womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Punce evo me.Včeraj se nisem mogla javit,ker je bilo pre hudo.Jokala cel dan.Vse kar sem lahko naredila,sem Mismis napisala sms.Govoriti sploh isem mogla.Kakšen šok je to.Če ne greš čez to ne moreš verjet,kako telo reagira na šok in stres.Danes je za odtenek bolje.Noč je bila grozna .Ne vem kaj naj rečem.Sem čisto brez besed.Srcee je prazno,duša tudi.Kot da bi taval moj duh okoli.Noro kakšni so to občutki.Grozljivo.Pa dobro jaz se bom pobrala,se moram.Huje mi je zaradi mojega.On je včeraj neutolažljivo jokal.Mi je srce pokalo.Najhuje je,ko vidiš svoje starše in najdražje,kako jim je hudo.Sploh mojega očeta je to čisto unićilo.Se mi zdi,da je bil on še najbolj vesel moje nosečnosti.No in to je bilo najuje.Povedat mojemo očetu.Joj mi kar solze tečejo,ko vam to pišem.RES NI FER.NI FER!!!!!!!!! Od vsega sranja,ki sem ga fasala od zadnjega transferja....tromboza,strdek,hiperstimulacija........Punce pazite se tromoze,ker potem se vas bodo povsod bali.Jaz sem bila od moje 1 UZ pa do včeraj vsak dan pri zdravniku.To je tak stres,da vam ga ne morem opisat.Vsakič so bili izvidi slabši.DR.niso vedeli več kaj naj delajo z mano.Pazite se prosim vas.Ker nobeni ne želim takega stresa kot sem ga jaz doživljala.To je čisti pekel! Evo tolk od mene.Sej bi še pisala,pa bi bile verjetno že neumnosti brez povezave.V torek imam abrazijo.In tega me je najbolj strah.Najprej,da me ne bo dobil kak šelebajzer v roke in zaradi tromboze.Držite pesti,da se bo vse ok izteklo.Potem pa počitek,naravnat glavo na NORMAL potem pa zopet v nove boje. PUNCE MOJE ZLATE STE.RADA VAS IMAM PRAV VSAKO IN HVALA ZA VSE Pozdravček, prijateljica moja.... še tukaj nekaj besec, čeprav vem, da le te nič kaj ne pripomorejo k boljšemu poČUTJU.. to moraš sam čez to.... prebrodit.. čeprav si niti predstavljam ne kako mora biti to HUdo.... res mi je tako žal zate in za tvojga; tvojo družino... tako sem se veselila s teboj.. takrat ko sem videla na sms ju pzitiven testek, in potem ko je najprej kazalo, da bosta dva... in potem sem si oddahnila, da bosta imela vsaj en zakladek.. Ne najdem besed kako te naj potolažim... res mi je zeloooo žal, da se ti je to zgodilo.:. upam, da si boš čimprej "zalizalA" rane in pogumno naprej... si full pozitivna oseba, polna energije in vem, dA ne boš vrgla puške v koruzo. Držim pesti za nov boj, in naj bo ta uspešen. Ko pa se boš boljše počutila, te vabim na kavo, ki jo že tak dolgo odlašava... Lp
|