|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
9.1.2010 11:11:59   
zarja1
Pikovitkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 201
9.1.2010 15:44:06   
pikovit
Punce evo me.Včeraj se nisem mogla javit,ker je bilo pre hudo.Jokala cel dan.Vse kar sem lahko naredila,sem Mismis napisala sms.Govoriti sploh isem mogla.Kakšen šok je to.Če ne greš čez to ne moreš verjet,kako telo reagira na šok in stres.Danes je za odtenek bolje.Noč je bila grozna user posted image .Ne vem kaj naj rečem.Sem čisto brez besed.Srcee je prazno,duša tudi.Kot da bi taval moj duh okoli.Noro kakšni so to občutki.Grozljivo.Pa dobro jaz se bom pobrala,se moram.Huje mi je zaradi mojega.On je včeraj neutolažljivo jokal.Mi je srce pokalo.Najhuje je,ko vidiš svoje starše in najdražje,kako jim je hudo.Sploh mojega očeta je to čisto unićilo.Se mi zdi,da je bil on še najbolj vesel moje nosečnosti.No in to je bilo najuje.Povedat mojemo očetu.Joj mi kar solze tečejo,ko vam to pišem.RES NI FER.NI FER!!!!!!!!!
Od vsega sranja,ki sem ga fasala od zadnjega transferja....tromboza,strdek,hiperstimulacija........Punce pazite se tromoze,ker potem se vas bodo povsod bali.Jaz sem bila od moje 1 UZ pa do včeraj vsak dan pri zdravniku.To je tak stres,da vam ga ne morem opisat.Vsakič so bili izvidi slabši.DR.niso vedeli več kaj naj delajo z mano.Pazite se prosim vas.Ker nobeni ne želim takega stresa kot sem ga jaz doživljala.To je čisti pekel!

Evo tolk od mene.Sej bi še pisala,pa bi bile verjetno že neumnosti brez povezave.V torek imam abrazijo.In tega me je najbolj strah.Najprej,da me ne bo dobil kak šelebajzer v roke in zaradi tromboze.Držite pesti,da se bo vse ok izteklo.Potem pa počitek,naravnat glavo na NORMAL potem pa zopet v nove boje.

PUNCE MOJE ZLATE STE.RADA VAS IMAM PRAV VSAKO IN HVALA ZA VSE

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 202
9.1.2010 15:55:47   
tassi1
Pikovit, jočem s tabo user posted image user posted image . Ja, tudi pri mojih Ss je bilo najhuje, ko sem morala povedati mojemu in ko sem videla, kako sem mu spet uničla vse sanje ,,user posted image user posted image  RES , NI FER!!

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 203
9.1.2010 17:17:44   
Urshy78
pikovit, te spremljam že kar nekaj časa in mi je res hudo, da se je tako izteklo user posted image user posted image user posted image user posted image
drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 204
9.1.2010 17:24:35   
lana08
Pikovitka user posted image user posted image user posted image , res ni fer, vem kako je ko ti povejo da srček ne utripa več. Ampak vajini srci še močno utripata in čas vama bo počasi zacelil rane. Veliko optimizma za naprej.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 205
9.1.2010 17:40:32   
spominčica
....in prišli bodo dnevi ko boš dobro. Jaz sem kakšen dan super, drugega pa spet čisto na dnu. Od svoje pikice sem se poslovila v sredo, potem ko je G. v ponedeljek iskal in iskal srček pa.....ga ni bilo in premajhen za 10 tednov.
Ne vem kdaj je moj ati jokal bolj ko je zvedel da sem noseča ali ko sem povedala da moram na splav. Hudo je bilo in bo še en čas, da o partnerju ne govorim. Po tolikih poskusih isci bo obupal sedaj on. Na koncu pride tako da jaz vse bodrim in jih prepričujem da sem dobro.
Najini zgodbi sta tako podobni razen da imaš ti še par sladkorčkov za zraven in vem kako se počutiš. Točno tako je kot si napisala. In povem ti da bo bolje.

Jaz sem splavila s tabletko in sem malo razmišljala ....glede na tvoje stanje...vprašaj če ne bi bilo to bolje zate. Dva dni prej sem dobila tabletko, ki sem jo zvečer pojedla nato so mi  čez dva dni v bolnišnici v nožnico vstavili 4 tablete po 1uri in pol sem zakrvavela, malo je bolelo in to je to...brez anestezije in žokanja. Pozanimaj se.

Samo vdati se ne smemo...saj smo ženske....saj smo močne...malo si opomoremo in gremo v nove zmage. Leto 2010 bo naše.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 206
9.1.2010 19:26:47   
miklarom
pikovitka-  srčica moja, ko sem tole prebrala sem res user posted image user posted image user posted image user posted image , sej človek ne more verjrjeti, kaj se nam dogaja, vem kako se počutiš in kako ti je, ker sem tudi sama doživljala grozo in trpljenje, ki je še vedno prisotno sploh pa žalost. Drži se mi in jaz sem s tabo . Rada te imam

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 207
9.1.2010 22:48:49   
gloria
user posted image Pikovit draga jočem,žal mi je za vaju in za tvojo družino resuser posted image user posted image user posted image .....naši user posted image  tudi trpijo ob neuspehu sploh po takšnemu in se res težje poberejo kot me....mislila sem da je AB za tebojuser posted image ....no torek bo kmalu,bomo držale pesti za tebe....res škoda da se je tko končalouser posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 208
9.1.2010 22:49:23   
gloria
čer punce...lepo nedeljo vama želim...za kaj več nimam voljeuser posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 209
9.1.2010 23:08:58   
marta82
Pikovitka zelo mi je žal.user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 210
10.1.2010 8:38:31   
arneja
Pikovit, draga, to je res vse skupaj prekruto. Vem, kako je, ko trpiš še, ko vidiš, kako so tvoji razočarani. Sem pa vesela, ko kljub vsemu že misliš na to, kako boš dvignila glavo in šla naprej user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 211
10.1.2010 8:56:44   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Enostavno res ne morem verjet, zakaj je tako in vse vemo, da resnično n fer, do tistih, ki se tako trudimo, da bi prišle do svojh sončkov in do tistih, za katerimi je že tako dolga in trnova pot. Draga Pikovit, vedi, da nam je zelo hudo zate in ti želimo, da bi bolečina s časom popuščala.

Drugače pa vsem želim, da bi to nedeljo, očitno še malo sončno, preživele lepo, mirno, tiste, ki pa ste v novih postopkh, pa vso srečo!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 212
10.1.2010 9:50:42   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Punce evo me.Včeraj se nisem mogla javit,ker je bilo pre hudo.Jokala cel dan.Vse kar sem lahko naredila,sem Mismis napisala sms.Govoriti sploh isem mogla.Kakšen šok je to.Če ne greš čez to ne moreš verjet,kako telo reagira na šok in stres.Danes je za odtenek bolje.Noč je bila grozna user posted image .Ne vem kaj naj rečem.Sem čisto brez besed.Srcee je prazno,duša tudi.Kot da bi taval moj duh okoli.Noro kakšni so to občutki.Grozljivo.Pa dobro jaz se bom pobrala,se moram.Huje mi je zaradi mojega.On je včeraj neutolažljivo jokal.Mi je srce pokalo.Najhuje je,ko vidiš svoje starše in najdražje,kako jim je hudo.Sploh mojega očeta je to čisto unićilo.Se mi zdi,da je bil on še najbolj vesel moje nosečnosti.No in to je bilo najuje.Povedat mojemo očetu.Joj mi kar solze tečejo,ko vam to pišem.RES NI FER.NI FER!!!!!!!!!
Od vsega sranja,ki sem ga fasala od zadnjega transferja....tromboza,strdek,hiperstimulacija........Punce pazite se tromoze,ker potem se vas bodo povsod bali.Jaz sem bila od moje 1 UZ pa do včeraj vsak dan pri zdravniku.To je tak stres,da vam ga ne morem opisat.Vsakič so bili izvidi slabši.DR.niso vedeli več kaj naj delajo z mano.Pazite se prosim vas.Ker nobeni ne želim takega stresa kot sem ga jaz doživljala.To je čisti pekel!

Evo tolk od mene.Sej bi še pisala,pa bi bile verjetno že neumnosti brez povezave.V torek imam abrazijo.In tega me je najbolj strah.Najprej,da me ne bo dobil kak šelebajzer v roke in zaradi tromboze.Držite pesti,da se bo vse ok izteklo.Potem pa počitek,naravnat glavo na NORMAL potem pa zopet v nove boje.

PUNCE MOJE ZLATE STE.RADA VAS IMAM PRAV VSAKO IN HVALA ZA VSE

Pozdravček, prijateljica moja....

še tukaj nekaj besec, čeprav vem, da le te nič kaj ne pripomorejo k boljšemu poČUTJU.. to moraš sam čez to.... prebrodit.. čeprav si niti predstavljam ne kako mora biti to HUdo.... res mi je tako žal zate in za tvojga; tvojo družino... tako sem se veselila s teboj.. takrat ko sem videla na sms ju pzitiven testek, in potem ko je najprej kazalo, da bosta dva... in potem sem si oddahnila, da bosta imela vsaj en zakladek.. Ne najdem besed kako te naj potolažim... res mi je zeloooo žal, da se ti je to zgodilo.:. upam, da si boš čimprej "zalizalA" rane in pogumno naprej... si full pozitivna oseba, polna energije in vem, dA ne boš vrgla puške v koruzo. Držim pesti za nov boj, in naj bo ta uspešen. Ko pa se boš boljše počutila, te vabim na kavo, ki jo že tak dolgo odlašava... Lp

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 213
10.1.2010 9:53:51   
womanpolice
Res je žalostno to, da se ženske ki lahko po naravni pot zanosijo, sploH NE zavedajo, kakšno srečo imajo... oz.  da se pari, ki lahko po naravni poti naredijo otročičke, da se ne zavedajo kakšno srečo imajo... in da se jim niti sanja ne skozi kakšen pekel moramo mi it..., da pridemo do svojih angelčkov...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 214
10.1.2010 9:59:17   
womanpolice
Punce.. mogoče se zdi, da sem pozabila na vas, vendar nisem... bolj kot ne vas spremljam preko mobilnika. Tiste, ki so bolj v kontaktu z mano, vedo, da me čas kR zelo baše....

a ste se že Mogoče dogovORiLe za tisto srečanje na vranskem' jst bi rade volje prišla.. pa fajn bi bilo če bi se zmenile vsaj kakš tedn prej, zato da si lahk jst zrihtam takš šiht, da bi se vam lahk po dolgem času spet pridružila

Neposredna povezava do sporočila: 215
10.1.2010 10:01:16   
womanpolice
Punce, želim vam lep dan, jst si pa grem spet merit vročino.. včeraj sem jo imela 38...

Neposredna povezava do sporočila: 216
10.1.2010 10:34:28   
Shuka
Pikovitka - jočem s tebojuser posted image user posted image user posted image , v takih trenutkih ni besed, ki bi omilile bolečino. Tako zelo mi je hudo, da se to dogaja mojim puncam.user posted image user posted image user posted image
Hudo je in hudo bo a čas bo zacelil rane in upam, da jih bo hitro, vsekakor pa ne obupat, prosim!

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 217
10.1.2010 17:09:22   
Urshy78
ali moram jaz izvide krvi za spolne bolezni prinesti na punkcijo ali takrat ko bom šla po zdravila?
ali izvide pošljejo v leonišče ali jih moram priti iskati jaz? in koliko časa traja, da dobim izvide? sprašujem pa za GK LJ. hvala

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 218
10.1.2010 17:13:32   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78
ali moram jaz izvide krvi za spolne bolezni prinesti na punkcijo ali takrat ko bom šla po zdravila?
ali izvide pošljejo v leonišče ali jih moram priti iskati jaz? in koliko časa traja, da dobim izvide? sprašujem pa za GK LJ. hvala

Izvidi krvi bodo v Leonišču in jih greš sama tja dvignit (svetovanje), nato pa jh odneseš na GKLJ, ko se greš vpisat za postopek in greš po zdravila. Vsa ta dokumentacija mora bit že pred pričetkom postopka.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 219
10.1.2010 17:14:21   
sonček33
A katera ve, je že bil konzilij v januarju?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 220
10.1.2010 17:27:59   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

A katera ve, je že bil konzilij v januarju?

mislim, da je bil prejšnji teden, nisem pa prepričana.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 221
10.1.2010 17:29:11   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Izvidi krvi bodo v Leonišču in jih greš sama tja dvignit (svetovanje), nato pa jh odneseš na GKLJ, ko se greš vpisat za postopek in greš po zdravila. Vsa ta dokumentacija mora bit že pred pričetkom postopka.

hvala user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 222
10.1.2010 19:12:27   
cukica
Pikovit zelo mi je žal,vem kako je hudo in ko sem brala,kaj se ti je pripetilo sem jokala in jočem tudi sedaj,ko ti pišem,...Drži se in vedi,da te imamo punce tu na RR rade in smo s teboj,...

Jaz imam v sredo pregled po abraziji in upam,da bo vse v redu,čeprav imam nek slab občutek,ker me špika jajčnik že 3 dni,...

Lepo se mejte in en zasnežen pozdrav,...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 223
10.1.2010 19:20:32   
jona klara
konzilij je že bil v četrtek, sem govorila s setro na ivf ju, rekla je da bo naslednji febuarja,me zanima kako dolgo, ko jim enkrat pošlješ izvide za konzilij, kako dolgo te pustijo na strani preden te dajo na konzilij, ali te dajo ko dobijo našo pošto takoj, v prvega ki je na razporeduuser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 224
10.1.2010 19:41:12   
sonček33
Jona klara hvala...sej emne tudi v bistvu zanima, če si bil npr. na razgovoru že letos, torej pretekli teden, če je možno, da bi zdaj že šlo na konzilij, ki je bil v četrtek? Številka je pa 1.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?