|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
13.1.2010 10:44:11   
sensi
Lep dober dan vsem skupaj.
vrtnica, če si dobila user posted image  tako kot jo bi morala potem štej, da je to to.Se kar strinjam s tem, da so najverjetneje živčki naredili svoje.Če si pa dobila prej kot bi morala pa se posvetuj z dr.jaz se ne bi odjavila.
pikovit-želim si,da si vse opravila brez težav.Z možem si vzamita čas zase, če se le da.Nama je veliko pomagalo, da sva pobolniški za par dni odpotovala.Vem, da smo si različni in, da ti ni do ničesar sama sem se morala v to kr prisilit pa mi potem ni bilo žal.Oba sva si nabrala moči za naprej.user posted image

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 276
13.1.2010 15:00:50   
cukica
Tako pregled je za mano ni nič dobrega,če krvavitev ne poneha do ponedeljka grem nazaj v bolnišnico,da vidijo kaj je vzrok krvavitvam,...Imam eno vprašanje a mogoče katera hodi k dr.Merlotu in ima mogoče kakšno številko kam bi lahko poklicala za umetno oploditev?
Hvala vam,vsem,...

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 277
13.1.2010 15:34:10   
sensi
Cukica,jas sem njegova pacijentka.Tel .št.ordinacije je 057202370 in njegov GSM tega ponavadi, da svojim pacijentkam je 041707513.Do 15.01 še dela potem je pa do 25.01 odsoten.
Danes dela ordinacija popoldne do 19.00 in jutri dopoldne od
7-11,30.Kar se telefoniranje tiče ti lahko povem samo eno VSTRAJAJ men so se včeraj ogaili po 7 urah klicanja.Včasih pa že v prvo odvisno,če imajo gužvo ali ne.Srečno

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 278
13.1.2010 17:15:51   
cukica
Sensi hvala upam,da ga dobim in,da se bom lahko naročila k njemu za umetno oploditev.Do zdaj sem hodila v Lj in imam tam še 2 zamrznjenčka,ampak mislim da ni greh,da poizkusim še tu?
Ti si zadovoljna?

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 279
13.1.2010 19:39:29   
DaisyE
Pa je be mti, kje sem jaz te sreče!

Po dolgem cajtu pridem domov in se zavestno odločim, da danes pa ne delam spljoh, odprem si pivo in pravim, da je skrajni cajt, da grem pogledat moje lube babe, ki jih zadnje cajte tako zelo zanemarjam. In kaj vidim? Od moje lube pikovitke, ki je, že odkar mi je sporočila lepo novičko, non stop v mojih zblojenih mislih. Pa mam že v glavi, kako ji moram razložit, da to, da se ne javim, nima veze s tem, da je ne maram, pa da sem tolk, tolk hepi, pa da je moja carica in moja nepremagljiva borka, moj navdih in inspiracija, moja baba, ki v dejanja spravlja besede - SAMO OBUPAT NE SMEŠ! Pol pa tole. Ni fer pikec, ni fer. Ampak saj že od začetka ni blo fer. In to je največja je.ba.

Lubek, objemčkam te. Takole na daleč, bi te pa zdaj tud na blizu, če bi te lahko. Kar se tiče tvoje familije, pa tega, kako jim je hudo... Ni jim hudo zato, ker ni vnuka. To jim je zadnja skrb. Hudo jim je zato, ker vidijo, kaj dajaš skozi in ker ne morjo pomagat nič. Hudo jim je zate. Sem pogruntala pri naših. Mi je ati tako lepo povedal, da je vedno mislil, kako mi bo lahko pomagal, da zdaj je pa prvič v situaciji, ko mi ne more in kolk ga to boli, ko vidi, da sem žalostna. Pocartlaj se. Pocartlaj se z vsemi, ki te majo radi. Ni treba iskat rešitve tukaj in zdaj. Čas si vzemi. Tolk mi je hudo, da mi že dolgo ni blo tako hudo. Srotek moj lubi. Ne morem ti dat tistga, kar hočeš, če pa kaj drugega rabiš, pa kar na dan z besedo. Ker si moja.

Pa saj ne vem, kaj naj vam sploh še rečem. Gužvo mam. Zato me ni. Vas pa še vedno cenim in hvalim. Še vedno uporabljam izraz MI, na IVF, čeprav se včasih že vprašam, če ga še lahko, ko dam tako malo odziva od sebe. Kar se tiče moje situacije, je nespremenjena, kaže pa, da bomo februarja prvič pogledali kako se imajo ljudje na severu. Updejtam, ko bo kaj novega.

ŠIT!

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 13.1.2010 19:42:44 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 280
13.1.2010 20:07:11   
kajsica
Pa to ne morem verjet kdo se je javil.....Dejzika...kako si drugače razen tega da trgaš.......Ja ti se kar navadi na ta divji ritem.....upam da marca ne boš spala več.....vsaj kak mesec. Sicer pa ti si in vedno boš naša baba.....Saj bo padlo kako srečanje pa te obvestimo, da ga niti slučajno ne zamudiš. Opravičilo bi bilo edino da bi bila točno takrat na severu.

Si pa tako lepo napisala za našo Pikovitko, da sem res globoko slino požrla.....res je ni fer, že od samega začetka. Men je tolk hudo, da se je niti poklicati ne upam, da je ne bi žalostila.

Pikovitka.......oprosti.....RTM

Babike, tako vas pogrešam....vse po vrsti in navijam za vas.....mi smo sedaj imeli malo svojih misli in se ukvarjali s pikico, danes pa smo na UZ videli da je res vse kot mora biti....No še NS naslednji teden pa bo. Mi je pa moja G danes rekla, da smo že nekako izven nevarnosti...saj tiste ki me poznate.....Ko zraven leda daste fen in začne vse teči...tako so meni danes tekle solze sreče. Vsem res vsem želim in privoščim da čimprej doživite te občutke.

Lepo se imejte!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 281
13.1.2010 20:16:19   
DaisyE
No, kajši, saj ti si bla pa tud v mojih mislih. Pa sploh nisem upala vprašat. Me je tolk groza slabih novic. Čestitam bejba za vse dobro. Bom prišla, če bo le možno. Sicer pa na FB sledim, da cukamo našo miš, kdaj se ima zgoditi D-day.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 282
13.1.2010 20:17:51   
DaisyE
Pa hvala, da si mi tolk lepo napisala. Saj ne dajem dovolj feedbacka, ampak znam pa cenit, če me mate v posebnem prostorčku, tud če fizično nisem tu. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 283
13.1.2010 20:18:19   
DaisyE
Mater, nekam na sentiše mi danes vleče...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 284
13.1.2010 20:29:50   
lara light
Končno bom tudi jaz zbrala pogum in napisala par besed dragi pikovik.
Se podpišem pod tople besede naše dejzike, lepše nebi znala...Lubek moj, upam, srčno upam, da je za tabo in da si vsaj fizično kolikor se da dobro. Ves čas mislim nate in prosim naj se tvoja bolečina čimprej zmanjša...izgine. RTI zelooo, saj vem, da veš. Naj ti posije, čimprej. Močan objem.

Daisy,navijam za mrzle kraje.Topel pozdravček.

Kajsica, naj bodo preostali meseci prelepi. Vse dobro!

Držte se, punce, lepo nočko!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 285
13.1.2010 20:57:56   
DaisyE
No lari, če sem glih tule, pa naj te še lepo pozdravim. Pa upam, da si fino fejst, pa da nam kdaj rata na vaše konce na pršut uletet.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 286
13.1.2010 21:51:37   
DaisyE
Babe, kaj naj rečem? Prvič je RR ostal tih. Haram po FBju, ampak ni isto, moram na preveč različnih koncev skakat. Pa non stop na vas mislim. Ni isto.

Kaj mislim? Mislim, da ste legende. Mislim, da ste varen pristan, mislim, da ste trdna opora. Ne dat tega stran. Ne dat na stran heca, pa črnega humorja, pa vsega, kar nas drži skupaj. To je najboljša opara, ki jo mamo. Najmočnejša.

Jaz sem se z vami naučila, da lahko vse premagamo. Da se lahko vsemu smejimo v faco, pa da je RR tema IVF ena od tem, kjer lahko povem, kaj mislim, kaj čutim, pa se mi noben ne bo smejal. Tema, kjer sem lahko tisto, kar sem. Tema, kjer sem doma. In zaradi vas moji problemi nehajo bit problemi. Ne dat tega stran, babe moje.

Evo, od mene, za vas:

http://www.youtube.com/watch?v=fYOEGymrYCk

Pa ne se dat!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 287
14.1.2010 6:29:18   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 288
14.1.2010 7:22:35   
BarbiG
Dobro jutro.

Joj koga sem jaz včeraj zamudila. DaysiE, lepo da si prišla mal naokol. Želim ti, da se na severu vse dobro izteče in da te marca že čakajo neprespane noči.

Pikovit, šele dons lohk kej dam iz sebe, ker me je enostavno tako stisnilo, da nisem mogla kaj. Ni fer, res ne. Mi je tolk hudo zate, da sploh ne morem povedat.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 289
14.1.2010 8:06:12   
sonček33
Špelka, vse najboljše.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 290
14.1.2010 8:25:54   
MP30
Punce dobro jutro.
Kaj je s tem januarjem, kdaj bo padla kakšna lepa novička?
Jaz sem ravno dobila drugo user posted image , po drugem poiskusu ICSI, torej čakam še eno user posted image . Me pa zanima nekaj, prosim sploh Rešovke za pomoč. Ali se moram prej prijaviti, ali naj se 2. dam user posted image  pojavim pri Rešu? LP.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 291
14.1.2010 8:31:12   
Špelka
Sonček - kuko s pa to zvrtala??? Si me prijetno presenetila - HVALA!  

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 292
14.1.2010 9:22:51   
IVYY
Dobro jutro, sem vas prišla malo pogledat, da vidim, kako ste.
Jaz se pridno špikam, 21.1.2010 imam 1.ultravzok in dobim Gonal F. Včeraj me je tako zvijalo, sem mislila, da mi bo jajčnike razneslo,
ampak danes je dosti bolje, ker je prišla
Vem, da se ne smem obremenjevat, ampak me počasi skrbi, kaj bo.  Za hiperco me sploh ne skrbi toliko (so mi namreč predpisali
ista zdravila kot zadnjič in so mi rekli, da bo do hiperce najverjetneje zopet prišlo). Skrbi me, kaj če bodo tudi tokrat celice nezrele,
če se ne bo nič oplodilo….Potem pa si rečem, bo kar bo…

DaisyE…hvala za čudovite spodbudne besede. Sem bolj malo na RR, ker nočem utrujat z mojimi
težavami, ko vidim, kaj vse se dogaja ostalim puncam in moje »težave« takrat postanejo čisto majhne.

Objem vsem

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 293
14.1.2010 9:30:27   
miklarom
Špelka - vse naj,naj user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 294
14.1.2010 10:27:58   
Anonimen
Daisy, tole za pikovit si pa napisala tako hudičevo lepo, tako prekleto resnično.. Se samo klanjam tem besedam. user posted image user posted image

pikovit, upam, da si ok!! user posted image Mislim nate!!

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
14.1.2010 10:50:12   
loremi
Se pridružijem voščilu za Špelko, vse naj naj!
In pa seveda tudi lepo povedanim besedam od Daisye, namenjene Pikovit, ki jo imam vsak dan v mislih, upam, da da se dobro držiš, božica user posted image .

Ivyy, držimo pesti, da bi celice bile lepe, dozorele in bi te pričakale blastocistke!

skuštrana suzi, še malo, pa začneš, a ne?

Jaz sem pa danes iz prvega UZ in sem bla tko živčna pred pregledom, kaj me bo pričakalo tokrat, no pa je bla dobra novička, imam en plodek, velik 14 mm in srček tik-taka user posted image . wow kolk je to lepo!

Dekleta, navijam za vseeeee!
Aha, še nekaj, še diana79 se mora dans pofočkat, da vidimo, kako ji gre user posted image !

< Sporočilo je popravil loremi -- 14.1.2010 10:51:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
14.1.2010 11:00:39   
mismis
Loremi user posted image user posted image user posted image  super za pikico, lepo se cartajte še naprej

Špelka, vse najboljše

Diana, mislim nate in držim pestke, da tokrat rata

Pikovit, mislim nate

Dejzi, sem ti odgvorila na FB

vse ostalim pa prav lep pozdrav

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 297
14.1.2010 11:08:15   
sonček33
Sonček - kuko s pa to zvrtala???

Ne smem povedatuser posted image

Pikovit, si v mojih mislih. Objem zate.

Mismis, a si ok?

Miklaa....sej veš kaj bom rekla, samo lepo počasi...ni treba, da vse ti narediš.

Žižek, mis ju.

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 298
14.1.2010 11:25:08   
spominčica
Loremiuser posted image user posted image user posted image user posted image  za srčka, dete pa naj raste in raste in raste.

Mi2 pa marca v nov boj.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 299
14.1.2010 11:39:20   
sonček33
Loremi, kakšne novice. Juhej. Uživej.

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.