnico ali lahko greš v samopl. laboratorij in to hitro opraviš

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 236
11.1.2010 11:10:04   
sonček33
jona, tudi samoplačniško lahko opraviš

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 237
11.1.2010 11:25:24   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

izvidi za SPB so gotovi v treh dneh!

o, super, ena skrb manj user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 238
11.1.2010 11:27:12   
Anonimen
Zdle tuhtam.. A v postopku moj rabi še kakšno napotnico ko da plavalčke al velja moja? Mislim, da je moja napotnica kar dovolj, ne?user posted image

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
11.1.2010 11:37:16   
diana79
SUZI:jaz grem tudi v postopek z zamrzenčki,pa imam samo jaz napotnica od DR.D-ja!so rekli da on ne rabi nič,ker gre vse prek mene!upam da sem ti kaj pomagala!jaz grem jutri zjutraj k sestri milici!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 240
11.1.2010 12:12:54   
Anonimen
diana, hvala. Dobro zrihtaj jutri!! user posted image

(odgovor članu diana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 241
11.1.2010 12:48:22   
vrtnica.m
Pikovit - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ....
[color=#000000 size=3]te občudujem, in si mi velik vzor za moč in voljo !!!
[color=#000000 size=3]Drugače, pa sem danes dobila user posted image  in sem klicala in si grem 1.2.2010 po inekcije k sestri Milici. Sem pa sedaj drugič v tem postopku vendar sedaj imam ICSI/IMSI.
[color=#000000 size=3]Imam pa eno vprašanje - bila sem lani oktobra v tem postopku (neuspešno) in imam še od takrat vse papirje. Imam tudi novo napotnico (tudi še eno od mojega osebnega ginekologa). A še rabim kaj drugega?
[color=#000000 size=3]Hvala in lep pozdrav.
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3]m.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
11.1.2010 15:10:32   
IVYY
vrtnica.m...jaz sem 7.1 šla k Milici po zdravili. Poleg napotnice sem morala imeti s seboj še izvide za spolno prenoslijive bolezni in izvid brisa (ki po novem velja 3 leta, če je bilo vse ok.)

čestitam a.jrad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikovit...kar tako naprej !!!  bodi korajžna

ostale punce...sem z vami in vam želim vse dobro !!!

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 243
11.1.2010 16:53:25   
loremi

AKTUALNO  

Torek, 12.01.
Diana79 - odvzem krvi

Ponedeljek, 18.01.
nhaya - začetek IVF

Sreda, 20.01.
Barbara31 - prevzem zdravil

Četrtek, 21.01.
IVYY - UZ

Ponedeljek, 01.02.
vrtnica.m - prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit  user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)
  • saturn (??)
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Barbara31 (1. IVF, GK LJ)
  • nhaya (1. IVF, dr.Reš)
  • skuštrana suzi (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE JANUAR   user posted image

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 244
11.1.2010 17:00:48   
loremi
mismis, upam, da ne boš huda, ker sem mal posegla v seznamček user posted image
skuštrana suzi, super da ni več ciste in da greš v ponoven štart user posted image  user posted image  user posted image

jonaklara, verjetno se da tud samošlačniško ampak je tud preko napotnice izvid hitro narejen

cukica, dobro opravi pregled, vse kar te teži, pa kar povej dr., čeprav mene je tudi špikalo v jajčnikih, pa je rekel dr., da pač delujejo naprej ... pa vseeno, to kar omeni tam

Pikovit  user posted image  drži se! Ni lahko, tebi še najmanj, potem pa so tu še tvoji najbljižji! Naj bo to tista najnižja točka, od zdej naprej nej se samo še stopnjuje v vedno bolje!

Jaz sem bla pa prejšnji teden nekak "mal" prehlajena, no pa sem bla že čist kul, zdej sem pa čist adio, do konca fertik, na srečo nimam še (tok tok) neki ful povišane temperature, ko da upam, da se čimprej pocajtam da da tole nebi kej škodval moji pikici.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 245
11.1.2010 20:00:17   
vrtnica.m
IVYY - hvala za odgovor.

Izvid za spolno prenosljive bolezni sva s partnerjem naredila v juniju 2009. A še ta velja, ali moram iti ponovno? Kaj za UZ? Izvid od UZ imam tudi od lani (2009). Vem, da se je že o tem pisalo, vendar ne vem kje naj to iščem.

Že v naprej hvala za odgovore.

Vsem puncam - veliko sreče user posted image user posted image
pa lep večer
m.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 246
11.1.2010 20:38:08   
sonček33
vrtnica, izvidi veljajo eno leto

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 247
11.1.2010 21:50:22   
Anonimen
Za Reševke ...
Ta mesec naj bi začela 2. postopek pri Rešu. Ravno na datum, ko smo dogovorjeni za pregled pred postopkom, so moža poslali na službeno potovanje v tujino. A lahko grem na ta pregled sama (glede na to da greva že v 2. postopek)?
Hvala punce!

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
12.1.2010 6:50:14   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 249
12.1.2010 7:09:06   
arneja
Pikovit, drži se danes. Ena vrata se sicer zapirajo, ampak druga se že odpirajo user posted image .

Punce, Reš je dobil toliko koncesijkih, kolikor jih bo zmogel. Letos pri njem ne bo nič samoplačniških, razen, če je katera pokurila že vse postopke. Dobra novička, kaj user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.