DaisyE
|
Pa je be mti, kje sem jaz te sreče! Po dolgem cajtu pridem domov in se zavestno odločim, da danes pa ne delam spljoh, odprem si pivo in pravim, da je skrajni cajt, da grem pogledat moje lube babe, ki jih zadnje cajte tako zelo zanemarjam. In kaj vidim? Od moje lube pikovitke, ki je, že odkar mi je sporočila lepo novičko, non stop v mojih zblojenih mislih. Pa mam že v glavi, kako ji moram razložit, da to, da se ne javim, nima veze s tem, da je ne maram, pa da sem tolk, tolk hepi, pa da je moja carica in moja nepremagljiva borka, moj navdih in inspiracija, moja baba, ki v dejanja spravlja besede - SAMO OBUPAT NE SMEŠ! Pol pa tole. Ni fer pikec, ni fer. Ampak saj že od začetka ni blo fer. In to je največja je.ba. Lubek, objemčkam te. Takole na daleč, bi te pa zdaj tud na blizu, če bi te lahko. Kar se tiče tvoje familije, pa tega, kako jim je hudo... Ni jim hudo zato, ker ni vnuka. To jim je zadnja skrb. Hudo jim je zato, ker vidijo, kaj dajaš skozi in ker ne morjo pomagat nič. Hudo jim je zate. Sem pogruntala pri naših. Mi je ati tako lepo povedal, da je vedno mislil, kako mi bo lahko pomagal, da zdaj je pa prvič v situaciji, ko mi ne more in kolk ga to boli, ko vidi, da sem žalostna. Pocartlaj se. Pocartlaj se z vsemi, ki te majo radi. Ni treba iskat rešitve tukaj in zdaj. Čas si vzemi. Tolk mi je hudo, da mi že dolgo ni blo tako hudo. Srotek moj lubi. Ne morem ti dat tistga, kar hočeš, če pa kaj drugega rabiš, pa kar na dan z besedo. Ker si moja. Pa saj ne vem, kaj naj vam sploh še rečem. Gužvo mam. Zato me ni. Vas pa še vedno cenim in hvalim. Še vedno uporabljam izraz MI, na IVF, čeprav se včasih že vprašam, če ga še lahko, ko dam tako malo odziva od sebe. Kar se tiče moje situacije, je nespremenjena, kaže pa, da bomo februarja prvič pogledali kako se imajo ljudje na severu. Updejtam, ko bo kaj novega. ŠIT!
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 13.1.2010 19:42:44 >