Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 7:10:36
|
|
|
|
blanč
|
Pikovit bodi močna danes.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 7:17:57
|
|
|
|
miklarom
|
pikovit - mislim nate in drži se mi Loremi - hvala na kavici mismis - pogrešam te, kje si pri nas pa spet sneeeeeeeeeži
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 7:38:26
|
|
|
|
ledenka
|
pikovitka mislim nate, drži se!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 7:40:05
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Punce, Reš je dobil toliko koncesijkih, kolikor jih bo zmogel. Letos pri njem ne bo nič samoplačniških, razen, če je katera pokurila že vse postopke. Dobra novička, kaj ? vsaj ena dobra novica danes!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 9:11:02
|
|
|
|
spominčica
|
Pozdravček. Če mi dovolite bi se vam pridružila, ker bo sklepam lažje tole čakanje na pikico. Že kar nekaj časa vas spremljam (vmes tudi kakšno butnem ) , se z vami veselim in sočustvujem. Po petih letih - z vmesnimi postanki - se je decembra tudi nama pokazala lučka in sva po novemberskem ivf zagledala pozitivno beto se je pa pred tednom dni vse skupaj končalo na UZ pregledu, kjer G ugotovi da ni srčka in da velikost ne ustreza 10 tednom . Sledil je splav s tabletkami. Ampak se ne damo in gremo marca v ponovni boj. Če je ratalo enkrat, mora tudi naslednjič.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 9:16:36
|
|
|
|
lučka 25
|
pikovitka, mislim na tebe. spominčica, nimam besedd. akj se to dogaja, zakaj morate nekatere toliko pretrpeti.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 9:16:45
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: arneja Punce, Reš je dobil toliko koncesijkih, kolikor jih bo zmogel. Letos pri njem ne bo nič samoplačniških, razen, če je katera pokurila že vse postopke. Dobra novička, kaj ? vsaj ena dobra novica danes! Tole je pa super novica. Tko da če ne bo šlo drugače greva jeseni v akcijo.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 9:34:47
|
|
|
|
sensi
|
Dobro jutro. Evo je pa je prišla ,končno sem je enkrat vesela.Zdaj pa kličem dr.Merlota pa se mi ne oglasi.Je pa rekel, da je nujno, da ga pokličem 1 dan menstruacije, no dan je še dolg in ni vrag, da se mi enkrat ne oglasi.Drugače pa prosim, če me date na seznam za 1 IVF Postojna. Ste vse šle drugi dan m. na UZ,je to običajen postopek?lp
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 10:17:34
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Pozdravljene punce, Včeraj sem dobila menstruacijo in sem klicala na GKLJ za ponovni postopek in 1.2.2010 si grem po inekcije. In sedaj težava: včeraj sem dobila menstruacijo, danes pa je skoraj ni nič. Kaj naj storim? A še naj malo počakam in ponovno javim na GKLJ tisti dan ko se mi bo spet "pojavila" ali naj pustim ta termin? Hvala že v naprej in lep pozdrav. M.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 11:15:24
|
|
|
|
Anonimen
|
pikovit, mislim nate. spominčica, žal mi je, da se je moralo tako končati! Veliko sreče v naslednjem postopku. ledenka, tole z Rešom je pa super novička za vse Reševe punce! lučka, joj, tok mi je všeč, da gresta kmalu spet v akcijo! Moja M ga spet biksa. V sredo sem vzela zadnjo tableto Dabrostona, tako, da bi M mogla dobit najkasneje včeraj. Pa jo spet ni.
< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 12.1.2010 11:16:18 >
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 12:12:03
|
|
|
|
sensi
|
pa to ni res,končno ga dobim na tel.in mi pove, da ga do 25.01. ni in ,da naj takrat pridem na pregled in se zmenima za naprej.Saj vem, da ni to tak daleč sam, ko se človek na nekaj pripravi pa spet nič.To, da se mi pa zdaj ne javi med.sestra mi pa verjetno sploh ni treba posebej govorit.Najraje bi se vsedla v avto in se šla osebno naročit.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 12:59:29
|
|
|
|
Mijavček
|
Pikovit, tudi jaz jokam s tabo . Drži se!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 15:13:18
|
|
|
|
sensi
|
No pa jim je le ratalo dvignit telefon od 7.00 zjutraj. Kje pa ste danes vse vidim, da se bolj sama s sabo pogovarjam me nobena ne šmirgla No pa kdaj drugič, ko boste raspoložene za čvek.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 15:14:26
|
|
|
|
sonček33
|
sensi, superca....a ste se zmenili?
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 15:24:03
|
|
|
|
sensi
|
O sonček smo hvala bogu.Danes sem absulutna rekorderka v vrtenju tel.številk.Pregled imam 25.01. in takrat se bova o vsemu dogovorila.Prisežem, da ne grem z ordinacije ven dokler mi ne da nekih konkretnih navodil.Sam, da se začne, če ne me bo psiha spet pojahala.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 15:40:34
|
|
|
|
sonček33
|
sensi, prav je tako. Kar vztrajna bodi...saj si danes svojo vztrajnost že trenirala .ti pa verjamem, da si bila žalostna, ker si upala na ta mesec...zdej pa Dr. M ne dela... mesec bo okoli 1.2.3
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 17:28:59
|
|
|
|
Urshy78
|
jaz grem pa jutri na predavanje IVF pa me zanima za vse tiste, ki ste že bile, koliko časa približno traja?
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 17:44:28
|
|
|
|
diana79
|
evo mene končno sem prišla do računalnika!takole v četvertek grem spet dati kri!danes še ni bilo dosti hormonov za UZ!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 18:49:38
|
|
|
|
tejchka
|
[ Punce, Reš je dobil toliko koncesijkih, kolikor jih bo zmogel. Letos pri njem ne bo nič samoplačniških, razen, če je katera pokurila že vse postopke. Dobra novička, kaj ? [/quote] O Arneja kako sem vesela te novice , hvala ti !
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 19:07:38
|
|
|
|
Grethy
|
Pikovitek, upam, da si prestala vse skupaj brez najmanjših komplikacij ... .... mislim nate draga ....
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 12.1.2010 21:59:19
|
|
|
|
Inana
|
Tale novička glede neomejenih koncesijskih postopkov je pa res super. Sicer mi sedaj tako ali tako pripada koncesijski, ampak vseeno. Nikoli se ne ve, kako se bo izteklo. Komaj čakam, da spet štartamo tale mali maratonček Pestke za vse nas!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 13.1.2010 6:40:45
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! pikovit, upam, da so lepo opravili poseg in da boš uspešno prestala vse skupaj! diana79, srečno naprej! Urshy78, ma je že kr neki časa, okar sem bla jaz na predavanju, pomojem več kot kakšno uro ne traja, al pa še uro ne. sensi, ja tole vrtenje tel.številk in čakanje ali na prosto linijo ali pa da se kdo javi, te lahko znervira ja, no na koncu pa samo da si se dogovorila Vsem pa želim lep dan!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 13.1.2010 8:23:28
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Dobro jutro punce, imam eno res nujno vprašanje in rabim pomoč (ker ne vem kaj naj storim): v ponedeljek, 11.1. sem dobila menstruacijo (bila je krvavitev - rdeča, ne le rjavi izcedek) in sem klicala na GKLJ za ponovni postopek in 1.2.2010 si grem po inekcije. In sedaj težava: 11.1. sem dobila menstruacijo, včeraj in danes pa je skoraj ni nič. Kaj naj storim? Ali naj ostane ta termin in naj to krvavitev štejem kot začetek novega ciklusa? A še naj malo počakam in ponovno javim na GKLJ tisti dan ko se mi bo spet "pojavila" ali naj pustim ta termin? Hvala že v naprej in lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 13.1.2010 8:47:02
|
|
|
|
spominčica
|
Saj M niso vedno enako dolge. Če je pač redna M (se pravi da si jo dobila takrat ko bi jo morala) štej to kot ciklus in ne storniraj termina. Lahko da so živčki naredili svoje in se je pokazalo tako. Še vedno pa lahko pokličeš in vprašaš na gk. Pozdravček
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 13.1.2010 9:26:18
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Pikovitek, upam, da si prestala vse skupaj brez najmanjših komplikacij ... .... mislim nate draga .... Si bom tole sposodla. Pikovitek - drži se
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?