|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
8.1.2010 20:16:16   
Tanja_Jes
Pikovit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   žal mi je in res ni fer...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 176
8.1.2010 20:22:52   
gloria
Pikovit ne najdem besed user posted image user posted image user posted image user posted image in se skoz sprašujem zakaj se ti je po tolkih letih nasmehnila sreča,pol pa na tako grob način oduzeta.....ni fer hudiča,ni fer.....bodita močnauser posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 177
8.1.2010 20:23:48   
gigi1
Pikovitek moj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 178
8.1.2010 20:26:08   
jona klara
user posted image user posted image user posted image tudi meni je žal za pikovit, sem  sicer nova čakajoča ivf jevka, še meni je postalo tesno pri srcu, si kar predstavljam to hudo  bolečino, treba je iti naprej VEDNO,ker v v življenju se gre vedno naprej k novim ciljem enkrat se zgodijo, saj upanje umre zadnje, vmes pa nas stane marsikaterega živčeka in obupauser posted image user posted image user posted image user posted image  drži se

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 179
8.1.2010 20:27:05   
Fargesia
oh pikovitka moja....ostala sem brez besed...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 180
8.1.2010 20:27:38   
arneja
Pikovit, vem, da te nobena od nas ne bo mogla potolažiti, naj napišem samo to, da pomisli na druge pikice, na druge srčke, ki bodo še bili, na otročke, ki jim boš enkrat mamica. Mamica, na katero bodo lahko ponosni. Mamica, ki se je borila in borila in zmagala. Trdno verjamem v to, vem, da boš čez čas tudi ti ponovno začela verjeti user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 181
8.1.2010 20:28:19   
lučka 25
Pikovitka, jočem.....začudeno me gleda majhen obrazek......tak, ki bi moral gledati tebe.....jočem.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 182
8.1.2010 20:28:56   
Zvezdica
pikovitka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Brez besed sem.... zelo zelo zelo mi je žal, da prestajaš tole. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 183
8.1.2010 20:35:11   
ledenka
pikovitka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni fer... jočem s tabo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 184
8.1.2010 20:50:25   
Abra
pikovitkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta novica me je zdaj čist šokirala, ne morem verjet, da se še to tebi dogaja. Ah, kako life ni fer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 185
8.1.2010 20:58:59   
Goldy
Jeb*******user posted image user posted image user posted image user posted image , sem brez besed.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 186
8.1.2010 21:13:31   
lana70
user posted image user posted image user posted image brez besed, ne vem kaj naj ti rečem pikovit, mi gre tako na jok

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 187
8.1.2010 21:19:15   
bit
sploh ne vem kaj naj ti napišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žalostna sem da se ne da opisatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 188
8.1.2010 21:19:58   
BarbiG
Pikovitka, sploh ne najdem pravih besed. user posted image user posted image user posted image Stiska me pri scru, to res ni fer. 

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 189
8.1.2010 21:23:38   
diana79
pikovituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !tudi jaz mislim nate!kar ne morem verjetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 190
8.1.2010 21:41:53   
Reby
Pikovit - pa sej to ni res, ne morem verjeti, ni fer. Boli me pri srcu in ne znam si predstavljati, kako ti je. Tale usoda se pa res grdo poigrava s teboj. Jaz verjamem, da boš postala mamica in boš najbolj super mamica na tem svetu user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 191
8.1.2010 21:42:47   
loremi
Pikovit, jočem s teboj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Me kr stiska pri srcu, obdajata me žalostin jeza, ko se vprašaš, zakaj.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 192
8.1.2010 21:45:10   
pika74
pikovit žal mi je, da se ti to dogaja... in mislim nate user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 193
8.1.2010 21:45:42   
tejchka
Pikovit user posted image usoda življena res ni pravična, , drži se user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 194
8.1.2010 21:55:16   
Špelka
PIkovitka.....Tako zelo mi je žal. user posted image  EdIno, kar imam v mislih, je: NI FEEERRRRR!!!! user posted image user posted image user posted image

Poskusita ostati močna - za tistega/tisto, ki bo enkrat le prišel... user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 195
8.1.2010 22:00:42   
Grethy
Pikica draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... uhh ... žalostna sem s tabo in obenem besna,
... ma nimam besed,
... sem  s takim strahom odprla to temo, ker nisem želela videt te novice ...
... tko zlo mi je hudo ...
... šit šit šit ... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MOJA MOJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 8.1.2010 22:02:02 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 196
8.1.2010 23:41:50   
mlinčka
Pikec, zdrži! user posted image user posted image user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 197
9.1.2010 7:43:59   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

In želela bi si, da bi se pikovitkina zgodba srečnejše nadaljevala, draga Pikovit, zdrži, izjoči vso bolečino in skupaj s tvojim dragim se tolažita! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 198
9.1.2010 9:04:02   
Pija76
joj joj joj, pridem pogledat kako ste kaj in vidim res slabo novico! PIKOVIT žalostna sem!!! Drži se in zdrži! Življenje res ne ve, da je za nekatere že dovolj slabih stvari. Upam, da ti kmalu posije sonček! Ena pozitivna stvar je v tem: vsaj zanosila si! Zdaj pa pogumno naprej!

Punce vse, mislim na vas, navijam za vas, imam pa valda full dela in ne utegnem preveč sem pokukati. Fajn bodite in srečno za vsako!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 199
9.1.2010 9:39:21   
sensi
Pikovit res mi je žal, da moraš čez to.Enostavno nimam drugih besed kot, da bolečine ne drži v sebi zjoči se, če le zmoreš.user posted image user posted image žal mije.

Naše dve pikice sta odšle med angelčke novembra 2008.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.