|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
12.1.2010 7:10:36   
blanč
Pikovituser posted image user posted image user posted image bodi močna danes.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 251
12.1.2010 7:17:57   
miklarom
pikovit - mislim nate in drži se mi user posted image user posted image

Loremi - hvala na kaviciuser posted image

mismis - pogrešam te, kje siuser posted image

pri nas pa spet sneeeeeeeeežiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 252
12.1.2010 7:38:26   
ledenka
pikovitka user posted image user posted image user posted image mislim nate, drži se! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 253
12.1.2010 7:40:05   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Punce, Reš je dobil toliko koncesijkih, kolikor jih bo zmogel. Letos pri njem ne bo nič samoplačniških, razen, če je katera pokurila že vse postopke. Dobra novička, kaj user posted image ?

user posted image user posted image user posted image vsaj ena dobra novica danes!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 254
12.1.2010 9:11:02   
spominčica
Pozdravček.
Če mi dovolite bi se vam pridružila, ker bo sklepam lažje tole čakanje na pikico. Že kar nekaj časa vas spremljam (vmes tudi kakšno butnem user posted image user posted image user posted image ) , se z vami veselim in sočustvujem.

Po petih letih - z vmesnimi postanki - se je decembra tudi nama pokazala lučka in sva po novemberskem ivf zagledala pozitivno beto se je pa pred tednom dni vse skupaj končalo na UZ pregledu, kjer G ugotovi da ni srčka in da velikost ne ustreza 10 tednom user posted image user posted image .  Sledil je splav s tabletkami.user posted image user posted image user posted image  

Ampak se ne damo in gremo marca v ponovni boj.user posted image user posted image user posted image user posted image
Če je ratalo enkrat, mora tudi naslednjič.user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 255
12.1.2010 9:16:36   
lučka 25
pikovitka,  mislim na tebe.  user posted image user posted image

spominčica, nimam besedd. akj se to dogaja, zakaj morate nekatere toliko pretrpeti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 256
12.1.2010 9:16:45   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Punce, Reš je dobil toliko koncesijkih, kolikor jih bo zmogel. Letos pri njem ne bo nič samoplačniških, razen, če je katera pokurila že vse postopke. Dobra novička, kaj user posted image ?

user posted image user posted image user posted image vsaj ena dobra novica danes!

Tole je pa super novica. Tko da če ne bo šlo drugače greva jeseni v akcijo. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 257
12.1.2010 9:34:47   
sensi
Dobro jutro.
Evo je pa je prišla user posted image ,končno sem je enkrat vesela.Zdaj pa kličem dr.Merlota pa se mi ne oglasi.Je pa rekel, da je nujno, da ga pokličem 1 dan menstruacije, no dan je še dolg in ni vrag, da se mi enkrat ne oglasi.Drugače pa prosim, če me date na seznam za 1 IVF Postojna. Ste vse šle drugi dan m. na UZ,je to običajen postopek?lp

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 258
12.1.2010 10:17:34   
vrtnica.m
Pozdravljene punce,

Včeraj sem dobila menstruacijo in sem klicala na GKLJ za ponovni postopek in 1.2.2010 si grem po inekcije. In sedaj težava: včeraj sem dobila menstruacijo, danes pa je skoraj ni nič. Kaj naj storim? A še naj malo počakam in ponovno javim na GKLJ tisti dan ko se mi bo spet "pojavila" ali naj pustim ta termin?

Hvala že v naprej in lep pozdrav.
M.

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 259
12.1.2010 11:15:24   
Anonimen
pikovit, mislim nate. user posted image user posted image

spominčica, žal mi je, da se je moralo tako končati! user posted image Veliko sreče v naslednjem postopku.

ledenka, tole z Rešom je pa super novička za vse Reševe punce! user posted image user posted image

lučka, joj, tok mi je všeč, da gresta kmalu spet v akcijo! user posted image user posted image user posted image

Moja M ga spet biksa. user posted image user posted image V sredo sem vzela zadnjo tableto Dabrostona, tako, da bi M mogla dobit najkasneje včeraj. Pa jo spet ni.user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 12.1.2010 11:16:18 >

(odgovor članu vrtnica.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
12.1.2010 12:12:03   
sensi
user posted image  pa to ni res,končno ga dobim na tel.in mi pove, da ga do 25.01. ni in ,da naj takrat pridem na pregled in se zmenima za naprej.Saj vem, da ni to tak daleč sam, ko se človek na nekaj pripravi pa spet nič.To, da se mi pa zdaj ne javi med.sestra mi pa verjetno sploh ni treba posebej govorit.Najraje bi se vsedla v avto in se šla osebno naročit.user posted image

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 261
12.1.2010 12:59:29   
Mijavček
Pikovit, tudi jaz jokam s tabo . Drži se!

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 262
12.1.2010 15:13:18   
sensi
user posted image user posted image user posted image No pa jim je le ratalo dvignit telefon od 7.00 zjutraj. Kje pa ste danes vse vidim, da se bolj sama s sabo pogovarjam me nobena ne šmirgla user posted image    No pa kdaj drugič, ko boste raspoložene za čvek.user posted image

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 263
12.1.2010 15:14:26   
sonček33
sensi, superca....a ste se zmenili?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 264
12.1.2010 15:24:03   
sensi
O sonček smo hvala bogu.Danes sem absulutna rekorderka v vrtenju tel.številk.Pregled imam 25.01. in takrat se bova o vsemu dogovorila.Prisežem, da ne grem z ordinacije ven dokler mi ne da nekih konkretnih navodil.Sam, da se začne, če ne me bo psiha spet  pojahala.

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 265
12.1.2010 15:40:34   
sonček33
sensi, prav je tako. Kar vztrajna bodi...saj si danes svojo vztrajnost že treniralauser posted image .ti pa verjamem, da si bila žalostna, ker si upala na ta mesec...zdej pa Dr. M ne dela... mesec bo okoli 1.2.3

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 266
12.1.2010 17:28:59   
Urshy78
jaz grem pa jutri na predavanje IVF pa me zanima za vse tiste, ki ste že bile, koliko časa približno traja?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 267
12.1.2010 17:44:28   
diana79
evo mene končno sem prišla do računalnika!takole v četvertek grem spet dati kri!danes še ni  bilo dosti hormonov za UZ!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 268
12.1.2010 18:49:38   
tejchka

[

[/quote]

O Arneja kako sem vesela te novice user posted image , hvala ti user posted image !

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 269
12.1.2010 19:07:38   
Grethy
Pikovitek,

upam,

da si prestala vse skupaj brez najmanjših komplikacij ...

.... mislim nate draga ....

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu tejchka)
Neposredna povezava do sporočila: 270
12.1.2010 21:59:19   
Inana
Tale novička glede neomejenih koncesijskih postopkov je pa res super. Sicer mi sedaj tako ali tako pripada koncesijski, ampak vseeno. Nikoli se ne ve, kako se bo izteklo.
Komaj čakam, da spet štartamo tale mali maratonček user posted image

Pestke za vse nas!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 271
13.1.2010 6:40:45   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

pikovit, upam, da so lepo opravili poseg in da boš uspešno prestala vse skupaj! user posted image
diana79, srečno naprej! user posted image

Urshy78, ma je že kr neki časa, okar sem bla jaz na predavanju, pomojem več kot kakšno uro ne traja, al pa še uro ne.

sensi, ja tole vrtenje tel.številk in čakanje ali na prosto linijo ali pa da se kdo javi, te lahko znervira ja, no na koncu pa samo da si se dogovorila user posted image

Vsem pa želim lep dan!

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 272
13.1.2010 8:23:28   
vrtnica.m
Dobro jutro punce,

imam eno res nujno vprašanje in rabim pomoč (ker ne vem kaj naj storim):

v ponedeljek, 11.1. sem dobila menstruacijo (bila je krvavitev - rdeča, ne le rjavi izcedek)  in sem klicala na GKLJ za ponovni postopek in 1.2.2010 si grem po inekcije. In sedaj težava: 11.1. sem dobila menstruacijo, včeraj in danes pa je skoraj ni nič. Kaj naj storim? Ali naj ostane ta termin in naj to krvavitev štejem kot začetek novega ciklusa? A še naj malo počakam in ponovno javim na GKLJ tisti dan ko se mi bo spet "pojavila" ali naj pustim ta termin?

Hvala že v naprej in lep pozdrav

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 273
13.1.2010 8:47:02   
spominčica
Saj M niso vedno enako dolge. Če je pač redna M (se pravi da si jo dobila takrat ko bi jo morala) štej to kot ciklus in ne storniraj termina. Lahko da so živčki naredili svoje in se je pokazalo tako. Še vedno pa lahko pokličeš in vprašaš na gk. Pozdravček

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 274
13.1.2010 9:26:18   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Pikovitek,

upam,

da si prestala vse skupaj brez najmanjših komplikacij ...

.... mislim nate draga ....

Si bom tole sposodla. Pikovitek - drži se user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?